Beauty

Favoriete beautyproducten april 2015

1 mei 2015

beauty favorieten
Whooptiedoo! Het is alweer de eerste van de nieuwe maand en daarmee tijd om mijn beauty favorieten aan je te laten zien. Ik vond het deze keer heel erg lastig om een keuze te maken, aangezien er veel fijne producten voorbij zijn gekomen maar ik heb toch een keuze kunnen maken. Je ziet alvast een voorproefje op de foto hierboven waarbij ik ze aan je presenteer, maar lees zeker verder om erachter te komen waarom deze producten nu juist mijn beauty favorieten van de afgelopen maand zijn.

beauty favorieten
Het Make-Up Revolution salvation palette iconic pro 2 mag dan wel een namaak zijn van een bekend duurder oogschaduwpalette, het is wèl een goede dupe en zit vol met prachtige kleuren. Ik ben er helemaal verliefd op geworden en gebruik dit palette op dit moment elke keer als ik me opmaak. Er zitten voldoende kleuren in om lekker te kunnen variëren met looks en er zit zelfs een perfecte wenkbrauwkleur voor mij tussen (3e in de bovenste rij) die niet te donker is en geen warme tonen bevat. De pigmentatie en kwaliteit van de oogschaduws is beter dan ik verwachtte voor deze prijs, want het palette kost slechts €8,49.

beauty favorieten
Deze Hand Chemistry Retin-Oil doet me een beetje denken aan Bio-Oil, waarschijnlijk omdat het ook een olie is die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Zo wordt hij aangeraden om te gebruiken bij littekens, striae, als anti-age middel en bij een droge huid. Hij ruikt heerlijk, er zitten fijne werkzame bestanddelen in en doet gewoonweg wat hij moet doen. Trekt lekker snel in, maakt de huid soepel, zacht en glowy en het litteken op mijn enkel wordt nu duidelijk minder opvallend van kleur en trekt minder. Yay!

beauty favorieten
De Lush Yummy Mummy producten vind ik ook zeker aanraders vanwege de heerlijke geur van de producten en de fijne werking op de huid, vooral de body conditioner moet je zeker eens proberen als je een droge huid hebt. Je gebruikt deze onder de douche, smeert hem in op je vochtige lichaam en spoelt hem erna af waarna je jezelf kan afdrogen. Je huid voelt gelijk superzacht aan. Ook kan je op een droge huid gerust een klein likje aanbrengen, zo lijkt hij nog net even wat meer voedend namelijk.

beauty favorieten
Het was nog lastig kiezen en echt een beetje een battle tussen twee lakken, maar ondanks dat ik de essie cashmere matte collectie heel erg mooi vind heb ik toch gekozen voor deze frisse koraalroze essie stones n’roses uit de resort collectie van dit jaar. Ik draag hem op dit moment ook weer en vind hem echt perfect voor de zonnige dagen waarvan er hopelijk nog veel gaan komen. Daarnaast bljft hij ook gewoonweg lang mooi op de nagels en dat is erg fijn meegenomen als je niet vaak de tijd hebt om je nagels mooi te kunnen lakken.

beauty favorieten
Als laatste wil ik deze heerlijke zomerse Jil Sander SUN Bath geur als favoriet meenemen over de afgelopen maand. Er had van mij misschien net iets meer van de originele SUN geur in terug mogen komen, maar deze eau de toilette is echt het besnuffelen waard. Je ruikt er aan de ene kant het frisse van zeewater in, maar aan de andere kant is hij ook weer lekker bloemig, zonnig en romantisch warm in de basis. Echt zo’n geur om elke dag te gebruiken als je op vakantie bent om er zo fijne geurherinneringen mee te krijgen :)

Onder de linkjes in dit artikel kan je de complete artikelen en reviews van de genoemde producten vinden voor meer informatie.

Had jij afgelopen maand nog een echte beautyfavoriet? Ik ben benieuwd..

