Beauty

MAC Dainty & Crème Cup

13 mei 2015

mac dainty mineralize blush creme cup cremesheen lipstick review swatches 1 - MAC Dainty & Crème Cup
Ik vertelde je gisteren al dat ik met Moederdag dit jaar enorm verwend ben ♥ Zo kreeg ik een superlief knutselwerkje van Shae en producten uit de Rituals Mandi Lulur collectie. Alsof dat nog niet genoeg was kreeg ik ook nog twee mooie MAC producten die ik al een tijdje op het oog had. Paul had mijn wishlist duidelijk te pakken gekregen! Ik had deze twee producten namelijk een tijdje geleden door middel van verschillende reviews op de wishlist gezet omdat het mij perfecte kleurtjes voor elke dag leken. En ja hoor, ze zijn perfect! Heb jij ook een lichtere en koelere huidtint dan kan ik je zeker de MAC mineralize blush Dainty en MAC cremesheen lipstick Crème Cup aanraden. Lees verder voor meer informatie, foto’s, reviewsswatches en full face foto’s.

mac dainty mineralize blush creme cup cremesheen lipstick review swatches 3 - MAC Dainty & Crème Cup
MAC mineralize blush Dainty (3,5g, €24,50) is volgens MAC een “light yellow pink with gold pearl” en dat is een goede omschrijving. Een zachte perzikroze blush die een subtiele glow aan je wangen geeft. Hij heeft een redelijk goede pigmentatie en kan daardoor al snel wat popperig op de huid staan, maar als je een lichte hand hanteert en je kwast even aftikt voordat je hem naar je wangen brengt valt hij – bij mij in ieder geval – perfect uit. Hij staat vrouwelijk, romantisch en lieflijk en blijft de hele dag op z’n plek. Love it!

mac dainty mineralize blush creme cup cremesheen lipstick review swatches 4 - MAC Dainty & Crème Cup
MAC cremesheen lipstick Crème Cup (3g, €19,00) is volgens MAC een “glanzende licht blauwroze” kleur en ik snap helemaal wat ze hiermee bedoelen. De kleur ligt een beetje tussen oudroze en huidskleurig (nude) in en heeft een duidelijke koele ondertoon, vandaar dat blauwige waar ze het over hebben. De lipstick heeft niet helemaal een my lips but better kleur, want door de goede pigmentatie en rozige kleur is het duidelijk dat je lipstick draagt. Toch vind ik het een perfecte kleur voor iedere dag en past hij bij veel verschillende looks. Hij draagt comfortabel, geeft een mooie glans en blijft zo’n 3 uurtjes zitten voordat bijwerken toch echt wel nodig is.

mac dainty mineralize blush creme cup cremesheen lipstick review swatches 5 - MAC Dainty & Crème Cup

MAC Dainty creme cup 12 - MAC Dainty & Crème Cup

Sorry voor de rommelige achtergrond, ik lette alleen op het goede licht voor mijn gezicht. Forgive me ;)

MAC Dainty creme cup 1 - MAC Dainty & Crème Cup  mac dainty mineralize blush creme cup cremesheen lipstick review swatches 2 - MAC Dainty & Crème Cup
Ik ben echt een sucker voor goede basisproducten zoals huidverzorging en foundation, maar ook tinten make-up die je gewoonweg elke dag kan dragen. Toen ik jonger was experimenteerde ik veel meer met kleur en bepaalde looks, maar ik merk toch hoe ouder ik word dat ik meer op zoek ben naar de perfecte verzameling die echt bij mijn huid-, haar- en oogkleur en persoonlijkheid past waarmee ik een signature look kan creëren. Herkenbaar?.. Deze twee producten passen in ieder geval helemaal bij de make-upstijl waar ik me het meest prettig in voel en ik ben er dan ook heel blij mee.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 17 mei 2015 at 22:23

  Deze twee kleuren staan je zeker heel goed! Enne, doe mij zo’n vent die alles van m’n wishlist koopt ;) Ideaal, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 mei 2015 at 09:24

   Haha, ja hij was in een geefmodus ofzo want normaal weet hij nooit iets voor mij met verjaardagen of tussendoor. Dus ik was zwaar verrast! <3

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 14 mei 2015 at 18:36

  Het zijn toch iets minder mijn kleuren, maar bij jou staan ze prachtig! Dainty vind ik vooral erg mooi.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 13 mei 2015 at 23:50

  Hele mooie kleuren! Ben sowieso erg fan van Mac :)

 • Avatar van beautybylj
  Reply beautybylj 13 mei 2015 at 22:35

  Wauw prachtig! Deze kleuren staan je heel mooi! X

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
favorieten mei
Rituals mandi lulur (summer limited edition)

De producten van Rituals roepen bij mij altijd zo'n heerlijk wellnessgevoel op en als er iets nieuws wordt uitgebracht kan...

Sluiten