Fashion

New in! | Polette Gazelle bril ♥

4 april 2015

Polette Gazelle bril
Dat ik sinds kort weer aan de bril ben ging schijnbaar erg snel rond, want niet lang nadat ik mijn bril via Instagram liet zien kreeg ik een mailtje van Polette of ik kennis wilde maken met hun online opticien service en een bril wilde uitproberen. Nou, dat hoefden ze geen tweede keer te vragen want ik hou er wel van om een beetje af te wisselen met een bril. Ik vind namelijk dat een bril naast noodzakelijk en functioneel ook een erg leuk mode accessoire kan zijn en die mag je net als je tas en schoenen best eens afwisselen :) Ik was heel benieuwd of een bril die ik online zou bestellen wel van goede kwaliteit zou zijn en goed van sterkte zou zijn en ging de test aan.

Polette Gazelle bril
Na even snuffelen tussen het enorme aanbod aan brillen koos ik voor de Polette Gazelle bril. Dit is wat Polette erover zegt: “Elegant en snel, Gazelle heeft een fantastische uitstraling. Is bijzonder flexibel en is nagenoeg onbreekbaar met trendy vormen. Wij zijn verkocht. Dit is de snelste van onze collectie, we raden je aan om je gordel om te doen en je schrap te zetten voor een wilde rit.”

Ik vond het zelf vooral leuk dat dit model een beetje en vintage feeling heeft door het rondere montuur en het kleurverloop sprak mij erg aan. Ik pakte de bril die ik mij onlangs liet aanmeten erbij voor de maten en na even wat meetwerk bedacht ik me dat het formaat van Gazelle niet veel afweek van mijn huidige bril (die is alleen rechter qua montuur en heeft een andere kleur) en ging verder met het proces. Omdat ik dus niet lang geleden mijn ogen had laten opmeten had ik de sterktes etc. allemaal bij de hand en verliep de bestelling erg soepeltjes.

Polette Gazelle bril

Wat ik heel opvallend vind is de prijsstelling. De bril is namelijk van goede kwaliteit, werkt heel prettig en is lekker licht maar had een totaal prijskaartje van slechts €29,98. Hier komt dan nog €4,99 aan verzendkosten bovenop en je moet even geduld hebben qua levering, want dit duurt zo’n 2 weken, maar dan heb je gewoon voor nog geen €35,- een bril op sterkte, ontspiegeld en met een kraswerende laag in een erg tof montuur. Polette zelf zegt dat dit komt doordat ze geen tussenpartijen groothandelaars, importeurs en winkels hebben en dus gelijk vanuit de fabriek leveren. Klinkt heel logisch eigenlijk :) De bril wordt stadaard geleverd in een wit zakje met wit poetsdoekje, maar zoals je op de foto’s kan zien hebben ze ook leuke brilkokers en poetsdoekjes met printjes in het assortiment.

Ik ben in ieder geval heel erg blij met m’n nieuwe bril, al is het nog wel even wennen met ooglooks maken omdat dit er heel anders uit ziet zo full face dan zonder bril. Maar even mee oefenen en wat over inlezen om tips en tricks te vinden. Ik ben in ieder geval bang voor een nieuwe aankomende brillen-verzamel-woede want ik heb nog erg veel andere leuke monturen gespot..

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van suzanne
  Reply suzanne 13 april 2015 at 21:16

  staat super goed! heel mooi en wat een leuke site!

  maar wat ik mij dan wel afvraag? als je een bril bij de opticien besteld dan word deze zo verbogen dat hij goed zit bij je oren enz. hoe doe je dit dan??

  groetjes suzanne

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 april 2015 at 09:55

   Dat heb ik persoonlijk bij een opticien nog niet gehad dat deze verbogen hoefde te worden om passend te krijgen, maar dat heb je bij een online opticien natuurlijk niet. Misschien een nadeeltje dan inderdaad.. Bedacht voor je compliment over m’n site, leuk om te horen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 april 2015 at 06:02

  Mooi montuur!
  Staat je heel goed.

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 6 april 2015 at 00:35

  Wat een gave bril, staat je heel erg goed.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 5 april 2015 at 13:59

  Oh wauw deze staat je goed zeg! Echt een pracht exemplaar.

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 5 april 2015 at 12:07

  Staat je geweldig!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 april 2015 at 19:55

   Dankjewel! Leuk om te horen :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 5 april 2015 at 11:31

  Dat is een mooie bril!!!

 • Avatar van Cindy | Life meets Beauty
  Reply Cindy | Life meets Beauty 5 april 2015 at 09:26

  De bril staat je heel goed en ik vind de overloop in kleur ook heel leuk. Zo is het net iets minder opvallend. Goed prijsje ook!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 4 april 2015 at 23:35

  Hij is echt super leuk!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 april 2015 at 21:41

  hij is wel gaaf :D

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 4 april 2015 at 19:57

  Oh wow… Me like this shit!
  Ik moet aan de bril, maar ja ijdeltuitje!
  Dit staat je goed en nu zou ik zomaar eens een bril willen… Ik moet ergens nog een briefje met de sterkte hebben van een recente meting!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 april 2015 at 19:56

   Ah tof! En mocht je er zo een nieuwe verzameldrang bij krijgen.. Sorry! ;)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 4 april 2015 at 19:55

  Wauw wat een leuke bril zeg… Zou bijna willen dat ik ook een bril moest gaan dragen ;-)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 4 april 2015 at 17:56

  Hele mooie bril heb je uitgezocht. Die bruine tinten staan heel warm. Vind hem je trouwens ook super staan :)

 • Avatar van Adelaide Balk
  Reply Adelaide Balk 4 april 2015 at 17:27

  wat staat ie je goed

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 4 april 2015 at 15:55

  Wauw! Wat ontzettend tof; ik heb net nieuwe glazen besteld omdat ik een andere sterkte heb gekregen. Maar zo’n bril als extra erbij klinkt ook wel aantrekkelijk ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 april 2015 at 19:57

   Nou inderdaad, zo is het nog eens echt te doen om af te wisselen qua bril :)

   • Avatar van Lisanne
    Reply Lisanne 6 april 2015 at 14:06

    Is het bovenste gedeelte van de bril trouwens donkerbruin of zwart? Ik wil ‘m graag bestellen, maar zwarte monturen staan altijd zo ‘hard’ bij mijn huid en haarkleur :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 6 april 2015 at 14:43

     Het bovenste gedeelte is heel donkerbruin wat overloopt naar lichtbruin/camel-achtig :)

 • Avatar van merel
  Reply merel 4 april 2015 at 14:13

  Hah! Die heb ik ook! Ik vind ‘m erg fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 april 2015 at 19:58

   Gezocht en gevonden, staat je leuk! Leuke brillencollectie heb je :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.