Beauty

Skin boosters voor een stralende huid

17 mei 2015

skin boosters stralende huid tips
Heb je een drogere, valere en doffere huid dan normaal waardoor vlekjes en roodheid ineens veel meer opvallen? Dat kan wel eens te maken hebben met de wisseling van de seizoenen of als je in een stressvolle periode zit waardoor de huid van slag raakt en je wel wat skin boosters kan gebruiken. Vandaag deel ik enkele producttips met je om je huid weer lekker fris, stralend, egaal en zacht te krijgen.

 

skin boosters stralende huid tips
skin boosters stralende huid tips
hannah glycolic gel 6% 30ml, €35,30
Deze glycolzuurbehandeling is een peeling voor thuisgebruik en stimuleert de huidcellen, geeft een diepe hydratatie, verstevigt de huid, laat pigmentvlekjes minder opvallen en verwijdert dode huidcellen. Deze peeling met AHA fruitzuur is heel doeltreffend maar toch erg zacht voor de huid en kan zelfs elke dag en rond de ogen gebruikt worden. Ik vind hem persoonlijk het fijnst om enkele keren in de week in de avond op een gereinigde huid voor de nachtcrème aan te brengen.

hannah touch of silk 30ml, €57,00
Ik heb al vaker over dit product geschreven en er staat hier in huis altijd een pot die we regelmatig gebruiken. Nu brengt hannah deze favoriet ook in een limited edition uit in een handige pompflacon. Yay! Deze booster met onder andere vitamine A, vitamine C, vitamine E en siliconenolie is een echte multitasker. Zo zorgt het voor:

– direct een egalere, zachtere en matte huid
– minder jeuk en irritatie
– ondersteuning bij huidbeschadigingen zoals littekens
– een collageenboost
– een krachtige antioxidantwerking
– minder huidverkleuringen

en kan je hem bijvoorbeeld ook erg goed als primer onder je make-up gebruiken of voor mannen na het scheren voor een zacht huidgevoel en scheerirritatie tegen te gaan. Je gebruikt het product in een kleine hoeveelheid na je normale dagverzorging.

skin boosters stralende huid tips
skin boosters stralende huid tips

Dr. Hauschka nachtserum 25ml, €29,95
Dit olievrije serum geeft een boost aan de natuurlijke processen van de huid die ’s nachts plaatsvinden zoals regeneratie en huidvernieuwing. Je gebruikt deze in de avond op een gereinigde huid voordat je je nachtcrème aanbrengt. Het serum heeft een verfrissende, verstevigende en hydraterende werking en er zitten onder andere verschillende extracten van de appel in en extract van de toverhazelaar. Het serum trekt snel in de huid en is echt een product wat je even de kans moet geven om het verschil te gaan merken, waarbij 28 dagen het minimale is omdat je huid deze tijd nodig heeft om een hele regeneratiecyclus door te gaan.

skin boosters stralende huid tips
skin boosters stralende huid tips

Biodermal P-CL-E CC fluïde 50ml, €29,99
Je kent vast de bekende P-CL-E crème van Biodermal wel welke voor veel mensen echt een holy grail product is als het gaat om je huid een boost te geven. Deze zelfde P-CL-E combinatie die voedt, ondersteunt en herstelt is ook aan deze CC fluïde toegevoegd maar heeft als voordeel dat het een dunnere textuur heeft waardoor het sneller intrekt – en ook door de minder droge huidjes goed gebruikt kan worden – èn er zijn lichtreflecterende kleurpigmenten aan toegevoegd die de huid subtiel egaler en frisser maken. Je gebruikt dit product in de ochtend op een gereinigde huid. Heb je een erg droge huid dan kan je vooraf nog een serum of een lichte dagverzorging aanbrengen. Let op: niet geschikt voor de erg lichte huidjes!

skin boosters stralende huid tips
skin boosters stralende huid tips

The Body Shop vitamin C glow boosting moisturiser 50ml, €26,00
Dit nieuwe product geeft je huid een gezonde gloed en een energieboost en is perfect geschikt voor vermoeide huidjes. De gelcrème is lekker luchtig, trekt snel in en zorgt voor een healthy glow, heeft een verfrissend effect en hydrateert. De vitamine C in dit product komt uit de camu camu-bes, die 60 keer meer vitamine C dan een sinaasappel bevat. Heb je een drogere huid dan kan een serum vooraf wel aan te raden zijn of gebruik bijvoorbeeld het volgende product achteraf.

The Body Shop vitamine C instant glow enhancer 25ml, €23,00
Deze hydraterende booster bevat onder andere glycerine, honing, extract van de camu camu-bes en subtiele oranje kleurpigmenten. Deze kleurcorrigerende tint zorgt ervoor dat een grauwe, doffe en vermoeide huid gelijk frisser oogt en geeft een stralend effect met een mooie glow. De kleur versmelt met de huid waardoor zelfs huidjes zo licht als die van mij dit product kunnen gebruiken zonder oranje tint te krijgen.

De prijs van veel van deze skin boosters is vaak wat aan de pittige kant, maar ze zijn wel enorm zuinig in gebruik waardoor je er een flinke tijd mee vooruit kan. Je kan ze natuurlijk dagelijks gebruiken maar bijvoorbeeld ook in een kuurvorm als je huid het ècht even nodig heeft.

