Beauty

Andrélon Deluxe

20 mei 2015

Andrélon Deluxe
Alweer een tijdje geleden schreef ik een artikel over de nieuwe Andrélon Deluxe haarverzorgingsproducten; premium producten voor thuisgebruik die je het salongevoel moeten geven. Wat mij betreft zijn ze daar zeker in geslaagd. De producten ruiken goddelijk lekker en zorgen voor mooi glanzend haar wat – met de juiste styling – je zeker zo’n kappersgevoel kan geven. Er zijn drie verschillende lijnen binnen deze collectie verkrijgbaar en ik mag van Andrélon maar liefst 10 lezers blij maken met een complete haarverzorgingslijn uit deze collectie naar keuze!

Andrélon Deluxe Colour & Shine
Deze lijn is ontwikkeld om gekleurd haar te beschermen en de kleur langer te kunnen behouden. Er zit onder andere macadamia olie in wat een voedende werking heeft en er zijn meer fijne ingrediënten aan toegevoegd zoals glycerine en kamille extract. Mijn favoriete product uit deze lijn is het serum-oil. Je brengt een klein beetje aan op je haar als het handdoekdroog is of als het droog is. Het zorgt zo voor lekker zacht haar wat mooi glanst, voorkomt pluis, geeft het zachte-puntjes-gevoel, beschermt je haarkleur en ruikt heerlijk!

Shampoo 250ml, €4,89
Conditioner 250ml, €4,89
Serum-Oil 75ml, €8,99

Andrélon Deluxe
Andrélon Deluxe Repair & Shine
Deze lijn is ontwikkeld om droog en beschadigd haar te herstellen en te verzorgen. Bij langdurig gebruik moet het zorgen voor mooi, sterk, glanzend en zacht haar. Er zit onder andere amandelolie in wat er bekend om staat herstellende eigenschappen te hebben en zit bomvol vitamine E wat een diepe voeding en bescherming geeft. Mijn favoriete product uit deze lijn is het intensieve masker wat lekker romig is, heeeeeerlijk ruikt (!) en in slechts een paar minuten zorgt voor een boost qua glans en zachtheid van je haar. Wel goed uitspoelen anders kan je haar wat platter vallen en sneller vet worden.

Shampoo 250ml, €4,89
Conditioner 250ml, €4,89
Intensief Masker 200ml, €6,99
Herstellende Crème 120ml, €7,99

Andrélon Deluxe
Andrélon Deluxe Volume & Shine
Deze lijn is ontwikkeld om fijn en futloos haar een intense volumeboost en mooie glans te geven. De geur is heerlijk fris en bloemig (lotusbloem). De producten geven inderdaad net wat meer volume zonder dat het pluizig oogt. Mijn favoriete product uit deze lijn is de volume spray. Je brengt dit zuinig aan op handdoekdroog haar waarbij je je concentreert op de haaraanzet, masseert het een beetje in en stylt verder je haar zoals je normaal doet. Het zorgt voor een lekkere bouncy haaraanzet en bij mij met kort haar prept het perfect voor als ik mijn haar omhoog/naar achter wil dragen om eens af te kunnen wisselen qua look.

Shampoo 250ml, €4,89
Conditioner 250ml, €4,89
Volume Spray 150ml, €7,99

Win 1 van de 10 Andrélon Deluxe lijnen naar keuze
Hoe maak je kans? Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel welke lijn het beste bij jouw haartype past. Je krijg een extra kans als je mij volgt via Facebook en het bericht over deze winactie op Facebook leuk vindt en deelt. Deze winactie loopt tot en met woensdag 27 mei 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ineke Twigt
  Reply Ineke Twigt 28 mei 2015 at 20:33

  Leuke actie. Als grote fan van Andrelon doe ik graag mee.
  Ik maak graag een kansje op de set voor volume & shine.
  Ik zou deze producten graag willen uit proberen om te kijken of het fijn is voor mijn haar.
  Gr Ineke

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 27 mei 2015 at 19:11

  Voor mij zou de colour & shine het beste zijn. Mijn haar is snel dof na het kleuren en ik wil zo graag dat het glanst!!
  Ik volgde je al op Facebook. Ik waag nog een gokje, zo vlak voor de sluitingstermijn.

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 26 mei 2015 at 14:31

  Wat een lastige keus; maar ik zou gaan voor de Colour & Shine. Ik volg je via fb (melissa.vanstipdonkmaas). liefs melissa

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 26 mei 2015 at 12:58

  Wat een leuke winactie, ik zou graag een kansje wagen! Ik heb al genoeg volume in mijn haar, maar helaas is ’t wel erg droog. Mijn haar kan dus wel een oppepper gebruiken. Ik ga dan voor de repair en shine producten! Na jouw omschrijving ben ik vooral érg benieuwd geworden naar het masker! :)

 • Avatar van k de graaf
  Reply k de graaf 26 mei 2015 at 12:56

  Alle 3 zouden wel passen denk ik, maar mijn haar is al een tijdje geleden geverfd dus wellicht ben ik daar nu te laat voor.
  Ik ga dan maar voor het verzorgende pakket!

