Beauty

Bourjois pale pastels & zomernieuwtjes

11 mei 2015

Bourjois zomer 2015
Toen de nieuwe producten uit de Bourjois zomer 2015 collectie binnenkwamen werd ik direct heel erg enthousiast. Ik zag superschattige nagellakkleurtjes die het beste te omschrijven zijn als pale pastels en daarnaast veel zonnige make-upproducten die je die perfecte sunkissed look mèt glow moeten geven. Ik laat je vandaag alle producten zien en gooi er een spontane winactie in waarbij jij kans maakt op alle make-upproducten uit deze collectie. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches.

Bourjois zomer 2015
Bourjois zomer 2015
De bekende 1 seconde gel nagellakken met de lange dop zijn verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren die ik omdoop tot pale pastels, heel erg lichte pastelkleurtjes die perfect zijn voor de lente en zomer en helemaal mooi staan als je huid een beetje (zon)gebruind is. De lakken komen in een flesje met een inhoud van 9ml en hebben een erg breed, plat en iets afgerond kwastje. Je kan met één tot twee strookjes zo een hele nagel meenemen waardoor je lekker vlot klaar bent. Deze lakken zijn verkrijgbaar voor €8,49 per stuk.

Deze lakjes zitten in de Bourjois Swimming Cool zomercollectie, één van de twee collecties die ze voor dit seizoen lanceren.

Bourjois zomer 2015
49 Pink-itude is een heel erg lichte pastelroze nagellak die wat melkachtigs heeft. Hij dekt in twee laagjes en heeft een creamy finish met een mooie hoogglans. Echt zo’n superlief en romantisch kleurtje die het goed doet bij lieve jurkjes en witte luchtige zomerkleding.

Bourjois zomer 2015
50 Blue Lagoon is een perfecte mintgroen die echt precies tussen blauw en groen in zit. Deze kleur dekt ook weer in twee laagjes en heeft dezelfde creamy finish met hoogglans. Elk jaar weer vind ik dat zo’n kleurtje echt in je nagellakverzameling moet zitten voor de lente en zomer. Love it!

Bourjois zomer 2015
51 Palm Peach is een perzikoranje tint maar dan heel erg zacht en fris en doet me aan yoghurtdrink denken. Ook deze kleur dekt in twee laagjes en heeft die creamy finish met hoogglans. Dit is mijn minst favoriete kleurtje van de drie, waarschijnlijk omdat hij een beetje vloekt met mijn koele huidtint..

Deze lakken van Bourjois blijven bij mij meestal zo’n 3 dagen echt mooi op de nagel voor ze gaan slijten, wat doffer worden en er beschadigd uitzien waardoor ik een ander lakje aan moet brengen.

Bourjois zomer 2015
Naast de Swimming Cool collectie is er ook nog de Bourjois Parisian Summer look, waarin verschillende producten zitten om een mooi tintje mee te creëren. De collectie bestaat uit de volgende producten (de 12hr aqua blush en de sweet kiss lipgloss komen uit de Swimming Cool collectie):

– 8 in 1 BB bronzing cream, €13,49
– sun illusion allover mousse, €13,49
– mat illusion bronzing powder, €13,99
– sunlight elixir shimmery bodyspray, €15,49.

Kortom: een complete set om jezelf een mooi tintje te geven alsof je een weekje vakantie hebt gehad. Wegens de iets te donkere kleurtjes en te warme ondertonen voor mijn huidtype kan ik er zelf helaas niet zoveel mee waardoor ik spontaan besloot met de complete set zoals je die op de foto hierboven ziet een winactie te organiseren. Zo heb jij de producten al in huis ruim voordat ze in de winkel liggen. Je maakt kans op deze set met 6 producten door een reactie achter te laten en te vertellen wat jouw plannen voor de komende zomer zijn. Ik ben benieuwd :)

Verloting is compleet random, dus iedereen maakt kans. Meedoen met deze winactie kan tot en met maandag 18 mei 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 17 mei 2015 at 22:25

  Ah, wat een heerlijke kleurtjes zijn dat zeg!

