Beauty Huis & interieur

Unboxing Hello Box mei 2015

30 mei 2015

unboxing hello box mei
Het lijkt alweer een hele tijd geleden dat de hele maandelijkse ‘abonnementenboxhype‘ voorbij was en ik zie ze nog maar heel af en toe voorbij komen op blogs. Ik werd er zelf op een gegeven moment steeds minder enthousiast over omdat ik 1. gewoonweg erg verwend ben als het op cosmeticaproducten aankomt (there, I said it!) en 2. de verrassing was er vlot vanaf toen er steeds dezelfde merken en producten in voorbij kwamen en het niet meer vernieuwend was. Toen ik deze nieuwe box ontving die volgens hetzelfde principe werkt was ik dan ook heel benieuwd.. Kijk mee voor de unboxing Hello Box mei 2015!

unboxing hello box mei
De Hello Box wordt geleverd in een vrolijke en stevige doos en de zoete geur komt je zonder hem te hoeven openen al tegemoet. Er zaten enkele leuke goodies bij zoals masking tape stickervelletjes, retro boekenleggers, een Fifi Lapin spiegeltje en een pen. Alleen deze spulletjes zijn al superschattig, maar het gaat natuurlijk om de inhoud van de doos!

De Hello Box is een maandelijks abonnement waarbij je een box gevuld met handgemaakte bath/body/home geur- en verzorgingsproducten ontvangt. Je krijgt de box telkens aan het eind van de maand toegestuurd en ze beloven elke keer minstens 5-6 fullsize producten. De box kost €19,95 voor een losse maand en wordt steeds goedkoper als je voor een langere periode een abonnement afsluit. Bij een jaarabonnement betaal je uiteindelijk per box €15,95 èn vanaf 3 maanden krijg je een extra box gratis.

Oh, en met de kortingscode LOVEHELLOBOX krijg je nog eens 10% korting op elk abonnement! (Geldig tot en met 31 juli 2015.)

Ik vond de volgende producten in mijn box:

unboxing hello box mei
Een mini waxbrandertje met twee ‘repen’ candle wax melt die zijn gemaakt van sojawas. Je breekt een stukje af, legt deze op het schoteltje, steekt het waxinelichtje eronder aan en je kan van de geur genieten. Ik ontving de bars in de geuren Fresh Up! en Happy Love en vind ze alle twee heel lekker ruiken. Niet de geuren waar ik standaard voor zou gaan, maar wel lekkere geuren om de lente en zomer in huis te halen.

unboxing hello box mei
Deze Ohhh Lipbalms in de geuren Chocolate DapDap Cookie en Sexy Grapefruit Ice Cream hebben erg ‘eetbare’ geuren, waarvan de eerste mijn favoriet is. Ze bevatten enkel abrikozenpitolie, shea boter, bijenwas, cacaoboter en organic geuroliën. Naast dat ze lekker ruiken, smeren ze lekker, laten ze een mooi glansje achter en voeden ze de lippen goed. Fijn om het hele jaar door in je handtas bij je te hebben om gesprongen, droge en gebarsten lippen met velletjes te voorkomen :)

unboxing hello box mei
De glycerine zeep met de vorm van een cupcake erin verwerkt ziet er echt heel erg fris en schattig uit, maar zeep in vaste vorm is echt niets voor mij. Die verdwijnt hier dus in de kledingkast om de kleding lekker te laten geuren ^^ De Flower Power FOOT Bruisbal in de vorm van een cupcake of klein bloempotje (het is maar net hoe je ernaar kijkt) is bedoeld voor een voetenbadje, maar kan je natuurlijk ook in je normale bad gebruiken. Er zitten verschillende boters van cacao en shea in en ruikt lekker girly en bloemig.

unboxing hello box mei
unboxing hello box mei
De Scrubby Dubby sugar scrub maakt mij helemaal vrolijk! Het schattige potje, de heerlijke substantie (niet eetbaar!!) en de fruitige geurencombinatie van aardbeien, appels en sinaasappels maakt het een fijn product voor de lente en zomer. Hij scrubt het lichaam lekker stevig en laat een fijn verzorgend laagje achter. Er zit onder andere zoete amandelolie en jojoba olie in en is dus ook erg fijn voor de drogere huidjes.