 • Avatar van Sanny
  Reply Sanny 26 mei 2015 at 11:10

  De repair and shine producten zullen ervoor zorgen dat mijn droge krullen stralend de zomer in gaan :-)

 • Avatar van Viv
  Reply Viv 26 mei 2015 at 10:15

  Ik waag graag een kansje voor Andrélon Deluxe Volume & Shine! Mijn haar zakt negen van de tien keer als een pudding in elkaar en eigenlijk is dat zo jammer. Wat meer glans mag zeer zeker ook en ik moet dan ook gelijk aan de reclame op tv denken hahaha! Geweldig!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 25 mei 2015 at 23:10

  Oeh leuke winactie. Ik ben namelijk niet meer zo tevreden over mijn shampoo en zie deze lijn laatste tijd veel voorbij komen, dus zou tof zijn om hem te winnen om hem uit te kunnen proberen. Colour en shine dat past bij mij, want ik verf mijn haren al jaren. Heel saai altijd dezelfde kleur. Ben blond van mezelf, maar ga al jaren als brunette door het leven, dat past mij veel en veel beter! Facebookacties daar ben ik heel terughoudend mee, ik wil mijn vrienden niet plagen met al te veel winacties, daarom alleen een kansje hier. Maar wie weet, 1 kansje kan ook genoeg zijn toch? :D

 • Avatar van An Ietaas
  Reply An Ietaas 25 mei 2015 at 19:57

  Wow, mijn haar hangt slapjes naar beneden…… Zou dit mijn oplossing kunnen zijn?
  Andrélon Deluxe Volume & Shine

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 25 mei 2015 at 13:05

  De Colour & Shine lijn zou perfect zijn! Heb van de week eindelijk weer mijn haren geverfd en ik wil ze graag goed onderhouden :)

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 25 mei 2015 at 11:17

  Mijn haar is ontzettend lang en dik waardoor het soms nogal futloos langs mijn gezicht valt, daarom is Andrélon Deluxe Volume & Shine perfect voor mijn haar maar aan de andere kant, om folume te creeren gebruik ik vaak mijn föhn waardoor care en repair ook goed van pas zou kunnen komen

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 24 mei 2015 at 23:22

  Andrélon Deluxe Colour and Shine zou ik ontzettend graag willen winnen :-).

 • Avatar van Kim Weernink
  Reply Kim Weernink 24 mei 2015 at 20:38

  wat een leuke winactie mijn haartype die ik leuk vind en mooi vind is volume of color en shine.
  Ik heb je geliked en gevolgd via facebook!

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 24 mei 2015 at 20:17

  Dit is echt een te gekke actie, ik doe heel graag mee om kans te maken.
  Colour & Shine zou perfect zijn voor mijn gekleurde haar, om deze de boost te
  geven wat het zeker weten goed kan gebruiken.
  Op facebook heb ik dit bericht met plezier geliked en gedeeld.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 24 mei 2015 at 10:38

  Ik doe graag mee voor Andrélon Deluxe Repair & Shine, heel erg leuke win actie.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 23 mei 2015 at 22:57

  Andrélon Deluxe Repair & Shine lijkt me perfect voor mij omdat ik bijna dagelijks zondig aan krul/stijltangen, waardoor mijn haar echt wel een boost kan gebruiken :)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 23 mei 2015 at 20:31

  Hm, ben ik wel benieuwd naar!
  De Volume en Shine lijn past het best bij mijn dunne lange en stijlvallende lokken.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 23 mei 2015 at 16:35

  actie gedeeld op facebook.. Zou heel goed het repair en shine pakket kunnen gebruiken met dat droge en broze touw van mij :)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 23 mei 2015 at 15:15

  Andrélon komt steeds weer met verrassende nieuwe producten, zo leuk! Ik ben al jaren trouwe gebruiker van Andrélon en wissel vaak af met producten. Mijn favoriete productlijn op dit moment is de oil & care lijn, die producten ruiken zo heerlijk! Ik ben ook erg benieuwd naar deze nieuwe producten. De repair & shine producten passen het beste bij mijn haarttype.

  Fijn weekend!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 23 mei 2015 at 13:13

  Op facebook heb ik het bericht leuk gevonden en gedeeld.
  Ik maak heel graag kans op het pakket van Andrélon Deluxe Repair & Shine. Mijn haar kan wel zo’n verzorgende boost gebruiken.

 • Avatar van Dikkiedik
  Reply Dikkiedik 23 mei 2015 at 08:28

  Colour & Shine, dat past bij mij. Mijn haar wordt elke 5 weken gekleurd want anders zie ik er niet uit. Om mijn haar toch gezond en glanzend te houden kies ik voor de luxe producten van Andrelon, daar krijg je mij niet vanaf!

 • Avatar van cynthia
  Reply cynthia 23 mei 2015 at 00:49

  Volume en shine Want dat is wat er ontbreekt aan mijn haar….

 • Avatar van Hennie
  Reply Hennie 22 mei 2015 at 21:38

  Dat zal voor mij de Volume and Shine zijn. Leuke actie, mevrouw Sinterklaas! Qua winactie dan. Niet qua leeftijd. Just sayin’.

 • Avatar van angela
  Reply angela 22 mei 2015 at 21:35

  Ik denk dat op dit moment de volume & shine het beste bij mijn haar past. Kan niet wachten om het uit te proberen in elk geval.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 22 mei 2015 at 21:14

  Volume en Shine

 • Avatar van Gael Batailde
  Reply Gael Batailde 22 mei 2015 at 20:38

  Ik doe mee! Ik volg je blog en facebook en heb je post geliked! De volume en shine zou ik wel goed kunnen gebruiken!
  Mijn email: gaelbatailde@hotmail.com

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 22 mei 2015 at 19:46

  Ik zou heel blij zijn met het Andrélon Deluxe Repair & Shine Daar knapt mijn haar vast van op en ik ook Fijn weekend

 • Avatar van sanne
  Reply sanne 22 mei 2015 at 15:54

  ik heb sinds een paar maanden me haar donker mahonie bruin geverfd. Maar de mahonie word steeds doffer in mijn haar en daarom denk ik dat de color&shine of de repair&shine bij mijn haar past

 • Avatar van rooo
  Reply rooo 22 mei 2015 at 15:13

  Andrélon Deluxe Repair & Shine past perfect bij mijn haren!

