Beauty

Rituals mandi lulur (summer limited edition)

12 mei 2015

Rituals mandi lulur
De producten van Rituals roepen bij mij altijd zo’n heerlijk wellnessgevoel op en als er iets nieuws wordt uitgebracht kan ik het niet laten er even aan te gaan snuffelen. Deze Rituals mandi lulur (summer limited editon) collectie riep alleen al vanwege de geuromschrijving mijn naam en ik schreef hem op mijn wishlist. Afgelopen zondag op Moederdag kwam er ineens een grote Rituals tas naar binnen en ben ik enorm verwend met onder andere producten uit deze Rituals lijn. Natuurlijk was het meest dierbare cadeau het eerste knutselwerkje van Shae *smelt* en Paul’s lieve woorden, maar dit heerlijke verwencadeau was ook erg welkom!

Wat betekent Mandi Lulur?
De betekenis is ‘Lulur Bad’ en staat voor een eeuwenoude schoonheidsbehandeling die werd uitgevoerd in Koninklijke paleizen op Java en Indonesië. De prinsessen kregen deze zuiverende behandeling volgens traditie 40 dagen voor hun huwelijksdag. Om de toekomstige bruiden voor te bereiden werden bloemen, kruiden en mineralen gebruikt om hun natuurlijke schoonheid naar boven te halen en de huid een stralende gloed te geven.

Rituals Mandi Lulur
Deze hele summer limited edition lijn voor 2015 heeft de geur van frangipanebloemen en rijstmelk, wat een combinatie maakt van aan de ene kant heerlijk tropisch en zonnig en aan de andere kant weer wat romigs en zachts. Ik was in ieder geval al verkocht vanaf de eerste snuffel en duim voor een parfum in deze geur ♥

Rituals mandi lulur
Rituals mandi lulur
Rituals Mandi Lulur shower foam
De doucheschuims van Rituals staan erom bekend een heerlijk en romig schuim te geven en ook deze variant is weer net zo lekker als de anderen van dit merk. Je hebt maar een klein beetje nodig en al snel verandert de transparante gel in een grote hoeveelheid romig schuim, helemaal als je deze in combinatie met een puff gebruikt. Het is een heerlijk doucheproduct, maar verwacht geen wonderen want hij doet – op de heerlijke schuimsenstatie en geurbeleving na – verder niets bijzonders voor de huid qua verzorgende ingrediënten.

Rituals mandi lulur
Rituals Mandi Lulur bath foam
Deze enorme fles met een inhoud van 500ml staat garant voor lekker veel heerlijke baddersessies en ondanks dat wij zelf geen bad hebben, gaf Paul deze aan mij om alvast in huis te hebben voor onze aankomende tripjes waarbij we wel een bad tot onze beschikking zullen hebben. Can’t wait! Ook hier zie ik op wat glycerine, frangipane- en rijstextract na geen bijzondere ingrediënten qua verzorging van de huid maar toch kan ik niet wachten in een lekker warm schuimbad met deze heerlijke geur te gaan poedelen.

Rituals mandi lulur
Rituals mandi lulur
Rituals Mandi Lulur body scrub
Deze lekkere grote pot met bodyscrub op suikerbasis maakt me helemaal happy, want ik hou ervan om twee keer per week mijzelf van top tot teen te scrubben en dan het liefst met een variant die de huid ook nog eens verzorgt. In deze bodyscrub zit onder andere saffloerolie, avocado olie, amandelolie, arganolie, macadamia olie, jojoba olie, zonnebloemolie en vitamine E. Even goed doorroeren van tevoren zodat je de suiker en olie goed vermengd en scrubben maar. De scrub is medium grof en geeft een grondige scrubbeurt, maar als je een lichte hand hanteert kan je er met een gevoeligere huid ook mee uit de voeten. Als je jezelf na gebruik voorzichtig droog dept heb je geen bodylotion of iets dergelijks meer nodig, want hij laat een fijn verzorgend laagje achter die de huid lekker soepel en zacht maakt.

Rituals mandi lulur
Rituals mandi lulur
Rituals mandi lulur
Rituals Mandi Lulur shimmer body cream
Deze bodycrème is misschien wel de must have uit deze lijn, zeker als je een drogere huid hebt. Er zit namelijk onder andere zonnebloemolie, rijstextract, bloemenextract, vitamine E en Q10 in wat een heerlijke hydraterende crème maakt. Hij trekt lekker vlot in, laat de huid gelijk lekker zacht en soepel aanvoelen maar laat geen plakkerig laagje achter. En.. als je goed kijkt zie je heel subtiel wat goudkleurige glittertjes verschijnen tijdens het uitsmeren. Ze vallen niet heel erg op op de huid, maar bij wat feller zonlicht of kaarslicht is die subtiele glinstering hier en daar erg mooi!