  Mijn plannen voor deze zomer .. NAAR DE GROOTSTE LUSH WINKEL VAN DE WERELD yiiiiihaaaaaa! In Oxford Street, Londen! =D Man man, ik kan niet wachten! Doei salarisss alles!!

 • Avatar van sandra
  Reply sandra 16 mei 2015 at 19:45

  Mijn plannen voor deze zomer zijn helaas niet zo heel spannend. Ik heb tot midden juli stage, die onbetaald is. Ik heb niet zo heel veel geld, ook nog geen baantje gevonden voor in de zomer. Mijn vriend heeft ook stage tot die periode en gaat daarna gelijk werken. Misschien een weekendje naar een stad dus maar niks groots. Hopelijk wordt het weer een beetje mooi in Nederland.

 • Avatar van Nelleke Wouters
  Reply Nelleke Wouters 16 mei 2015 at 17:46

  Eerst een fikse verbouwing om onze woning gezond, duurzaam en energiezuinig te maken en daarna drie weken bijtanken en genieten van la dolce vita in Italië :-)

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 16 mei 2015 at 17:43

  Ik heb maar één plan komende zomer en dat is bevallen van ons eerste kindje!

 • Avatar van Manisha Spit
  Reply Manisha Spit 15 mei 2015 at 03:55

  Deze zomer ga ik op vakantie naar Suriname om mijn grootouders te bezoeken. Na een lange tijd ze niet gezien te hebben, is het dit jaar eindelijk zo ver ! De mooie tinten van de Bourjois collectie, zullen prachtig passen bij het tropische weer.

  Xx, Manisha

 • Avatar van Lorena
  Reply Lorena 14 mei 2015 at 20:21

  Deze zomer ga ik werken bij de strandwacht. Voor en na het werk, ga ik lekker op het strand liggen. En zoveel mogelijk surfen. Dit moet natuurlijk wel in stijl. Deze producten zijn daar geweldig voor!!
  xx Lorena

 • Avatar van Yasmine
  Reply Yasmine 14 mei 2015 at 13:56

  Ik ga deze zomer naar Londen bij een gastgezin.
  Ik zal alleen met het vliegtuig gaan, spannend!!!
  Verder zal ik met mijn familie naar Portugal gaan xxx

 • Avatar van Franny
  Reply Franny 14 mei 2015 at 10:29

  Leuke, vrolijke natuurlijke mcup, kortom geweldig.
  Ik ga deze zomer flink groeien met een tweede kindje op komst. Daar wil ik natuurlijk wel fris en modern bij uitstralen

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 13 mei 2015 at 23:49

  Ik skip de winactie ;)
  Maar wat een enorm leuke, frisse lakjes!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 13 mei 2015 at 23:13

  De kleurtjes zijn heel erg lief. De groene is mijn favoriet

 • Avatar van Pien
  Reply Pien 13 mei 2015 at 18:44

  Ik ga deze zomer op mezelf wonen met een goede vriendin. We gaan in Rotterdam wonen. Dat is handiger voor onze studie. We gaan vaak naar festivals, stappen of weekendjes weg. Dan moet je er natuurlijk wel leuk uitzien haha. Ik vind het een leuke actie! Leuk om zo te lezen wat iedereen gaat doen deze zomer. Ik wil graag meedoen en wens iedereen verder alvast een fijne zomer!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 13 mei 2015 at 15:44

  Ik doe ook mee! Komende zomer ga ik voor een half jaar in Barcelona wonen om daar te studeren! Ben enorm zenuwachtig maar is ook zo tof haha

 • Avatar van Marthe
  Reply Marthe 12 mei 2015 at 21:33

  Ik doe mee! Deze zomer vooral werken, om te sparen. Maar ik ga ook naar dé hipster-stad!! Berlijn!! Daar wil ik er natuurlijk op en top uitzien ;-)

 • Avatar van engelina
  Reply engelina 12 mei 2015 at 18:01

  Deze zomer wil ik lekker aan het meer liggen met vriendinnen en op bezoek gaan bij familie.
  Naar een warm land gaan zit er niet in. Maar een tan is wel welkom :)

 • Avatar van Dianne
  Reply Dianne 12 mei 2015 at 13:57

  Ik ga vanaf augustus voor een klein jaar op reis door Azië en Zuid-Amerika. Ook met een backpack op je rug met je er best goed en verzorgd uitzien, toch? :)

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 12 mei 2015 at 11:59

  Super leuk en mooi zeg! Ik doe heel graag mee :-)

 • Avatar van kjenta
  Reply kjenta 12 mei 2015 at 10:56

  Prachtige kleurtjes voor deze zomer! Er past altijd wel ééntje bij een zomerse outfit. #fingerscrossed

 • Avatar van will
  Reply will 12 mei 2015 at 09:54

  De zomer straalt van deze kleurtjes af.
  Ik doe zeker mee !

