Beauty

The Body Shop | Honey Bronze highlighting dome

15 mei 2015

honey bronze highlighting dome

The Body Shop komt weer met een heerlijke zomerse collectie met allemaal producten om jou die perfecte zongebruinde gloed te geven zònder de schade van de zon. Mij spraken uit deze collectie de Honey Bronze highlighting dome highlighters/bronzers/blushes het meeste aan en ik laat je hier vandaag twee kleuren van zien.

Honey Bronze highlighting dome
Honey Bronze highlighting dome
De Honey Bronze highlighting domes komen in een handige verpakking met een draaideksel waaronder het afgeronde product zit. De vorm is heel erg praktisch aangezien je hem zo gemakkelijk rechtstreeks op de huid aan kan brengen. Er zit 6,5 gram in de verpakking dus daar kom je de zomer wel mee door en er zijn drie verschillende kleuren verkrijgbaar:

01 Champagne
02 Pink
03 Bronze.

Ik heb de eerste twee kleurtjes ontvangen en was direct heel nieuwsgierig bij het zien van de kleuren. Met alle twee moet ik goed uit de voeten kunnen met mijn lichte huid. Bij de eerste keer gebruik moest ik even flink heen en weer gaan over mijn hand om de swatches goed zichtbaar te krijgen, alsof er een soort laagje af moest want de keren hierna gaven ze bij lichtjes vegen of drukken/deppen al kleur af.

Honey Bronze highlighting dome
Honey Bronze highlighting dome
Honey Bronze highlighting dome
De pigmentatie van beide kleurtjes is meer dan prima en eenmaal uitgewerkt geven ze een mooie kleur en glow aan je huid. Ik vind het met een crèmeproduct altijd het fijnst om dit met mijn vingers uit te werken in een deppende beweging zodat ik niet de foundation die eronder aangebracht is uitveeg.

Kleur 01 Champagne is een lichte zandkleurige highlighter met een goudkleurige glans en kleur 02 Pink is een koraalroze tint met wederom die goudkleurige glans en doet me wat denken aan de bekende NARS Orgasm blush. Ik gebruik deze laatste op de appeltjes van mijn wangen en de lichtste als highlighter op mijn jukbeenderen maar ook onder mijn wenkbrauw, in het cupidoboogje boven mijn lippen en in de binnenste ooghoeken maar je zou hem bijvoorbeeld ook uitgewerkt op je sleutelbeenderen aan kunnen brengen voor een verleidelijke glans op je (zon)gebruinde huid.

honey bronze highlighting dome
honey bronze highlighting dome

Op de voor- en nafoto kan je goed het effect van de frisroze kleur en de mooie glow zien, het geeft gelijk meer leven aan het gezicht. Love it!

Honey Bronze highlighting dome
De complete The Body Shop Honey Bronze collectie bestaat uit de volgende producten:

– honey bronze highlighting dome 6,5g, €10,00 (3 kleuren)
– honey bronze face gel 25ml, €16,00
– honey bronze tinted leg mist 125ml, €20,00
– honey bronze shimmer balm 5ml, €7,00
– honey bronze shimmering dry oil 100ml, €26,00 (2 kleuren)
– honey bronze bronzing gel 30ml, €14,50.

Tip: op dit moment is er een kortingsactie bij The Body Shop waarbij je 25% korting krijgt als je twee of meer make-upproducten koopt.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 18 mei 2015 at 22:19

  Heel erg gaaf.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 17 mei 2015 at 22:37

  Dat is echt een stel mooie producten bij elkaar zeg! En wow, die bronze staat je zooo mooi ^-^

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 16 mei 2015 at 20:32

  Ik zou niet weten hoe ze te gebruiken maar ze zien er wel top uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2015 at 16:00

   Supermakkelijk! Even aanbrengen en met de vingers uitwerken met een kloppende beweging op je jukbeenderen. Easy! ^^

