Beauty

OPI Hawaii collectie | This color’s making waves

6 mei 2015

OPI this color's making waves
De zomerse OPI Hawaii collectie is er eentje vol afwisseling en er zit wel een nagellak voor iedereen tussen. De kleuren variëren van lichte nudes en pasteltinten tot aan felle kleuren die richting neon gaan èn er zit één metallic nagellak tussen. Deze bijzondere metallic nagellak, OPI This Color’s Making Waves, laat ik vandaag aan je zien inclusief swatches en een review. Een heerlijke kleur die het vooral goed zal doen op (zon)gebruinde huidjes.. Kijk mee!

OPI this color's making waves
Volgens OPI is dit een shimmery lagoon blauwe nagellak en daar ben ik het helemaal mee eens. Het is zeker een bijzondere kleur te noemen, want hij lijkt wel een beetje duochrome te zijn met wat blauws en wat groens erin verwerkt. Daarnaast zitten er ook nog subtiele goudkleurige en roségoudkleurige glittertjes in verwerkt, wat vooral in feller (zon)licht een heel mooi effect geeft. Ik denk wel dat dit een nagellak is voor de echte liefhebbers van metallics, maar volgen mij zijn die er genoeg aangezien deze kleur de schappen uit vliegt.

De kleur zelf vind ik echt perfect voor de zomer en doet me denken aan een warme stranddag in een zonnig oord waarbij sommige zanddeeltjes door het water heen glinsteren.. Heerlijk om zo bij weg te dromen! Qua outfit zou ik hem matchen met een lichte jeans, slippertjes en een wit hemdje ♥

OPI this color's making waves
OPI this color's making waves
Hierboven zie je de lak aangebracht in twee laagjes waarbij hij volledig dekt, al zie ik nu dat je bij de foto met gestrekte vingers wat door de tips heen lijkt te kunnen kijken.. Iets wat in het echt in ieder geval niet zo is. Het kwastje van de nagellak is wat breder en afgerond en de textuur is wat dunner, een combinatie die ik zelf heel prettig vind en waarmee ik redelijk precies kan lakken. Het viel me op dat deze kleur erg snel droogde en voor een metallic redelijk streeploos opdroogt, zeker als je er een basecoat onder aanbrengt. De glans over de nagellak vind ik erg mooi en je zou deze nog iets kunnen versterken door middel van een topcoat.

De kwaliteit van deze nagellak stelt me bijna nooit teleur, zo ook met OPI This Color’s Making Waves. Hij blijft met gemak zo’n 4 dagen op mijn nagels voor er enige tipwear zichtbaar wordt. Draag ik hem met een goede base- en topcoat dan kan hij zo een week mee :)

De Hawaii nagellak collectie van OPI is verkrijgbaar bij verschillende salons en parfumerieën. De fullsize lakken kosten €14,25 per stuk en het Little Hulas setje met vier mini’s is verkrijgbaar voor €18,95.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 6 mei 2015 at 23:25

  Argh, bij het zien van dit soort mooie lakjes, heb ik altijd spijt van het nagelbijten. Kom maar op met die lakjes, wie weet motiveert het me om te stoppen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 mei 2015 at 08:06

   Ik was ook zo’n enorme nagelbijter tot een jaar of 6 geleden. Gewoon stoppen en goed gaan verzorgen (zo makkelijk gezegd..). Succes!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 6 mei 2015 at 22:52

  Wat een prachtige lak, hij heeft inderdaad iets heel bijzonders,,,,wat past bij de naam…

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 6 mei 2015 at 21:01

  Echt prachtig <3. Het is dat ik nagels bijt, anders had ik hem zeker aangeschaft!

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 6 mei 2015 at 20:33

  Wat een mooi kleurtje! Echt heel bijzonder! :-)

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 6 mei 2015 at 15:53

  Wat een mooi kleurtje, heel speciaal

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 6 mei 2015 at 13:52

  Ik ben geen fan van glitters en shimmers in nagellak MAAR ik vind dit wel een heel mooi lakje. Precies zoals je zegt een gaaf kleurtje voor bij een zomerse outfit.

 • Avatar van manon
  Reply manon 6 mei 2015 at 12:02

  Wow wat een gave kleur!

 • Avatar van anna
  Reply anna 6 mei 2015 at 11:22

  Ik vind ‘m echt heel gaaf!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 6 mei 2015 at 11:05

  Wat een bijzondere tint! Echt zo’n hebbedingetje, haha! Wat fijn dat ‘ie (redelijk) streeploos opdroogt. Dat vind ik een mooi pluspunt.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 6 mei 2015 at 10:25

  Wauw, die foto… die tweede foto! Prachtig zeg! Het lakje is niet helemaal mijn ding, al vind ik de kleur wel prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2015 at 10:53

   Dankjewel voor je compliment! ^^

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 6 mei 2015 at 10:17

  Wat een mooie kleur, en wat heb je leuke ringen om op de foto’s!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 6 mei 2015 at 10:12

  Wat een gave nagellak!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 6 mei 2015 at 09:53

  Ik vind de kleur erg mooi!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 6 mei 2015 at 09:14

  Wat een mooie kleur! OPI heeft geweldige nagelakken <3 NYC heeft ook hele goeie nagel lakken alleen een stuk goedkoper!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 6 mei 2015 at 08:35

  Bijzonder kleurtje! Ik ben bang dat ik al wel zoiets in m’n stash zal hebben, maar hij is toch wel mooi en zomers. Ben benieuwd naar de rest van de collectie!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 6 mei 2015 at 08:22

  Wat een gaaf kleurtje! Ik hou normaal niet zo van dit soort lakjes, omdat het nogal streperig kan worden. Maar deze ziet er echt heel mooi uit:)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 6 mei 2015 at 07:41

  Wat een beauty! Heel mooi die finish!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 6 mei 2015 at 07:35

  Vind dit een mooi effect en kleur ben zelf gek op die mini setjes koop bijna geen full size meer x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2015 at 09:49

   Die minisetjes zijn ook gewoon echt heel erg leuk!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 6 mei 2015 at 07:05

  Normaal heb ik niet zoveel met metallic nagellak (meer), maar deze vind ik wel heel mooi. Mooie kleur! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 mei 2015 at 07:03

  Dit merk behoord tot werelds nr. 1 nagellak wat een zeer goede kwaliteit heeft!
  Prachtige kleur.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 6 mei 2015 at 06:45

  OPI blijft een geweldige kwaliteit nagellak, ik vind deze kleur ook wel heel mooi voor in de zomer ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.