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 12 mei 2015 at 08:11

  Wauw! Je zult maar winnen ^_^

  Mijn plannen voor de zomer? We gaan met het gezin twee weken naar Zuid Frankrijk, een camping helemaal voor de kids. Buiten dat ga ik mijn eerste bruiloft fotograferen in de zomer én daar heb ik enorm veel zin in…
  Oh en het project garage staat op de planning, het was van origine een garage en inmiddels is het verandert in een rommelhok en is er weinig garage meer aan. Dat wil ik gaan aanpakken want je moet iets te wensen te hebben en bij mij is dat echt een eigen fotostudio aan huis.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 12 mei 2015 at 02:35

  Ik ben momenteel in New York met mijn vriend, dus de komende zomer is het vooral rustig aan doen en sparen voor de volgende reis.. :-)

 • Avatar van virginie
  Reply virginie 11 mei 2015 at 23:13

  Na een jaar van hard werken en veel sparen met mijn beste vriendinnetje naar Turkije!! Super mooie foto’s en leuk geschreven trouwens.

 • Avatar van Marijke I easydailyfood
  Reply Marijke I easydailyfood 11 mei 2015 at 21:43

  Wij gaan met onze dochter van 2 jaar naar noord Frankrijk. Niet bepaald een zon-zekere bestemming! Ik zou daarom errrrrrg blij zijn met dit prachtige pakket. Zo weet ik zeker dat ik met ‘een kleurtje’ terug kom. Hoef ik mij daar geen zorgen meer om te maken :).

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 11 mei 2015 at 21:34

  Super leuk die pastel tinten.
  Ik doe graag mee.

 • Avatar van Sanny
  Reply Sanny 11 mei 2015 at 20:45

  Zo’n zin in de zomer en met deze kleuren kom je echt in de stemming.

 • Avatar van Lesley
  Reply Lesley 11 mei 2015 at 20:38

  Wauw die nagellakjes zijn echt te schattig! Die ga ik onthouden :-) Ik ga deze zomer met mijn vriend met de auto op roadtrip! We gaan lekker rijden en zien wel waar we uitkomen. Ik vind het spannend maar ook wel erg leuk!

 • Avatar van Marina Vink
  Reply Marina Vink 11 mei 2015 at 20:25

  Mijn plannen! Voor het eerst LAST MINUTE op vakantie en maar zien wat op ons pad komt! vind het zo spannend..
  Heerlijk ontspannend..

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 11 mei 2015 at 20:21

  Wauwie!! Allereerst mijn complimenten voor de schitterende foto’s! Ik ga deze zoner naar italie naar de bruiloft van mijn neef en dan zouden die producten heel erg goed van pas komen ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 mei 2015 at 22:21

   Dankjewel voor je compliment! :D

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 11 mei 2015 at 19:50

  Dat is een mooie set, ik loot graag mee. Dan lijk ik toch een beetje een vakantie te hebben, want helaas zit het er dit jaar weer niet in. Misschien nog even volhouden tot 2018, dan kan ik eerlijk zeggen dat ik al 20 jaar niet meer op vakantie ben geweest. :(

 • Avatar van jan
  Reply jan 11 mei 2015 at 19:44

  kado voor mijn zus

 • Avatar van Ditty Dirks
  Reply Ditty Dirks 11 mei 2015 at 19:16

  Wat een super zoete kleuren. Heel mooi om deze zomer mee te lakken als ik in het stralende zonnetje op een terrasje zit!

