Persoonlijk

Personal | Three things tag

2 mei 2015

three things tag
Naast dat ik er zelf eentje met veel plezier onderhoud, vind ik het ook heel erg leuk om andere blogs te lezen en als ik een blog eenmaal echt trouw ben gaan volgen dan vind ik de persoonlijke artikelen één van de leukste reads. Ik vind het altijd interessant om te weten wie er achter een site zit en door middel van de vele tags die er rondgaan krijg je vaak een leuk kijkje in iemands leven. Zo kwam ik onlangs de Three Things Tag tegen en het leek mij leuk deze in te vullen zodat jij mìj een beetje beter kan leren kennen. Let’s go!

Drie dingen in mijn tas
– mijn portemonnee is nogal onmisbaar vanwege de ov-kaart, geld, pinpassen, verzekeringspasjes en m’n paspoort
– iets van een gekleurde lippenbalsem, gloss of lipstick. Maar, als je mij een beetje kent weet je dat dit er minstens 5 zijn
– een zonnebril. Zeker in deze tijd van het jaar is deze onmisbaar voor mij, omdat ik nogal lichtgevoelig ben en anders de hele dag frons en met mijn ogen knijp en daar dan weer hoofdpijn van krijg.

three things tag

Drie dingen op mijn bureau
– de PC, een heerlijke all-in-one met een scherm van 23” waar ik veel uurtjes mee door breng
– mijn agenda vol met afspraken, belangrijke adressen en telefoonnummers, to do lijstjes en een blogplanning erin
– iets te drinken. Ik drink namelijk al snel veels te weinig op een dag en moet daarom van mijzelf altijd wat te drinken neerzetten tijdens het werken. Zo gaat het vaak zonder dat ik er erg in heb toch op tijdens het werken en krijg ik heel wat meer water (of thee en heel soms koffie) binnen.

Drie favoriete meubelen in huis
– de hoekbank in de woonkamer. Een heerlijke ruime bank waar ik graag wat meer tijd op zou willen doorbrengen haha! Maar de uurtjes die ik er op doorbreng zijn vaak samen met Paul en/of Shae, heerlijke knuffelbank, ligbank, leesbank, hangbank.. Ik hou van je ♥
– ons bed. Een redelijk hoog en lekker ruim bed met geweldige matrassen. Ik zou ook hier graag wat meer uurtjes op een dag in door moeten brengen, maarja duty calls! En het lijkt ook wel alsof ik niet meer weet wat fatsoenlijk slapen is in vergelijking met voor de bevalling. Ook al slaapt Shae door, dan lijkt mijn lijf niet meer te weten hoe ìk door moet slapen. Zucht.
– de loveseat op Shae’s kamer. Hij werd gebruikt als borstvoedings- en flesjesplek en nu als voorleesstoel en ik hoop er nog veel fijne voorleesmomentjes samen met Shae in te gaan hebben.

three things tag

Drie favoriete fruitsoorten
– banaan
– aardbei
– mango.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
Ik heb niet heel veel tijd om echt veel blogs met regelmaat te lezen, maar ik probeer wel enkele keren per week een ‘blogrondje’ te maken langs mijn favoriete blogs. Ik vind het lastig er maar drie te mogen noemen, maar deze lees ik de laatste tijd erg graag:
Linda Hallberg, voor prachtige make-up looks en inspiratiefoto’s
Stories & Forever, de nieuwe persoonlijke blog van Kimberly met handige tips/tricks over bloggen tussendoor
Younique Blog, vol met vooral leuke tips en lijstjes.

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
– Cheerleader van OMI, verschrikkelijk echt maar hij blijft hangen
– Lay Me Down van Sam Smith, ik krijg er elke keer weer kippenvel en vochtige ogen bij
– 7/11 van Beyoncé. Gewoon lekker.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
– aan de to do lists die ik toch echt eens weg moet en wil werken maar waarvoor te weinig tijd in een dag zit
– dat ik binnenkort weer in een tijdschrift kom te staan en dat retespannend vind
– mijn #roadtosizeperfect, dat ik weer begonnen ben met fitter en gezonder worden en enorm gemotiveerd ben.

Drie favoriete sporten
– wandelen
– Zumba
– krachttraining.

three things tag

Drie dingen waar ik gelukkig van word
– mijn gezinnetje, vrienden en familie ♥
– de lentezon (en vooral als ik er ook nog eens van kan genieten op een terrasje of gewoon door buiten te kunnen zijn)
– het zelfstandig ondernemerschap.

