Beauty

Kneipp Beauty Geheim

4 mei 2015

kneipp beauty geheim
Zoals je wellicht al gemerkt hebt, ben ik best een fan van Kneipp en komen de producten van dit merk regelmatig voorbij in reviews en ‘favorieten van de maand’-artikelen. Zo ben ik onlangs helemaal fan van de Kneipp Beauty Geheim producten, een reeks die onlangs uitbreidde van één naar vier producten die voor elke huid geschikt is maar vooral de drogere huidjes erg blij zal maken. Zoals je onlangs wellicht voorbij hebt zien komen maakte ik een filmpje voor Kneipp over deze lijn en kon je via de Kneipp Facebookpagina al een mooi pakket winnen, maar vandaag mag ik maar liefst vijf complete pakketten gaan weggeven!

Kneipp beauty geheim producten
De complete lijn bestaat uit een badolie, doucheolie, sugar & oil body scrub en een huidolie. De producten hebben echt een heerlijke luxe en romige wellnessgeur en er zit onder andere arganolie (voor een soepele en verzorgde huid), marula olie (versterkt en verzorgt de beschermlaag van de huid), wonderboomolie (houdt de natuurlijke vochtbalans van de huid op peil), olijfolie (voor een gladdere huid en optimale bescherming) en vitamine E (natuurlijk conserveringsmiddel en erg verzorgend) in. Ook fijn om te weten: de producten bevatten geen conserveringsmiddelen, minerale olie en siliconen en zijn niet op dieren getest.

Mijn persoonlijke beauty geheim is scrubben en peelen. Voor mijn gezicht gebruik ik hiervoor het liefst een peeling zonder korreltjes op basis van AHA, BHA of LHA om de huid op te frissen en vooral gladder en zachter te maken en voor mijn lichaam ben ik fan van een scrub met korreltjes en het liefst op oliebasis zodat mijn droge huid gelijk gevoed wordt. Regelmatig scrubben is trouwens ook goed voor onder andere de bloedsomloop, maakt de huid zachter en steviger en zorgt ervoor dat je egaler en mooier bruin kan worden in de zomer.

Ik ben heel benieuwd naar joùw beautygeheim. Deel je deze in een reactie onder dit artikel? De leukste en origineelste vijf winnen een compleet Kneipp Beauty Geheim pakket. Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 10 mei 2015, 23.59 uur en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Edwards
    Reply Edwards 2 april 2017 at 23:44

    Whoooop whoooop whoooop ?!!!Ik doe heel erg graag mee.mijn beauty geheim is elke week een scrubje die is graag zelf maak en een maskertje en elke morgen beginnen met drie glaasjes water.Geen stress probeer te vermijden ik lach veel een dag niet gelachen is een dag niet geleefd ???ben ook erg fan van Kneip???

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 16 mei 2015 at 14:59

    Gebruik als nachtcrème of het snel herstellen van wondjes vitamine E crème. Deze kun je kopen bij de apotheek.

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 9 mei 2015 at 21:48

    Wauw, prachtige producten! Mijn beauty geheim? Zorg niet alleen voor jezelf van buiten, maar ook van binnen. Drink genoeg water/thee op een dag en neem op tijd je rust. Wat wel eens fijn is, is een oefening van mindfullness (meditaties) of bezig zijn met yoga

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 9 mei 2015 at 21:36

    Ik doe mee :) en beauty geheimen heb ik niet echt… doen wat je zelf mooi, leuk, lekker vindt ook al gaat dit tegen de “regels” in. En ook lekker veel tijd voor jezelf nemen en ontspannen.

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 8 mei 2015 at 11:26

    Hallo! Mijn beautygeheim is lachen! Dat maakt ieder mens mooier. En daarnaast elke ochtend een eetlepel met olijfolie. Vooral goed voor de ‘innerbeauty’ (lees; darmen!)
    Groetjes, Nicole

  • Avatar van Sammy
    Reply Sammy 8 mei 2015 at 10:48

    Mijn beautygeheim is je huid ’s ochtends wakker maken met (ijs)koud water! en je huid en paar dagen per week laten rusten door geen make-up op te doen

  • Avatar van Marjolein de Groot
    Reply Marjolein de Groot 7 mei 2015 at 21:52

    Mijn persoonlijke beautygeheim is toch echt mijn schoonheidsspecialiste. Na een periode van acne toch besloten om bij haar alle producten aan te schaffen en dat werkt! Ik heb weer een stralende acnevrije huid :).
    Voor mijn lichaam geldt scrubben, reinigen, ontharen en natuurlijk insmeren met allerlei lekkere voedende producten. Waarbij Kneipp toch stiekem favoriet is.

