Beauty

Opgemaakte beautyproducten mei 2015

22 mei 2015

opgemaakte beautyproducten
Ik vind het altijd heerlijk om de opgemaakt-artikelen van beautybloggers te bekijken, want ik krijg dan altijd het idee dat dat wel echt goede producten moeten zijn. Zo is het bij mij in ieder geval wel, want ik ben best verwend als het gaat om beautyproducten en ik geef eerlijk toe dat er niet vaak een product echt helemaal op gaat. Ik heb de afgelopen tijd de opgemaakte beautyproducten verzameld om jullie zo een kijkje te kunnen geven tussen de producten die ik echt de moeite waard vond om helemaal leeg te maken. Ik heb ze met alle liefde – ok, en een beetje pijn in mijn hart – tot de bodem leeggemaakt!

opgemaakte beautyproducten
opgemaakte beautyproducten
Human+Kind body soufflé
Dit heerlijke product was op het moment dat hij binnenkwam echt precies wat mijn huid nodig had, want deze was op dat moment weer eens echt droog tot jeukende plekken aan toe. De substantie is lekker luchtig en smeert heerlijk uit en ondanks dat het snel intrekt voedt hij erg goed. Zeker een aanrader dus voor de erg droge huidjes, want sindsdien voelen vooral mijn benen weer enigszins soepel en zacht aan.

Boots No7 beautiful skin dry skin rescue (op eerste foto te zien)
Deze hypoallergene gezichtscrème heeft nog helemaal geen aandacht gehad op Curvacious.nl, maar is echt heerlijk. Ook dit is weer een product wat geschikt is voor de droge huidtypes, maar dan daarbij ook goed verdraagbaar voor de gevoelige huidjes. Hij is lekker vol en laat wel iets van een laagje achter, maar als je hem in de avond gebruikt wordt je in de ochtend met een zachte, soepele en rustige huid wakker. Yay!

hannah Juvi-Lite
Een crème voor het gezicht die ik samen met Paul helemaal leeg heb gemaakt. Hij kwam al eerder voorbij in updates over mijn skincare routine maar nu is hij echt helemaal leeg. De prijs is zeker even slikken, maar hij was een redder in nood om mijn wat onrustige gezichtshuid te kalmeren en lekker zacht te maken.

opgemaakte beautyproducten
Yves Rocher low shampoo
Ik lees hier wisselende reviews over, maar voor mij persoonlijk is het één van de beste ‘shampoos’ die ik sinds lange tijd geprobeerd heb. Het is eigenlijk meer een soort van reinigende conditioner en hij schuimt dan ook niet, maar mijn erg gevoelige hoofdhuid kan hier goed tegen en ook mijn haar werd er lekker zacht en bouncy van. Je moet wel echt even de tijd nemen om het goed uit te spoelen, maar dat is het zeker waard.

Nivea creme smooth shower cream
Deze douchegel heeft zo’n heerlijke vertrouwde geur, is lekker vol en maakt een romig schuim en droogt mijn huid minder uit dan veel normale douchegels doen. Daarnaast is dit product ook nog eens lekker vriendelijk geprijsd en dat is ook altijd wel fijn :)

Estée Lauder advanced night repair eye serum
Een hele mond vol, maar dit oogserum is de benaming – en het flinke prijskaartje – zeker waard. Hij is voorbijgekomen in verschillende skincare routine artikelen en is echt superlang meegegaan, het oogserum is dus lekker zuinig in gebruik. Echt zo’n product waar je denkt niet veel aan te merken, totdat je stopt met het gebruiken ervan.. #sadface

Lush Pot O’Gold showerjelly
Dit heerlijke product uit de Lush lente/pasen collectie van dit jaar is er doorheengevlogen. Ik ben in de luxe dat ik enorm veel doucheproducten heb staan en ben dan ook niet heel zuinig met producten. Ik breek van zo’n jelly een stukje af, stop het in mijn douchepuff en voor je het weet is er een enorm schuim ontstaan waarmee je jezelf kan insoppen. En de geur he.. heerlijk! Hier is Lush toch altijd wel erg goed in ook ♥

Welk product maakte jij als laatste op? En zou je dit nog eens in huis halen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 31 mei 2015 at 16:26

  Poeh, het laatste wat ik op maakte….Dat was een compressed deo van Dove in de geur Granaatappel en Citroenverbena. Toevallig eergisteren opgemaakt en binnenkort dus op mijn blog ;)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 24 mei 2015 at 18:31

  Wat een fijne producten op een rijtje!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 23 mei 2015 at 08:47

  Leuk artikel en inderdaad leuk om te zien welke producten je ons aan kunt raden

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 22 mei 2015 at 23:23

  Laatste wat ik heb opgemaakt (en weer gekocht!) is micellaire water van Kruidvat eigen merk! Gebruikte hiervoor die van Garnier maar vind deze van Kruidvat nog fijner in gebruik!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 mei 2015 at 13:28

   Oh, thanks voor de tip! Die moet ik dan ook zeker eens gaan proberen :)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 22 mei 2015 at 17:36

  Wat leuk dat je een opgemaakt-artikel hebt voor ons! Persoonlijk vind ik deze blogposts de leukste om te lezen. Even snuffelen tussen andermans ‘afval’, haha! De Human+Kind body soufflé klinkt erg fijn. Vervelend hè wanneer je huid zo droog is dat het jeukt? Ik heb dat ook vrij snel. Vandaar dat ik iedere dag mijn lichaam verwen met een likje body butter (van The Body Shop). Succes weer met ‘sparen’! Ik verheug me nu alweer op je volgende opgemaakt artikel.