 • Avatar van erika luit
  Reply erika luit 22 mei 2015 at 11:45

  Andrélon Deluxe Volume & Shine past helemaal ik hoop erop

 • Avatar van Marie Louise
  Reply Marie Louise 22 mei 2015 at 10:37

  mijn haar kan wel een opfris beurt gebruiken

 • Avatar van ellen
  Reply ellen 22 mei 2015 at 10:24

  Ik doe heel graag mee voor de Repair & Shine!

 • Avatar van tamara van der smissen
  Reply tamara van der smissen 22 mei 2015 at 09:36

  Sinds kort moet ik eraan geloven dat ik grijze haren krijg en dat ik mijn haren nu dus echt moet gaan verven. De Andrélon Deluxe Colour & Shine zou mij goed kunnen helpen mijn kleur langer mooi te houden en mijn haren mooi te laten glanzen.

 • Avatar van dientjuh jansen
  Reply dientjuh jansen 22 mei 2015 at 06:51

  Andrélon Deluxe Repair & Shine mijn haar lijkt wel sto ! ik kan wel een goed pakket gebruiken

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 22 mei 2015 at 02:47

  Superleuk! Ik doe graag mee! De Andrélon Deluxe Colour & Shine lijn past het beste bij mijn haartype. Ik volg je op FB en heb de post geliked en gedeeld.

 • Avatar van Mo Knapen
  Reply Mo Knapen 21 mei 2015 at 23:44

  Voor mij zou Volume & Shine perfect zijn!
  Ik heb ook je fb-pagina geliked en het bericht geliked + gedeeld :)

 • Avatar van tamara roos
  Reply tamara roos 21 mei 2015 at 21:11

  De andrelon Deluxe Repair & Shine zou super zijn. In ons gezinnetje heb niet alleen ik lang en beschadigd haar, maar ook mijn man en oudste zoontje hebben lang haar, wat goed verzorgd moet worden.

 • Avatar van annemarie
  Reply annemarie 21 mei 2015 at 21:10

  ik doe graag mee
  ik zou voor de repair en shine lijn gaan! perfect voor mijn haar

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 21 mei 2015 at 20:55

  Ik wil graag kans maken op Andrélon Deluxe Repair & Shine omdat ik last heb van droog en beschadigd haar. Een beetje shine kan het wel gebruiken! ;)

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 21 mei 2015 at 20:25

  Sinds ik zwanger ben is het hopeloos gesteld met mijn haar. Het valt er bij bosjes uit, en ik heb begrepen dat dit na de zwangerschap nog erger wordt. Wat mij betreft past de Andrelon Deluxe Volume dan ook zeker het best bij mij!

 • Avatar van letty
  Reply letty 21 mei 2015 at 20:24

  wat een leuke actie !! ik doe graag mee
  Ik ga voor de volume en shine !!!
  Sinds je dat mooie en kwetsbare stuk op je blog hebt geschreven over zwarte haartjes op je kin voel ik me een beetje met je verbonden. Ik heb daar namelijk ook last van.

  Liefs Letty

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2015 at 09:45

   Dankjewel voor je woorden, fijn dat we elkaar een beetje kunnen steunen hierin. Duimen voor een blijvende oplossing!!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 21 mei 2015 at 19:25

  Andrélon Deluxe Volume & Shine lijkt me ideaal voor mij

 • Avatar van Marissa
  Reply Marissa 21 mei 2015 at 18:32

  Poehh, mooie producten! Ik vind dat jij altijd zulke fijne, en vooral eerlijke review’s geeft. Daar heb je tenminste wat aan! Respect daarvoor, want helaas heeft nog niet iedere blogger dit door.. ;)
  Je site is helemaal leuk, en als ik even niets te doen heb ga ik lekker rondsnuffelen en oude(re) artikels lezen.
  De Andrelon Deluxe Volume past het beste bij mijn haar. Dit omdat ik best wel slap en futloos haar heb, en graag nét even die volume boost aan mijn haar wil geven. Ik ben erg benieuwd naar deze producten!
  Ik heb alles geliked & gedaan..

  Veel liefs,
  Marissa ♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2015 at 09:46

   Wow, dankjewel voor je complimenten! Echt heel erg leuk om te horen ♥

 • Avatar van Hanane Oulhaizoum
  Reply Hanane Oulhaizoum 21 mei 2015 at 18:12

  Andrélon Deluxe Colour & Shine, past het beste bij mijn haartype. En wat zou ik dit graag willen uitproberen.

 • Avatar van Florine
  Reply Florine 21 mei 2015 at 17:20

  Ik heb zo dik en uitgezet haar dat ik t altijd stijl met de steiltang. Daardoor is mijn haar en vooral de uiteindes zijn gespleten en behoorlijk beschadigd. Daarom zou ik graag de repair en shine willen uitproberen!

 • Avatar van Fay
  Reply Fay 21 mei 2015 at 17:01

  Aah super leuk! Ik ga mijn haar dit weekend in een bob knippen, maar om tegen te gaan dat het plat gaat vallen (want dat doet het nu al) ben ik hard op zoek naar volumeproducten. Daar ben ik dus het meest benieuwd naar! Ik like je ook op facebook :)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 21 mei 2015 at 16:29

  O, ik ben nu wel heel benieuwd naar de geur! Ik doe gezellig mee met deze winactie, alleen niet voor mezelf, maar voor mijn moedertje. Mijn moeder gebruikt altijd Andrélon en heeft ook droog haar, dus dit lijkt me wat voor haar :-)

 • Avatar van Kristel Tromp
  Reply Kristel Tromp 21 mei 2015 at 16:05

  Oh de andrelon de luxe zou ik graag uit willen proberen op mijn fijne kleine haar bosje!