  • Avatar van Céline
    Reply Céline 7 mei 2015 at 21:52

    Mijn beautygeheim is vooral schadelijke dingen vermijden. Daarmee bedoel ik dat je mij nooit onder een zonnebank zal zien liggen en zien bakken in de zon tot in eruit zie als een kreeft. Wanneer ik in de zon wandel, zit of lig doe ik steeds een hoge SPF factor aan mijn gezicht. Ondanks mijn bleke huid verbrand ik niet snel, maar toch wil ik het risico niet lopen. Zo’n zonnecrème is in mijn geval dan ook nog eens biologisch en daaraan voorafgaand komt natuurlijk mijn dagcrème. Om de zoveel dagen een peeling en ik denk dat ik nu alles ongeveer wel gezegd heb!

  • Avatar van Myrthe
    Reply Myrthe 7 mei 2015 at 15:25

    In mijn eindeloze zoektocht naar de *perfecte* bodymilk voor een droge gevoelige huid heb ik het volgende (uit)gevonden:

    Aan een dikkere bodylotion voeg ik een scheut extra virge olijfolie toe. Goed schudden en de bodylotion is zacht, smeert goed, trekt nog goed in en geeft je een perfect zachte huid.

    Dat is mijn beatygeheim. Ik hoop dat jullie er ook iets aan hebben!

    Groetjes!

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 6 mei 2015 at 12:54

    Hm… Mijn beautygeheim is eigenlijk gezond eten en drinken; cut the crap en drink veel thee !
    Ik doe graag mee :)

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 6 mei 2015 at 12:48

    Leuke winactie, ik doe graag mee!

    Mijn beauty geheim is een tweetal keer per week je gelaat insmeren met een zelfbruiner. Op deze manier lijkt het alsof je gezicht het hele jaar door een zomers tintje heeft. Weg met al dat pieps gedoe, je ziet er instant beter uit. Mijn favoriete gezichtsbruiner is van het merk Vanity.

  • Avatar van Yanna
    Reply Yanna 6 mei 2015 at 09:24

    Superleuk! Ik ga deze producten binnenkort ook eens uitproberen!:)

    Liefs

    xoxo

  • Avatar van Ailsa
    Reply Ailsa 5 mei 2015 at 20:28

    Mijn beautygeheim is dat je elke ochtend zodra je opstaat een glas met water en citroen moet drinken. Je huid zal ervan gaan stralen en een bonus is dat het vetverbranding stimuleert! Ik doe dit al een tijdje en het werkt bij mij echt wonders!

  • Avatar van Kim Weernink
    Reply Kim Weernink 5 mei 2015 at 16:52

    mijn beautygeheim is: voor het slapen altijd komkommerschijfjes op mijn ogen,zodat ik heerlijk kan slapen.
    Een heerlijk maskertje opdoen voor ik na bed ga, bijkomen,relaxen.
    Genieten van het mooie weer!
    Mijn beautygeheim is dat ik een leuke zus heb waarmee ik alles kan delen geheimen.(=we lijken op elkaar) Mijn beautygeheim: ik deel met mijn zus kleding,make-up! Daar zijn we zussen voor!
    Nooit teveel chocolade eten,dan krijg je puistjes!
    vriendinnen zoeken is mijn beautygeheim.
    Ik geef voetmassages en handmassages aan me moeder gratis en voor niets!
    Mijn beautygeheim is dat ik ooit een beautyblog heb gehad

    Mijn beautygeheim is dat ik graag zou willen winnen!

  • Avatar van Angelique
    Reply Angelique 5 mei 2015 at 14:14

    Ik heb een hele droge huid, voor de nacht smeer ik mijn gezicht vaak in met argan olie, klein beetje ,is goed tegen rimpels :) en mijn lichaam smeer ik na het scrubben vaak in met huidolie, dat is echt een super oplossing, voor een super zacht velletje ,ook altijd zonnebrandcreme gebruiken als je in de zon gaat ! Zorg goed voor jezelf

  • Avatar van Cobi van Braak
    Reply Cobi van Braak 5 mei 2015 at 14:13

    Gezond eten, veel water drinken en op tijd je rust pakken!

