Fashion

Plussize inspiratie | MANGO Violeta summer & swimwear lookbook

30 april 2015

MANGO Violeta
MANGO weet mij elk seizoen weer helemaal enthousiast te krijgen met de nieuwe collecties voor hun plussize collectie, MANGO Violeta, welke verkrijgbaar is tot en met maat 52. Ook voor deze zomer hebben ze weer een prachtige collectie samengesteld waarbij vooral de comfortabele stoffen en lossere modellen opvallen. Qua kleurgebruik zijn het – zoals altijd – wat meer ingetogen kleuren met hier en daar een fellere uitspatting en er zijn weinig printjes te bekennen. De items zijn wat meer basic met hier en daar een bijzondere afwerking of een leuk detail wat een kledingstuk net dat beetje extra geeft. Helemaal in de stijl van MANGO dus! Kijk mee voor lekker veel foto’s uit het summer & swimwear lookbook van 2015.

MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
MANGO Violeta
Summer lookbook
Ik vind persoonlijk voor de zacht koraalkleur en de lichte denim erg mooi. Het is opvallend om te zien dat de korte broek deze zomer weer helemaal terug is, maar of ik me er snel aan zou wagen weet ik nog niet. Zo’n model wat tot net op de knie valt ziet er wel erg leuk uit bij bovenstaande modellen, maar als je net even wat forser bent dan dat en het niet goed combineert staat het volgens mij al snel wat ‘lompig’ en mannelijk. Mmm, misschien maar eens gewoon proberen als het wat beter weer is. Wie weet word ik aangenaam verrast?!

MANGO Violeta
mango-violeta-swimwear-lookbook-14
mango-violeta-swimwear-lookbook-13
mango-violeta-swimwear-lookbook-11
mango-violeta-swimwear-lookbook-10
mango-violeta-swimwear-lookbook-9
mango-violeta-swimwear-lookbook-8Swimwear lookbook
De badmode lijn van bestaat nog niet zo heel erg lang, maar ik vind het erg leuk dat er een plussize merk in Nederland is wat zich hieraan heeft gewaagd en dan nog met een flink uitgebreide collectie ook. Ik vind het blauwe badpak hierboven heel mooi en de bikini die op de foto’s gecombineerd is met het witte/bleached denimjasje spreekt me ook wel aan. Heel fijn ook dat er aan kaftans, kimono’s en tunieken gedacht is om even snel over je badkleding aan te trekken als je een hapje gaat eten of wat te drinken gaat halen zodat je er wat gekleder bij zit.

Via de MANGO webwinkel kan je de complete Violeta collectie bekijken en bestellen, betalen gaat dan via creditcard, PayPal of iDeal, bij bestellingen boven de €30,00 betaal je geen verzendkosten en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Neem ook zeker eens een tussen het plussize webwinkeloverzicht voor meer leuke grote maten shoppingtips :)

Spreken de nieuwe collecties jou aan? Hou jij van deze redelijk basic stijl of draag je graag wat meer uitbundige kleding qua printjes en kleuren?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sammy
  Reply Sammy 8 mei 2015 at 10:37

  Een hele mooie collectie! Al durf ik mij toch niet te wagen aan een bikini :P al moet ik zeggen dat het dit model prachtig staat!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 3 mei 2015 at 21:02

  Wat een leuke items zitten ertussen! ik vind het blauwe badpak met de witte print erg leuk.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 1 mei 2015 at 13:03

  Mooie kleding en wat hebben die dames toch een leuk figuurtje wat als plus-size wordt bestempeld, haha ;) Ik denk dat ik voor de zomer toch maar even bij de Mango moet gaan neuzen.

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 1 mei 2015 at 00:02

  Ik wist niet dat Mango plussize heeft. Dikke like. Even rondneuzen!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 30 april 2015 at 22:08

  Daar zitten enkele prachtige badpakken bij

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 30 april 2015 at 21:53

  er staan enkele leuke dingen tussen. Die modellen zijn toch niet echt plussize vind ik

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 30 april 2015 at 16:42

  Mango is een winkel waar ik vrijwel nooit binnenkom. Om de één of andere reden trekt de winkel me niet zo. Als ik deze kledingitems zie, moet ik eerlijk bekennen dat ik ze wel erg tof vind! Alleen heb ik geen plussize. Sterker nog, ik ben vrij smal (zachtjes uitgedrukt ;-)) Ik zou juist heel graag een paar kilootjes willen aankomen. Maar, zo gemakkelijk gaat dat niet…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 17:15

   Dat lijkt me ook echt heel erg frustrerend.. Konden we onderling maar wat uitdelen, dat zou makkelijk zijn ;)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 30 april 2015 at 15:15

  Ik vind het heel mooi. Wel vind ik het altijd jammer dat de meeste plus-size models niet zo plus-size zijn als ik (huilt zachtjes in een hoekje ;-) haha!).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2015 at 17:15

   Heel herkenbaar. Als ik zo’n maatje als deze modellen zou hebben zou ik ook de hele dag in bikini rondlopen hoor. Het is niet eerlijk ;)

   • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 1 mei 2015 at 10:31

    Ja, echt! Kom maar op met die crop-tops :’)

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 30 april 2015 at 15:04

  Ik vind de blauwe badpak en bikini erg mooi. Ik kende deze lijn van Mango niet.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 30 april 2015 at 14:21

  Ik zou best verschillende items uit deze collectie eens willen bekijken en passen. Nadeel is dat er geen enkele winkel is die veel items heeft en je moet dus alles online bestellen en dan blijf je vaak heen en weer sturen…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 april 2015 at 14:09

  Dat is prachtige beachwear!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.