Beauty

MAC Dainty & Crème Cup

13 mei 2015

MAC dainty crème cup
Ik vertelde je gisteren al dat ik met Moederdag dit jaar enorm verwend ben ♥ Zo kreeg ik een superlief knutselwerkje van Shae en producten uit de Rituals Mandi Lulur collectie. Alsof dat nog niet genoeg was kreeg ik ook nog twee mooie MAC producten die ik al een tijdje op het oog had. Paul had mijn wishlist duidelijk te pakken gekregen! Ik had deze twee producten namelijk een tijdje geleden door middel van verschillende reviews op de wishlist gezet omdat het mij perfecte kleurtjes voor elke dag leken. En ja hoor, ze zijn perfect! Heb jij ook een lichtere en koelere huidtint dan kan ik je zeker de MAC mineralize blush Dainty en MAC cremesheen lipstick Crème Cup aanraden. Lees verder voor meer informatie, foto’s, reviewsswatches en full face foto’s.

MAC dainty crème cup
MAC mineralize blush Dainty (3,5g, €24,50) is volgens MAC een “light yellow pink with gold pearl” en dat is een goede omschrijving. Een zachte perzikroze blush die een subtiele glow aan je wangen geeft. Hij heeft een redelijk goede pigmentatie en kan daardoor al snel wat popperig op de huid staan, maar als je een lichte hand hanteert en je kwast even aftikt voordat je hem naar je wangen brengt valt hij – bij mij in ieder geval – perfect uit. Hij staat vrouwelijk, romantisch en lieflijk en blijft de hele dag op z’n plek. Love it!

MAC dainty crème cup
MAC cremesheen lipstick Crème Cup (3g, €19,00) is volgens MAC een “glanzende licht blauwroze” kleur en ik snap helemaal wat ze hiermee bedoelen. De kleur ligt een beetje tussen oudroze en huidskleurig (nude) in en heeft een duidelijke koele ondertoon, vandaar dat blauwige waar ze het over hebben. De lipstick heeft niet helemaal een my lips but better kleur, want door de goede pigmentatie en rozige kleur is het duidelijk dat je lipstick draagt. Toch vind ik het een perfecte kleur voor iedere dag en past hij bij veel verschillende looks. Hij draagt comfortabel, geeft een mooie glans en blijft zo’n 3 uurtjes zitten voordat bijwerken toch echt wel nodig is.

MAC dainty crème cup

MAC dainty crème cup

Sorry voor de rommelige achtergrond, ik lette alleen op het goede licht voor mijn gezicht. Forgive me ;)

MAC dainty crème cup  MAC dainty crème cup
Ik ben echt een sucker voor goede basisproducten zoals huidverzorging en foundation, maar ook tinten make-up die je gewoonweg elke dag kan dragen. Toen ik jonger was experimenteerde ik veel meer met kleur en bepaalde looks, maar ik merk toch hoe ouder ik word dat ik meer op zoek ben naar de perfecte verzameling die echt bij mijn huid-, haar- en oogkleur en persoonlijkheid past waarmee ik een signature look kan creëren. Herkenbaar?.. Deze twee producten passen in ieder geval helemaal bij de make-upstijl waar ik me het meest prettig in voel en ik ben er dan ook heel blij mee.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 17 mei 2015 at 22:23

  Deze twee kleuren staan je zeker heel goed! Enne, doe mij zo’n vent die alles van m’n wishlist koopt ;) Ideaal, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 mei 2015 at 09:24

   Haha, ja hij was in een geefmodus ofzo want normaal weet hij nooit iets voor mij met verjaardagen of tussendoor. Dus ik was zwaar verrast! <3

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 14 mei 2015 at 18:36

  Het zijn toch iets minder mijn kleuren, maar bij jou staan ze prachtig! Dainty vind ik vooral erg mooi.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 13 mei 2015 at 23:50

  Hele mooie kleuren! Ben sowieso erg fan van Mac :)

 • Avatar van beautybylj
  Reply beautybylj 13 mei 2015 at 22:35

  Wauw prachtig! Deze kleuren staan je heel mooi! X

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 13 mei 2015 at 21:25

  Heel herkenbaar, de kleuren staan perfect bij jouw huid ;) door de mooie foto van jou was mij de rommelige achtergrond niet opgevallen ;)

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 13 mei 2015 at 18:20

  Wat een heerlijke kleuren. Ik denk dat de lipstick voor mij net iets te licht is maar ik ga deze zeker even checken.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 mei 2015 at 14:01

  Die lipstickkkkkk <3 Heel mooi. Fris, jong, zacht, echt tof.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 13 mei 2015 at 13:47

  Wauw creme cup is echt een prachtige lipstick! De blush is ook super!

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 13 mei 2015 at 13:05

  Wauw, staat je heel erg goed <3

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 13 mei 2015 at 11:57

  Wat een prachtige producten! Vooral de blush vind ik erg mooi!

 • Avatar van come-moda
  Reply come-moda 13 mei 2015 at 11:28

  Mooie producten. Ik heb ook een blush van Mac, ben daar erg blij mee!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 13 mei 2015 at 10:23

  Die blush lijkt een beetje op Orgasm van Nars in de doos. De lipstick lijkt wat meer peach dan dat hij op je lippen is (toch meer roze). Echt ontzettend mooie kleuren zeg (Al is het voor mij wel goed om te zien dat ‘ie zo roze is, want dat staat mij niet :)). Je boft maar met Paul!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2015 at 10:47

   De blush heeft er inderdaad iets van weg, maar is wel echt rozer, minder ‘goud’ en minder glanzend. Altijd leuk om te vergelijken ^^

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 13 mei 2015 at 10:11

  Mooie combinatie zo samen!

 • Avatar van About Beauty and Fashion
  Reply About Beauty and Fashion 13 mei 2015 at 09:54

  Deze kleuren staan je erg mooi! Ik ben erg benieuwd naar deze kleur lipstick. xx

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 13 mei 2015 at 09:52

  Beide kleuren lijken me erg mooi!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 13 mei 2015 at 09:29

  Wat superlief dat Paul goed opgelet heeft wat je wilt :)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 13 mei 2015 at 09:28

  Prachtige producten zeg! Die gaan acuut op mijn wishlist. Wat een heerlijke verwennerij!

 • Avatar van Lisa - Elisabeths Musthaves
  Reply Lisa - Elisabeths Musthaves 13 mei 2015 at 08:57

  Wat lief van paul. Staat je erg goed!

 • Avatar van klaartje
  Reply klaartje 13 mei 2015 at 08:30

  Wat staan deze je mooi! Heel zacht en fris. X

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2015 at 10:48

   Thanks! Ik ben er ook echt heel blij mee, was precies waar ik naar op zoek was :)

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 13 mei 2015 at 08:26

  Prachtige lipstick en mooi blush!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 13 mei 2015 at 08:22

  Ooooh wauw! En mooie tanden! Let ik weer op! Maar goed die lipstick is voor jou gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2015 at 10:48

   Haha, dankjewel! Ik kijk daar trouwens ook bij anderen altijd naar.

 • Avatar van Chayenne
  Reply Chayenne 13 mei 2015 at 07:51

  Hele mooie lipstick!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 13 mei 2015 at 07:36

  Mooie producten! Ik merk ook dat ik minder vaak nieuwe producten koop en als ik wat koop zijn dat toch wel producten die perfect passen bij een rustige everyday look (33jaar).

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 mei 2015 at 06:49

  Prachtig staat de lipstick je!
  De blush staat je natural.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.