  • Avatar van Anke
    Reply Anke 5 mei 2015 at 13:37

    Klinkt heerlijk deze producten!
    Mijn beautytip: als je veel onderweg bent en je hebt kloofjes / hele droge huid op je handen, smeer dan af en toe een klein beetje lippenbalsem op de huid. Werkt natuurlijk niet zo lekker over je hele handen, maar ik heb vaak een heel droge huid bij de knokkeltjes en daar werkt dit supergoed tegen! Ook handig voor alle mensen die steeds op het verkeerde moment denken aan handcrème ;)

  • Avatar van Nina Mol
    Reply Nina Mol 5 mei 2015 at 07:03

    Niet roken, niet drinken en elke dag een uurtje buiten wandelen!!

  • Avatar van Hermien
    Reply Hermien 4 mei 2015 at 22:51

    Het klinkt heel simpel, maar is zó belangrijk; het verwijderen van je make-up voordat je naar bed gaat!!

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 4 mei 2015 at 22:28

    Ik heb niet veel geheimen en al zeker geen beautygeheimen. Maar ik heb wel een truc voor wat kleur op mijn gelaat (en de rest van mijn lichaam) die ik al jaren toepas. Ik maak dagelijks gebruik van caroteenrijke voeding zoals wortelen, wortelsap en zoete aardappelen. Daardoor ben ik niet meer spierwit.

  • Avatar van Nancy
    Reply Nancy 4 mei 2015 at 22:00

    Mijn beauty geheim is niet te vaak en teveel make-up gebruiken en minstens 1 keer in de week een gezichts scrub en een gezichtsmasker gebruiken. en 2 keer per dag je gezicht reinigen met reingings melk en lotion. oog crème en een gezicht crème gebruiken en zo blijf je huid nog lekker jong en fris uit zien.

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 4 mei 2015 at 21:43

    Wat een leuke actie !! Ik heb eigenlijk niet een echt beautygeheim ;-) de ene dag ben je stralend en de andere dag dan kun je beter weer in bed duiken en geloof me daar valt niet tegenop te smeren hihi

  • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 4 mei 2015 at 21:35

    O, jee… Een beautygeheim. Die van mij is heel simpel: Slaap. Haha. Ik doe graag mee, maar mijn beautygeheim is niet heel spannend, dus of ik het word… Haha.

  • Avatar van Diana
    Reply Diana 4 mei 2015 at 21:21

    Beautygeheimen? Je kan zelf een shampoo maken met appelazijn door een deel water met appelazijn te mengen, want appelazijn verricht wonderen voor je haren en hoofdhuid., wel heel goed uitspoelen nadien…Tegen last van droge plekken op mijn huid gebruik ik amandelolie., en dan eerst de badolie! en ik smeer er zelfs mijn nagelriemen mee in! s,avonds dan zijn ze smorgens heerlijk zacht! trouwens ik gebruik veel omega 3 ! dit helpt ook bij een bij een droge huid …en… mijn meest favoriete beauty-product is vaseline…… Het is de ultieme musthave voor je voeten! smeer vaseline op de harde huid onder je voeten. Het mag best een dikke laag zijn. slaap vervolgens met je sokken aan en de volgende morgen voelen je voeten als die van een baby aan.. en het lekkerste insmeren na een kneipp voetenbadje, met een voetbruistablet…Vaseline kan ook best als oogcreme maar echt aar een heel klein beetje gebruiken dan…
    Verder voldoende slapen. en zorgen dat je voldoende vitamines binnen krijgt….

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 4 mei 2015 at 21:05

    Ik ben juist helemaal geen beautyqueen en heb alle tips nodig.
    Kan dus helaas geen tips geven, maar ik zou wel heel graag een pakket willen winnen.
    Wie weet wordt het dan nog wel wat met me!

  • Avatar van Silvy VT
    Reply Silvy VT 4 mei 2015 at 20:50

    Lekker in je vel zitten! Dit was de voorbije maanden niet het geval bij mij and it shows…

  • Avatar van Biancaatje
    Reply Biancaatje 4 mei 2015 at 20:35

    Even onder de koude douche stappen!

  • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 4 mei 2015 at 20:34

    Geen dure beautyproducten voor mij maar gewoon producten uit mijn keukenkastje om lekkere maskertjes van te maken zoals met yoghurt en honing. Als ik vermoeide ogen heb gebruik ik gebruikte zakjes groene thee. En mijn haar behandel ik met rauw ei en bier voor een stralend resultaat.

  • Avatar van Nadine
    Reply Nadine 4 mei 2015 at 19:49

    Ik doe graag mee.