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 22 mei 2015 at 15:58

  Leuk om te zien! Opgemaakt artikels zijn geloof ik mijn favoriet! ;-)

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 22 mei 2015 at 14:50

  Pot of Gold is zo leuk!! Ik vind die jelly zo leuk om mee te spelen

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 22 mei 2015 at 13:30

  dat is best veel dat je hebt opgemaakt maar zo herkenbaar

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 22 mei 2015 at 12:07

  O, die Lush zeep! Heerlijk zeg, om dat gewoon lekker helemaal op te maken. Ik ben altijd zo vervelend met dingen opmaken, meestal laat ik het zo lang mogelijk staan met een klein restje erin. Onder het mom “het is niet op, dus het hoeft niet weg”. Beetje hoarder wat dat betreft, haha. Het laatste dat ik opgemaakt heb, was mijn Shea Body Butter van de Body Shop… En dat vind ik nog steeds heel erg. Het lege potje is ook de prullenbak nog niet in, haha! Nu ik er zo over nadenk, klinkt het echt heel erg :’) Ik ga straks maar eens ruimen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2015 at 14:47

   Juist lekker toch alles helemaal opmaken en opruimen? Ruimte voor meer ;)

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 22 mei 2015 at 11:41

  Leuk om te zien, ik vind dit ook altijd leuke artikelen om te lezen. Ik maak best veel op als ik mijn Eigen opgemaakt video’s bekijk maar ik heb natuurlijk ook niet zoveel te reviewen als jij of andere grotere bloggers bijvoorbeeld (dat bedoel ik niet negatief hoor!). Die Human + Kind ben ik ook wel benieuwd naar. Lijkt me heel lekker.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 22 mei 2015 at 11:34

  Ik ben benieuwd naar Human + Kind! Het ziet er alleen al super leuk uit :-) En Lush is altijd fijn natuurlijk, alhoewel ik dit product nog niet ken van ze.

 • Avatar van Wieteke
  Reply Wieteke 22 mei 2015 at 11:32

  Alle potten kneip body Crème die ik had staan! Erg fijn om je zwangere buik mee in te smeren!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 22 mei 2015 at 11:20

  Ik vind estee lauder zo fijn op het gebied van verzorgingsproducten. Ik hoorde alleen veel verschillende verhalen over dat serum.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 22 mei 2015 at 10:22

  Leuk artikel weer en klopt ook wel wat je zegt, als een product echt op is gegaan dat je ervan uit kan gaan dat het een goed product is (ok meningen blijven uiteraard nog steeds wel verdeeld, kan ook niet anders). Brengt ook weer inspiratie :-) Ik zie nu ook producten waarvan ik denk, ohhh toch ’s uitproberen zoals de shampoo van Yves Rocher. En Lush… ja blijft een favoriet. Ik ben ook wel nieuwsgierig naar het “mondvol” eye serum haha! Klinkt goed! Fijn weekend alvast! x

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 mei 2015 at 10:20

  Mijn miscellaire water is bijna op :)

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 22 mei 2015 at 10:00

  Ook ik ben trouw aan producten, al ben ik nog wel op zoek naar de juiste shampoo voor mijn coupe steil en pluis… Nog niet gevonden..

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 22 mei 2015 at 09:29

  Leuk om te lezen en te zien, mijn micellair water van Garnier is op dus die haal ik zo ie zo weer in huis. Eigenlijk ben ik best wel trouw aan de meeste producten die ik koop want ik koop ze bijna allemaal weer als ze op zijn ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2015 at 09:42

   Die micellaire lotion vind ik ook superfijn en haal ik ook regelmatig opnieuw. Er is ook vaak een Garnier 1 + 1 actie dus dat is helemaal fijn :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 22 mei 2015 at 08:43

  Leuk om te zien, lekker veel producten! Ik heb zelf ook zo’n Lush jelly ding maar ik doe er juist verrassend lang mee, haha. Lijkt geen einde aan te komen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2015 at 09:43

   Ze gaan ook zeker lang mee! Ik heb er zo’n 3/4 maanden mee gedaan <3

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 22 mei 2015 at 08:32

  Ik lees over dat advanced serum van Estee Lauder zulke verschillende verhalen. Maar jij bent dus wel enthousiast?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2015 at 09:44

   Jep, ik ben zeker enthousiast! Het is dat ik andere, hopelijk ook zo’n fijne, oogserums heb liggen om nog te gaan testen, anders had ik deze zeker bijgehaald.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 22 mei 2015 at 08:13

  Ik verzamel ook mijn opgemaakte producten voor een eventueel artikel. Maar ik maak per maand zo weinig op dat ik echt moet sparen om er een blogpost aan te wijden. Ik had een hele tijd geleden een concealer van die opging waar ik van baalde totdat ik een prima vervanger had gevonden in de Clarins concealer. En die gaat al bijna een jaar mee!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2015 at 09:44

   Ik heb voor nu ook echt even moeten sparen, ben benieuwd of ik het maandelijks kan doen of dat ik toch echt meerdere maanden op moet sparen voor een ‘volwaardig’ artikel zeg maar :) Fijn he, als wat duurdere fijne producten lekker lang mee gaan!

  • Avatar van Fleur
   Reply Fleur's Beautytips 22 mei 2015 at 10:44

   Ja zeker is dat fijn! Maar wel balen als het op is haha

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 22 mei 2015 at 07:49

  Wat een fijne producten waren dit. De Human+kind lijkt me heerlijk om nog eens te proberen.

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 22 mei 2015 at 07:20

  Nivea blijft toch echt een heel fijn merk.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 mei 2015 at 07:17

  Lekker veel producten die je opgemaakt had!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.