De Black Raspberry and Vanilla hair and body mist ruikt naar rode vruchten in een warme basis en alhoewel ik helemaal niet van de zoete geuren ben, vind ik deze geur toch wel heel erg lekker. De geur blijft ongeveer 4 uur goed op de huid te ruiken, wat ik voor een bodymist helemaal prima vind. Lekker ook om in de zomer in de koelkast te bewaren voor een frisse oppepper gedurende de dag.

unboxing hello box mei
De totale waarde van de producten in de Hello Box van mei is €57,55, helemaal prima dus als je kijkt naar wat je voor de box betaalt. Vind ik de Hello Box leuk? Ja! Ik krijg er weer eens zo’n lekker ouderwets verrassingsgevoel bij, wordt er vrolijk van, ben verrast door nieuwe producten die fijn in gebruik zijn en voelde me tijdens het uitpakken en het gebruiken van de producten net een klein meisje in een zoete snoepjeswereld.

Deze Hello Box bezorgde mij een instant feel good gevoel en ik ben heel benieuwd of dat de komende maanden bij volgende boxen ook zo zal zijn. Ik vind deze box ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand anders en zou ook zeker een webwinkel met de producten een leuke toevoeging vinden aan de Hello Box website.

Spreekt deze maandelijkse beautybox jou aan? Ik ben heel benieuwd :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 8 juni 2015 at 11:01

  Wat een grappig principe zeg! Lekker kleurrijk maar voor mij niet zo besteed, ik gebruik vaak de helft niet en dat is dan weer zo zonde…

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 2 juni 2015 at 09:25

  Het ziet er wel supersweet uit! Als ik niet op een budget stond, zou ik het doen ;-)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 1 juni 2015 at 00:25

  Ik kende deze box nog helemaal niet. Ik word gewoon instant vrolijk van de mooie foto’s, lieve producten en schattige goodies. Ik denk dat dit de leukste box is die ik tot nu toe heb gezien.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 31 mei 2015 at 22:03

  Deze box is heel erg leuk, ik vind het idee van de boxen wel altijd erg leuk, maar zie het afsluiten van een abonnement nooit niet zo zitten…Ik doe zo een box graag incidenteel kado aan mijzelf….en dat kan bij deze ook….

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 09:26

   Zo af en toe een losse box als cadeautje is ook erg leuk, dan blijft het speciaal :)

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 31 mei 2015 at 21:04

  Wat een leuke box zeg! Weer eens wat anders dan de ´stanaard´ boxen!
  Ik overweeg wel een abonnement te gaan nemen! ;)

 • Avatar van Mrs. Martens
  Reply Mrs. Martens 31 mei 2015 at 20:22

  Ik mis de Glossybox, en ik had niet het idee dat er een waardige vervanger was. Dit ziet er leuk uit. Ik kijk het even een poosje aan om te zien wat ze nog meer in de dozen stoppen.

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 31 mei 2015 at 16:13

  Wat een leuke en vrolijke box! Ben nu eigenlijk best benieuwd geworden… Zodra alles weer lekker loopt (qua financiën), bestel ik er ook wel 1 of meer!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 31 mei 2015 at 14:08

  Deze box kende ik nog niet, maar wat heeft deze een leuke inhoud zeg!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 31 mei 2015 at 13:02

  Wat een leuke box!! Ik twijfel over een abonnement, omdat ik € 19,95 toch wat aan de prijs vind..

  In het verleden heb ik een abonnement op de Glossybox en de Stylecase. Op een gegeven moment puilde mijn kast inderdaad uit van dezelfde soort producten.. Ik heb een aantal producten geruild met andere meiden en dat doe ik nog steeds in de Facebookgroep Beauty Trade. Ken je trouwens de Facebookgroep Beauty Trade Boxspoilers? In deze groep wordt de inhoud van verschillende (beauty)boxen gedeeld. De Hello Box kende ik nog niet, dus die heb ik gauw even in deze groep gedeeld!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 mei 2015 at 13:22

   Ik kende de groep nog niet, maar bedankt voor het delen van dit artikel erin :)

 • Avatar van linda
  Reply linda 31 mei 2015 at 02:51

  Ik Vind hem ook echt verrassend leuk, vrolijk én lief! Hele leuke en fijne items <3 Ik ben verrast!

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 30 mei 2015 at 22:21

  Wat een super lieve en leuke box zeg! Word er helemaal vrolijk van :)

 • Avatar van Miriam
  Reply Miriam 30 mei 2015 at 18:18

  Wat gaaffff, vooral die roze scrub, zi et er heerlijk uit!

 • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
  Reply Annette - Ann Ages Gracefully 30 mei 2015 at 18:16

  Wat een leuke box, ik heb op het moment de StyleTone daar ben ik steeds heel blij mee. Heb ook lang de Beautybox gehad maar die werd elke maand minder.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 30 mei 2015 at 14:06

  Dit geeft inderdaad een feel goed gevoel ja! Heerlijke box zeg!

