Beauty Fashion

Happylist | Culture, Batiste, hannah & Jane Iredale

27 mei 2015

Culture sjaal
The Happylist, een reeks artikelen waarin ik echte blijmakers laat zien. Oftewel: producten die mij opvallen en een instant feel good gevoel geven. Dit kunnen voor mij echt heel erg afwisselende producten zijn van interieur tot aan wat mij opviel in de media, ‘vrolijke’ beautyproducten, accessoires en meer. Vandaag een prachtige nieuwe shawl en een paar must have beautyproducten.

Culture sjaal
De nieuwe shawl is van het merk Culture, wat je wellicht beter kent van Culture kleding maar ze hebben ook erg mooie accessoires zoals deze sjaal. Dit merk vind ik heel vrouwelijk en romantisch en heeft een tikkeltje bohemian-feeling in zich. De sjaal is heerlijk zacht en combineert verschillende printjes en kleurtjes met zich, oogt lekker zomers, is groot van formaat en kan je daardoor op verschillende manieren combineren. Love it!

Batiste droogshampoo
De Batiste droogshampoo vind ik persoonlijk de beste droogshampoo die er is en ik vind het leuk dat ze zo nu en dan met limited editions in andere geuren uit komen. Sinds ik kort haar heb heb ik eigenlijk geen droogshampoo meer aangeraakt, maar ik ben nu weer hooked! Het geeft namelijk wat stugheid aan het haar waardoor het beter en minder plat in model blijft zitten, geeft het een frisse geur èn een dosis frisheid mee waardoor je het haren wassen net een dagje uit kan stellen.

Het duurt nog even voor deze nieuwe Oriëntal en Floral Essences varianten in Nederland in de winkels komen te liggen, maar ze zijn via het internet al op verschillende plekken te bestellen. Oriëntal ruikt lekker vrouwelijk, bloemig, warm en een tikkeltje kruidig en Floral Essences is een stuk frisser, fruitiger en ook lekker bloemig. De flessen van 200ml zullen €4,79 gaan kosten.

hannah body oil
De hannah Body Oil is zo’n product wat je in huis moet hebben – of in ieder geval echt eens zou moeten proberen – als je een erg droge huid hebt. De handige pompflacon kost je €42,00 maar hiervoor krijg je wel maar liefst 500ml aan heerlijkheid voor je huid. De basis is macadamia olie en er zit verder onder andere arganolie en vitamine E in. Een combinatie die heerlijk voedt, soepel en zacht maakt, niet vettig of plakkerig aanvoelt, zuinig in gebruik is en ook verlichting geeft na bijvoorbeeld het zonnebaden en bij eczeem. Je kan hem voor je huid gebruiken maar bijvoorbeeld ook in de puntjes van je haar om deze lekker zacht en soepel aan te laten voelen en pluis tegen te gaan.

Jane Iredale Powder-Me SPF30
Als laatste tip heb ik deze Jane Iredale Powder-Me SPF met SPF30 (€49,90) die zeker tussen mijn happylist staat. Het is poeder met een ingebouwde zonnebescherming die je over je make-up aan kan brengen en in een handige verpakking zit. Je haalt de deksel eraf waardoor je het spiegeltje op de dop kan gebruiken om in te kijken en met de dons al deppend direct aan de gang kan waardoor je het met één hand bij kan werken.

Neem ook gerust je decolleté en/of armen mee als je spontaan een terrasje gaat pakken bijvoorbeeld èn je kan hem ook veilig op je kindje gebruiken. Handig om in de lente en zomer standaard in je handtas te hebben zitten. Zonnebrandcrème in poedervorm dus! Ik heb zelf de transparante versie, maar er zijn ook twee getinte varianten verkrijgbaar. Klik hier om een Jane Iredale verkooppunt bij jou in de buurt te zoeken.

Wat staat er op dit moment op jouw happylist? :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 29 mei 2015 at 12:27

  Oh wow, ik ben verliefd op die sjaal! Heb gezien dat hij best prijzig is, zou jij mij kunnen vertellen wat ongeveer de afmetingen zijn? Staat namelijk niet op de site. Ik wil dan natuurlijk wel behoorlijk wat sjaal voor m’n geld ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2015 at 17:50

   Ik heb hem even opgemeten en de sjaal is ongeveer 160x160cm, best groot dus <3

  • Avatar van Marijke
   Reply Marijke 30 mei 2015 at 08:04

   Dank Desirée, wat lief! Ik ga hem denk ik bestellen, super zo’n grote sjaal! Fijn weekend!

