Beauty

Paula’s Choice skincare update

28 april 2015

Paula's Choice skincare
Alweer een maand geleden werd ik ‘uitgedaagd’ door Paula’s Choice om een complete set met voor mijn huid aangepaste producten te gaan proberen als skincare routine voor de ochtend en de avond. Aangezien ik nogal een skincarejunkie ben was ik direct heel benieuwd. Ik heb de producten trouw een maand lang gebruikt en ga vandaag mijn bevindingen met je delen inclusief voor- en nafoto’s van mijn huid en mijn persoonlijke aanraders van de producten die ik zeker niet meer wil missen in mijn routine. Hoe beviel de Paula’s Choice skincare challenge?

Paula's Choice skincare
Paula's Choice skincare
Laat ik maar gelijk met de foto’s beginnen. Het is altijd lastig om hiermee een resultaat echt goed op de foto te zetten omdat dit toch afhankelijk is van de camera-instellingen, weer en belichting maar ik heb geprobeerd om de foto’s waarheidsgetrouw te krijgen zodat je het beste het verschil kan zien. Wat mij persoonlijk het meest opvalt als ik in de spiegel kijk: minder onzuiverheden en de littekentjes en vlekjes van eerdere onzuiverheden zijn zo goed als verdwenen, de pigmentvlekjes rondom mijn ogen lijken minder op te vallen, ik zie iets minder roodheid in mijn gezicht en het ziet er algeheel ‘opgefrist’ uit.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel redelijk wat stappen om te volgen vond, maar al met al was ik telkens in een paar minuutjes klaar dus dat viel gelukkig mee. Als ik nu aan mijn huid voel dan merk ik vooral dat het minder droog en jeukerig is en lekker soepel aan voelt. Wel had ik gehoopt op nog wat meer egalisering en dat mijn huid wat gladder aan zou voelen, maar vanwege de keratosis pilaris op mijn kaken was dat misschien ijdele hoop (al lijkt het wel echt al iets zachter, dus ben benieuwd wat het op de lange termijn zou doen).

Ik had het idee dat de avondroutine niet voedend genoeg voor mijn huid was, maar zodra ik het serum van de ochtend naar de avond verschoof merkte ik dat dit een betere routine was. Zo heb ik in de avond een 5-stappen-plan en in de ochtend een 2-stappen-plan over. Helemaal prima!

Paula's Choice skincare
Als ik kijk naar de gehele lijn die ik heb gebruikt was er geen enkel product wat me tegenviel of waarvan ik het idee had dat het niks toevoegde, maar als ik een top 3 moest maken dan zou ik de volgende producten zeker aanraden eens te proberen:

Paula’s Choice RESIST weekly resurfacing treatment 10% AHA 60ml, €28,72
Dit product ben je één keer per week in de avond met een watje aan op je gereinigde gezicht waarbij je de huid rondom je ogen en lippen niet meeneemt. Je voelt het even flink prikkelen op de huid en mijn huid reageert er op door rood te worden. Je kan het na 10 minuutjes afspoelen, maar ik laat het de hele nacht zijn werk doen en verbaas me telkens weer over hoe zacht mijn huid de volgende ochtend aanvoelt. Ik merk dat dit product echt wat doet voor een egalere, zachtere en gladdere huid met minder onzuiverheden.

Paula’s Choice RESIST super antioxidant concentrate serum 30ml, €35,90
Dit serum zit bomvol verschillende vitamines en hydraterende en voedende ingrediënten en zorgt voor een superzacht gevoel aan de huid. Je kan hem los gebruiken of combineren met je dag- en nachtcrème, maar net wat je prettig vindt of wat je huid nodig heeft. Ook laat het een fijn verzorgend laagje achter en ik ben er zeker van dat dit product het meest heeft gedaan qua droogte en ‘opfrissing’ van mijn huid.