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 11 mei 2015 at 18:52

  Wow wat leuk weer ik doe mee. Ik ga binnenkort op een ‘geheime’ missie :) mijn ouders zijn volgende maand 50 jaar getrouwd en die gaan altijd op vakantie naar Turkije. Mijn zus en ik besloten om ze daar dan maar eens te gaan verrassen want je trouwdag vieren zonder je kinderen is ook wat natuurlijk. Ik ben heel benieuwd of het gaat lukken want we moeten 1 dagje onderduiken in het hotel alvorens hun trouwdag is, hhaha dat wordt dus nog spannend.

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 11 mei 2015 at 17:58

  Naast werken ga ik gelukkig ook nog wel op vakantie, 2 weken naar Italie, heb ik nu al zin in.

 • Avatar van Kim Weernink
  Reply Kim Weernink 11 mei 2015 at 17:57

  Mijn plannen de komende zomer is een dagje efteling, mezelf opmaken , naar witchworld in Almere , bioscoop , theater , zwembad op vakantie

  mijn e-mail kimberly_alexandraa@live.nl

  Veel succes iedereen!

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 11 mei 2015 at 17:33

  Wat een mooie kleurtjes! Ik doe heel graag mee! xxx

 • Avatar van milo
  Reply milo 11 mei 2015 at 17:30

  Leuke winactie! ik ga deze zomer 2 weken naar Italië met mijn vriend

 • Avatar van Daphne Onclin
  Reply Daphne Onclin 11 mei 2015 at 17:09

  Ik moet (helaas) de hele zomer door werken dus ik kan wel een kleurtje gebruiken!!! Doe graag mee met de winactie, leuk!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 11 mei 2015 at 16:52

  Mooie kleuren, ik waag graag een kansje !

 • Avatar van mrs. martens
  Reply mrs. martens 11 mei 2015 at 15:29

  Ik vind die roze nagellak prachtig!! het is jammer dat het niet zolang blijft zitten.

 • Avatar van Karin Lamain
  Reply Karin Lamain 11 mei 2015 at 15:15

  Lekker twee weken naar Frankrijk!! Heerlijk! Zin in!

 • Avatar van Wil Siroen
  Reply Wil Siroen 11 mei 2015 at 14:30

  Door gebreken en ziekte kom ik heel weinig buiten maar mijn make up zal geen enkele dag ontbreken vind het een must om me goed te verzorgen
  Vakantie zit er niet in ben te veel afhankelijk van een ander

 • Avatar van Sharina
  Reply Sharina 11 mei 2015 at 13:27

  Tijdens de zomer lig ik in het park voor de deur (ik heb geen eigenachtertuin, maar wel een enorme, gedeelde voortuin haha). Ik neem een bol wol en een haaknaald, een boek en mijn huisgenoten mee. Of naar het zwembad, want ik ben een echte waterrat. Ik schaam me wel een beetje voor mijn melkflessen (wn alle andere lichaamsdelen die nog niet bruin zijn en bijna lichtgeven in het donker hahaha). Deze set zou zeker heel goed terechtkomen!

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 11 mei 2015 at 13:21

  Ik vind palm peach een geweldige kleur. Wow.

  Wat een leuke winactie, ik gun het een ander van harte want ik denk dat ik het zelf niet ga gebruiken en wil niet mee doen om voor het hebben, hebben, hebben gevoel.

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 11 mei 2015 at 13:18

  Ik hoop dat we deze zomer eindelijk na een jaar een schutting in de tuin kunnen plaatsen zodat we lekker in de tuin kunnen zitten. Dus ik wil graag mooi weer haha! Maar omdat ik sneeuwwitje ben en ik eigenlijk al nooit de producten van Bourjois kan gebruiken hoop ik dat iemand anders hier heel blij van gaat worden!

 • Avatar van Agnes adema veenbaas
  Reply Agnes adema veenbaas 11 mei 2015 at 13:06

  O wat fleurig, mijn dochter en ik willen graag meedoen…

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 11 mei 2015 at 12:22

  Oeh als ik ergens gek op ben zijn het pastels en dan vooral de ‘lichte’! Prachtig!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 11 mei 2015 at 11:59

  Deze zomer blijf ik lekker in Nederland met mijn man en zoontje vna 4 maanden. Ik mag niet in de zon vanwege mijn Lupus, dus ik moet mijn kleurtje ergens anders vandaan halen!

