Beauty

Alessandro Tropical Jungle collectie

12 juni 2015

Alessandro tropical jungle
Wow! Deze zomercollectie maakte me wel heel erg vrolijk met de kleurrijke nagellakjes. Laat de foto hierboven je namelijk niet misleiden, de Alessandro Tropical Jungle collectie bestaat uit zes verschillende kleuren waarvan er meerdere zo neon zijn dat ze bijna licht lijken te geven ♥ Wel heel erg lastig om dat felle en de exacte kleur precies op de foto vast te leggen (een bekend ‘probleem’ bij neonlakjes), maar ik heb mijn best gedaan. Kijk mee voor de foto’s, swatches en reviews van deze nagellakcollectie die is geïnspireerd op een exotische kleurencocktail.

Alessandro tropical jungle
Alessandro tropical jungle
Alessandro tropical jungle
Alessandro tropical jungle
Underwater Love is een oceaanblauwe nagellak met een creamy finish die volledig dekt in twee laagjes en het is voor mij persoonlijk de minst favoriete kleur uit deze collectie. Als ik blauwe nagellak draag is het meer richting mint, turquoise of navy wat gewoonweg meer mijn blauwtinten zijn.

Mintastic is al meer mijn kleur, zo’n mooi mintgroen nagellakje hoort gewoon in ieders nagellakcollectie thuis voor de lente en zomer. Deze variant heeft een heel subtiel zilveren microglitter in verwerkt en dekt in twee laagjes.

Coral Crush lijkt op een normaal perzikkleurig nagellakje met iets wat meer roze in zich, maar in het echt is deze een stukje feller waardoor hij prachtig zal staan bij (zon)gebruinde handen en voeten. Deze lak heeft een creamy finish en dekt in twee laagjes.

Alessandro tropical jungle
Alessandro tropical jungle
Alessandro tropical jungle
Alessandro tropical jungle
Alessandro tropical jungle
Dan de kleuren die het meest lastig waarheidsgetrouw op de foto vast te leggen waren. Tropical Heat is een kleur rood met een fuchsiatintje erin die me doet denken aan de felheid van een arceerstift, zo vrolijk en zomers. Love it! Hij lijkt wat jelly te zijn tijdens het aanbrengen, maar met twee laagje krijg je toch een zo goed als volledig dekkend resultaat.

Pinkini is een heel frisroze nagellak die me doet denken aan een felle Barbieroze variant. Ook deze lak heeft een creamy finish en dekt in twee laagjes. Als laatste hebben we nog de opvallende paarse Fantasy Island met dezelfde creamy finish en dekking. Het is zo’n kleur paars die tussen al je andere paarse lakken enorm opvalt. Lekker fel, fris en heel erg neon ♥

Tsjah, ik kan er heel kort over zijn: dìt is pas echt een zomerse nagellakcollectie. Wat een explosie aan kleur! Op de foto’s lijken de laatste drie kleuren best dicht bij elkaar te liggen, maar in het echt zijn ze wel degelijk anders. Om neonkleuren als deze nòg feller te laten lijken kan je er eventueel nog een goed dekkende witte nagellak onder dragen. De lakjes uit de Alessandro Tropical Jungle collecte komen in kleine flesjes met een inhoud van 5ml en zijn verkrijgbaar voor €5,95 per stuk. Door de kleine flesjes is het wel even wat lastiger lakken, want het steeltje van het penseeltje is erg kort maar al met al krijg ik het nog redelijk netjes op mijn nagels. De kleuren blijven zo’n 4 dagen zitten voor ze echt opvallende beschadigingen krijgen, dit wel in combinatie met een base- en topcoat. Dezelfde kleuren zijn trouwens ook verkrijgbaar in Striplac, handig voor bijvoorbeeld je zomervakantie.

Wat voor kleur nagellak draag jij in de zomer het liefst op je nagels?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 13 juni 2015 at 14:40

  Dacht altijd dat dit merk veel duurder was. Leuke kleurtjes! De eerste 3 sowieso onmisbaar. En die anderen zijn ook echt super voor de zomer!!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 12 juni 2015 at 22:09

  Wat een heerlijke kleuren. Ik kan niet kiezen. Allemaal even zomers.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 12 juni 2015 at 21:46

  Wat een leuke tinten…echt zo heerlijk zomers en je waant je echt direct in tropische gebieden…Ze doen hun collectienaam echt dik en dik eer aan….Underwater love vind ik echt prachtig mooi!

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 12 juni 2015 at 13:14

  Wat een lekker zomerse kleurtjes!!

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 12 juni 2015 at 12:12

  Wat een leuke, zomerse kleurtjes! Ik vind Mintastic heel erg mooi.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 juni 2015 at 11:53

  Wat een vrolijke lakjes. Ik vind vooral de blauwtinten erg mooi

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 12 juni 2015 at 10:59

  Wat een mooie collectie! Wauw die Mintastic is fantastic :D houd wel van die lekker felle kleurtjes voor de zomer.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 juni 2015 at 10:05

  Ik vind mintastic wel erg gaaf!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 12 juni 2015 at 09:29

  Leuke kleurtjes, lekker vrolijk en zomers!

 • Avatar van bymirandaa
  Reply bymirandaa 12 juni 2015 at 08:19

  Wat een heerlijke zomerse kleurtjes:) ik kan niet eens kiezen… Maar als het dan toch moet, vind ik tropical heat denk ik het mooist…
  Of coral crush:) haha

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 12 juni 2015 at 07:19

  Ooooooh ik kan niet kiezen! Wat een leuke kleurtjes!
  Vam dit merk heb ik nog niks… Word tijd!

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 12 juni 2015 at 07:18

  Oh, die roze kleuren!! Ik ben verliefd!!
  Liefs

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 12 juni 2015 at 07:01

  Ohh jee, jouw reviews zijn echt niet zo goed voor mijn budget..Ik krijg er altijd zo’n “hebben, hebben, hebben” gevoel bij. Wederom dus weer een leuke review! Alleen de eerste en de laatste lak trekken mij wat minder, maar de andere kleuren zijn allemaal kleuren die ik zo zou dragen op mijn nagels in de zomer! Nice :-)!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 juni 2015 at 06:44

  Erg mooie zomerse kleuren!
  Je lakt jouw nagels zo goed!

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.