Persoonlijk

Personal | Ask me anything! (De antwoorden)

9 juni 2015

ask me anything - Personal | Ask me anything! (De antwoorden)
Ik hou ervan om anderen vragen te stellen, ben heel nieuwsgierig ingesteld en vind het dan ook erg leuk om de antwoorden op ‘ask me anythings’ van anderen te lezen. Onlangs deed ik een oproepje via social media waarbij je me van alles mocht vragen over mijzelf, het moederschap, bloggen, beautyvragen.. of welke vraag je dan ook maar wilde stellen. Ik beantwoord vandaag 5 van de gestelde vragen!

noorwegen september 2014 5 - Personal | Ask me anything! (De antwoorden)

1. Lara (Twitter) Als je niet in Nederland ‘mocht’ wonen, waar zou je dan wonen?
Oeh, lastige vraag hoor want alhoewel ik veel anders zou willen zien qua beleid woon ik maar al te graag in Nederland. Het eerste land wat in me op kwam als antwoord op deze vraag is Noorwegen. Ik ben er vorig jaar op persreis geweest en was echt onder de indruk van de prachtige natuur! Ondanks de intensieve dagen kwam ik er ook helemaal tot rust.

2. Yade (Instagram) Wat vind je zo leuk aan bloggen?
Ik vind bloggen denk ik vooral zo leuk omdat het zo enorm afwisselend is om te doen. Niet alleen qua onderwerpen, maar ook vanwege de werkzaamheden: schrijven, het delen van mijn enthousiasme, passie, tips en tricks, het contact met lezers via de comments, social media en e-mail, onderzoek doen en mijzelf blijven ontwikkelen in dit vakgebied, foto’s maken en bewerken, de PR en marketingkant, allerlei nieuwe producten en ‘ervaringen’ zoals evenementen, restaurants en bestemmingen/locaties uit mogen proberen.. Jep: ik ben heel erg dankbaar dat ik hier mijn baan van heb kunnen maken! ♥

tbtb - Personal | Ask me anything! (De antwoorden)

3. Miriam (Instagram) Waar ben je stiekem, toch niet helemaal schaamteloos, verslaafd aan?
Haha, ohhh wat erg! Laat ik maar heel eerlijk zijn: The Bold & The Beautiful. Dit is er ingeslopen tijdens de kraamweek en sinds die tijd volg ik het echt. Het acteerwerk is zeker niet het beste en het is vooral heel veel drama, maar op de één of andere manier ben ik er helemaal ingezogen..

037 1 - Personal | Ask me anything! (De antwoorden)

4. Yasmin (Instagram) Heb je een ontzettend lief maar ook oh so corny koosnaampje voor je kleine meid en grote meneer?
Ik ben iemand van de vele afwisselende naampjes voor naasten en het zijn vooral heel – volgens mij – schattige woordjes als Pauwie (als in: heel lief Paul aankijkend en hoger vragend stemmetje, vooral als ik iets van Paul gedaan wil krijgen ^^) en Moppelientje, Drollemientje, Prutsje en Sjeetje voor Shae <3

5. Meintje (Instagram) Hoe hebben jullie de naam van Shae gekozen?
Zo’n 15 jaar geleden draaide ik het album The May Street Project van zangeres Shea Seger helemaal plat en haar naam bleef me altijd bij. Wij hebben er Shae van gemaakt omdat we dit gewoonweg mooier vonden staan. Daarnaast is het afgeleid van het Keltische Shay, wat ‘een geschenk’ betekent en betekent Shae in het Afrikaans ‘vertrouwd’, beide erg mooi en passend op ons gevoel en de situatie. Haar tweede naam Elisah (op z’n Engels uitgesproken) is een moderne vernoeming naar mijn moeder en oma die beide Elisabeth als naam hebben.

