Beauty

Question | Welke I Love Cosmetics geur wil jij in de winkels zien liggen?

27 april 2015

I love cosmetics
Afgelopen week kreeg ik een leuk mailtje binnen van Douglas waarbij ze de hulp van 10 bloggers in willen schakelen. Het bekende budgetvriendelijke merk I Love… Cosmetics heeft namelijk twee nieuwe ‘smaken’ ontwikkeld, maar is er nog niet over uit welke er in de winkels zal komen te liggen en heeft mij gevraagd om hierbij mee te denken. Ik hou wel van zo’n uitdaging!

De twee nieuwe smaken zijn Lemon Sorbet en Pink Marshmallow waarvan de bath & showergels in een grote fles met een inhoud van 500ml komen. Deze producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen siliconen, parabenen en zeep. Wel zit er SLES en SLS in waarbij ik liever een mildere reiniger had gezien, maar gelukkig heb ik hier met mijn drogere en gevoeligere lichaamshuid geen last van. Wellicht omdat het een product is wat je toch weer goed afspoelt na gebruik?

I love cosmetics
Wel zit er in beide varianten onder andere glycerine, één van de best hydraterende ingrediënten die van nature ook in de huid aanwezig is. Het is mild, niet irriterend en effectief. Daarnaast zit er ook panthenol (vitamine B5) in, een kalmerend ingrediënt wat helpt bij huidverjonging en bijvoorbeeld wondgenezing en welke een sterk hydraterende werking heeft omdat het vocht aan kan trekken en vast kan houden en verbetert de elasticiteit van de huid.

Beide douchegels geven een enorm schuim, helemaal als je hem gebruikt in combinatie met een douchepuff, en maken de huid goed schoon. Even goed afspoelen naderhand en de opvallende geuren blijven zelfs na het afdrogen nog wel even subtiel achter op de huid.

Lemon Sorbet heeft een frisse gele kleur en past hierdoor perfect bij de lente en zomer. En waar ik dacht dat de geur te zuur zou zijn, is het juist een zachtere citroenkwarktaart-geur. Aan de ene kant ruik je zeker het zurige van citroen erin terug, maar aan de andere kant ook wat romigs en zoets. Pink Marshmallow heeft een girly roze kleur en ruikt eigenlijk precies zoals je zou verwachten: lekker spekkerig en ‘plakkerig’ zoet, zonder plakkerig op je huid te zijn natuurlijk.

Ik ben zelf niet zo heel erg van de food-geuren in beautyproducten maar was vooral door Lemon Sorbet heel aangenaam verrast en ik zou het dan ook erg leuk vinden als deze ‘smaak’ de schappen zou weten te halen.

Ik ben benieuwd: welke geur spreekt jou het meeste aan.. Lemon Sorbet of Pink Marshmallow?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf, dit heeft geen invloed op mijn persoonlijke mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 6 mei 2015 at 20:36

  Ikzelf zou zonder twijfelen voor Pink Marshmallow gaan! Ik hou veel meer van zoete geurtjes dan van echte citrusgeurtjes! :-)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 3 mei 2015 at 14:03

  Lemon Sorbet lijkt mij het aantrekkelijkste! Sowieso houd ik van fruity en citrus geurtjes. Helemaal in het voorjaar!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 29 april 2015 at 12:17

  Ben er de laatste tijd achter gekomen dat citrus mij toch steeds aantrekt en dus de lemon sorbet lijkt mij het lekkerst :-)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 27 april 2015 at 21:06

  Lemon Sorbet klinkt wel heel geschikt voor de zomermaanden, hij lijkt mij heerlijk!

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 27 april 2015 at 19:55

  Mij lijkt Pink Marsmallow het lekkerst! X

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 27 april 2015 at 13:05

  Ik ga voor Pink Marshmallow <3

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 april 2015 at 12:51

  lastige keuze want beide lijken me super nice :D

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 27 april 2015 at 10:49

  Aaah het liefst mogen ze van mij allebei de winkel wel in hoor, de “smaken” die er nu zijn kennen we allemaal wel uit den treuren denk ik haha! Ik zou ze allebei direct aanschaffen denk ik, ok ik ben dan ook wel een grote showergel liefhebber! Liefs

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 27 april 2015 at 10:46

  Ik vind dit te gek uitziende producten maar heb ze helaas nooit gekocht. Mijn voorkeur zou uitgaan naar Lemon Sorbet.

 • Avatar van Adelaide Balk
  Reply Adelaide Balk 27 april 2015 at 10:46

  Lemon Sorbet spreekt mij meer aan en zou ik ook kopen

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 27 april 2015 at 10:43

  Zeker Lemon Sorbet

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 27 april 2015 at 10:07

  Deze douchegels doen mij erg denken aan het merk Treacle Moon. Wat gek dat Douglas ‘onze’ hulp erbij nodig heeft. Beide geuren zijn al ontwikkeld en de inhoud zit zelfs al in een fles. Waarom kiezen ze er dan niet voor om beiden in het schap te zetten?! Dan is er voor ieder wat wils en verdienen ze er waarschijnlijk meer aan.

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 27 april 2015 at 10:06

  Lemon Sorbet! Ik ben echt gek op citroen

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 27 april 2015 at 09:45

  Lemon sorbet spreekt mij het meeste aan ;).

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 27 april 2015 at 09:30

  Ik denk dat ik voor de Lemon sorbet zou gaan, ik hou niet zo van zoete geuren onder de douche ;)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 27 april 2015 at 09:14

  Zeker weten Lemon Sorbet! Ik hou van frisse geuren, denk dat die roze te zoet is op een of andere manier:)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 27 april 2015 at 09:06

  Lemon Sorbet! Al ben ik ook wel heel benieuwd naar die andere geur, maar ik vind lemon altijd super lekker als ik ’s ochtends vroeg wakker moet worden.

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 27 april 2015 at 09:00

  Klinkt super lekker! Ik zou voor de lemon gaan :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 27 april 2015 at 08:39

  Ik denk dat ik toch voor pink marshmellow zou gaan. Lekker zoet!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 27 april 2015 at 08:37

  Oehh Lemon Sorbet ! <3

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 27 april 2015 at 07:59

  Ik zou eerder gaan voor de gele fles. De flesjes zien er trouwens mooi uit.

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 27 april 2015 at 07:09

  Ook deze verpakkingen doen me aan Treacle Moon denken. Ziet er leuk uit! Ik stem voor de Lemon Sorbet!!! Lijkt me heerlijk om met een citroenkwarktaart onder de douche te staan!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 april 2015 at 06:36

  Mooie vrolijk gekleurde flessen met bath créme!
  Ik ken deze niet dus zal ik eerst langs de parfumerie winkel gaan om eraan te ruiken……
  Beidden lijken ze me heerlijk ruiken.
  Denk dat er 1 zoet ruikt en de ander fris.

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.