Beauty

Opgemaakte beautyproducten mei 2015

22 mei 2015

opgemaakt mei 2014 - Opgemaakte beautyproducten mei 2015
Ik vind het altijd heerlijk om de opgemaakt-artikelen van beautybloggers te bekijken, want ik krijg dan altijd het idee dat dat wel echt goede producten moeten zijn. Zo is het bij mij in ieder geval wel, want ik ben best verwend als het gaat om beautyproducten en ik geef eerlijk toe dat er niet vaak een product echt helemaal op gaat. Ik heb de afgelopen tijd de opgemaakte beautyproducten verzameld om jullie zo een kijkje te kunnen geven tussen de producten die ik echt de moeite waard vond om helemaal leeg te maken. Ik heb ze met alle liefde – ok, en een beetje pijn in mijn hart – tot de bodem leeggemaakt!

opgemaakt mei 2014 3 - Opgemaakte beautyproducten mei 2015
opgemaakt mei 2014 2 - Opgemaakte beautyproducten mei 2015
Human+Kind body soufflé
Dit heerlijke product was op het moment dat hij binnenkwam echt precies wat mijn huid nodig had, want deze was op dat moment weer eens echt droog tot jeukende plekken aan toe. De substantie is lekker luchtig en smeert heerlijk uit en ondanks dat het snel intrekt voedt hij erg goed. Zeker een aanrader dus voor de erg droge huidjes, want sindsdien voelen vooral mijn benen weer enigszins soepel en zacht aan.

Boots No7 beautiful skin dry skin rescue (op eerste foto te zien)
Deze hypoallergene gezichtscrème heeft nog helemaal geen aandacht gehad op Curvacious.nl, maar is echt heerlijk. Ook dit is weer een product wat geschikt is voor de droge huidtypes, maar dan daarbij ook goed verdraagbaar voor de gevoelige huidjes. Hij is lekker vol en laat wel iets van een laagje achter, maar als je hem in de avond gebruikt wordt je in de ochtend met een zachte, soepele en rustige huid wakker. Yay!

hannah Juvi-Lite
Een crème voor het gezicht die ik samen met Paul helemaal leeg heb gemaakt. Hij kwam al eerder voorbij in updates over mijn skincare routine maar nu is hij echt helemaal leeg. De prijs is zeker even slikken, maar hij was een redder in nood om mijn wat onrustige gezichtshuid te kalmeren en lekker zacht te maken.

opgemaakt mei 2014 1 - Opgemaakte beautyproducten mei 2015
Yves Rocher low shampoo
Ik lees hier wisselende reviews over, maar voor mij persoonlijk is het één van de beste ‘shampoos’ die ik sinds lange tijd geprobeerd heb. Het is eigenlijk meer een soort van reinigende conditioner en hij schuimt dan ook niet, maar mijn erg gevoelige hoofdhuid kan hier goed tegen en ook mijn haar werd er lekker zacht en bouncy van. Je moet wel echt even de tijd nemen om het goed uit te spoelen, maar dat is het zeker waard.

Nivea creme smooth shower cream
Deze douchegel heeft zo’n heerlijke vertrouwde geur, is lekker vol en maakt een romig schuim en droogt mijn huid minder uit dan veel normale douchegels doen. Daarnaast is dit product ook nog eens lekker vriendelijk geprijsd en dat is ook altijd wel fijn :)

Estée Lauder advanced night repair eye serum
Een hele mond vol, maar dit oogserum is de benaming – en het flinke prijskaartje – zeker waard. Hij is voorbijgekomen in verschillende skincare routine artikelen en is echt superlang meegegaan, het oogserum is dus lekker zuinig in gebruik. Echt zo’n product waar je denkt niet veel aan te merken, totdat je stopt met het gebruiken ervan.. #sadface

Lush Pot O’Gold showerjelly
Dit heerlijke product uit de Lush lente/pasen collectie van dit jaar is er doorheengevlogen. Ik ben in de luxe dat ik enorm veel doucheproducten heb staan en ben dan ook niet heel zuinig met producten. Ik breek van zo’n jelly een stukje af, stop het in mijn douchepuff en voor je het weet is er een enorm schuim ontstaan waarmee je jezelf kan insoppen. En de geur he.. heerlijk! Hier is Lush toch altijd wel erg goed in ook ♥

Welk product maakte jij als laatste op? En zou je dit nog eens in huis halen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 31 mei 2015 at 16:26

  Poeh, het laatste wat ik op maakte….Dat was een compressed deo van Dove in de geur Granaatappel en Citroenverbena. Toevallig eergisteren opgemaakt en binnenkort dus op mijn blog ;)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 24 mei 2015 at 18:31

  Wat een fijne producten op een rijtje!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 23 mei 2015 at 08:47

  Leuk artikel en inderdaad leuk om te zien welke producten je ons aan kunt raden

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
zonbescherming tips
Alles wat je moet weten over zonbescherming

Ondanks dat het heerlijk is om te genieten van de zon en we er de benodigde vitamine D door aan...

Close