 • Avatar van Hennie
  Reply Hennie 30 mei 2015 at 13:00

  Door mijn steeds groter wordende frustratie met betrekking tot de Beauty Box ben ik heel erg geneigd om op de ‘abonneer’ knop te drukken. Mijn vinger hangt er boven. Zal ik?

  • Avatar van Natasja
   Reply Natasja 30 mei 2015 at 13:26

   Doe het Hennie, je kunt het! (ik heb net ook geklikt)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 30 mei 2015 at 12:59

  Wat een super leuke box, ik ga een abonnementje afsluiten! :-)

 • Avatar van alexa
  Reply alexa 30 mei 2015 at 12:57

  wat een schattige box, ken deze helemaal niet!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 mei 2015 at 12:19

  Die ziet er inderdaad wel heel erg leuk uit :)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 30 mei 2015 at 11:39

  Aaah dus idd een scrub! De scrub ziet er heerlijk uit.

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 30 mei 2015 at 10:37

  wat mooi inhoud

 • Avatar van Iep
  Reply Iep 30 mei 2015 at 10:24

  Wat super leuk dit zeg. Ik kende het nog niet!
  Leuke goodies zitten er in zo’n box!
  Liefs Iep

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 30 mei 2015 at 09:34

  Deze spreekt me zeker aan. Instant happiness box wat mij betreft. Alleen heb ik al een aantal keer abonnementen op boxen gehad en ze gingen me na een maand of drie zo tegenvallen, dat ik er maar weer mee gestopt ben. Ben dan ook een beetje huiverig weer een abonnement af te sluiten.

 • Avatar van José
  Reply José 30 mei 2015 at 09:04

  Wat leuk ook die extra retro items! Maken het echt anders :-) Heel leuk om te krijgen, maar idd ook om weg te geven.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 30 mei 2015 at 08:40

  Ik heb nog nooit een box gekocht, zou zelf voor een foodbox gaan want dat lijkt mij heel leuk.

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 30 mei 2015 at 08:36

  Oh leuk! Ik ben nog steeds spullen uit de andere beautyboxen aan het weggeven. Het was teveel en teveel van hetzelfde. Zeker toen ik 3 boxen had (yes greedy, I know) en je krijgt 3 mascara’s… sowiedo draag ik nauwelijks makeup dus heb al echt teveel makeup over. Leuk dat deze box zoveel verzorgingsproducten heeft!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 30 mei 2015 at 08:32

  Wat een grappige box! Ik zou er zelf niet voor gaan maar ik vind het concept van deze box erg leuk bedacht..het is weer wat anders dan de andere beautyboxen :-).

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 30 mei 2015 at 08:17

  Ik wou eigenlijk een 3 maand abonnement afsluiten en je zegt in je post dat je een maand box gratis krijgt maar zie dat nergens op de site vermeld? Klopt dat?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 mei 2015 at 08:22

   Hi Stacey, als ik bij het kopje “shop abonnement” kijk, dan staat er bovenaan “Word lid voor 3 maanden of meer en ontvang 1 extra box gratis!” :) Oh, en met de code LOVEHELLOBOX krijg je nog eens 10% korting op elk abonnement! (Geldig tot en met 31 juli 2015.)

   • Avatar van stacey
    Reply stacey 30 mei 2015 at 08:25

    Thanx :) haha overheen gelezen. Kan niet wachten totdat mijn box binnen is

   • Avatar van stacey
    Reply stacey 30 mei 2015 at 08:27

    Ben ik weer – de kortingscode werkt niet helaas :(

    • Avatar van stacey
     Reply stacey 30 mei 2015 at 08:45

     Hij werkt nu ineens trouwens, bedankt voor de code

     • Avatar van Desirée
      Desirée 30 mei 2015 at 09:20

      Ah, fijn dat hij werkt!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 30 mei 2015 at 08:14

  ik ben blij verrast door deze box, leuk!

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 30 mei 2015 at 07:43

  Eg leuke inhoud. Een abonnement afgesloten voor drie maanden.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 30 mei 2015 at 07:11

  Ik heb toevallig dus weer een beautybox besteld laatst, voor het eerst sinds jaren, en inderdaad… Het viel me toch weer een beetje tegen. Heb het meteen weer opgezegd. Maar dit vind ik echt geweldig!! Ontzettend leuk

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 mei 2015 at 06:59

  Fijne inhoud van deze box!
  Ik heb nog nooit een beautybox besteld en gekocht.
  De inhoud is vaak zo verschillend.

  Fijne weekend Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.