 • Avatar van Petra van Leukemoeders.nl
  Reply Petra van Leukemoeders.nl 16 mei 2015 at 17:53

  Hoi Desirée, ga je de bronzer voor je benen ook nog proberen? Daar ben ik namelijk wel erg benieuwd naar….die benen geven bij mij altijd licht in het donker! ;) Dus een mooi bruin egaal kleurtje is altijd welkom.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2015 at 16:02

   Haha, ik ben er altijd een beetje angstig voor vanwege de vlekken en oranje tint die die producten vroeger altijd gaven. Maar misschien geef ik de bronzer nog een kansje.. Dan komt er vast een artikel over online!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 16 mei 2015 at 16:16

  Echt heel erg mooi!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 15 mei 2015 at 19:34

  Wat een mooi subtiel effect (natuurlijk zelf op te bouwen, maar dit vind ik het mooist). Ik ben sowieso echt dol op the Body Shop. Ik probeer het zo vaak mogelijk te vermijden, omdat ik mezelf blut koop, haha. O, en er is korting! Houd me tegen! ;-)

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 15 mei 2015 at 19:27

  Leuk, leuk, leuk *rent naar TBS* ;)

 • Avatar van Joyce - Beamingbeautynl
  Reply Joyce - Beamingbeautynl 15 mei 2015 at 12:06

  Ze zien er mooi uit! Jammer aan de ene kant dat het crèmeproducten zijn, daar ben ik niet zo fan van haha.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 15 mei 2015 at 11:43

  Wat een prachtige effect op je gelaat!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 15 mei 2015 at 11:13

  Dit is super! Zeer benieuwd naar!

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 15 mei 2015 at 10:54

  Ik zie inderdaad echt verschil!

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 15 mei 2015 at 10:41

  Mooie producten die er door hun vormgeving ook nog eens lekker summerproof uit zien!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 15 mei 2015 at 09:42

  Dat ziet er echt geweldig mooi uit, lijken mij heerlijke producten!

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 15 mei 2015 at 09:21

  Goh, wat een leuke collectie! Ideaal voor zo’n bleekscheet als ik. Zo kan ik er toch sunkissed uitzien in de zomer, hihi

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 mei 2015 at 10:47

   Haha! Herkenbaar hoor :) Fijn als er ook eens producten zijn voor de erg lichte huidjes om ook een subtiele summerglow te krijgen <3

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 15 mei 2015 at 09:14

  Wat een leukerdjes, ziet er ook erg mooi uit! Vooral de blush

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 15 mei 2015 at 08:49

  Ziet er heel natuurlijk uit, de olie lijkt me ook heerlijk ;)

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 15 mei 2015 at 08:41

  Wat een mooie producten! Daar ga ik zeker even naar kijken in de winkel!

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 15 mei 2015 at 08:12

  Die zien er erg mooi uit!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 15 mei 2015 at 07:42

  Oeh! Wat mooi, ziet er niet meteen overdreven uit, blijft een natuurlijke blos/gloss!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 15 mei 2015 at 07:12

  Wat mooi zeg! Ik ben altijd bang dat het meteen too much is, maar dit ziet er heel natuurlijk uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 mei 2015 at 10:47

   Je kan ze natuurlijk zo intens aanbrengen als je wil, maar ik ben meer van de natuurlijke en subtiele touch en dat lukt dus ook prima :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 mei 2015 at 07:04

  Dat ziet er heel goed uit!
  Ik heb nog een kadobon van TBS die ik goed kan gebruiken ;-)

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 15 mei 2015 at 07:00

  Wat een lekkere producten! Ik heb alleen al te veel shimmers in de kast liggen. Ik geloof niet dat ik er nog meer mag van mezelf haha! Enneh, wat zijn jouw wenkbrauwen toch altijd perfect!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 mei 2015 at 10:48

   Thanks voor je compliment! De wenkies zijn voor mij altijd onmisbaar om ‘op te zetten’, zal binnenkort eens in een artikel laten zien hoe ik ze in vorm breng :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.