Beauty

Favoriete beautyproducten april 2015

1 mei 2015

favorieten april 2015 - Favoriete beautyproducten april 2015
Whooptiedoo! Het is alweer de eerste van de nieuwe maand en daarmee tijd om mijn beauty favorieten aan je te laten zien. Ik vond het deze keer heel erg lastig om een keuze te maken, aangezien er veel fijne producten voorbij zijn gekomen maar ik heb toch een keuze kunnen maken. Je ziet alvast een voorproefje op de foto hierboven waarbij ik ze aan je presenteer, maar lees zeker verder om erachter te komen waarom deze producten nu juist mijn beauty favorieten van de afgelopen maand zijn.

makeup revolution iconic pro 2 palette review swatches 4 - Favoriete beautyproducten april 2015
Het Make-Up Revolution salvation palette iconic pro 2 mag dan wel een namaak zijn van een bekend duurder oogschaduwpalette, het is wèl een goede dupe en zit vol met prachtige kleuren. Ik ben er helemaal verliefd op geworden en gebruik dit palette op dit moment elke keer als ik me opmaak. Er zitten voldoende kleuren in om lekker te kunnen variëren met looks en er zit zelfs een perfecte wenkbrauwkleur voor mij tussen (3e in de bovenste rij) die niet te donker is en geen warme tonen bevat. De pigmentatie en kwaliteit van de oogschaduws is beter dan ik verwachtte voor deze prijs, want het palette kost slechts €8,49.

hand chemistry retin oil review 2 - Favoriete beautyproducten april 2015
Deze Hand Chemistry Retin-Oil doet me een beetje denken aan Bio-Oil, waarschijnlijk omdat het ook een olie is die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Zo wordt hij aangeraden om te gebruiken bij littekens, striae, als anti-age middel en bij een droge huid. Hij ruikt heerlijk, er zitten fijne werkzame bestanddelen in en doet gewoonweg wat hij moet doen. Trekt lekker snel in, maakt de huid soepel, zacht en glowy en het litteken op mijn enkel wordt nu duidelijk minder opvallend van kleur en trekt minder. Yay!

lush yummy mummy shower gel body conditioner 1 - Favoriete beautyproducten april 2015
De Lush Yummy Mummy producten vind ik ook zeker aanraders vanwege de heerlijke geur van de producten en de fijne werking op de huid, vooral de body conditioner moet je zeker eens proberen als je een droge huid hebt. Je gebruikt deze onder de douche, smeert hem in op je vochtige lichaam en spoelt hem erna af waarna je jezelf kan afdrogen. Je huid voelt gelijk superzacht aan. Ook kan je op een droge huid gerust een klein likje aanbrengen, zo lijkt hij nog net even wat meer voedend namelijk.

essie resort 2015 review swatches 6 - Favoriete beautyproducten april 2015
Het was nog lastig kiezen en echt een beetje een battle tussen twee lakken, maar ondanks dat ik de essie cashmere matte collectie heel erg mooi vind heb ik toch gekozen voor deze frisse koraalroze essie stones n’roses uit de resort collectie van dit jaar. Ik draag hem op dit moment ook weer en vind hem echt perfect voor de zonnige dagen waarvan er hopelijk nog veel gaan komen. Daarnaast bljft hij ook gewoonweg lang mooi op de nagels en dat is erg fijn meegenomen als je niet vaak de tijd hebt om je nagels mooi te kunnen lakken.

happylist april 2015 4 - Favoriete beautyproducten april 2015
Als laatste wil ik deze heerlijke zomerse Jil Sander SUN Bath geur als favoriet meenemen over de afgelopen maand. Er had van mij misschien net iets meer van de originele SUN geur in terug mogen komen, maar deze eau de toilette is echt het besnuffelen waard. Je ruikt er aan de ene kant het frisse van zeewater in, maar aan de andere kant is hij ook weer lekker bloemig, zonnig en romantisch warm in de basis. Echt zo’n geur om elke dag te gebruiken als je op vakantie bent om er zo fijne geurherinneringen mee te krijgen :)

Onder de linkjes in dit artikel kan je de complete artikelen en reviews van de genoemde producten vinden voor meer informatie.

Had jij afgelopen maand nog een echte beautyfavoriet? Ik ben benieuwd..

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 6 mei 2015 at 23:15

  Essie Stones n Roses is zo mooi! Lijkt me nog mooier als je handen een beetje aangekleurd zijn door de zon :)
  En aan de Jill Sander geur wil ik zeker even gaan snuffelen

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 6 mei 2015 at 20:35

  Mooie favorieten heb je uitgekozen! Het is altijd zo moeilijk kiezen als je veel nieuwe dingen hebt kunnen uitproberen! :-)

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 3 mei 2015 at 22:54

  Leuke favorieten!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
essie resort 2015
Essie resort 2015 ‘Suite Retreat’ collectie

Eén van mijn favoriete nagellakmerken blijft maar met nieuwe collecties uitkomen en aangezien de kleurtjes hierin altijd erg goed bij...

Sluiten