Media

Behind the scenes | Nieuwe layout

24 juni 2015

nieuwe layout happy - Behind the scenes | Nieuwe layout
Hooray! Het is zover, de nieuwe lay-out staat online! En aan mijn iets zenuwachtige gezicht hierboven kan je wel zien dat ik het spannend vind :) Een tijdje geleden vond ik het echt tijd worden voor een verandering van mijn lay-out en ging ik op zoek naar wat ik nu echt wilde. Wat past bij mijn persoonlijkheid, de content, wat wil ik uitstralen en hoe ga ik dit vorm geven? Na lang zoeken kwam ik uit bij een thema welke ik door mijn webdesigner heb laten aanpassen totdat het plaatje helemaal klopte. Ik ben nogal een perfectionistje en dit moment van de livegang vind ik dan ook ontzettend spannend!

Het was tijd voor een meer rustige en volwassen uitstraling waarbij ik – na ruim 5 jaar felroze als accentkleur te hebben gehad – over ben gegaan op een lichtere en frisse uitstraling met wit als basis en koraalroze en goud als accentkleuren. Zoals je ziet is er in deze lay-out meer ruimte voor het visuele, vallen de foto’s op de website nu meer op, zijn ze een stukje groter geworden en is er een overzichtelijkere indeling op de homepage wat moet zorgen voor meer gebruiksgemak.

Ik kan er een heleboel over vertellen, maar kijk vooral even rond, ontdek wat er veranderd is en ik hoop dat het jou als lezer bevalt en je mijn site nu net zo graag òf zelfs nog liever bezoekt :) Er gaan de komende tijd nog wat kleine dingen aangepast worden, maar dit is meer achter-de-schermen-werk wat pas gedaan kon worden nu de lay-out live staat en hier zal je als het goed is weinig van merken.

Er zullen wellicht nog wat bugs of foutjes ingeslopen zijn, mocht je zoiets tegenkomen dan hoor ik het graag zodat ik er zo snel mogelijk wat aan kan doen.

Pssst.. Vergeet me ook niet via Twitter, Facebook en Instagram te volgen want ik gebruik mijn social media kanalen ook regelmatig om te microbloggen en zo wat leuks, nieuws, persoonlijks of grappigs te delen wat verder op de site te zien zal zijn. En.. even een trotsmomentje delen: onlangs stond ik in het tijdschrift Flair met mijn persoonlijke beautytip :)

Ik hoop dat je je op het vernieuwde Curvacious.nl snel (weer) thuis zal voelen ♥

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Media
happy body boek
Boektip | Happy Body (handboek voor mind, body & soul)

Deze zondag wil ik graag een mooi boek met jullie delen waar ik heel erg van onder de indruk ben....

Close