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 21 mei 2015 at 14:24

  Ik zou zó blij worden van het Repair & Shine pakket! Mijn haar is superdroog en ik weet gewoon niet meer wat ik er mee moet… Wie weet helpt dit! :)

 • Avatar van Esther Munnig Schmidt
  Reply Esther Munnig Schmidt 21 mei 2015 at 14:14

  Hoi!

  Gave actie! Het repair&shine pakket past het beste bij mijn haar. Ik volg je ook op facebook en heb het artikel geliked en reactie achtergelaten. :-)

  Groetjes Esther

 • Avatar van Tamara v Bodegom
  Reply Tamara v Bodegom 21 mei 2015 at 13:14

  Andrélon Deluxe Repair & Shine lijkt me geweldig. Mijn haar kan ik gewoon afbreken door er heel zachtjes aan te trekken… dus repair lijkt me wel nodig! ;)

 • Avatar van Linda de Bode
  Reply Linda de Bode 21 mei 2015 at 13:02

  Ik doe graag mee voor de color and shine. Ik hoop alleen dat mijn haar er niet te snel vet van wordt, want dat is waar ik tegenaan loop bij de verzorging van mijn gekleurde haar.

 • Avatar van Joanne Kamp
  Reply Joanne Kamp 21 mei 2015 at 12:43

  Hoi,
  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee :) Ik zou heel graag het volume pakket willen winnen. Dan zit er wat meer slag in mijn haar. Ik doe ook nog mee met Facebook. Bedankt,
  Joanne

 • Avatar van K.
  Reply K. 21 mei 2015 at 11:11

  Absoluut de Volume&Shine :) omdat deze mijn bos krullen nog net iets groter maakt!

  F i j n e d a g

 • Avatar van Theresia
  Reply Theresia 21 mei 2015 at 10:45

  Leuk leuk leuk! Mijn koppie kan de repair & shine wel gebruiken ☺

 • Avatar van Tasja vd Berg
  Reply Tasja vd Berg 21 mei 2015 at 10:32

  Super leuk!
  Mijn haar zou heel blij zijn met repair & shine.
  Ik maak graag een kansje op dit heerlijke pakketje.

  Groetjes Tasja.

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 21 mei 2015 at 10:21

  Woohoo, ik doe graag mee! De Repair & Shine past het beste bij mijn haartype :)

 • Avatar van Ramona Stoutjesdijk
  Reply Ramona Stoutjesdijk 21 mei 2015 at 09:10

  Mooi van jullie, graag de Andrélon Deluxe Colour & Shine,
  En waarom ?
  Omdat mijn haar haar al iets te veel voor zijn kiezen heeft gehad…
  Echt mijn haar heeft al zoveel te verduren, en het is fijn om het af en toe eens lekker te verwennen om het zo maximaal mooi te kunnen houden. Iedereen wilt toch glanzend, mooi en gezond haar!
  Groetjes..

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 21 mei 2015 at 08:57

  Repair & Shine past het best bij mijn droge, pluizerige, krullende haar. Hersteld mijn haar en geeft het een glanzende look! Gaat Andrelon me verrassen met een prachtige haardos!

 • Avatar van Annet Abbel
  Reply Annet Abbel 21 mei 2015 at 06:57

  Ik zou graag de colour de luxe en shine willen proberen, kijken of deze producten mijn kleur beter beschermen.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 21 mei 2015 at 02:05

  Heerlijk zeg! Ik laat mijn haren lang groeien, maar mis wel wat volume. De Volume & Shine zou dus perfect zijn voor mij!
  Ik volg je op Bloglovin en like dit bericht.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 20 mei 2015 at 23:31

  De repair & shine klinkt echt goddelijk, maar ik heb me altijd afgevraagd of het ook zo goed werkt op geblondeerd haar?

 • Avatar van Maïté
  Reply Maïté 20 mei 2015 at 22:39

  Bij mijn haar past Deluxe Volume & Shine het best want ik zoek nu toch al lang iets dat mn haar wat volumineuzer maakt .
  Ik heb je fb pagina geliked en het bericht ook.
  Nog een prettige avond hehe
  Groetjes ❤️

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 20 mei 2015 at 22:29

  Oeiii dat klinkt eigenlijk best wel allemaal heel erg prettig in gebruik….Repair en shine is toch wel de lijn die het allerbest bij mijn haar past…Zeker omdat het best wel eens een beetje lastig is om met krullen haren passende producten te vinden die het haar zachter aan laten voelen en er minder dof uit laten zien…2 haarprobleempjes waar ik regelmatig mee te maken heb…Ik doe erg graag mee aan deze actie en Ik volg je ook op Facebook en heb de post daar ook een like gegeven en natuurlijk gedeeld…
  groetjes petra

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 20 mei 2015 at 21:56

  Ik doe graag mee voor de volume en shine lijn, aangezien ik echt enorm futloos en dun haar heb :c. Ik volg je op fb en heb het berichtje geliked!

 • Avatar van Eeke Nelemans
  Reply Eeke Nelemans 20 mei 2015 at 21:39

  Andrélon Deluxe Volume & Shine past het beste bij mijn haar! Ik heb van mezelf weinig en stijl haar. Als het los hangt dan hangt het er maar een beetje futloos bij. Ik heb sinds kort de gewone volume shampoo en dat scheelt al iets..ik ben dus heel benieuwd of het met deze deluxe set nog mooier en voller uit komt te zien!