    Gliss Kur Anti-klit spray. Niet alleen klittenvrij haar maar ook nog eens een prachtige glans er overheen. Super spul!

  • Avatar van corry de vos
    Reply corry de vos 4 mei 2015 at 18:08

    MIJN lief 91 jarig moedertje
    heeft mij geleerd…..

    als je een echt geheim hebt
    mag je dat nooit aan iemand anders vertellen

    want dan is het Geen geheim meer

    wil dolgraag het kneipp pakket winnen
    dan ga ik dat persoonlijk naar mijn lief MOEDERTJE brengen

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 4 mei 2015 at 17:34

    Ontspan en neem je rust op je tijd, dat is het beautygeheim !

  • Avatar van Elvira van der Heijden
    Reply Elvira van der Heijden 4 mei 2015 at 17:18

    citroensap! :) helpt bij acne en licht je huid een beetje op. Gebruik het altijd voordat ik naar bed ga.

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 4 mei 2015 at 16:59

    Beautygeheim? Gelukkig zijn en doen waar je blij van wordt, dan straal je vanzelf..!

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 4 mei 2015 at 16:28

    Ik doe ook graag mee.
    Mijn geheim is, doe waar je zin in hebt en laat je niet teveel gezeggen door je omgeving. Dat geeft alleen maar stress! Geniet van het leven en van elke dag. Ga op tijd naar bed, dan heb je morgen weer een lnge frisse dag voor de boeg!

  • Avatar van Nienke Verboom
    Reply Nienke Verboom 4 mei 2015 at 16:09

    Ik deel graag mijn beautygeheim
    Omdat er waarschijnlijk meer meisjes met dit ‘probleem’ zijn
    Een sinaasappelhuidje, bij je armen of billen
    Een huid die je graag glad zou willen
    Met scrubben verzacht je deze huid
    En ziet hij er minder hobbelig en rood uit
    Ik wil graag het geheim van kneipp ontdekken
    En een heerlijk gladde huid zonder vlekken!

    Liefs,
    Nienke

  • Avatar van Maart
    Reply Maart 4 mei 2015 at 15:32

    Wat perfect tegen pukkeltjes op je lichaam werkt: een paar keer per week in bad met ouderwetse badendas. Ruikt lekker en je pukkeltjes worden aanzienlijk minder! En wat mij een zachte huid geeft is ouderwetse nivea creme. Daarbij natuurlijk lekker scrubben, lekkere douchegel, bodylotion e.d.! Ook voor de psychische opfrissing! ;-)

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 4 mei 2015 at 15:28

    Pff, wat zijn er al veel geheimen onthuld.
    Mijn beauty geheim is de blog van Desirée dus Curvacious volgen.
    Daar lees je zoveel tips, en er is voor ieder wat wils!

  • Avatar van Marit
    Reply Marit 4 mei 2015 at 15:01

    Veel slapen :)!! Als je er uitgeslapen uitziet zie je er automatisch gezonder én mooier uit!! Het ultieme en goedkoopste beautygeheim dat er bestaat :)

  • Avatar van tineke
    Reply tineke 4 mei 2015 at 14:25

    Niet te moeilijk doen. Rust pakken en mijn gezicht wassen met gamila secret

  • Avatar van Madelon
    Reply Madelon 4 mei 2015 at 14:13

    Mijn beautygeheim is eten. Koken met liefde om je lichaam te voorzien van alle hard nodige voedingsstoffen!

  • Avatar van Adelaide Balk
    Reply Adelaide Balk 4 mei 2015 at 14:08

    Mijn ultieme beauty geheim is pure Argan olie 2x per week aanbrengen op de gereinigde huid en dan even een kwartiertje op je rug op bed liggen en aan niets denken. Hierdoor trekt het goed in en krijg je een heerlijke stralende gevoede huid.

  • Avatar van PinkFairy
    Reply PinkFairy 4 mei 2015 at 14:08

    Mijn beauty-geheim is genoeg dagelijkse me-time nemen! Dus genoeg tijd om je huid te reinigen en te verzorgen en niet afraffelen. :)

  • Avatar van Jana
    Reply Jana 4 mei 2015 at 13:33

    Mijn beautygeheim is kurkuma :D, ik krijg heel vaak het compliment dat ik mooie, witte tanden heb. Dit heb ik dan ook te danken aan het feit dat ik dagelijks kurkuma gebruik als specerij, ik merkte dat mijn tanden steeds witter werden hierdoor (ook al geeft het kruid zelf enorme gele plekken op alle andere dingen zoals potjes, kleding, enz.). Ik doe graag mee aan deze leuke winactie, it would definitely put a smile on my face ;)