 • Avatar van Yan
  Reply Yan 11 mei 2015 at 11:50

  Komende zomer gewoon werken :( dus als ik wat kleur krijgen via Bourjois, heel graag!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 11 mei 2015 at 11:49

  Die de Bourjois Parisian Summer look (ik heb het gekopieerd en geplakt, haha) vind ik echt heel gaaf, maar waarschijnlijk ook voor mij niet de juiste kleur. Ik sla hem over, maar wel een toffe winactie!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 11 mei 2015 at 11:22

  Wauw ik ben wel verrast dat Bourjois zulke leuke items in de winkels gaat leggen. Erg erg blij mee!
  Ik doe graag mee <3
  Kwa plannen hebben wij eigenlijk niks, mijn vader ligt in een hospice dus een vakantie valt niet te boeken.
  Dat word een balkon vakantie en uurtjes zon pakken bij de Zaanse schans. Ook best gezellig, rustgevend en afleidend momenteel.

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 11 mei 2015 at 11:21

  Wat een mooi setje zeg; ook al blijf ik hier; ik kan het zeker gebruiken

 • Avatar van MC
  Reply MC 11 mei 2015 at 11:19

  Swimming Cool collectie. Geweldig pakket. Een goed begin voor de zomer. Nu hopelijk last minute je en mijn ik ben helemaal happy. Zo niet zou dit pakket helemaal goed uitkomen! Please!

 • Avatar van Ilsiee prins
  Reply Ilsiee prins 11 mei 2015 at 11:17

  Prachtige kleurtjes zeg! :)
  Doe graag mee voor een kansje!
  Groetjes ilsiee

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 11 mei 2015 at 11:07

  Prachtig pakket. Ik ga in de zomer lekker op vakantie naar Portugal met mijn grote liefde. Onze vriendin is na 25 jaar geëmigreerd naar Portugal. Heerlijk!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 11 mei 2015 at 11:04

  Wat een lieve kleurtjes zo een kleurtje als Palm Peach heb ik nog niet in mijn stash!

  • Avatar van Manon
   Reply Manon 11 mei 2015 at 11:05

   Oja, ik doe alleen niet mee, want ik heb veel te veel op dit moment dus ik gun het liever iemand anders

 • Avatar van Juliette
  Reply Juliette 11 mei 2015 at 10:55

  Wat een mooie lakjes!!
  Graag doe ik ook mee met je winactie, mijn huidje zou wel een beetje kleur kunnen gebruiken.
  Denk dat het qua kleur wel goed zit, aangezien ik gemixt ben ;)

  Succes!

 • Avatar van Iep
  Reply Iep 11 mei 2015 at 10:55

  Wauw, te gekke kleurtjes!
  Wil ze zelf ook wel heel graag nu!
  Liefs Iep

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 11 mei 2015 at 10:27

  Van de zon genieten!

 • Avatar van anna
  Reply anna 11 mei 2015 at 10:18

  Mooie lakjes! Bourjois is een geweldig merk, dus ik doe heel graag mee met de winactie. Deze zomer ga ik vooral werken (ik heb nu een baantje en hoop er nog een te vinden voor de zomer), bloggen en daarnaast hoop ik nog een last minute te kunnen boeken aan het einde van de zomer :-). X

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 11 mei 2015 at 10:00

  Ik vind Bourjois zo’n mooi merk. Het stelt echt nooit teleur. Fijne producten weer zeg!

 • Avatar van come-moda
  Reply come-moda 11 mei 2015 at 09:56

  Mooie lakjes, lekker zomers!

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 11 mei 2015 at 09:46

  Leuke lakjes! Ik laat de winactie aan mij voorbij schieten (ook al hou ik van Bourjois), de kleuren zullen mij ook veelte donker zijn.

  Liefs, xo

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 11 mei 2015 at 09:38

  Ik vind de lakjes echt prachtig! Heel gaaf!