 • Avatar van carola donkelaar
  Reply carola donkelaar 20 mei 2015 at 21:37

  Wauw het ziet er mooi uit.. ik zou graag volume en shine proberen.. ben erg blij met mijn erg lange haar maar het is moeilijk om het goed te verzorgen en dode punten te krijgen
  ik zal je dan een voor en na foto sturen misschien leuk om een blog over schrijven ben zelf namelijk erg benieuwd na de verschillen van anderen

 • Avatar van Ling Choi
  Reply Ling Choi 20 mei 2015 at 20:29

  Wat gaaf! Ik wil graag Andrélon Deluxe Colour & Shine testen. Laat mijn haar maar schitteren!

 • Avatar van Wilma van
  Reply Wilma van 't Hof 20 mei 2015 at 20:28

  Mijn haar kan wel een extra boost gebruiken Curvacious. Ik ga mijn best doen en #duimen dat ik de geluksvogel ben die Andrélon Deluxe Repair & Shine mag winnen.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 20 mei 2015 at 20:15

  Super leuk!! Gebruik al jaren Andrelon, maar heb deze lijn nog niet uitgeprobeerd.

  Heb van mezelf erg stijl haar, dus zou graag proberen of de volume lijn wat voor me kan betekenen!! scheelt me een hoop getoupeer in de ochtend ;) (en nee, ik heb geen jaren ’80 haar hihi)

  Ik volgde je al op Facebook en heb je berichtje gedeeld en mijn reactie daar ook geplaatst :)

  Groetjes,
  Laura

 • Avatar van Sonja (40plussertje)
  Reply Sonja (40plussertje) 20 mei 2015 at 19:44

  Ik sluit me achter de rij VOLUME aan! Ik ben getrouwd met een LOTUS in mijn bruidsboeket! En 1 juni al weer 14 jaar. Wat heeft dat nou met haar te maken? Ik weet het ook niet, maar leek me gewoon gezellig om mede te delen!

 • Avatar van Xaviera Jamie Jansen
  Reply Xaviera Jamie Jansen 20 mei 2015 at 19:43

  Deluxe Colour en Shine lijkt me geweldig fijn voor mijn toch wel droog aanvoelende haar!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 20 mei 2015 at 19:30

  Lijkt me heerlijk! Vorige week bij de kapper een korte coupe laten knippen en nu op zoek naar fijne producten die voor voldoende volume zorgen. Dat maakt het toch wat pittiger. Ik vind de geur van lotusbloem heerlijk dus dat is een fijne bijkomstigheid. Kortom ik maak heel graag kans op het VOLUME & SHINE pakket.

 • Avatar van Trix Karstens
  Reply Trix Karstens 20 mei 2015 at 19:30

  Ik doe heel graag mee voor het Color and Shine pakket.

 • Avatar van Mandy Wagtmans
  Reply Mandy Wagtmans 20 mei 2015 at 19:17

  Ohh wat een heerlijke winactie van je zeg mijn haren zijn echt toe aan een fijne en goede verzorging vooral nu zo na de zwangerschap! Ik zou dan voor de repair & shine gaan! Ook heb ik op facebook zeker geliked & gedeeld en ik volgde je al een tijdje :)

 • Avatar van Anne-Wil Kraan
  Reply Anne-Wil Kraan 20 mei 2015 at 19:13

  Andrélon Deluxe Volume & Shine. Volume in mijn haar is altijd al een puntje van aandacht heb dik een zwaar haar, maar met Andrélon gaat dit goed.

 • Avatar van Linda van den Ouden
  Reply Linda van den Ouden 20 mei 2015 at 19:04

  Ik zou graag in aanmerking komen voor de colour & shine set. Heb mn gaar eigenlijk altijd zwart,maar de mooie glans wordt al gauw een doffe waas. Ben benieuwd of dit werkt. Vind de shampoolijn met macadamia olie van andrelon ook heerlijk!

 • Avatar van Natalie
  Reply Natalie 20 mei 2015 at 18:59

  Leuke actie ♡
  Ik ga voor de deluxe repair & shine omdat mijn haar net een bosje stro is :(
  Door deze lijn van Andrelon te mogen proberen hoop ik dat ik mijn mooie glanzende lokken weer terug krijg! :)

 • Avatar van Lin van wanrooij
  Reply Lin van wanrooij 20 mei 2015 at 18:58

  Super actie daar zet ik al mijn geluk op in.
  Ik deel en like dus snel mee
  Groetjes en veel succes met deze leuke facebookactie
  De luxe color And shine
  Lijkt me geweldig

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 20 mei 2015 at 18:49

  Wat een gulle actie. Ik zou gaan voor de Colour en Shine. Door mijn haar af en toe te kleuren vallen de eerste grijze haartjes minder op. Zo blijf ik toch mijn donkerbruine lokken houden. Maar een beetje extra verzorging heeft mijn haar wel nodig dus ik ga duimen dat ik een van de tien gelukkige mag zijn.

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 20 mei 2015 at 18:45

  Alles wat voor volume kan zorgen wil ik wel kans op maken! Als het dan ook nog zo lekker ruikt helemaal top!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 20 mei 2015 at 18:42

  Wat een leuke winactie! Ik wil graag meedoen voor het volume & shine pakket. Mijn haar valt altijd stijl naar beneden en ik zou graag wat volume hebben! Jou artikel over deze product heeft mij heel benieuwd gemaakt!