Welke skin booster spreekt jou het meeste aan? Of welk product gebruik jij als je huid echt even iets extra’s nodig heeft?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 18 mei 2015 at 22:04

  Ze klinken allemaal heerlijk. Ik gebruik nu een serum van clinique maar ga me snel verdiepen in een van deze merken, bedankt weer voor een hele mooie en duidelijke review

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 17 mei 2015 at 23:08

  JAAAAAA, het nachtserum <3 Ik zweer erbij!

 • Avatar van Miriam
  Reply Miriam 17 mei 2015 at 18:15

  Dat ziet er allemaal erg fijn uit! Ik ga het even onthouden :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 17 mei 2015 at 14:18

  Ik ben erg benieuwd naar de vitamine C producten, eigenlijk.

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 17 mei 2015 at 11:37

  Wat zou ik graag een keer een Hanah product proberen! Mijn huid zit op het moment onder de rode plekjes door allergie, maar dit gaat vanzelf wel weer over. Helaas nog geen product gevonden die het sneller doet oplossen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2015 at 15:55

   Ai, dat lijkt me echt heel erg vervelend! Weet je welke allergie het precies is? Ik hoop dat je er snel vanaf komt..

   • Avatar van Ceetje
    Reply Ceetje 17 mei 2015 at 19:48

    Ja katten allergie. En ik heb een kat hahaha. Dus soms heb ik opeens heel erg last en dan opeens weer stukken minder. gelukkig heb ik goede concealer :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 18 mei 2015 at 09:25

     Ai, dat maakt het dan toch wel lastig he.. Ik ben ook allergisch voor katten en heb er 2 LOL. Elke dag een Reactine doet voor mij wel veel gelukkig :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 17 mei 2015 at 11:07

  Producten van het merk hannah vind ik enorm fijn maar inderdaad pittig aan de prijs. Ik gebruik een serum in olie vorm op het moment als nachtverzorging. Ik merk dat nu mijn huid meer wordt blootgesteld aan zon en wind doordat ik veel buiten ben, ik weer droogtelijntjes krijg bij m’n ogen. Dat serum voedt dan goed waardoor ze gelukkig weer verdwijnen na een klein poosje gebruik.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2015 at 15:55

   Als olie- en serumliefhebber ben ik heel benieuwd welke jij op dit moment gebruikt?

  • Avatar van Fleur
   Reply Fleur's Beautytips 17 mei 2015 at 16:14

   Heet Abgur. Is 100% natuurlijk en heel erg zuinig in gebruik.

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 18 mei 2015 at 09:25

    Dankjewel! Ben heel benieuwd :)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 17 mei 2015 at 10:02

  Wat een fijn artikel! Ik ben erg fan van de producten van Hannah. Overigens heb ik een vitamine C serum van TBS (een oudere versie) en die vind ik echt niet fijn. Qua structuur niet en het doet ook niets voor mijn huid.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2015 at 15:56

   Altijd jammer zo’n miskoop.. De microdermabrasiescrub uit dezelfde vitamin C lijn is mijn favoriet, die doet echt wat voor je huid als je hem 1/2 keer per week gebruikt <3

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 17 mei 2015 at 09:30

  Ik heb al een aantal producten van de Vitamine C lijn van TBS en tot nu toe vind ik ze wel fijn, alleen doen ze nog niet zoveel voor mijn hyperpigmentatie maar ik denk dat ik daarvoor wat ‘hardnekkige’ producten nodig heb.

  Die Hannah producten lijken me wel erg fijn, alleen die prijs he… :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2015 at 15:59

   Als je echt flink last hebt van pigmentvlekjes kan ik dit product van Paula’s Choice aanraden. Het is zeker prijzig, maar je gebruikt het een paar keer per week en is enorm zuinig in gebruik waardoor je er wel lange tijd mee doet. Hij verlichtte bij mij al heel snel duidelijk enkele hardnekkige plekjes :)

 • Avatar van bymirandaa
  Reply bymirandaa 17 mei 2015 at 08:43

  Oh dit lijken me allemaal fijne producten:) ik ben vooral benieuwd naar de vitamine C lijn van de body shop denk ik:)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 17 mei 2015 at 07:18

  Fijne producten allemaal. Ik ben vooral benieuwd naar het nachtserum (ben een grote fan van dr. Hauschka) en de vitamine C lijn van the body shop lijkt mij ook geweldig!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 17 mei 2015 at 07:13

  Ik ben vorige week begonnen met het nacht serum van Dr Hauschka. Even wennen, maar mijn huid voelt super aan in de ochtend. Wat anderen ook al zeiden gebeurt bij mij ook: ik heb nu wat onzuiverheden en moet dus doorzetten. Schijnt dat de huid echt aan een grote schoonmaak bezig is.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2015 at 15:59

   Ojee, nu ben ik een beetje huiverig voor de ‘uitbraak’ die wellicht gaat komen. Ah well, als het uiteindelijk de huid goed doet..

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 mei 2015 at 06:53

  Zo fijne en handige tips van producten die de huid van het gezicht een flinke boost geven!
  Pigmentvlekken die ik heb hiermee zou kunnen verminderen en met al die vitaminen de huid elastischer maken en niet droog.
  Goed artikel en duidelijk.

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.