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 6 mei 2015 at 23:15

  Essie Stones n Roses is zo mooi! Lijkt me nog mooier als je handen een beetje aangekleurd zijn door de zon :)
  En aan de Jill Sander geur wil ik zeker even gaan snuffelen

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 6 mei 2015 at 20:35

  Mooie favorieten heb je uitgekozen! Het is altijd zo moeilijk kiezen als je veel nieuwe dingen hebt kunnen uitproberen! :-)

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 3 mei 2015 at 22:54

  Leuke favorieten!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 3 mei 2015 at 10:45

  Dat zijn echt prachtige producten. Die geur van Jill Sander lijkt me heerlijk

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 1 mei 2015 at 21:07

  Wat leuk om je favorieten te bekijken,zelf heb ik deze maand veel aandacht besteed aan nagellak en heb best wel een paar leuk kleuren die deze maand favoriet zijn geweest….de cashmere matte collectie van Essie is echt heel erg leuk…Ik kan mij goed voorstellen dat de kleur bij jouw favorieten hoort…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 mei 2015 at 20:40

  Het lakje vind ik echt super lief en de Lush producten lijken mij ook heerlijk! Zijn wel een ideetje voor moederdag straks <3

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 1 mei 2015 at 14:56

  Mooie favorieten heb je gekozen!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 1 mei 2015 at 13:39

  Oeh, wat een fijne merken! Dat kleurtje van Essie ziet er ook erg mooi uit (Essie-verslaafde hier!) De geur van Jil Sander staat ook op mijn wishlist, heerlijke geuren hebben ze!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 mei 2015 at 13:05

  oeh mooi palette :D

 • Avatar van anna
  Reply anna 1 mei 2015 at 12:41

  Dat lakje van Essie is echt prachtig, perfect kleurtje voor de lente!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 1 mei 2015 at 12:30

  wat een leuke keuzes. mooie foto’s hoor.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2015 at 14:56

   Dankjewel voor je compliment :)

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 1 mei 2015 at 11:09

  Ik het Yummy Mummy spul leuk, vanwege de naam!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2015 at 14:57

   Erg leuk bedacht weer van Lush, leuk als moederdagcadeautje ook ;)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 mei 2015 at 11:02

  Wat een mooie favo’s heb je. Ik vind de palette van Make-up Revolution ook erg mooi. Heb zelf 3 paletten van hun. De iconic pro 1 , 2 en 3. Dat lakje van Essie vind ik ook erg mooi!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 mei 2015 at 10:37

  Het lakje van Essie vind ik heel erg mooi :)

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 1 mei 2015 at 10:34

  Wat zie je er stralend uit op de foto zeg! De olie lijkt me erg fijn, heb een handcreme van het merk.

 • Avatar van Jessoca
  Reply Jessoca 1 mei 2015 at 08:43

  Ooooooh die Essie lak. Die MOET ik hebben voor de zomer :)

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 1 mei 2015 at 08:39

  I♡ Jil Sander Sun bath. Dit is voor mij echt de geur van de zomer. En die koraalroze Essie kleur is echt mooi!
  Een nieuwe beauty favoriet voor mij afgelopen maand is zeker ook de natuurlijke deodorant van Soap & Salve.

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 1 mei 2015 at 08:13

  Oh dat Essie lakje. Ga je die nou weer laten zien? Ik heb me gisteren zo goed in kunnen houden bij de Etos! Misschien moet ik het zien als een teken hahahaha. Dat ik er echt heel gelukkig van ga worden ;-)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 1 mei 2015 at 08:09

  Leuk om te zien! Dat palette vind ik er heel mooi uit zien (maar heb al veel teveel oogschaduwpalettes haha). Ben benieuwd naar die geur van Jil Sander!

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 1 mei 2015 at 07:46

  Hoi Desiree,

  Complimenten voor je leuke blog. Ik lees je stukjes altijd met veel plezier.
  Maar welke lipgloss/lippenstift draag je op bovenstaande foto, ik vind ‘m namelijk geweldig.
  Groetjes, Jacqueline♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 mei 2015 at 09:02

   Hi Jacqueline, bedankt voor je compliment! Ik draag op de foto MAC cremesheen glass in Petite Indulgence, al weet ik niet of die nog verkrijgbaar is. Hij is in het echt nog wel iets rozer dan op de foto hoor, maar blijft één van mijn favorieten en hoop dat hij weer eens terug zal komen in een collectie ♥

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 mei 2015 at 07:37

  Die palette blijft toch een hebbe hebbe gehalte houden! Binnenkort jarig (6 juni) dus ik heb zat cadeautips!

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 1 mei 2015 at 07:02

  Mooie producten en ze lijken mij heerlijk om te gebruiken.

  Ik heb nog nooit Essie of Lush gebruikt. De Essie lakjes die ik hier op jouw blog voorbij zie komen spreken mij zeker aan.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 mei 2015 at 06:54

  Goedemorgen…..
  Heerlijk dat je zo vrolijk bent!
  Mooie producten die je graag gebruikt uit beautyland.

  Prachtige dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.