Fashion

Plussize inspiratie | De korte playsuit

12 mei 2015

plussize playsuit
De korte playsuit als je een maat(je) meer hebt.. Zou jij hem aantrekken? Als ik de trends mag geloven kom je er deze zomer niet onderuit en is dit één van DE items die je in je kast moet hebben hangen. En ergens begrijp ik het ook wel, want kijk nou zelf: het ziet er toch superschattig, vrouwelijk en zomers uit?! Er zijn er enorm veel te vinden, zelfs voor de dames onder ons met een flinke maat meer en ik denk dat het bij een item als dit wederom draait om zelfvertrouwen hebben en van jezelf houden. Schijt hebben aan wat anderen denken dus en rock de playsuit, jumpsuit of romper, zoals het pakje ook wel wordt genoemd. Ik geef je vandaag wat leuke plussize playsuit inspiratie en stylingtips.

De drie playsuits die je hierboven ziet zijn allemaal afkomstig uit de ASOS Curve collectie, verkrijgbaar tot en met kledingmaat 56 en kosten respectievelijk €32,88, €43,83 en €24,64. De vreemde bedragen komen door het omrekenen vanuit de Pond Sterling naar de Euro. Bestellen bij ASOS is trouwens erg gemakkelijk, je betaalt geen verzendkosten (en tijdelijk ook geen eventuele retourkosten) en je hebt je bestelling met een weekje in huis. Ze hebben nog veel meer leuke modellen, dus zeker eens tussen gaan snuffelen!

plussize playsuit
En zelfs tussen de H&M Plus Sizes collectie spotte ik enkele varianten die ook wel leuk zijn. En helemaal makkelijk dat je gewoon even naar de winkel kan gaan om er eentje aan te gaan trekken om te kijken hoe het staat. Deze jumpsuits kosten van links naar rechts €19,99, €19,99 en €29,99.

plussize playsuit
plussize playsuit
plussize playsuit
Om een idee te geven hoe je zo’n korte playsuit als plussize lady kan dragen geef ik je deze voorbeelden van de bloggers Bianca, Sheri, Inez, Assa en Gabi. Waarbij je dus op het eerste moment vooral denkt aan een handig pakje om even snel over je badkleding te gooien gecombineerd met slippertjes in de zomer om bijvoorbeeld een hapje te kunnen eten, kan je ze juist ook erg stylish combineren met een paar hoge hakken en een blazertje voor een avondje uit of een paar slip-on sneakertjes en een vestje voor een gewone zomerse dag.

Ik ben zelf een beetje huiverig voor korte broekjes en ben bang dat deze teveel opkruipt tussen de benen waardoor ik de hele tijd het idee heb het te moeten gaan rechttrekken. Maar aan de andere kant vind ik ze wel echt heel erg leuk en lijkt het me heerlijk zitten op echt warme dagen.. Misschien maar eens met een leuk modelletje in een lief printje beginnen om thuis aan te trekken als het echt heel warm is (en anders kan het nog altijd door als zomerpyjama).

–> Check het plussize webwinkeloverzicht voor meer leuke (web)winkels.

Wat vind jij van deze plussize playsuit trend? Zie jij jezelf er eentje dragen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 13 mei 2015 at 22:50

  Ik vind de witte jumpsuite van de eerste reeks foto’s wel heel erg mooi!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 12 mei 2015 at 21:29

  Ik heb zelf maat 38, geen plussize, maar door mijn lange lijf vind ik dit er vaak niet uitzien bij mij! Als iemand wat kleiner is, vind ik het wel leuk staan!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 12 mei 2015 at 21:25

  Oei, zoals ik al zei.. Weet niet of ik het aandurf. Sowieso weet ik niet hoe ze vallen op mijn lijf..
  Kan altijd proberen natuurlijk.. haha

 • Avatar van ilona
  Reply ilona 12 mei 2015 at 19:15

  Ik vind ze echt super leuk! Vooral die derde van h&m is erg mooi, ook wat gekleder vind ik. Ik ga binnenkort wel even rondkijken denk ik :)

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 12 mei 2015 at 18:21

  Nee, echt niet! Ik geloof niet dat ik het echt mooi vind en ik weet zeker dat het na even bewegen bij mij eruit gaat zien als een soort string met lange pijpjes aan de zijkanten. Geen fraai vooruitzicht…..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2015 at 20:50

   Haha, bedankt! Ik zie het gelijk voor me ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 mei 2015 at 18:04

  Wat leuk!
  Ik zie al een aantal leuke en ga in de webshops kijken.

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 12 mei 2015 at 17:09

  Staat deze meiden echt onwijs tof, maar weet niet of ik het zelf zou durven hoor. Misschien toch maar eens proberen :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 mei 2015 at 16:58

  Ik vind de playsuits er erg leuk uitzien. Zelf ben ik altijd bang dat dit mij niet staat

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 12 mei 2015 at 16:57

  Oeh! Ik heb maat 48 en zou dit niet zo snel aantrekken denk ik. Sowieso zulke blote benen is vaak niet zo charmant als je een maatje meer hebt. Al staat het die meiden op de foto wel heel goed. Maar die hebben niet mijn extreem witte melkflessen haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2015 at 20:51

   Oh, zo herkenbaar! Ik ben ook zo’n witje..

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 12 mei 2015 at 16:10

  Ik heb zelf maat 40 – 42 en zou dit wel op vakantie dragen, vind het ook mooi staan bij de plus size modellen die je laat zien ;)

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 12 mei 2015 at 16:04

  Ik zie me echt hier niet in lopen veel te kort en dat met mijn maatje extra meer nee dank je dit is meer kleding voor jonge en slanke meiden.

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 12 mei 2015 at 16:03

  Ik heb er vandaag één gekocht bij Zeeman. Ja écht! Ik weet alleen niet hoe die valt, want ik moet ‘m nog passen. Ik heb ‘m voor de zekerheid in een maatje groter gekocht. Maar ook daar hebben ze tot maat 46 van die playsuits trouwens.. Superleuk voor de zomer! Al moet ik denk ik wel een drempel over om deze te dragen, maar hé, in Griekenland kennen ze me toch niet.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2015 at 20:52

   Haha, precies! Zo denk ik er ook op vakantie wat makkelijker over :)

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 12 mei 2015 at 16:02

  Hier duikt mijn probleem van verschillende maten dus weer op. Ik heb boven maat 40 en onder 44. De gevolgen mogen duidelijk zijn. Ik kan dit dus nooit dragen. Vind ik echt jammer, want het ziet er heel erg leuk uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2015 at 20:53

   Dat is heel jammer inderdaad, dan is zo’n kledingstuk uit één geheel niet aan te raden nee..

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 12 mei 2015 at 15:38

  Ik ben dus ook gewoon als de dood dat ik hier de hele dag mee in mijn kont moet lopen, haha. Vaak bij korte broekjes (zelfs de broekjes die voor stevige dames bedoeld zijn), kruipt het op. Het tweede pakje van de H&M heeft wel een ideaal broekje, volgens mij… Maar goed, dan zit ik weer met spaghetti-bandjes (en flapperarmen, meh). Ik denk dat het tijd wordt om mijn eigen kledinglijn op te zetten, dan heb ik niet zoveel te zeuren ;-) Haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2015 at 20:53

   Best herkenbaar hoor, het liefst draag ik ook minstens onder-de-knielengte broeken/rokken/jurken en iets tot halverwege mijn armen, voel ik me toch comfortabeler in. Maar als het echt heet en plakkerig is kan het me (thuis dan) niks uitmaken ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.