Beauty Fashion

Love it! Flo perfume jewellery

14 mei 2015

flo perfume jewellery
Als je het merk Flo al eens voorbij hebt zien komen dan ken je het waarschijnlijk van de bekende navulbare tasverstuivers voor parfum. Onlangs ontving ik een pakketje van Flo met hierin zo’n tasverstuiver maar ook een ander mooi item, namelijk de Flo perfume jewellery. Eerlijk is eerlijk: ik had hem vanwege mijn persoonlijke voorkeur voor gouden sieraden liever in goudkleur gezien, maar alsnog is het een heel mooi en vooral ook handig sieraad en ik laat je zien waarom.

flo perfume jewellery
flo perfume jewellery

De Flo navulbare tasverstuiver kan je met elk parfum wat je hebt vullen zodat je deze mee kan nemen in je tas of als je op reis gaat en hij kan zo gemakkelijk mee in zelfs je handbagage en je hoeft niet bang te zijn dat deze gaat lekken of kapot gaat zoals met een glazen parfumfles nog wel eens gebeurt.

Je kan gewoonweg je favoriete geur in de onderkant spuiten tot het flesje vol zit. In de tasverstuiver past ongeveer 5ml wat zo’n 77 keer sprayen inhoudt. Daar kan je dus wel even mee vooruit. Handig! Deze verstuivers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kosten €14,95 per stuk.

flo perfume jewellery
flo perfume jewellery

De Flo perfume jewellery is een sieraad waarin je een balletje kan stoppen met jouw favoriete parfum erop. Deze balletjes zijn gemaakt van een poreus materiaal wat het beste te omschrijven is als wat lijkt op gewichtloos steen en neemt de geur van je favoriete parfum goed in zich op. Je sprayt enkele keren je parfum op zo’n balletje en stopt hem in de ketting. Op deze manier heb je de hele dag door de geur fijn om je heen hangen omdat het balletje de geur gedurende de dag langzaam afgeeft. De geur blijft er trouwens langer dan een dag in hangen maar wordt natuurlijk wel met de dag iets minder sterk.

Wil je een andere geur dan is dat heel makkelijk aangezien er drie balletjes meegeleverd zijn. Het sieraad is gemaakt van hypoallergeen roestvrijstaal, het koordje is zo’n 70cm lang en de hanger opent en sluit door middel van een magneetje. Er zijn verschillende vormen verkrijgbaar en de Flo perfume jewellery is verkrijgbaar vanaf €39,95 (zoals het model wat ik laat zien).

Ik vind de parfumhanger een enorme uitkomst voor als je bijvoorbeeld een parfumallergie hebt of een dagje gaat zonnen waarbij er met het dragen van een parfum kans is op een allergische reactie op de huid. Met deze ketting heb je dan toch je favoriete geur om je heen ♥

De producten van Flo zijn bij onder andere ICI Paris XL en verschillende webwinkels verkrijgbaar. Google is your friend :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 15 mei 2015 at 12:20

  He, de tasverstuiver kende ik al, maar wat een leuk idee zijn die juwelen

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 15 mei 2015 at 12:17

  Die ketting is echt heel handig en zit er nog super leuk uit ook! Thanks voor de tip!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 14 mei 2015 at 22:13

  Dat hangertje vind ik echt een heel erg goed idee! Nog nooit eerder gezien!

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 14 mei 2015 at 21:16

  ziet er heel goed uit!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 14 mei 2015 at 20:40

  Die ketting is leuk! Wat een slimme uitvinding :) Ik spuit parfum of eau de toilet nooit op mijn huid maar voor me uit en dan loop er doorheen. Dat werkt voor mij het beste. Twee pufjes. Eentje waar ik doorheen loop en eentje boven m’n hoofd (op m’n haar).

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 14 mei 2015 at 19:41

  Ontzettend leuk en slim bedacht zeg die ketting!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 14 mei 2015 at 17:54

  Oh dat lijkt me heerlijk zo’n hanger onder je neus. Ik zit nu vaak aan mijn polsen te ruiken. Ben echt een geurtjesfreak. Gaat op mijn verlanglijstje! Thanks!

 • Avatar van Mel
  Reply Mel 14 mei 2015 at 17:06

  Idd heel handig, maar helaas voor veel mensen met een parfum allergie nog steeds geen goed idee. Parfum is namelijk een vluchtige stof, die zich in de lucht verspreid (daardoor ruik je hem dus ook). Deze vluchtige stof komt dus via de lucht op je huid terecht en zorgt dus voor uitslag, jeuk ed bij de mensen die daar allergisch voor zijn!…. Dus zo’n (veel te leuk hangertje) met parfum is helaas geen goed idee :'(
  (en ja, allergie krijgen van andere mensen die parfum hebben, gebeurt helaas ook)….

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 mei 2015 at 10:49

   Hallo Mel, dankjewel voor je uitgebreide reactie en het delen van deze informatie!

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 14 mei 2015 at 15:27

  Wat ontzettend leuk en handig, wist nog niet dat er zo iets bestond :)

 • Avatar van Esmeralda L
  Reply Esmeralda L 14 mei 2015 at 15:18

  Oh die ketting is handig. Ik spuit altijd op mijn kleding omdat ik niet tegen parfum op de huid kan, maar dit is veel slimmer

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 mei 2015 at 10:49

   Oeh, zeker oppassen met parfum op kleding spuiten hoor het kan in combinatie met bepaalde stoffen en de zon echt lelijke vlekken geven. Zonde..

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 14 mei 2015 at 15:09

  Super handig zo’n hanger! Hiermee hoef je tenminste geen flesjes parfum in je tas mee te slepen om gaandeweg de dag bij te sprayen als je parfum vervlogen is :).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.