  • Avatar van Henny
    Reply Henny 4 mei 2015 at 13:10

    Mijn beauthysecrect is kokosolie…… elke morgen met een lepel kokosolie je mond spoelen voor 15/20 min. en je krijgt een mooie frisse glimlach, je tanden worden witter je tandvlees wordt mooi roze. En nog een voordeel: sinds ik met kokosolie spoel heb ik geen tandsteen meer en een frisse adem.
    Ps; je mag dit geheimpje niet verder vertellen maar voor een pakket van Kneipp doe ik het graag ;-)

  • Avatar van Karin Lamain
    Reply Karin Lamain 4 mei 2015 at 12:55

    Ik heb een zomerse beautytip:
    Als je op het strand ligt en je bent net in de zee geweest, rol dan even door het losse zand. Dat blijft dan plakken aan je huid. Als je dat vervolgens van je huid af wrijft, heb je een gratis scrub. Erg lekker. Vooral in combinatie met zout water, wat natuurlijk sowieso al goed is.

  • Avatar van An
    Reply An 4 mei 2015 at 12:52

    Ik ben eigenlijk zelf wel benieuwd wat mijn beauty geheim is. …al jaren slaap ik zeer onderbroken en heb ik weinig tijd voor me zelf omdat wij crisisbabytjes opvangen via pleegzorg. Maar….eerlijk gezegd zie ik er FANTASTISCH uit snap niet hoe het kan!

  • Avatar van Kim | KimterStege.nl
    Reply Kim | KimterStege.nl 4 mei 2015 at 12:52

    Mijn beauty geheim is ’s avonds geen dikke crème te gebruiken maar alleen het nacht serum van Dr Hauschka. Je gezicht gaat trekken en droog aanvoelen, maar het serum stimuleert je huid om zelf aan de slag met herstellen. Het resultaat? Prachtige, babybilletjes zachte, stralende huid in de ochtend :)

  • Avatar van marian Radius
    Reply marian Radius 4 mei 2015 at 12:36

    Mijn beauty geheim is altijd je gezicht goed reinigen voor het naar bed gaan en een goede nachtcrème gebruiken zodat je huid in de nacht kan herstellen

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 4 mei 2015 at 12:31

    Mijn beautygeheim is Na het douchen ALTIJD smeren! Lekker je huid verwennen, en NOOIT maar dan ook NOOIT met make-up op naar bed gaan! Ik weet als je het leest denk je wat? Maar er zijn toch nog aardig wat dames die nét te vaak denken het is laat, ik wil naar bed, ik maak het morgen wel schoon… Niet doen! Lekker met een fris gezicht naar bed!

  • Avatar van Beau
    Reply Beau 4 mei 2015 at 12:23

    Mijn beautygeheim is probeer jezelf te accepteren, hou van jezelf, echte schoonheid zit van binnen en jij bent zelf de enige die deze schoonheid kan laten stralen!

  • Avatar van Nanda
    Reply Nanda 4 mei 2015 at 12:23

    Oh, dat ziet er heerlijk uit. Mijn ‘geheim’: slaap en (Chanel) zelfbruiner. Instant gezonde look.

  • Avatar van Marian van Trigt
    Reply Marian van Trigt 4 mei 2015 at 11:57

    Echt verwennerij is Kneipp voor mij

  • Avatar van letty
    Reply letty 4 mei 2015 at 11:54

    Wat een leuke actie !!!
    Mijn beautygeheim is ontdekken wat echt bij de past. Ik heb een keer goed geinvesteerd in een kleuradvies en dat betaalt zich nu echt uit. Vroeger liep ik altijd in zwarte kleding omdat ik wat steviger ben (veilig) en gebruikte in standaard make-up ( zwarte mascara, roze lippenstift).
    Maar tijdens die analyse kwam ik er achter dat ik een herfst type ben en dat warme tinten zoals bruin en oranje veel beter mij mijn huid passen. Sindsdien gebruik ik bruine mascara en meer oranjeachtige lippenstift en draag ik dus minder zwarte kleding en ik krijg veel meer complimentjes. Ook kan ik het verschil zelf goed zien op foto’s. het was een duur dagje maar zeker de moeite waard.