Ah, zo leuk om jullie vragen te beantwoorden! Kom maar door met de vragen onder dit artikel hoor en hou je daarbij vooral niet in ;) Wat wil je van me weten? Waar kan ik je bij helpen? De gekste, leukste, meest bijzondere, vreemdste of brutaalste vragen over mij, beautyvragen en vragen over bloggen beantwoord ik dan weer in een volgend artikel.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 21 juni 2015 at 21:22

  Leuk om te lezen, en inderdaad was ik ook erg benieuwd naar hoe jullie bij Shae kwamen. Zo’n leuke naam!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 12 juni 2015 at 22:14

  Leuk Pm de antwoorden op de verschillende vragen te lezen

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 juni 2015 at 06:37

  Wat een leuke en zeer aparte vragen!
  Fijn om te weten hoe jullie de naam van jullie dochter hadden bedacht!
  Het is een prachtige naam.
  Hoeveel geld geef je ongeveer uit per maan als je beautyproducten zelf koopt?
  Of koop je dit eens in de 2 á 3 maanden?

  Xoxo

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 10 juni 2015 at 10:42

  Wat mooi om te lezen waar het verhaal achter de naam Shae vandaan komt. Ik vind het supermooi

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 10 juni 2015 at 09:02

  Leuk om te lezen! Mooi de betekenis achter Shae haar naam, mooie meid is het!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 9 juni 2015 at 23:31

  Hahaha ik herken the bold helemaal!! Ben je team wyatt of team liam?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juni 2015 at 09:57

   Haha! Eigenlijk ben ik niet echt voor één van beide, maar op dit moment neig ik meer naar Wyatt. Jij? :)

  • Avatar van Samantha
   Reply Samantha 10 juni 2015 at 10:01

   Ik kies ook voor Wyatt

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 9 juni 2015 at 22:08

  Wat tof, zo’n “Ask me anything” – blog! En natuurlijk te gek dat je van het bloggen je werk hebt kunnen maken.

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 9 juni 2015 at 20:14

  Shae is een prachtige naam!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 9 juni 2015 at 18:11

  Haha die koosnaampjes.. Ik zie het je trouwens helemaal zeggen zo Pauwie :P

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 9 juni 2015 at 17:59

  Ik vind zulke tags ook altijd ontzettend leuk om te lezen.. Die koosnaampjes voor je dochter haha, ik vind ze erg grappig want ze zijn niet ontzettend gangbaar als in “moppie”, “dotje” en weet ik het wat allemaal! Leuk inkijkje in je leven weer zo :-)!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 9 juni 2015 at 16:43

  Ik vind de naam Shae echt heel erg mooi!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 9 juni 2015 at 16:43

  Ik vind de naam Shae echt heel erg mooi!

 • Avatar van janske
  Reply janske 9 juni 2015 at 16:01

  Leuk hoor! De naam van je dochter is echt prachtig! Zelfs zonder de betekenis te weten ;-)

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 9 juni 2015 at 15:48

  Wat mooi om te lezen hoe jullie aan de naam zijn gekomen! Vind hem echt prachtig!

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 9 juni 2015 at 15:07

  Leuke antwoorden! Ik heb ook veel verschillende koosnaampjes voor mijn kleintje. Gebruik er elke dag wel meerdere :) Noorwegen lijkt me zo’n heerlijk land, vooral ook erg rustig. Je hoort er bijna nooit iets over.

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 9 juni 2015 at 14:44

  Super leuk om te lezen hoe je op de naam van Shae gekomen bent! Moet je vaker doen, leuk om te lezen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 juni 2015 at 14:47

   Leuk dat het zo positief ontvangen wordt! Mocht je een vraag hebben dan neem ik die mee voor de volgende keer :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 9 juni 2015 at 14:28

  Leuk om te lezen! Ok, mijn vraag: hoeveel lipsticks en glossjes heb je? Volgens mij best veel. Vervolg vraag, hoe is dat zo gekomen ;)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 9 juni 2015 at 14:18

  Wat leuk om te lezen! Als je over bloggen praat en überhaupt blogt, spat echt je enthousiasme er vanaf. Onwijs fijn om te lezen, want ik word er ook meteen heel happy van! En ik vind Shae echt een onwijs mooie naam. De ‘ae’ is ook echt wel mooier dan ‘ea’. Ik noem mijn kindjes allebei ‘Bolle’, maar ‘Drollemientje’ vind ik zo grappig!

 • Avatar van Daniëlle Springer
  Reply Daniëlle Springer 9 juni 2015 at 14:08

  Leuk beantwoord. Ik vind het veelzijdige van bloggen ook zo leuk! Er zijn zoveel dingen waar je je mee bezig kan houden!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.