Beauty Reizen & vrije tijd

Beauty travel essentials

14 mei 2015

beauty travel essentials
Als ik op reis ga en moet vliegen zijn er enkele items die ik steevast in mijn handbagage bij me heb. Mijn huid is altijd al wat aan de droge kant en in de lucht kan je huid gewoonweg al snel nog droger aanvoelen. Bij een iets langere vlucht zorg ik er daarom voor dat ik zo’n beauty travel essentials kit bij me heb zodat ik na de landing niet uitgedroogd aankom èn klaar ben om een nieuwe stad of een ander land te ontdekken. Kijk mee voor mijn must haves op beautygebied als ik ga reizen.

beauty travel essentials
Natuurlijk is hydrateren van binnenuit het meest belangrijke en drink ik tijdens een vlucht enkel water, maar hydrateren vanaf de buitenkant vind mijn huid altijd erg prettig èn het geeft me een fris gevoel. Een spray als de bekende MAC Fix+ is onmisbaar vanwege de hydraterende bestanddelen en toegevoegde vitamines en mineralen. En ook aan te brengen als ik al wat make-up op heb dus dat is ook fijn. Een fijne handcrème hoort er ook bij en één van mijn favorieten blijft de Lancaster Aquamilk comforting hand & nail cream. Ik gebruik deze trouwens ook voor mijn onderarmen en benen.

Omdat ik het nogal snel wat warm krijg als ik een beetje zenuwachtig ben – iets wat ik op de één of andere manier altijd ben tijdens het reizen – kan ik niet zonder een goede deodorant. Een spray zal je mij niet snel zien gebruiken, helemaal niet in het openbaar omdat je daarmee ook anderen om je heen ‘lastig valt’. Mijn favoriete deodorant is de Nivea dry comfort plus, die houdt me de hele dag door fris, geeft niet af en zorgt niet voor gele vlekken in mijn kleding.

beauty travel essentials
Of je nu op weg gaat naar een bestemming voor je wintersport of je zonvakantie, smeren met een crème met SPF mag je niet vergeten. Ik heb zelf een zongevoelige huid en verbrand best snel en met deze Ladival zonnebrandgel voor het gezicht weet ik zeker dat ik goed zit. Hij trekt snel in zonder plaklaagje of witte waas, er zit een factor 30 in, geen vetten en parfum-, kleur- en conserveringsmiddelen maar wel vitamines en antioxidanten. Een tube voor het gezicht mag altijd mee in de handbagage omdat deze lekker klein zijn, maar als er nood is gebruik ik deze ook voor ontblote lichaamsdelen als decolleté, armen en benen. En als laatste hoort een fijne lippenbalsem om droge lippen te voorkomen en voor te bereiden op de zon er ook bij zoals deze van Carmex met kersensmaak en -geur en een SPF15.

Ok, nog meer onmisbaar zijn handigheidjes als kauwgom (voor een frisse adem èn tegen oorproblemen tijdens het stijgen en landen), blarenpleisters en aspirine maar dat zijn niet echt beautyproducten. Tip: op dit moment is er een leuke actie bij Rituals waarbij je het oranje koeltasje van de foto’s in formaat van een toilettasje/make-uptasje met twee zonneproducten cadeau krijgt als je boven een bepaald bedrag besteed. Perfect om mee te nemen naar het strand en op vakantie :)

Wat zijn voor jou onmisbare beauty travel essentials voor in je handbagage?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 14 mei 2015 at 10:43

  Ik heb ook altijd tig crempjes bij me. Ik neem meestal mini’s mee tijdens de vlucht. Verder is er een speciale stick van Guerlain die stewardessen ook gebruiken en waar je droge plekken mee aan kunt stippen, die neem ik ook altijd mee. Ik doe er al jaren mee namelijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2015 at 11:08

   Ik heb onder een steen gezeten denk ik, nog nooit van die stick gehoord maar ben heel nieuwsgierig geworden!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 13 mei 2015 at 07:43

  Ik vlieg niet zo vaak. Maar jouw essentials zijn een goeie tip!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 mei 2015 at 06:44

  Wat ziet dat er zo goed uit en fijn dat je dit met ons deelt!
  Heb ook zo last van een zeer droge huid en ben dus heel benieuwd naar de aquamilk.
  Want goed gehydrateerde handen vindt ik belangrijk.
  Maar dat ook direct de nagels verzorgd.
  Natuurlijk heb ik ook een handgel bij me, wetties, kouwgom en keelpastilles etc..
  Goed artikel.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.