  • Avatar van Flora
    Reply Flora 4 mei 2015 at 11:51

    Vitamine A zuur (huisartsrecept) op een puistje smeren voordat de puist daadwerkelijk opkomt. Wel ’s avonds, want door die crème kan de huid minder goed tegen UV-stralen. De volgende dag insmeren met een voedende dagcrème. Meestal zijn puistjes rond 2 à 3 nachtjes uitgedroogd/verdwenen.

  • Avatar van Evelien De Vos
    Reply Evelien De Vos 4 mei 2015 at 11:03

    Mijn beautygeheim? Geweldig goeie genen! Als ik win is het cadeautje dus voor de allermooiste mama ;-)

  • Avatar van Kristel Tromp
    Reply Kristel Tromp 4 mei 2015 at 10:55

    Hallo hallo

    Wat een leuke actie zeg.
    Mijn beauty geheim is eigenlijk geen geheim maar gewoon het ouderwetse blauwe nivea blik. Ik gebruik het echt voor mijn hele lijf en mijn partner roept ook altijd dat ik zo’n lekkere zachte huid heb. “Hoog knuffelgehalte” zegt hij dan.
    Kneip vind ik ook een heerlijk product en wil natuurlijk graag meedoen voor deze prijs.
    Groetjes Kristel

  • Avatar van Leandra
    Reply Leandra 4 mei 2015 at 10:46

    mijn beautygeheim is kokosnoot-olie (100&natuurlijk). Ik heb sinds kort een beugel (ben 28jaar) en heb veel last van velletjes op mijn lip. Vlak voor ik ga slapen smeer ik mijn lippen in met kokosnoot-olie, ’s morgen zijn mijn lippen weer velletjesvrij.

    Voor de rest laat ik mijn huid vooral met rust, en is het puur natuur.

  • Avatar van Marleen
    Reply Marleen 4 mei 2015 at 10:30

    Wauw, wat gaaf! Mijn beautygeheim is om veel te lachen! Haren uit je gezicht en een big smile met pretoogjes doet vaak al zo enorm veel voor iemand.

  • Avatar van Ansuya Lalay
    Reply Ansuya Lalay 4 mei 2015 at 10:25

    mijn beauty geheim, maar volgens mij is dat gewoon een algemeen geheim lol hahahaha, Is water drinken en genoeg rust te nemen. Daarbij is lachen en praten met je beste vriendin ook een goed middel om te gaan stralen (tenminste dit geldt voor mij). Waar we over praten hahaha iets wat voor ons alle 2 een grote hobby is. Eten <3 hmmmm we love food, Lekker eten en alles proberen. Dat is mijn beauty geheim <3

  • Avatar van Anja v
    Reply Anja v 4 mei 2015 at 10:25

    Mijn beautygeheim: 1 keer per week een fijn gezichtsmasker terwijl ik in bad zit. Door de damp van het warme water openen de poriën waardoor het masker veel beter opgenomen wordt.(deze tip is niet geschikt voor maskers die op moeten drogen, dat gaat niet lukken in die warme damp) En mijn tweede tip die te allen tijde geld: smile, lach, rigoler, reir, skratt!!!! :-) Met een lach op zijn gezicht is iedereen mooier! :-)

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 4 mei 2015 at 10:22

    Mijn belangrijkste geheim is toch wel genoeg slapen. Anders krijgt mijn huid een wat grauwig uiterlijk

  • Avatar van Sonja de Jager
    Reply Sonja de Jager 4 mei 2015 at 09:52

    ’s Ochtends beginnen met naar mezelf te lachen in de spiegel. Zo begin ik opgewekt én stralend aan iedere nieuwe dag!

  • Avatar van Heidie
    Reply Heidie 4 mei 2015 at 09:40

    Voor mij is dat zodra de zon schijnt, mijn gezicht insmeren met factor 50. Ik heb wat sproetjes en behoorlijke pigmentvlekken. Als ik niet goed smeer, wordt dat nog veel zichtbaarder.

  • Avatar van Hetty
    Reply Hetty 4 mei 2015 at 09:26

    Mijn moeder werd vorige week 80 jaar en heeft nog een prachtige huid. Haar geheim: Rust – Reinheid- Regelmaat. Dus: op tijd naar bed, minimaal 8 uur slaap, voldoende water of kruidenthee drinken, elke ochtend 10 minuten het lichaam even rekken en strekken, na het douchen insmeren met Nivea en de handen en gezicht wat meer aandacht geven omdat die de hele dag worden blootgesteld aan zon, wind en regen. Enne… van lachen krijg je meer zuurstof binnen, je spant spieren aan, het verlaagt de bloeddruk, het vermindert stress, je wordt er creatief van. Je krijgt er hooguit een paar rimpels van maar in ieder geval geen wallen !