 • Avatar van Ilsiee prins
  Reply Ilsiee prins 20 mei 2015 at 18:41

  Superleuke actie zeg!! :) Lijken me heeeerlijke producten, heb ze hier nog niet in de schappen zien liggen jammer genoeg… Ik doe graag mee voor de shine en repair voor mijn droge bosje haar… hahah heb erg dof en droog haar…. Doe dus heeel erg graag mee.. Uiteraard volg ik je op bloglovin en heb je bericht geliked en gedeeld op facebook!
  Fijne avond
  groetjes ilsiee

 • Avatar van Linda Franchi
  Reply Linda Franchi 20 mei 2015 at 18:27

  Volume dat klinkt echt heel erg goed!
  Na een CI operatie (cochleair implantaat) zit mijn haar echt helemaal niks!
  Of het van narcose kan komen geen idee maar het is gewoon futloos en slap
  Wat meer volume zou echt zo fijn zijn, als je haar maar goed zit, gaat in dit geval zeker op, je voelt je echt een stuk beter als jet leuk zit

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 20 mei 2015 at 18:18

  Colour&shine lijkt me heel geschikt. Mijn haar heeft een cappuccinokleur en die is niet van mezelf…. Ik heb het bericht natuurlijk geliked en gedeeld.

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 20 mei 2015 at 18:00

  Wat een leuke winactie! Ik heb nog nooit iets van die merk gekocht eigenlijk. Ik ben vooral benieuwd naar de Colour & Shine lijn aangezien ik mijn haar altijd kleur.

 • Avatar van margriet kuper
  Reply margriet kuper 20 mei 2015 at 17:37

  ik zou zeker gaan voor de volume lijn….wie weet is dit eens de oplossing tegen mijn sluike haar..ik doe mee.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 20 mei 2015 at 17:21

  Oooh wat leuk. Natuurlijk doe ik met veel plezier mee. Omdat ik mijn haar sinds kort weer kleur, moet ik voor de color en shine lijn gaan natuurlijk!

 • Avatar van frederique
  Reply frederique 20 mei 2015 at 17:08

  Andrélon Deluxe Repair & Shine past perfect bij mij. Na het motorijden is mijn haar altijd wat bechadigd dus ik ben benieuwd hoe dit product is

 • Avatar van Thelma
  Reply Thelma 20 mei 2015 at 16:50

  Andrélon Deluxe Colour & Shine is het juiste pakket voor mij. Love it!!!! Doe graag mee.

 • Avatar van iulia van empel-stamate
  Reply iulia van empel-stamate 20 mei 2015 at 16:49

  Andrélon Deluxe Repair & Shine graag om mijn droog en beschadigd haar te herstellen en te verzorgen.

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 20 mei 2015 at 16:41

  Wat een fijne winactie Desiree!; mijn haarbos is onderhevig aan goede verzorging; kom graag in aanmerking voor de : Andrélon Deluxe Colour & Shine

 • Avatar van Wendy van Dorsten
  Reply Wendy van Dorsten 20 mei 2015 at 16:39

  Ik zou wel mee willen doen voor de Andrélon Deluxe Repair & Shine Ik ben van nature donkerbruin, maar deze zomer ben ik hoogblond! haha Dus mijn haar heeft wel even iets te verduren gehad! Heb wel een lekker spulletje van de kapper, maar das best prijzig.. En de shampoo van Andrélon ben ik over het algemeen heel erg blij mee, maar deze ken ik nog niet!

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 20 mei 2015 at 16:28

  liked & shared op facebook :3 !
  Ik zou graag de Andrélon Deluxe Colour & Shine, ik verf mijn haar elke maand omdat mijn haar best snel groeit, maar daardoor pluist het ook snel en ik heb allerlei producten geprobeerd maar vond andrélon nog altijd het beste bij mijn haar werken en wie weet misschien hoef ik het in plaats van alle 4 weken misschien alle 6 weken verven? :) <3 <3 <3

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 20 mei 2015 at 16:21

  graag de Andrélon Deluxe Repair & Shine om geverfd haar weer optimaal te verzorgen

 • Avatar van lotte
  Reply lotte 20 mei 2015 at 16:18

  Wat een leuke actie! Ik denk dat de Repair & Shine het beste bij mijn chemisch mishandelde haren past haha. Ik zou daarom graag een kans wagen om te zien of we de schade kunnen herstellen. <3

  X

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 mei 2015 at 16:12

  Wauw, wat leuk en ik zou mijn kapsel graag een boost willen geven voor meer volume!
  Ik doe mee.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 20 mei 2015 at 16:10

  Leuke winactie, ik doe graag mee! Omdat ik mijn haar koperkleurig verf (en mijn eigen haarkleur donkerbruin is) vervaagt dit nogal snel, daarom zou de color&shine lijn ideaal zijn voor mijn haar!

  Liefs

 • Avatar van Debbie Maas
  Reply Debbie Maas 20 mei 2015 at 16:09

  Ik zou heel graag de Color&Shine willen winnen. Ik heb net weer mijn haar geverfd en wil mijn kleur zolang mogelijk houden en goed verzorgen. Deze producten lijken mij hier goed geschikt voor.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 20 mei 2015 at 16:07

  De lijn die het best bij mijn haar past is Volume & Shine. Mijn haar is slap, dof en futloos dus dit lijkt me de beste keuze. Ik volg je ook via FB en ga zo de actie even liken en sharen. Ook nog even een retweetje gedaan!

 • Avatar van marian pol
  Reply marian pol 20 mei 2015 at 16:01

  Wauw wat een super mooie winactie erg leuk!! Ik doe dan ook graag mee ..
  Colour en shine , ik kleur mijn haar dus deze past het beste bij mij .
  wens iedereen veel succes !

