Fashion

Outfit of the day | The pink Carmakoma dress

7 april 2015

Full of Fashion
Als je mij een klein beetje kent dan weet je dat ik absoluut geen jurkjestype ben en ik heb er dan ook echt nooit eentje aan. Ik wil in de zomer in privétijd nog wel eens een uitzondering maken voor een luchtig en makkelijk model als we naar het strand gaan en alleen als het echt heel warm is, maar anders voel ik me er gewoonweg niet mijzelf in.. Tot ik een tijdje terug een jurk tegenkwam in mijn Instagram tijdlijn en er toch wel heel erg nieuwsgierig naar werd. Het moet vast iets met de prachtige fuchsiakleur geweest zijn, maar ik kon deze roze jurk niet uit mijn gedachten krijgen.. Kijk mee voor deze outfit of the day: the pink Carmakoma dress èn een enorm leuke Nederlandse plussize webwinkel tip.

Full of Fashion
Full of FashionFull of Fashion
Full of Fashion
Deze roze Carmakoma Mallala dress (€115,-) in rood/roze met heel subtiel ietwat blauwige details is knielang, is uitgevoerd in een dubbellaagse stof die satijnachtig aan doet, heeft een wat stoerdere rits over de lengte van het volledige voorpand dus je kan het decolleté zo sexy maken als je zelf wil en je zou het jurkje zelfs als een soort mouwloos lang vest kunnen dragen over bijvoorbeeld een compleet zwarte basis outfit. Het kleine kapmouwtje geeft net wat mooiere verhoudingen aan mijn lichaam omdat ik van mijzelf nogal ronde schouders heb en het subtiele – niet verstelbare – tailleriempje geeft wat meer vorm rond de middel zonder te knellen. Ik ben er gek op en moet nog even kijken hoe ik hem verder ga combineren, want zoals je ziet hou ik wel van een wat stoerdere mix!

De broek die ik erbij aan heb is een zwarte Junarose tregging (€26,95) in een comfortabele katoenmix met 2% elastan. Hij is diepzwart van kleur en heeft een goede lengte, maar had wel iets aansluitender mogen zijn bij de enkels en een hogere taille zou ik persoonlijk ook prettiger vinden. Wel is dit echt zo’n must have basic voor in je kast en vind ik het merk Junarose een enorme aanrader als je een maat(je) meer hebt en toch wat ‘jongere’ mode wil dragen.

Ik heb het setje verder gecombineerd met een zwart coated bikerjasje (H&M+) en een stel stoerdere laarsjes met leuke ritsdetails aan de zijkant (Manfield).

De broek en de jurk komen van de Nederlandse plussize webwinkel Full of Fashion, waar je terecht kan voor kleding van de merken Junarose, Carmakoma en Zizzi. De maten gaan tot en met kledingmaat 54, bij bestellingen boven de €75,- betaal je geen verzendkosten en je hebt je bestelling binnen enkele dagen mooi verpakt in huis. Tip: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je gelijk een code voor 10% korting op je eerste bestelling.

Op zoek naar meer leuke plussize webwinkels? Neem dan zeker eens een kijkje in dit overzicht :)

Ben jij meer een broeken of jurkjes/rokjestype? En hoe zou jij dit model uit het artikel combineren? Als niet-rokjes/jurkjes-drager kan ik zeker wat tips en hulp gebruiken..

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 9 april 2015 at 22:17

  De jurk staat je heel erg goed. Ook de kleur is prachtig. Ik zou haast zeggen dat je vaker een jurkje aan moet doen, maar ik snap wat je zegt want ik draag ook alleen maar broeken.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 7 april 2015 at 20:20

  Wat een prachtig jurkje! Staat je goed!

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 7 april 2015 at 19:31

  Mooie jurk, staat je heel erg leuk!
  Liefs

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 april 2015 at 17:11

  Die roze jurk staat je heel erg mooi!

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 7 april 2015 at 15:01

  De kleur roze staat jou heel goed en ik vind het jasje er ook heel leuk opstaan!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 7 april 2015 at 12:12

  Deze felle kleur staat je ook al zo goed!

 • Avatar van diana
  Reply diana 7 april 2015 at 11:24

  die jurk staat je echt prachtig. wat een mooie kleur ook.
  Xdiana

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 april 2015 at 11:19

  Mooi! Lekkere knalkleur. En dat jasje erop staat heel leuk.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 7 april 2015 at 10:18

  Hahaha wat grappig! Ik heb met mijn maat 48/50 juist vaak jurkjes aan en niet vaak een broek ;-) Leuk jurkje! Mooi merk is het ook. Bekijk en pas ook eens de jurken van Anna Scholz. Die zitten écht per-fect!

 • Avatar van Jess
  Reply Jess 7 april 2015 at 10:11

  Heel mooi! Stoere combo zo met dat jasje erbij. Die tregging vind ik ook heel gaaf. Ik ben alleen een jurkjesmens in de zomer omdat ik niet zo van panty’s houd. Ik draag dan graag jurkjes of rokjes met lichte all stars eronder of slippertjes.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 7 april 2015 at 09:55

  Je ziet er echt heel erg mooi uit! Deze outfit staat je heel goed.

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 7 april 2015 at 09:40

  Desiree wat doe je nou haha. Die moet ik hebben nu!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 april 2015 at 09:53

   Haha, sorry! Maar denk wel dat hij jou prachtig zal staan ook met jouw huid en prachtige haar! :D

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 7 april 2015 at 09:32

  Stoere outfit, Jammer dat we de biker boots niet zo goed zien onder je outfit. Die had ik persoonlijk over je broek gedragen. Wel ontzettend gave jurk en je haar is ook echt geweldig! Ik draag allebei. Meestal stoer gecombineerd.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 7 april 2015 at 09:10

  Wat een mooie jurk, staat je mooi dees!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 7 april 2015 at 08:51

  Ik zou het setje ook zo lekker stoer dragen, de felle kleur staat je goe hoor ;)

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 7 april 2015 at 08:45

  Wauw, wat leuk zeg! Heel erg stoer met het jasje erover, like it!

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 7 april 2015 at 08:42

  Leuk en supertof gecombineerd met dat bikerjasje!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 7 april 2015 at 08:30

  Wat een plaatje! Staat zo mooi, de kleur is perfect! Combineren kun je stoer of wat romantischer met een vestje.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 april 2015 at 08:28

  Wat staat de jurk je prachtig!
  Mooie gecombineerd met de broek.
  Stoere boots en mooi jack.

  Xoxo

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 7 april 2015 at 07:50

  Oh dat is inderdaad een hele mooie jurk! Prachtige kleur ook, die staat je heel goed:) moet je vaker doen; jurkjes en rokjes dragen;)
  Maar ach haha dat moet ik (als echte broekendrager) nodig zeggen;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 april 2015 at 09:17

   Dankjewel! Haha, ik zeg het ook altijd tegen anderen maar trek zelf nog altijd liever een broek aan. Herkenbaar dus ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.