Beauty

Love it! | Boots active night oil

28 juni 2015

boots active night oil
Als je een droge huid hebt dan is het geen overbodige luxe om het hele jaar door een gezichtsolie aan je verzorgingsroutine toe te voegen. Ik ben zelf een groot liefhebber van oliën voor het gezicht, lichaam en haar en heb veel verschillende in huis. In de zomer pak ik een wat lichtere variant en in de winter een meer voedende, maar hoe dan ook: ik smeer dagelijks een gezichtsolie op mijn huid voor het slapen gaan. Sinds kort ben ik de nieuwe Boots active night oil (serum7 anti age) aan het testen en ik was sinds de eerste druppel verkocht. Lees verder voor meer informatie, foto’s en een review.

boots active night oil
boots active night oil
Overdag staat de huid bloot aan verschillende invloeden van buitenaf die ervoor kunnen zorgen dat de huid droog, dof, onzuiver en minder stralend kan worden en het huidverouderingsproces versneld wordt. Gelukkig helpt twee keer per dag goed reinigen en verzorgen een heleboel en heeft de huid het vermogen om ’s nachts te herstellen. Door een goede nachtverzorging te gebruiken kan je dit proces een handje helpen zodat je ’s ochtends wakker wordt met een gladdere, zachtere, soepelere en meer stralende huid.

Deze Boots active night oil bevat zoete amandelolie, olijfolie, vitamine A (retinol), vitamine E, zonnebloemolie, arganolie, macadamia olie, teunisbloemolie, jojobaolie, passiebloemolie, zoethoutextract, duindoornolie, frambooscellen, rozemarijnextract en vitamine C.

Het geheel maakt een voedende, verzorgende, herstellende, helende en beschermende olie vol fijne ingrediënten. Nouja, tenzij je parfum in je product probeert te vermijden want dat zit er wel in verwerkt. Ik heb er zelf trouwens geen problemen mee, maar het is wel zo netjes te vermelden omdat er sommige huidjes zijn die er minder prettig op reageren. Er zitten trouwens geen parabenen in verwerkt.

boots active night oil
boots active night oil
De olie komt in een glazen flesje met een pipetje waarmee je heel precies enkele druppeltjes kan doseren. Ik vind een druppeltje of 3-4 voldoende om over mijn gereinigde gezicht en hals aan te brengen voor ik mijn nachtcrème aanbreng, of ik vermeng hem met een wat lichtere crème. Het serum heeft een lichte en frisse geur, smeert prettig uit en laat een subtiel voedend laagje achter. Wat als eerste opvalt is hoe de huid gelijk lekker soepel aanvoelt en de volgende ochtend zo lekker zacht… Love it! En doordat het serum zo zuinig in gebruik is kan je met dit flesje een flinke tijd vooruit, ook fijn :)

Als je een nieuweling bent in gezichtsoliën dan is dit zeker een goede kennismaking en je zal merken als je eenmaal aan de gezichtsolie gaat je er niet snel meer vanaf wil. Je huid zal soepeler, zachter en stralender worden, droogtelijntjes en eerste rimpeltjes vallen minder op en droge plekjes verdwijnen al snel.

Het Boots active night oil serum is verkrijgbaar bij Alphega apotheken voor €28,95 (30ml).

Ben jij ook zo’n olieliefhebber? Of ben je er toch wel benieuwd naar eens te gaan proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 29 juni 2015 at 10:19

  Wel jammer dat ze er parfums ingestoken hebben…

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 28 juni 2015 at 21:09

  Ik hou enorm van olie voor mijn gezicht. Elke avond is arganolie een vast onderdeel van mijn ritueel. Afgezien van het parfum lijkt me deze ook echt fijn.

 • Avatar van Northflix
  Reply Northflix 28 juni 2015 at 16:04

  Voor mijn lichaam ben ik dol op olies, mits ze snel intrekken.
  Om het op mijn gezicht (vette T-zone) te smeren, daar ben ik vaak wat huiverig voor.
  Ik bewaar olies (zoals arganolie) liever voor de nacht en alleen als mijn huid heel droog is.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2015 at 09:33

   Je zou het eens kunnen proberen door bijvoorbeeld in de avond één druppel toe te voegen aan je nachtcrème en dit wellicht zo op te bouwen tot een paar druppels? Gewoon even kijken hoe je huid erop reageert :)

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 28 juni 2015 at 13:05

  Ik ben dol op olie, alleen niet voor in de avond!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 juni 2015 at 13:04

  Wat een fijn product!
  Binnenkort maar eens daar shoppen.
  Kwam er maar weer een grote winkel voor.
  Ik mis het hier wel.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 28 juni 2015 at 11:42

  Klinkt als een erg fijn serum. Serums in olievorm gebruik ik niet, wel gebruik ik kokosolie op mijn gezicht te reinigen.

 • Avatar van 40PlusVrouw
  Reply 40PlusVrouw 28 juni 2015 at 11:31

  Ja zonder olie kan ik ook niet meer! Heerlijk. Het trekt direct in en je huid voelt ook echt gevoed aan. Een nachtcreme gebruik ik niet eens meer. Dit is voldoende.
  Gebruik jij dan nog wel een nachtcreme? Zou het wel kunnen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2015 at 09:34

   Oh ja hoor, ik gebruik een olie ook wel eens onder een nachtcrème. Zeker in periodes dat mijn huid echt heel droog is :)

 • Avatar van ceetje78
  Reply ceetje78 28 juni 2015 at 10:30

  Ik ben nu al een tijdje een andere olie aan het testen waar ik hoge verwachtingen van had, maar die ik vind tegenvallen. Deze klinkt daar in tegen wel heel goed. Jij hebt altijd zulke fijne huid (en oog) verzorgingsproducten als reviews..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2015 at 09:35

   Leuk om te horen ^^ Mocht je deze eens kunnen/willen/gaan testen dan ben ik alvast heel benieuwd naar je ervaring!

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 28 juni 2015 at 08:44

  Ik heb nog nooit een gezichtsolie gebruikt, maar wil het wel graag proberen! Benieuwd of het mijn holy grail advanced night repair van Estee Lauder van de troon kan stoten..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juni 2015 at 09:35

   Oeh, dat zou wel een leuke test zijn!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 28 juni 2015 at 08:29

  Ja ik hou er ook van olie serum te gebruiken tijdens mijn nachtverzorging. Deze lijkt me fijn en de prijs is niet verkeerd voor een fijne serum.

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 28 juni 2015 at 07:40

  Ik ben dol op huidolie en gebruik het elke avond voor het slapen gaan, ik ben alleen altijd wel geneigd om ondanks het gebruik van een pipetje toch teveel te gebruiken. Deze huidolie kon ik nog niet maar ga als mijn huidige op is deze zeker een keertje proberen, wat een heerlijke ingrediënten ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.