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 20 mei 2015 at 15:56

  Ik vind deze lijn(en) van Andrelon er zo luxe uit zien.
  De Andrélon Deluxe Volume & Shine lijn lijkt mij wel iets.
  Voor volume en een mooie glans.
  Ik volf je (natuurlijk) ook op Facebook en heb deze actie geliked & geshared.

 • Avatar van Ansuya Lalay
  Reply Ansuya Lalay 20 mei 2015 at 15:55

  colour and shine past goed bij mij
  Ben gek op andrelon, gebruik altijd de shampoo van hun.
  Mijn haar is gekleurd, misschien zou extra verzorging mijn haar meer baten, nu ik ouder :( wordt lol hahahaha
  Dus ik kies graag voor colour and shine <3

 • Avatar van sylvia eikens
  Reply sylvia eikens 20 mei 2015 at 15:50

  Andrélon Deluxe Repair & Shine..zou helemaal geweldig zijn voor mijn haar.Ik ben 15 kilo afgevallen en wordt ook een jaartje ouder dus dat heeft conseqenties voor mijn haar.Ik hoop dus dit pakket te mogen winnen…zou heerlijk zijn

 • Avatar van Gwendolyn
  Reply Gwendolyn 20 mei 2015 at 15:48

  Leuk! Ik kan wel wat extra volume gebruiken dus de Volume&Shine lijn lijkt me echt perfect voor mij! Gimme that volume :D

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 20 mei 2015 at 15:47

  Leuke winactie weer! Ik ga voor de Volume & Shine lijn, ik heb een flinke slag in mn haar, maar dit komt eigenlijk alleen goed tot zn recht als er lekker veel volume in mn haar zit! Daarom lijkt deze lijn mij het lekkerste voor mijn haar. Ik zal zo het fb bericht liken en delen!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 20 mei 2015 at 15:46

  Repair&Shine zou het beste bij mijn haren passen, na mijn haar veel te vaak te hebben geverfd is het er nu droog en beschadigd gaan uitzien. Dus als ik deze Geweldige win actie zou winnen zou ik stralend de zomer in kunnen. Fingers crossed

 • Avatar van Leandra
  Reply Leandra 20 mei 2015 at 15:45

  Ik doe graag mee voor de Color&shine. Vroeger de curl lijn ook veel gebruikt, en altijd erg tevreden over geweest. Nu een korter kapsel en een andere kleurenpallet.
  Ik volg je al op fb en like en deel deze actie graag!
  Groetjes Leandra

 • Avatar van Diana De Meyer
  Reply Diana De Meyer 20 mei 2015 at 15:42

  Wat een prachtige actie geef mij maar meer volume is nu wat futloos dus kan wel een volume boost gebruiken super pakket <3

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 20 mei 2015 at 15:41

  Heeey, wat leuk zeg. Ik ben een groot fan van Andrelon maar heb onlangs toch een ander merk gebruikt. Dit pakte absoluut niet goed uit en mijn haar is een ramp. Ik heb heel erg veel volume en erg veel haar. Mijn haar werkt never nooit mee en pluist echt als een gek. Helaas niets helpt en dat vind ik echt zo irritant. Ik heb al veel geprobeerd maar mijn haar raakt daardoor ook weer erg beschadigd. Ik had ook enorm lang haar en heb het nu tot onder mijn schouders. Ik dacht dat het dan wel gezond zou worden maar helaas het is nu nog beschadigd. Ik zou het erg leuk vinden als ik dan Andrélon Deluxe Repair & Shine kon winnen. Mijn haar is wel toe aan wat verzorging namelijk.

  Ik heb ook geliked op facebook. En ik vind dat je een hele mooie blog hebt. En wat een mooie naam voor je dochtertje! Echt heel mooi.

  Liefs Sanne

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 20 mei 2015 at 15:38

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor de Volume & shine serie. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar je winactie bericht geliked en gedeeld.

  Groetjes,
  Sabrina

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 20 mei 2015 at 15:34

  Graag wil ik kans maken op het Andrèlon Deluxe Colour & Shine pakket.
  Ik heb pas mijn haar gekleurd en zou graag proberen of deze producten de kleur langer behouden en mijn haar laten glanzen.

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 20 mei 2015 at 15:33

  De Andrélon Deluxe Volume & Shine zou het beste bij mij passen, lijkt me heerlijk om wat extra volume te creëren en een prachtige glans te krijgen. Op dit moment is mijn haar wat pluizig en ik lees dat het bij deze lijn niet meer pluizig overkomt. Ik heb je geweldige actie natuurlijk gedeeld via facebook.

 • Avatar van Jan van der Waal
  Reply Jan van der Waal 20 mei 2015 at 15:21

  Ik maak graag een kans op de lijn Volume & Shine voor mijn lieve vriendin zodat haar kapsel mooie volume krijgt met behulp van deze producten.
  Daarnaast is mijn vriendin ook een grote fan van Andrelon dus zij zou heel blij zijn met deze mooie prijs.
  Gr Jan.

 • Avatar van inge van den berg
  Reply inge van den berg 20 mei 2015 at 15:20

  Hallo Desirée, ook ik doe heel graag mee want mijn haar verdient echt een kuurtje. Het is de laatste maanden erg uitgevallen door stress en een oppepper van Andrelon kan het wel gebruiken. Ik maak graag een kans en al lang lid van je pagina op Facebook. Altijd interessant om ook je blog te lezen. Fijne dag.