Drie favoriete quotes van dit moment
you could make a wish or you could make it happen
forget all the reasons why it won’t work and believe in the one reason why it will
progress is progress, no matter how small.

Drie vakantiebestemmingen
– Denemarken, waar we al verschillende keren geweest zijn en ik ten huwelijk ben gevraagd door Paul. Schone en mooie stranden, duinhuisjes met jacuzzi, knusse vissersdorpjes.. Love it!
– Frankrijk, al van kleins af aan verschillende keren geweest en ook met Paul een heerlijke kampeervakantie doorgebracht enkele jaren geleden. En.. eind van de zomer weer naartoe gaan zoals ik al vertelde, we gaan namelijk kamperen bij Parijs!
– Noorwegen. Tsjah, op de één of andere manier trekken de Scandinavische landen mij enorm. De fijne mentaliteit, de prachtige natuur.. Ik kom er helemaal tot rust.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
– mijn thuiskantoor eindelijk een make-over geven
– gezonder en fitter worden en hopen de motivatie die ik heb vast te kunnen houden
– privé en zakelijk blijven ontwikkelen, nieuwe dingen leren en vooral doèn.

Wow, dat waren toch weer een heleboel persoonlijke dingen bij elkaar. Misschien leuk een Q&A te doen? Heb jij vragen aan mij over bloggen, moederschap, privé of bijvoorbeeld beautygerelateerd dan zie ik ze graag hieronder verschijnen. Ik zal de leukste en meest originele vragen dan eens in een gaan artikel beantwoorden :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 4 mei 2015 at 20:56

  Wat een leuke tag! Leuk om je zo weer even iets beter te leren kennen, ik ga de blogs die je noemde nu bezoeken.
  En een vraag aan jou… eh…wanneer heb je bedacht ‘dit moet een bedrijf worden’ en hoe heb je dat toen aangepakt (misschien heb je dat alllllang verteld)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 mei 2015 at 07:33

   Hi Nanda, leuke vraag! Die ga ik zeker meenemen voor een artikel waarin ik wat vragen zal beantwoorden :)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 3 mei 2015 at 11:36

  Heel leuk om te lezen!

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 2 mei 2015 at 14:20

  Oeh y-as 7/11 van Queen B is en blijft top!!

 • Avatar van Agneta
  Reply Agneta 2 mei 2015 at 12:11

  Zit ik leuk je artikel te lezen, zie ik de foto met al het fruit en ik heb ineens superveel zin in een fruitsalade! Love the foto van jullie drieën.

  Liefs Agneta

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 2 mei 2015 at 11:53

  O, heerlijk nummer van Sam Smith! En Cheerleader zit zo snel in mijn hoofd, haha. En wat leuk dat je je thuiskantoor een make-over gaat geven! Voor en na foto’s! ;-) En ik vind het echt super lief dat je me genoemd hebt en dat je de tijd neemt om mijn blogje te bezoeken, echt heel gaaf!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 mei 2015 at 10:08

   Ok, ok. Als het zover is zal ik een artikel met voor- en nafoto’s van m’n werkplekje maken <3 Je hebt een leuke blog, dus is zeker het aanraden waard!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 2 mei 2015 at 10:06

  Wat een leuke tag en mooi ingevuld. Zo wil ik ook graag nog eens naar frankrijk. En mango vind ik ook erg lekker. Mooie foto’s trouwens.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 2 mei 2015 at 09:46

  Je hebt de tag erg leuk ingevuld!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 2 mei 2015 at 09:02

  Hele leuke tag.. die quotes zijn erg mooi!
  Mijn favo fruit is trouwens precies hetzelfde… al zou ik er 4 willen kiezen want ben ook dol op meloen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 mei 2015 at 10:09

   Oh, jaaaa meloen vind ik ook heerlijk!

 • Avatar van Lisa - elisabethsmusthaves
  Reply Lisa - elisabethsmusthaves 2 mei 2015 at 09:00

  Leuke tag! Ik vind het altijd zo leuk om jullie beter te leren kennen <3

 • Avatar van Petra van Leukemoeders.nl
  Reply Petra van Leukemoeders.nl 2 mei 2015 at 08:30

  Wat een leuk idee zeg! Zo leer je iemand toch een beetje kennen! :)

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 2 mei 2015 at 08:13

  Super leuke antwoorden!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 mei 2015 at 06:43

  Leuke weetjes!

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.