Beauty

Inspiratie | Witte nail art (en de perfecte witte nagellak)

26 mei 2015

witte nail art
Een witte nagellak is eigenlijk onmisbaar in je nagellakverzameling. Is het niet voor de zomer zodat je handen en voeten nòg wat meer (zon)gebruind lijken, dan is het wel omdat je er gewoonweg heel erg veel kanten mee op kunt als je je graag bezig houdt met je nagels en nail art. Zo kan je hem gebruiken bij een basic French manicure in combinatie met een transparant perzikkleurige of rozige nagellak of als basis om een felle of neon kleur nòg beter uit te laten komen. Ik heb de mooiste witte nail art inspiratie voor je verzameld èn deel mijn persoonlijk tip voor de perfecte witte nagellak.

witte nail art
Er is op dit moment een enorme marmertrend gaande en hoe tof is het als je dit ook door kan trekken op je nagels? Ik denk dat het wel erg lastig is om te creëren, maar wil me er toch eens aan gaan wagen binnenkort. De ombre trend, chevron ‘golfjes’ en printjes in verschillende kleuren blijven het ook goed doen. De perzikkleurige ombre nagels met chevron accent op de ringvinger zijn mijn favoriet!

witte nail art
witte nail art
Wit blijft natuurlijk erg mooi om te combineren met zwart en goud, maar de combinatie met de transparante lak rechts bovenin vind ik ook heel bijzonder en edgy staan.

witte nail art
Perfect wit gelakte nagels zijn bijna een leeg canvas die erom vragen om beschilderd te worden. Je hebt er wel een erg vaste hand voor nodig, maar hoe mooi ziet het eruit? De pastelkleurige bubbels en de veer die over gaat in vogels vind ik persoonlijk heel mooi gedaan.

witte nail art
witte nail art
Hierboven zie je nog meer heerlijke inspiratiefoto’s als het gaat om witte nail art. Ik hou ervan en alhoewel ik er helemaal niet geduldig genoeg voor ben en bang ben dat mijn creaties eruit zullen zien als die van een kind wat net leert tekenen, ga ik me er toch eens aan wagen. Ook leuk om te spelen in de finish door bijvoorbeeld deels een glanzende en deels een matte topcoat te gebruiken. Zo kan je al erg snel een leuk resultaat krijgen zonder dat het te moeilijk hoeft te zijn ^^

witte nail art
witte nail art
De perfecte witte nagellak vinden is nog niet zo gemakkelijk, want veel dekken er gewoonweg niet voldoende of ze zijn niet gepigmenteerd genoeg om ze te gebruiken als accent op de nagels in plaats van als basis. Dan zie je namelijk meer een wittig streepje of rondje in plaats van een helder wit detail en dat is zonde. Deze Sally Hansen Miracle Gel nagellak in de kleur 450 Get Mod is voor mij de perfecte witte nagellak die met een basecoat eronder zo goed als in één laagje dekt. Hierboven zie je twee laagjes die zo perfect helder wit opdrogen en een mooie basis geven om lekker mee aan de slag te kunnen gaan, maar als los lijntje of stipje pakt hij ook goed. Hij droogt snel en in combinatie met de bijbehorende topcoat blijft hij makkelijk zo’n 5 dagen zitten zonder te beschadigen.

De Sally Hansen miracle gel nagellak is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en finishes voor €11,99 per lak/top coat. Tip: er zijn regelmatig acties waarbij je de topcoat gratis krijgt als je een kleurlak aanschaft.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 27 mei 2015 at 20:31

  Wat een heerlijke nail arts heb je laten zien in dit artikel….sommige vind ik echt heel erg mooi..
  Ik draag witte lak nooit zo, vind het een beetje een vreemd gezicht witte nagels, maar wel als basis onder andere lakken…
  De Sally Hansen lak ziet er heel goed uit, en Ik ga deze tip zeker onthouden, voor als ik binnenkort een nieuwe witte lak aan moet schaffen…

 • Avatar van Miriam
  Reply Miriam 26 mei 2015 at 21:41

  Wauw, you got me bij het eerste plaatje nailart! (wit met zwarte vegen), gaaf!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 26 mei 2015 at 19:43

  Ik vind witte nagellak heel erg fijn, maar een goede dekkende heb ik nog niet gevonden. Ik ga deze snel scoren, thanks voor de tip <3

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 26 mei 2015 at 15:55

  Een goede witte lak is idd een must! Ik heb Alpine Snow van OPI en dat is een van de beste in m’n stash. Fijn om te weten dat die van Sally Hansen ook zo goed is; 1 laagje, wauw!