Rituals mandi lulur
De gehele Rituals Mandi Lulur lijn bestaat uit de volgende producten:
– shower foam 200ml, €8,00
– bath foam 500ml, €13,50
– sugar scrub 375g, €19,50
– body cream 250ml, €18,00
– fragrance sticks 230ml/3 maanden, €23,50
– candle 290g, €17,50
– XXL candle 1.000g, €39,50

Ik denk dat ik zelf van deze lijn de geurstokjes nog bij ga halen, want die heerlijke geur wil ik zeker graag in huis hebben deze zomerse maanden. En.. alsof ik nog niet genoeg verwend was kreeg ik ook nog twee mooie make-upproducten die ik op mijn wishlist had staan, maar die laat ik morgen aan je zien ^^

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 17 mei 2015 at 22:32

  Deze lijn wil ik ZO graag proberen! :D Ik houd van Rituals, en deze lijn klinkt zó ontzettend lekker! Snel eens langs de winkel rennen ♥

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 13 mei 2015 at 21:03

  Deze nieuwe geurlijn ruikt super lekker vind ik!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 12 mei 2015 at 19:35

  Wat een prachtige strakke verpakkingen! Ik vind het zo leuk dat er een geurkaars in deze lijn zit. Binnenkort hoop ik de geur eens in het ‘eggie’ te mogen ruiken. Ik dat ik het moeilijk ga vinden om me in te houden en niets te kopen…

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 12 mei 2015 at 18:45

  Ik heb de geurkaars en voor moederdag kreeg ik de douche foam, heerlijk!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 12 mei 2015 at 16:26

  De producten ruiken zo lekker. Heb niets gekocht ervan want mag van mezelf deze maand geen producten of make-up kopen

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2015 at 20:52

   Dat lijkt me pittig.. Succes!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 12 mei 2015 at 15:53

  Dat ziet er heel clean uit. I like! Heel benieuwd om deze geur zelf eens te proberen. Lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 12 mei 2015 at 15:04

  Wat een heerlijke producten zeg! Rituals is altijd goed.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 12 mei 2015 at 14:31

  Van het weekend toevallig de douchefoam gekocht, ruikt echt zalig! Ik vind het een mooie lijn, ik ben ook dol op lu’lur producten omdat ik het verhaal er achter altijd zo mooi vind.
  Wat lief dat je dit prachtige pakket voor moederdag kreeg! Zag het knutselwerkje van Shea al voorbij komen, echt te schattig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2015 at 15:37

   Ahwww ja echt he, dat knutselwerkje. Ik zat al te huilen voor ik echt kon zien wat het was <3

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 12 mei 2015 at 11:15

  Oh heerlijk! Hier word ik blij van.

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 12 mei 2015 at 10:57

  Lijken me echt heerlijke producten met een heerlijke geur ook!

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 12 mei 2015 at 10:33

  Klinkt als een heerlijke productlijn! En ik krijg spontaan zin in een tripje naar Indonesië:-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 mei 2015 at 10:02

  Wat zien de verpakkingen er luxe uit, ben heel erg benieuwd naar de geur

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 12 mei 2015 at 09:43

  Nog nooit van dit product gehoord maar het klinkt echt heerlijk! Super lief cadeau voor moederdag.

 • Avatar van Lisa - Elisabeths Musthaves
  Reply Lisa - Elisabeths Musthaves 12 mei 2015 at 08:49

  Dit ziet er echt super lekker uit! Heerlijk voor een wellness avond <3 En die verpakking!!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 mei 2015 at 08:46

  Ik ga wss een de kaars kopen. Ikheb er laatst nog mee in mijn handen gestaan

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 12 mei 2015 at 08:35

  Hmm, ben nu al verliefd op deze lijn :) Heel classy verpakking ook!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 12 mei 2015 at 08:34

  Ik ben benieuwd naar de geur! De verpakking vind ik in elk geval al weer prachtig, zoals vele van Rituals

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 12 mei 2015 at 07:52

  Weer iets om naar uit te kijken! Ziet er stijlvol uit. De foto’s zijn ook zo mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 mei 2015 at 09:32

   Dankjewel voor je compliment! ^^

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 12 mei 2015 at 07:18

  Oeh mooie verpakkingen! Ben benieuwd naar de geur van deze lijn, het klinkt in ieder geval heel lekker :).

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 12 mei 2015 at 07:03

  Ja, Rituals is wel echt een enorm Wellness gevoel. Absoluut. Ik heb bijna nooit iets van Rituals, zodat het echt echt echt bijzonder blijft als ik een keer wel wat van ze koop. Deze lijn klinkt ook heerlijk. Ik ben heel erg benieuwd naar de geur. Je omschrijft ‘m goed en ik denk dat ik ‘m wel heel erg lekker ga vinden.

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 12 mei 2015 at 07:01

  Mmmm zier er erg mooi uit (verpakking is wat rustiger dan ik gewend ben van ze) Zodra ik vrij ben ga ik ze ruiken in de winkel.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 mei 2015 at 06:36

  Dit klinkt goed!
  Ik ben er zo benieuwd naar en zal eens nel langs de winkel gaan die dit verkoopt ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.