Fashion

Outfit of the day | Nike Air Force Ultra

26 april 2015

Nike air force ultra grey
De laatste jaren kom ik er meer en meer achter dat ik een sneakermeisje ben en – alhoewel ik uitspattingen heb naar felgekleurde exemplaren – de klassiekere sneakers in basic kleuren hebben echt mijn voorkeur. Zwart, donkerblauw, wit.. Love it! Al een tijdje stond een klassieker model in de combinatie wit en lichtgrijs op mijn wishlist, maar ik kon maar niet het perfecte paar vinden. Maar.. zoals je aan de titel van het artikel en de foto hierboven kan zien: ik ben geslaagd met de Nike Air Force Ultra die ik aan je laat zien met een outfit of the day.

Nike air force ultra grey
Nike air force ultra grey
Nike air force ultra grey

Ik draag hierboven een outfit die mij best wel goed weergeeft denk ik. Lekker basic, comfortabel, qua kleuren niet te uitbundig en hij kan door voor verschillende gelegenheden. De donkerblauwe tregging is van Miss Etam, het shirt van Zizzi, het ongevoerde jasje van MS Mode, de shawl van Pieces en de tas is er eentje van River Island en is echt mijn go to tas van de laatste maanden. Zo’n model wat een vaste en stevige vorm heeft, een klassieke kleur en lekker ruim is maar niet te groot heeft echt mijn voorkeur. Helemaal handig is dat dit model ook omgetoverd kan worden tot een rugzak, zodat je lekker je handen vrij hebt tijdens het winkelen bijvoorbeeld.

Nike air force ultra grey
Nike air force ultra grey

De sneakers zijn de Nike Air Force Ultra Force in cool grey gemaakt van suède en leer in verschillende vlakken. De schoen oogt een heel stuk zwaarder dan hij is, want hij draagt heerlijk licht en supercomfortabel zonder te knellen. Ik spotte ze bij Sneakers via Kleding.nl, een handige verzamelsite met het assortiment van vééél verschillende (web)winkels. Ik vind het altijd wat lastig om sneakers online te bestellen aangezien niet elk model van hetzelfde merk even groot of klein valt, maar na het zoeken van reviews heb ik gekozen voor maat 40 (mijn normale schoenmaat). Gelukkig zitten ze helemaal goed, dus ze vallen true to size mocht je het willen weten :)

Tip: het plussize webwinkeloverzicht heeft trouwens weer een update gehad. Snuffel er zeker eens tussen als je op zoek bent naar leuke kleding als je een maatje meer hebt.

Wat voor schoenen draag jij het liefst? Ben je ook een sneakertype of toch meer van de pumps of bijvoorbeeld ballerina’s?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf, dit heeft geen invloed op mijn persoonlijke mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van anita van haver
  Reply anita van haver 23 mei 2015 at 16:41

  Hi Desirée,

  Leuk blog heb je! Ik zag je prachtige grijze Nikes en was er meteen verliefd op.
  Heb ze net ook besteld bij sneakers.nl.
  Fijn Pinksterweekend!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 mei 2015 at 19:20

   Hey, leuk om te horen! Ze lopen echt heerlijk en krijg er vaak complimentjes over :) Hoop dat jij er net zo blij mee bent!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 30 april 2015 at 19:13

  Looking good! Hele leuke outfit en de sneakers zijn echt gaaf

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 april 2015 at 22:45

  Mooie outfit post!
  Prachtige foto’s!
  Sneakers kan men tegenwoordig bij diverse fashion aan.

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 26 april 2015 at 21:48

  Gaaf! Ik draag graag Supra’s in knalkleurtjes. Ze lopen zo lekker!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 26 april 2015 at 20:15

  Oh wat tof zijn ze! Ik wil ook nog heel graag een paar nieuwe Nikes die je overal op kan dragen, net zoals deze. Hier ook steeds meer team sneakers!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 26 april 2015 at 17:22

  Super coole Nikes! Ik ben sowieso team sneakers, haha.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 26 april 2015 at 16:18

  I love sneakers en je outfit ook :) lekker stoer maar toch super vrouwelijk

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 26 april 2015 at 15:30

  leuk geschreven en die outfit staat je goed.
  Ik draag ook liever platte schoenen dan hakken.
  mooie foto’s trouwens.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2015 at 15:37

   Dankjewel, leuk om te horen! :)

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 26 april 2015 at 15:08

  Oeh la la I like cool grey! Ooit liep ik niet lager dan 10 cm hak en nu ben ik eerder op zoek naar een leuke sneaker dan high heel ;-)

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 26 april 2015 at 13:03

  Staat je supergoed, leuke foto’s ook.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2015 at 15:29

   Dankjewel, leuk om te horen!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 26 april 2015 at 12:57

  Staat je echt heel leuk! Ik vind die sjaal er super bij. En die tregging van de Miss Etam, zit die een beetje lekker? Ik heb ooit een tregging gehad, maar dat zat echt voor geen meter. En eigenlijk vind ik het wel onwijs leuk staan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2015 at 15:30

   Ik vind die van Miss Etam echt de enige treggings die echt lekker zitten en niet afzakken. Ze hebben een iets hogere taille, gaan niet snel lubberen en zitten gewoonweg heel comfortabel en zijn lekker stevig van stof :)

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 26 april 2015 at 12:23

  Wauw, dit staat je erg leuk!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 26 april 2015 at 11:23

  Je ziet er super uit hoor!

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 26 april 2015 at 10:41

  Su-per leuke outfit!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 26 april 2015 at 10:31

  Erg leuke outfit, die sjaal maakt het helemaal af :D Qua schoenen draag ik eigenlijk alles wel, het liefst laarsjes en mijn All Stars. In de zomer wat vaker sandalen en Birkenstocks, lekker makkelijk

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 26 april 2015 at 10:08

  Hele leuke outfit, maar stiekem vind ik je sjaal helemaal geweldig! Heel mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2015 at 15:30

   Haha, ik was er ook gelijk verliefd op toen ik hem zag. En hij is echt MEGAgroot <3

 • Avatar van ilona
  Reply ilona 26 april 2015 at 10:05

  Wat een leuke outfit! Je jasje vind ik ook super, zit deze nog in de collectie bij MS?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2015 at 15:31

   Ja, hij zit nu in de collectie en is er ook in het blauw/wit.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 26 april 2015 at 09:51

  Wat een mooie outfit! Ik vind je jasje helemaal te gek.
  Mooie sneakers ook… Ik draag ze zelf eigenlijk nooit, maar nu ik deze zo zie twijfel ik daar een beetje aan. Waarom eigenlijk niet?:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2015 at 15:31

   Nou precies, gewoon eens gaan passen en wie weet ben je helemaal om! :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 26 april 2015 at 09:21

  Liefde voor je shirt en het jasje! Echt zo mooi. De combinatie, het geheel an sich is lekker comfortabel!

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 26 april 2015 at 08:26

  Wat een mooie outfit, je jasje is zo leuk!
  Liefs

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.