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 4 mei 2015 at 09:23

    Veel water drinken en mezelf met arganolie 1 keer per dag insmeren

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 4 mei 2015 at 09:21

    Veel lachen dat is mijn beautygeheim! Iedereen ziet er mooier uit als hij of zij lacht :D.

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 4 mei 2015 at 09:10

    Mijn beautygeheim is 2 of 3 keer per week je huid scrubben. Heerlijke argan olie voor het haar en voor alle wondjes en littekens Bepanthen creme.

  • Avatar van FabulousHeidi
    Reply FabulousHeidi 4 mei 2015 at 09:06

    Wat een leuke winactie weer! Ik doe wel mee maar dan voor mijn mams :-) gewoon omdat ze het zal verdienen.
    Mijn beautygeheim: vooral je innerlijke beauty, goed eten en bewegen, als je bloedcirculatie niet goed is zie je dat ook terug aan je huid, mediteren of yoga en jezelf regelmatig even terugtrekken in de badkamer voor een me-time! Even van top tot teen in de scrub, masker, etc zetten. Als je je mooi voelt, straal je dat ook uit!

  • Avatar van Lieke
    Reply Lieke 4 mei 2015 at 08:46

    Mijn beautygeheim? Nou dan hou ik het toch lekker simpel, wat overigens niet wil zeggen dat het niet ontzettend goed voor je is! :)
    Ik denk dat het allerbelangrijkste voor elke vrouw is dat ze op tijd haar rust pakt en geniet van alle mooie dingen in het leven. Iemand die oververmoeid is, straalt dit vaak ook uit. Dus dames, op tijd een dutje doen, een goed boek lezen, genieten van een lekker kopje thee en een stukje extra pure chocolade en we blijven happy, fit en mooi door het leven gaan ❤ en wanneer je lekker in je vel zit, straal je dat ook uit naar anderen! :)

  • Avatar van Emy
    Reply Emy 4 mei 2015 at 08:42

    Hoi Desiree, het zit ‘m niet alleen in het gebruik van producten die goed voor je huid zijn. Je moet er zelf ook iets voor doen! :) Wat helpt is voldoende slapen, genoeg water drinken en ontspannen. …Dus aan jezelf denken. Dat wellness moment pakken als je er behoefte aan hebt!

    Groetjes, Emy

  • Avatar van Joke Pronk
    Reply Joke Pronk 4 mei 2015 at 08:41

    Een uurtje eerder opstaan, langzaam en relaxed wakker worden, genieten van je leven en de natuur. Echt, als je tevreden bent met jezelf, rust kan vinden, dan straal je dat uit! (verder smeer ik me een ongeluk,hahaha)

  • Avatar van Daphne
    Reply Daphne 4 mei 2015 at 08:40

    Mijn beautygeheim is sporten en gezond eten! Heb een tijd lang door een slechte periode dit niet kunnen doen en mijn gezicht zat onder de rode vlekjes en plekjes.. Sinds ik weer kan sporten is mijn huid een stuk rustiger, maar zit ik ook veel lekkerder in m’n vel! Dus naast het positieve punt op het gebied van beauty is het ook nog eens super goed voor de rust in je lijf!! :)

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 4 mei 2015 at 08:30

    Ik word dit jaar 47 en ik ben trots op mijn nog vrij mooie huid. Tuurlijk heb ik rimpels en wallen, maar verder heel tevreden!
    Ik kan door mijn allergiën niet veel, maar het heeft ook voordelen! Ik kom weinig buiten en dus heeft UV weinig vat op mij. En als ik naar buiten ga heb ik minimaal factor 15 op mijn gezicht/huid.
    Dat ik geen tintje heb vind ik niet erg, tenslotte werd het in de Renaissance geloof ik ooit beschouwd als iemand van stand!

  • Avatar van Romy
    Reply Romy 4 mei 2015 at 08:24

    Mijn beautygeheim is om vooral niet te veel binnen de kaders te leven,
    Het leven heeft je zoveel meer dan altijd gezond eten en sporten te geven.
    Af en toe gun ik mezelf wat lekkere chocolade of een heerlijk glas wijn,
    Juist door die momenten zit ik lekker in mijn vel en kan ik gelukkig zijn.
    Daardoor zie ik er stralender uit dan wanneer ik alleen maar gezond leef en eet,
    Dus mijn beauty-advies is: zorg dat je geniet, want een glimlach doet je meer stralen dan een dieet!