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 30 mei 2015 at 08:22

    Graag gedaan! Ben er zelf ook helemaal gek op, hij is zo lekker zacht ook ♥

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 28 mei 2015 at 18:50

  Ik ben heel benieuwd naar die twee droogshampoos van Batiste! :-)

 • Avatar van Petra van Leukemoeders.nl
  Reply Petra van Leukemoeders.nl 28 mei 2015 at 16:19

  Op mijn happy list staan de tropische wedges van Hobb’s, vol met exotische bloemen en groen. Nu nog alleen mooi weer! :)

 • Avatar van Miriam
  Reply Miriam 27 mei 2015 at 22:20

  Oehhh, die sjawl is leuk! Ik heb niet zoveel op m’n happy list, ben eigenlijk best tevreden hihi. Heb al zoveel ;)

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 27 mei 2015 at 22:15

  Ik ben nieuwsgierig naar de batiste droogshampoo. Op mijn donkere haar ben ik alleen altijd bang dat je het goed ziet.
  Momenteel staat op mijn happylist mijn Kenwood Chef Premier hihi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2015 at 23:00

   Oehhh, van die Kenwood zou ik ook happy worden inderdaad! ^^

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 27 mei 2015 at 19:03

  Ben erg benieuwd geworden naar de droogshampoo, op mijn Happylist staat momenteel de huidolie van L’Oreal op nummer 1

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 27 mei 2015 at 16:01

  Wat een heerlijke lijst weer. Op mijn happy list staat een lippotlood van No.7 die ik kreeg toen ik het serum bestelde en het is zo’n mooie kleur en geode kwaliteit.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 27 mei 2015 at 14:08

  Ik vind de droogshampoo van Batiste ook de fijnste.. die voor bruin haar! Super, super fijn!!

  Ik had deze altijd maar toen deze op waren, kon ik deze nergens in Breda nog vinden!! Nu liep ik gisteren in de Etos, en yes!! hij was er weer..meteen één meegenomen :-)

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 27 mei 2015 at 12:52

  Erg benieuwd naar de Batiste shampoo, total addict :-D

 • Avatar van Kim | lifeisanadventure.nl
  Reply Kim | lifeisanadventure.nl 27 mei 2015 at 12:14

  Wat een leuke producten! Ik word helemaal vrolijk van die leuke kleurtjes

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 27 mei 2015 at 12:09

  Mooie producten, batiste moet ik ook nog steeds uitproberen. De body oil lijkt me ook wel fijn

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 27 mei 2015 at 11:13

  Heerlijke Happylist :) De body oil lijkt me heel erg lekker!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 27 mei 2015 at 11:08

  Die batiste verpakkingen vind ik supervrolijk

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 27 mei 2015 at 09:51

  Ooooh dat zijn inderdaad allemaal producten die ik stante pede in huis wil halen. Maar jij maakt natuurlijk ook zulke mooie foto’s! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2015 at 13:15

   Dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 27 mei 2015 at 09:12

  Fijne producten! Zeer benieuwd naar de nieuwe Batiste producten. En ook naar Hannah en Jane Iredale!

 • Avatar van Lisa - Elisabeths Musthaves
  Reply Lisa - Elisabeths Musthaves 27 mei 2015 at 08:33

  Leuke producten <3

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 27 mei 2015 at 08:08

  Ik heb de Hannah Shower treatment in gebruik! Zalig!
  Op mijn happy list staat momenteel de Kneipp set! En ik wissel beide producten af!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2015 at 13:16

   Die shower treatment is ook zo lekker om te scheren! <3

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 27 mei 2015 at 07:48

  Wat een leuke sjaal! Op mijn happy list staan de producten van Rituals in de oranje verpakking. Zo’n heerlijke geur is dat! Ik heb er de complete lijn van gekocht onlangs :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2015 at 13:16

   Die lijn van Rituals is ook echt heerlijk, perfect voor de zomer!

  • Avatar van Fleur
   Reply Fleur's Beautytips 27 mei 2015 at 14:29

   Happy Buddah :) Inderdaad perfect voor de zomer.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 27 mei 2015 at 07:07

  Die body oil van hannah is echt een heerlijk product x

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 mei 2015 at 06:52

  Prachtige sjaal!
  Fijn lijstje met dingen om blij van te worden.
  De laatste 2 producten lijken me erg goed.
  Vooral de poeder is handig om zomers elke dag bij je te hebben in de handtas.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.