Paula’s Choice RESIST cellular defense daily moisturizer SPF25 60ml, €32,90
Deze dagcrème heeft een redelijke zonnebescherming wat altijd fijn is maar zorgt er ook voor dat mijn huid de hele dag door comfortabel en gehydrateerd aanvoelt zonder trekkerig of droog gevoel. Ik vind hem niet prettig te dicht rondom de ogen, maar op de één of andere manier krijg ik altijd traanogen van producten met SPF, maar het is een erg fijne dagcrème voor mijn huid.

Nog één heel groot voordeel wat ik zeker wil benoemen: de producten zijn nog lang niet leeg en zijn dus echt heel zuinig in gebruik. De toners en cleanser gaan natuurlijk wat harder, maar zeker de producten die ik hierboven benoem zijn superzuinig in gebruik waarvan er bij de AHA treatment en het serum amper iets uit lijkt te zijn terwijl ik ze toch echt volgens gebruiksaanwijzing trouw gebruik.

Ik hoop dat je het leuk en interessant vond om deze Paula’s Choice skincare challenge zo met mij mee te beleven en ben benieuwd of de producten jou aanspreken om eens te gaan proberen? Ze zijn te koop bij Cosmania (ook in de winkel in Amsterdam) en via de Paula’s Choice webwinkel. Je kan hier trouwens ook alle producten los of in setjes als samples bestellen zodat je het eerst kan proberen voor je gelijk fullsize producten aanschaft.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 29 april 2015 at 12:22

  Klinkt echt heel fijn, deze producten. En super dat je er achter bent gekomen dat je bepaalde stappen naar de ochtend kon verplaatsen! Zulke dingen zou ik weer niet aan denken.

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 28 april 2015 at 13:38

  Ik zou ook zo graag een keer Paula’s choice willen testen. klinkt echt weer als fijne producten. Alleen ben ik bang dat ik ook traanogen er van krijg. Dit had ik ook bij de anti age Nivea lijn. Jammer want ook dat is fijne skincare.

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 28 april 2015 at 12:08

  Wauw je ziet echt wel verschil, ook al is de belichting wat anders. Maar dat is natuurlijk mega moeilijk om exact hetzelfde te krijgen. Hoe dan ook, je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar de producten!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 28 april 2015 at 11:42

  Je huid ziet er rustig uit :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 28 april 2015 at 11:40

  Wat mij opvalt is dat je vooral minder rood bent in je gezicht. Heel mooi dat je huidverzorging dit veroorzaakt

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 28 april 2015 at 11:38

  Ik ben zó benieuwd naar Paula’s producten. Zelf lees ik graag reviews over dit merk. Dit artikel gaat op save ;-) goed voor mijn research.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 28 april 2015 at 11:00

  Wat prettig dat je eerst setjes van samples kan bestellen dat maakt het voor mij zeker de moeite waard om de producten eens te gaan proberen ;)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 28 april 2015 at 10:13

  Ik vind het erg duur, maar het klinkt wel goed

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 28 april 2015 at 07:52

  Vind het echt mooie producten, ze werken goed voor mijn huid en ik lees dat jij ook tevreden was in deze uitdaging. De enigste tegenvaller is nail en cuticle treatment.
  In de resist lijn zijn er voor de drogere huid ook producten verkrijgbaar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 april 2015 at 10:02

   Ik zag de RESIST producten voor de drogere huid inderdaad ook, die wil ik dan zeker nog eens proberen zo richting de herfst/winter als mijn huid weer echt droger wordt.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 april 2015 at 07:12

  Omdat het zo duur is had ik er nooit iets van gekocht!
  Bekijk ik wel altijd goed de nieuwsbrieven hiervan.
  Het is wel zuinig in gebruik.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 april 2015 at 10:03

   Dat viel mij inderdaad heel erg op en zou een wat duurdere aanschaf voor mij persoonlijk minder erg maken, je doet gewoon heel lang met de producten :)

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 28 april 2015 at 07:00

  De producten van dit merk vind ik ook altijd heel fijn. Wel prijzig, maar jij laat in deze review goed zien dat dat ook relatief is, omdat je niet zo veel nodig hebt. mooi resultaat ook.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.