Beauty

The Body Shop Virgin Mojito (summer limited edition)

19 mei 2015

the body shop virgin mojito
Ik kan altijd helemaal vrolijk worden van de zomercollecties die merken uitbrengen; de vrolijke kleuren en geuren die perfect bij het seizoen passen geven mij een instant feel good gevoel. Zo introduceert The Body Shop Virgin Mojito, de summer limited edition van 2015, die perfect geschikt is voor die warme, broeierige en zinderend hete dagen. Sluit je ogen en denk aan een strandvakantie in een luxe Caribisch oord (hey, dromen mag toch?) waarbij er een knapperd naar je toekomt om je wat verkoeling te brengen in de vorm van een zomerse cocktail..

De geur van deze lijn is een perfecte combinatie tussen het verfrissende van verse munt en het zurige van geperste limoen met een ietwat zoetig randje. Ik ben normaal geen enorme fan van citrusgeuren maar vanwege dat iets zoete en het frisse van de munt ben ik zeker aangenaam verrast!

the body shop virgin mojito
the body shop virgin mojito

The Body Shop virgin mojito body scrub
Deze bodyscrub bevat onder andere glycerine, jojoba olie, honing, limoenextract en muntblaadjesextract. De scrub komt in een gelvorm met scrubdeeltjes in verschillende groottes die een medium scrubbeurt geven. Als de scrub in een tube had gezeten was ik er helemaal blij mee geweest, dit werkt toch net wat hygiënischer en praktischer vind ik. De scrub voelt lekker fris aan op de huid en doet zijn werk goed, maar naderhand mijn benen insmeren is wel nodig. Hij laat dus geen verzorgend laagje achter op de huid.

the body shop virgin mojito
the body shop virgin mojito

The Body Shop virgin mojito body sorbet
Dit unieke product werd vorig jaar voor het eerst door The Body Shop geïntroduceerd en komt nu voor de zomer weer terug. Het is een lichte hydraterende bodyloton in een matte gelvorm die snel intrekt en de huid gelijk een erg zacht gevoel geeft. De sorbet is ook lekker zuinig in gebruik en laat de huid nog enkele uurtjes subtiel naar de frisse geur ruiken. Ondanks mijn droge huid vind ik dit wel een erg fijne substantie voor de hete zomer omdat je hem niet snel weer ‘uitzweet’ wat met meer voedende producten wel gebeurt en je een wat plakkerig gevoel kan krijgen.

Er zit onder andere glycerine, honing, sesamzaadolie, aloë vera, limoenextract en muntblaadjesextract in wat lekker hydraterend, verfrissend en verzachtend werkt. Heb je echt een droge huid of wil je deze geur meenemen naar de herfst en winter waarin je huid wel wat extra’s kan gebruiken dan is de bodybutter uit deze lijn meer aan te raden.

the body shop virgin mojito

De complete The Body Shop virgin mojito lijn bestaat uit de volgende producten:

– body scrub 250ml, €18,00
– showergel 250ml, €7,00
– body sorbet 200ml, €11,00
– body butter 200ml, €16,00
– body splash 300ml, €17,00.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 27 mei 2015 at 00:02

  Dit lijkt me zo’n heerlijke lijn, zomer in een potje/flesje!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 24 mei 2015 at 18:29

  Deze geur is perfect voor de zomer!

 • Avatar van Anouska
  Reply Anouska 23 mei 2015 at 15:07

  Wat een heerlijke producten lijken mij dit van de Bodyshop. Lekker fris ik ga ook maar eens even testen in de winkel of het iets voor mij is, ben heel benieuwd!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 23 mei 2015 at 08:41

  Ik ben heel benieuwd. Ik ga vandaag naar de stad en dan ga ik even ruiken

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 19 mei 2015 at 18:08

  Oeh, dit klinkt wel heel erg goed, geur lijkt me heerlijk! Ik ben dol op citrus geuren <3

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 19 mei 2015 at 17:12

  Oeh, I like! Die geur, het klinkt heerlijk!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 19 mei 2015 at 16:52

  Dit lijkt me echt een heerlijke lijn!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 19 mei 2015 at 13:25

  Lijkt me een heerlijke lijn!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 19 mei 2015 at 12:20

  Het lijkt mij een heerlijke lijn ben sowieso gek op de LE van The Body Shop x

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 19 mei 2015 at 12:08

  Ben echt benieuwd naar deze geur.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 19 mei 2015 at 10:29

  Echt prachtige foto’s. Ik ben ook helemaal weg van de Body Sorbets van The Body Shop. Eigenlijk wil ik daar nog wel meer van gaan aanschaffen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 mei 2015 at 11:06

   Dankjewel voor je compliment! ^^ De substantie is ook echt heerlijk en perfect voor de zomer. Zouden ze nog iets meer voeden dan was ik helemaal gelukkig :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 19 mei 2015 at 09:28

  Ik denk dat ik het meest benieuwd ben naar de bodysplash

 • Avatar van Lisa - Elisabeths Musthaves
  Reply Lisa - Elisabeths Musthaves 19 mei 2015 at 09:19

  Lijkt me een heerlijk lijn lekker fris en zomers!

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 19 mei 2015 at 09:00

  Nou ja zeg, hebben we over dezelfde producten op dezelfde dag ;) Ik vind de geur ook heerlijk! Ik ben niet zo van de citrusgeuren, maar deze is zo lekker zomers en fris. Minder fan van de scrub, maar de Body Butter is top!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 mei 2015 at 09:32

   Ik denk dat ik die bodybutter maar moet gaan halen dan ^^

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 19 mei 2015 at 07:49

  Ik hou van de Body Shop! Deze lijn lijkt me ook weer heerlijk voor de zomer, snel maar eens gaan shoppen :)

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 19 mei 2015 at 07:45

  Hmm klinkt lekker!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 mei 2015 at 07:24

  Dat klinkt erg goed en ziet er leuk uit!
  Ik zal er echt iets van gaan shoppen.

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 19 mei 2015 at 07:21

  Oooooh wat klinkt dat goed. Ja, die moeten we hebben deze zomer!!!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 19 mei 2015 at 07:19

  Ben benieuwd naar de geur, het klinkt echt super lekker! En lekker frisse kleur ook, haha.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 19 mei 2015 at 07:08

  Ik vind dit echt een heerlijke lijn! Perfect voor de zomer. En die geur, héérlijk! Die body sorbet wil ik nog zelf graag aanschaffen, die verkoelende substantie lijkt me heerlijk <3 Alsof je een doosje Solero shots (die ijs balletjes van vroeger!) over jezelf heengiet, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 mei 2015 at 09:35

   Oh jaaa, die dingen ken ik ook nog wel. En als je te langzaam was had je één bonk aanelkaargekleefde balletjes die de verpakking bijna niet meer uitkwamen :/

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 19 mei 2015 at 07:05

  De geur van deze serie lijkt me zo lekker zomers.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.