 • Avatar van annoeska
  Reply annoeska 20 mei 2015 at 15:15

  Zeker de volume! Lijkt me een fijne lijn

 • Avatar van corry de vos
  Reply corry de vos 20 mei 2015 at 15:14

  ik verf mijn haar iedere zes weken dus het pakket colour & shine past bij mij het beste
  als bijna 65 zestiger is het belangrijk ja haar goed te verzorgen
  en dat doe ik met andrelon ik heb nooit een ander product gebruikt, dit heb ik geleerd van mijn lief 91 jarig moedertje die NU NOG STEEDS andrelon producten gebruikt

  gooi mij dus maar in de hoge hoed..want met andrelon zit je je hele leven qua haarverzorging GOED !!!!

 • Avatar van wendy van uem
  Reply wendy van uem 20 mei 2015 at 15:12

  graag de volume, voor mn slappe en futloze haar! Ik heb je op fb en gedeeld :)

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 20 mei 2015 at 15:10

  Wat een leuke win actie! ik doe graag mee. Ik heb je gevolgd via fb en je bericht gedeeld.
  Ik wil deze andrelon deluxe lijn zo graag een keer uit proberen dus het zou geweldig zijn als ik deze zou winnen, ik ben er heel erg benieuwd naar. Repair & shine zou het beste bij mij passen omdat mijn haar nogal beschadigd is.

  Liefs, Chantalle.

 • Avatar van Evelien DV
  Reply Evelien DV 20 mei 2015 at 15:09

  Ik maak wellicht geen schijn van kans,
  maar voor wat extra ‘shine’ en glans
  en een druppeltje ‘repair’
  doe ik hier heel graag literair. :)

  • Avatar van Hennie
   Reply Hennie 23 mei 2015 at 13:44

   Ik vind dat bovenstaande deelneemster alleen hier al een extra kans om moet krijgen! Prachtig omarmend rijm! :)

 • Avatar van Chantal den Oudsten
  Reply Chantal den Oudsten 20 mei 2015 at 15:08

  Wauwwwwwww geweldige winactie en I LOVE Andrelon. Het laat mijn haar stralen en het voelt super fijn aan. Zelfs sinds ik zwanger ben van mijn eerste kindje is Andrelon mijn redder in nood. Ik zou heel erg blij zijn met de lijn Deluxe repair & shine omdat mijn haar snel neigt droog te zijn en omdat glans altijd heel erg welkom is.

  Dat word heel hard duimen en hopen op geluk.
  Like & share uiteraard heel graag mee.

  Gr Chantal.

 • Avatar van Natascha Velthuis
  Reply Natascha Velthuis 20 mei 2015 at 15:08

  Ik zou graag kans maken op de colour&shine producten. Ik volg je op Facebook.

 • Avatar van Daphne Onclin
  Reply Daphne Onclin 20 mei 2015 at 15:08

  Andrelon deluxe repair and shine zou voor mijn haar heel goed zijn! Wegens stress vanwege de studie word m’n haar snel dof en futloos, kan wel een lekkere boost gebruiken!! :)

 • Avatar van Sarina
  Reply Sarina 20 mei 2015 at 15:07

  Lijkt me leuk om het eens uit te proberen.
  Daarom zo ik graag de Andrélon Deluxe Volume & Shine willen winnen.
  Groetjes sarina

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 20 mei 2015 at 14:57

  mijn favoriete merk, uitstekend geschikt voor geverfd haar, mooie actie weer

 • Avatar van May
  Reply May 20 mei 2015 at 14:43

  Ik zou graag Andrélon Deluxe Volume & Shine willen winnen :) Ik heb echt enorm futloos haar, dus ik hoop dat dit werkt.

 • Avatar van Agneta
  Reply Agneta 20 mei 2015 at 14:41

  Best wel lastig kiezen welke nu precies bij mij zou passen. Ik heb gekleurd haar, wil graag volume er in.. Dus die twee lijnen zouden beide denk ik wel passen. Kan nu lange tijd nu wel zeggen dat mijn haar niet beschadigd is dus die lijn valt af. Super leuk dat jij deze weg mag geven! Ik volg je al op FB, maar deel het verder want mijn FB is prive dus dat schiet dan niet echt op.

  Agneta

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 20 mei 2015 at 14:40

  Ik doe heel graag mee voor de Andrélon Deluxe Volume & Shine variant. Ik vond je facebookpagina natuurlijk al lang leuk!
  Liefs

 • Avatar van Debby
  Reply Debby 20 mei 2015 at 14:32

  Andrélon Deluxe Repair & Shine :D

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 20 mei 2015 at 14:27

  Leuk, met mijn gekleurde haar is de color & shine het best passend. Doe enorm mijn best mijn grijze haren te verdoezelen ;)

 • Avatar van sarina
  Reply sarina 20 mei 2015 at 14:25

  repair and shine. Mijn haar wordt snel droog en kan wel een oppepper gebruiken.

 • Avatar van Esther Potters
  Reply Esther Potters 20 mei 2015 at 14:21

  Ik heb geen facebook (wel twitter) maar wil heel graag meedoen:)
  Ik zou kiezen voor de Repair & Shine-lijn om mijn haar ’n oppepper
  te geven zodat ’t (weer) mooi, sterk, zacht & glanzend word.
  Het lijken me heerlijke producten omdat er amandelolie in zit!
  @es2511 Twitter:)

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 20 mei 2015 at 14:18

  Ik verf mijn haar elke zes weken en het pluist vrij snel dus de Colour&Shine past het best bij mij. Leuk dat je er bij vermeld welk product uit elke lijn jouw persoonlijke favoriet is.

 • Avatar van Agnes adema veenbaas
  Reply Agnes adema veenbaas 20 mei 2015 at 14:12

  Zo te lezen is het wat voor mij!! Ik doe graag mee

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.