  Ik waag ook een poging. (:

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 11 mei 2015 at 09:11

  Wat een schattige kleurtjes!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 11 mei 2015 at 09:09

  Heel leuk dat je deze winactie organiseert. Ik ga deze echter aan mij voorbij laten gaan. Als ze voor jou te donker zijn, zijn ze dat voor mij wss ook :)

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 11 mei 2015 at 09:07

  Ik doe mee! Lijken me mooie producten. In de vakantie gaan we weer naar Oostenrijk, lekker wandelen!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 11 mei 2015 at 08:55

  Wat leuk! Mijn plannen voor de zomer zijn een kampeervakantie in juni en verder hopelijk genieten van het mooie weer in de tuin met mijn zoon.

 • Avatar van Fay
  Reply Fay 11 mei 2015 at 08:35

  Aaah wat leuk dat je dit doet! Ik ga hopelijk niet mijn scriptie nog af moeten maken, ik ga op familiebezoek in Thailand en me klaarmaken voor mijn vertrek naar China.. Voor een jaar! Ik ga daar studeren in mn tussenjaar tussen mn bachelor en master Vertalen, spannend!!

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 11 mei 2015 at 08:12

  Wij gaan 2 weken kamperen in Nederland, fietsen mee zodat de auto zo min mogelijk gebruikt gaat worden en wij heerlijk genieten van het buiten zijn. Zoals je weet is in Nederland het weer onzeker maar een bruin kleurtje is wel welkom!

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 11 mei 2015 at 07:59

  Dat ziet er geweldig uit en kan ik vast en zeker wel gebruiken deze zomer. Bij goede gezondheid word ons meisje eind juli geboren en helt deze make up mij vast en zeker om er nog meer van te stralen!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 11 mei 2015 at 07:45

  Wauw, ik doe ook graag mee!
  De plannen zijn ; meer en beter gebruik van mijn mooie achtertuin !

 • Avatar van maartje
  Reply maartje 11 mei 2015 at 07:42

  wij gaan van de zomer een weekje naar friesland toe met vrienden en lekker genieten van alles om ons heen(zon,zee,strand en bossen)

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 11 mei 2015 at 07:33

  Wat een leuke actie? Ik denk dat we vooral gaan verder werken in ons huis dat we net gekocht hebben en als het mooi weer is genieten in onze tuin.

 • Avatar van bee
  Reply bee 11 mei 2015 at 07:31

  Jaaa natuurlijk wil ik die mooie lijn winnen. Sit jaar gaan we naar mijn broer die ik al een jaar niet heb gezien, hij woont op Curaçao dis het is geen straf :)

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 11 mei 2015 at 07:31

  Mooie producten maar ik sla deze winactie over, heb onlangs de prachtige ketting gewonnen van jouw geweldige moederdagactie :) het sieraad kwam mooi op tijd en is heel goed terecht gekomen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 mei 2015 at 09:45

   Wat enorm leuk om te horen dat hij zo goed terecht is gekomen!

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 11 mei 2015 at 07:22

  Oeh! Ik ben dol op sunkissed producten, mijn eeuwige queeste is op zoek gaan naar de perfecte producten, ik hoard niets behalve slippers en make-up, dus het mag.
  Mijn plannen voor de zomer; een rondreis door Denemarken (dan heb ik die producten misschien hard nodig, want op elke foto die ik zie waaien de mensen uit hun jas) en daarna drie weken zien waar de weg mij brengt met de kids. Misschien hier of daar langs bij vrienden die in NL blijven. Ik heb er zin in!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 11 mei 2015 at 07:16

  Leuke lakjes! Lekker fris en palm Peach heeft mijn hartje gestolen!
  Jammer dat de set te donker is, ben bang dat mijn huid ook te licht is?
  Ik kom bijna niet buiten zit nu al onder de bultjes op mijn armen. Dus ik plan ook geen vakantie.
  We hebben wel Schotland op 1 staan, mocht het op ons pad komen…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 mei 2015 at 06:57

  Wat leuk en ik doe heel graag mee!
  Mijn plannen voor de komen zomer zijn om heerlijk dagjes weg te gaan en het hangt ook helemaal van het weer af.
  Ik ga flink genieten van de zon zodra die goed schijnt.
  Dat heeft mijn lichaam nodig!
  Natuurlijk zou er dan tip top uit willen zien ;-)

  Ik wens je een prachtige dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.