  Leuke inspiratie.. ik hou van wit. Qua kleding, nagels, interieur…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2015 at 13:17

   Het is dat het met een kind en huisdieren zo lastig is, anders had ik ook een witwitwit huis ♥

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 26 mei 2015 at 14:58

  Het marmer effect vind ik erg mooi bij de eerste manicure

 • Avatar van linda
  Reply linda 26 mei 2015 at 13:24

  Bedankt voor de tip! Ik was nog opzoek naar dé perfecte witte nagellak en wat fijn dat deze jou zo goed bevalt. En de inspiratie foto’s zijn ook prachtig, was ik maar niet zo onhandig met nailarts haha :)

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 26 mei 2015 at 12:22

  Goede tip! Ik was al een hele tijd op zoek naar fijne echt witte nagellak die goed dekt. ( al heel wat miskoopjes gedaan! Oeps)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 26 mei 2015 at 11:58

  Hmm, ik ben er nog niet echt over uit wat ik nu van witte nagellak vind. Het kan mooi zijn, mits je wat gebruinde handen hebt en langere nagels. Bij afgebeten nagels zou ik het ontzettend lelijk vinden! Hoewel jij ook niet hele bruine handen hebt en bij jou vind ik het wél weer enorm mooi. Lastig, lastig, haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2015 at 13:18

   Precies dat heb ik ook vaak. Zie ik het bij mijzelf dan krijg ik een beetje een tip-ex gevoel, maar bij anderen vind ik het wel altijd tof. Stom :P

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 26 mei 2015 at 11:51

  Ik zie echt zoveel leuke nailarts! Vooral die veertjes en dat weggeblazen bloemetje vind ik heel mooi!

 • Avatar van Lisa - Elisabeths Musthaves
  Reply Lisa - Elisabeths Musthaves 26 mei 2015 at 09:02

  Wauw erg mooi, ik ben echt dol op witte nagellak het is inderdaad altijd zo’n gedoe met de dekking. Ik ga die van Sally Hansen zeker even uitproberen <3

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 26 mei 2015 at 08:55

  Leuke inspiratie <3

 • Avatar van Debby
  Reply Debby 26 mei 2015 at 08:28

  Toevallig nu ook witte nagellak op! Heb van Rimmel en die is ook fijn

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 26 mei 2015 at 08:27

  Oh wauw, wat een prachtige kleur! Ik ben nog op zoek naar de perfecte witte nagellak, maar ik geloof dat ik ‘m gevonden heb :-)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 26 mei 2015 at 07:30

  Ik vind wit echt een hele mooie kleur voor op de nagels, ik doe dit nooit omdat ik tot nu toe geen één nagellak had kunnen vinden die in mijn ogen een goede pigmentatie had. Ik ga deze zeker in gedachten houden.
  En wat is al die nailart toch mooi he, je hebt er een mooie verzameling van gemaakt haha!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 26 mei 2015 at 07:23

  Nail art vind ik vaak heel gaaf alleen ben er te ongeduldig voor. Zelf gebruik ik de witte nagellak van Essence uit de Hup Holland collectie, die dekt echt super goed en was lekker goedkoop x

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 26 mei 2015 at 07:06

  Wat een leuk artikel is dit. Ik vind witte nail art heel erg mooi. Ik heb aantal weken geleden witte nagellak gekocht. Die moet ik nog uitproberen. De Sally Hanssen gel lakken lijken me erg goed, maar ik vind ze toch een beetje prijzig.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 26 mei 2015 at 07:03

  Recent nog een witte nagellak op mijn instagram gepost. Vind zo wit niet mooi (het typ-ex gevoel). Maar met een nailart erop kan het mij wel bekoren!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 mei 2015 at 06:44

  Wauw, geweldig om door dit artikel inspiratie te krijgen om zelf nailart te kunnen maken!
  Leuke post!
  Zoiets als dit kan je vaker doen als jij wilt ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.