Beauty Huis & interieur Lifestyle Mama & Kind

Kids tip | Veilig douchen/badderen met Grohe cooltouch

20 april 2015

grohe cooltouch grohtherm 1000 New
Badderen was tot enige tijd geleden met Shae nooit een leuk of ontspannen momentje, op de één of andere manier raakte ze er helemaal gestressed van en was het even snel insoppen, afspoelen en afdrogen om het zo kort mogelijk te laten duren. Sinds kort is dit echter veranderd en – of het nu te maken heeft met het ouder worden van Shae, een shampookapje en nieuwe badspeeltjes – het is superfijn dat ze nu echt plezier in bad heeft. Wel zetten we altijd het badje een stukje van de kraan vandaan, aangezien deze flink warm kan worden tijdens en na gebruik van de warme kraan. Hier is nu een mooie oplossing voor: de Grohe cooltouch kraan. Slim!

Veiligheid staat bij badderen natuurlijk voorop en dat houdt niet op met enkel zorgen dat je kindje niet onder water kan raken, niet uit kan glijden en dat er altijd een volwassene aanwezig is tijdens het bad- of douchemoment maar ook de omgeving kan je aanpassen met bijvoorbeeld een zitje voor in het grote bad of het babybadje, een antislipmat en wat te denken van een kraan die tijdens en na gebruik niet warm wordt zodat je kindje zich er niet aan kan branden.

grohe cooltouch grohtherm 1000 New
grohe cooltouch grohtherm 1000 New
Grohe introduceert de Grohtherm 1000 New, een veilige thermostaatkraan die nooit te heet wordt. Fijn voor die snelle en nieuwsgierige kinderhandjes die alles wat glimt willen vastpakken. De metalen body van deze Grohe kraan bevat de Cooltouch® technologie waardoor de buitenkant volledig wordt omspoeld door een koudwaterkanaal en deze dus altijd koel blijft en door de Safestop kan de temperatuur van het water nooit door een kind boven de 38 graden worden gedraaid.

Fijn om te weten dat een plotselinge beweging of een snel kinderhandje dus nooit kan zorgen voor een plotseling hete waterstraal. Als laatste heeft de kraan ook nog waterbesparende functies en dat is altijd weer goed voor het milieu èn je maandelijkse lasten.

grohe cooltouch grohtherm 1000 New
Onze badfavorieten? Een shampookapje, washandje, bekertje, een niet vette badolie zodat ze niet in bad glibbert maar haar huidje toch lekker zacht blijft en haar nieuwe badvriendjes natuurlijk!

Wat is voor jou onmisbaar tijdens een douche/baddersessie met je kleintje?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Dit artikel is gesponsord door Grohe, dit heeft geen invloed op mijn persoonlijke mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 26 april 2015 at 20:26

  Shae met het badkapje, te cute!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 20 april 2015 at 22:29

  Wat een uitkomst, die kraan! Wij hebben net een nieuwe (ook Grohe), maar die wordt helaas wel gewoon warm. Ze blijft er tot nu toe gelukkig vanaf. Lise vindt het hele baddergebeuren leuk, tot het uitspoelen van de haren. Ik probeer het altijd zo rustig mogelijk te doen en dan pikt ze het gelukkig wel, maar volgens mij is ze altijd blij als het weer voorbij is ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 april 2015 at 09:25

   Blijft een dingetje he, zeker met die lange krullen van onze meiden want dan ben je toch net wat langer bezig met uitspoelen (heb ik het idee).

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 20 april 2015 at 22:05

  Dat lijkt me echt ideaal die kraan. Onze kraan zit zo hoog dat Z er gelukkig niet bij kan. Nog niet.
  Stiekem vind ik de papa onmisbaar voor de wassessies. Die doucht met Z namelijk om mijn rug te ontlasten ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 april 2015 at 09:26

   Oh, heerlijk zeg dat de papa dat uit handen neemt :) (En bedankt voor je artikel over de speelmatten!)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 april 2015 at 20:53

  Wat een goede uitvinding dat shampoo kapje! Wat ziet je dochter er super cute uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 april 2015 at 20:23

  Heel handig voor de veiligheid van kinderen zo een speciale kraan!
  Leuke foto’s van je dochter ;-)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 20 april 2015 at 15:13

  dit is echt een topuitvinding! Wij hebben geen bad, dus de kindjes zitten hier gelukkig nooit aan, maar mochten we er ooit wel 1 hebben, vind ik het heel handig. Ook gewoon voor mezelf, want ik ben zelf te onvoorzichtig hiermee, haha.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 20 april 2015 at 15:04

  Die kraan moeten we hier ook hebben, wat een veilige gedachte

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 20 april 2015 at 14:52

  Die kraan lijkt mij handig voor mij aangezien ik soms ook onhandig kan zijn. Een kapje hebben we hier niet nodig gehad “naar het plafond kijken!” doet het al jaren goed ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 april 2015 at 15:10

   Helaas werkt het enkel omhoogkijken hier niet. Op het moment dat er dan een bekertje water over haar haar gaat kijkt ze precies weer naar beneden waardoor het water etc. in haar gezichtje komt met alle drama als gevolg :P

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 20 april 2015 at 14:37

  Ja vooral die thermostaatkraan is echt super!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.