  • Avatar van Heidi Sour
    Reply Heidi Sour 4 mei 2015 at 08:16

    Mijn beautygeheim is slaap. Als je genoeg slaapt zie je er stukken beter uit en functioneer je ook beter. Daarom probeer ik elke avond tussen 10 en half 11 in mijn bed te liggen want regelmaat is ook goed voor je. En ik kom er makkelijker uit als om 7 uur de wekker gaat.

  • Avatar van inge van den berg
    Reply inge van den berg 4 mei 2015 at 08:10

    Ik gebruik bij kleine wondjes (aan een puistje gekrabd) altijd Sudocreme. Sudocreme bevat ingrediënten die ook helend werken. Ook bij een schrale huid. Prima product.

  • Avatar van Hilde VE
    Reply Hilde VE 4 mei 2015 at 08:03

    Mijn tip is om voor het gezicht zo weinig mogelijk te gebruiken. Het lichaam mag wel zo nu en dan verwenproducten krijgen. Per dag 10 minuutjes van zonlicht genieten is ook wel een aanrader!

  • Avatar van Petra L.
    Reply Petra L. 4 mei 2015 at 07:56

    Regelmatig scrubben, dat houdt je huid mooi én ’t kleurtje houdt langer. Verder uiteraard voldoende drinken en ook goed voor je innerlijk zorgen. Dan straal je altijd :-)

  • Avatar van Marion
    Reply Marion 4 mei 2015 at 07:49

    Mijn beauty geheim: ga niet zonnen. Dat klinkt een beetje raar, maar dat is toch echt mijn geheim. Tijdens je dagelijkse routine (boodschappen doen, kids naar school brengen of zelf naar school of naar je werk, wandelen tijdens je pauze etc) krijg je voldoende rechtstreeks zonlicht. Mijn beautygeheim is als je lekker op het strand ligt, in het park zit of in je tuin doe dat dan in de schaduw. Ook in de schaduw wordt je bruin, alleen gaat het wat langzamer. Voordeel is dat je mooier en egaler bruin wordt én (het belangrijkste van alles) je beschadigd je huid niet. Waarom smeren we ons allemaal in met bergen UV filters? Juist, omdat zoveel zon niet zo goed voor ons is. Dus als je deze zomer gaat zonnen, doe dat dan lekker in de schaduw!

  • Avatar van Liset
    Reply Liset 4 mei 2015 at 07:47

    Mijn beautygeheim? De 7 day scrub van clinique. Een zachte, romige, volle cremescrub die dagelijks gebruikt mag worden. Ik gebruik de scrub om de dag ’s morgens of ’s avonds na het reinigen van mijn huid. Daarnaast doe ik 1 keer per week iets geks..ik smeer dan mijn gezicht in met honing. Gewoon kant en klaar uit een potje, lekker biologische honing. Die zuiverd je huid, ruikt (en smaakt) lekker en zorgt voor een super zacht velletje. Pas alleen wel op, door de warmte van je gezicht wordt de honing vloeibaar en kan t gaan glijden ;-)
    Het pakket van kneipp zou ik graag voor mijn mams willen winnen, gewoon omdat ze de liefste is!

  • Avatar van Laura
    Reply Laura 4 mei 2015 at 07:40

    Deze gaat al ven generatie tot generatie… De blauwe pot Nivea crème. Ik denk dat ongeveer iedereen deze thuis heeft staan. ;-) Het is een crème die je voor ieder klein huidprobleempje wel kunt gebruiken; met een heerlijke geur.

  • Avatar van b
    Reply b 4 mei 2015 at 07:23

    Mijn beauty geheim ga ik eigenlijk pas ontdekken als ik mijn bestelling in huis krijg. Ik hem ghassoul Marokkaanse lava klei poeder en rozenwater besteld. Schijnt een super reinigende werking te hebben en zacht huidje achter te laten na een maskertje. Daarna klodder moisturiser.. cant wait..
    ook super benieuwd naar de kneipp producten! ! Bring on the summer

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 4 mei 2015 at 07:00

    Mijn beautygeheim is als je sneller een door de zon gebruinde huid wilt scrub de huid dan ’s ochtends tijdens het douchen met een scrub zodat de oude dode huidcellen verwijderd worden en na het zonnen blijf je ook langer de teint behouden!
    Leuke actie van je en ik doe heel graag mee.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.