Beauty Persoonlijk Reizen & vrije tijd

Wellness @ Center Parcs Het Meerdal

1 juni 2015

Center Parcs Het Meerdal ervaring
Afgelopen week waren wij als gezinnetje er even tussenuit in eigen land. We verbleven in Center Parcs Het Meerdal met een Pack & Go Babyvakantie, zodat er voor Shae alvast aan veel gedacht was en we met zo min mogelijk stress konden vertrekken. Paul en ik waren echt toe aan een paar ontspannen dagen en dat is ons in de bosrijke omgeving in Limburg goed gelukt. Het waren echt een paar wellnessdagen vol family time èn me time! Een relaxte vakantie mèt kind dus :)

center parcs het meerdal ervaring
center parcs het meerdal ervaring
center parcs het meerdal ervaring
center parcs het meerdal ervaring
center parcs het meerdal ervaring
center parcs het meerdal ervaring
Vakantiepark Het Meerdal ligt in America (Limburg) in een groene omgeving met lekker veel watertjes en natuur.  Het is dan ook geen verrassing dat er veel dieren rondlopen en zo kwamen we ‘in het wild’ tijdens wandelingen en in ‘onze’ achtertuin witte herten, konijntjes, eekhoorntjes en veel verschillende soorten vogels tegen zoals eenden – mèt schattige pluizige kuikentjes -, Vlaamse gaaien en bonte spechten tegen.

Door al het groen en de dieren heb je totaal niet het idee dat je in een vakantiepark zit, want je hoort de hele dag door vogeltjes fluiten en de wind door de bomen gaan wat ervoor zorgde dat we al erg snel helemaal tot rust kwamen. Lekker wandelen, genieten van het strandje in alle rust in de ochtend, boeken mee om te lezen, internet, televisie en social media even (zoveel mogelijk als kon) even laten voor wat het is en ik had natuurlijk een boel badspulletjes en verwenproducten meegenomen om ook in het huisje lekker de tijd voor mijzelf te kunnen nemen.

Qua faciliteiten op het park was het genieten in het zwembad – waar Shae haar dolfijnen zwemdiploma behaalde ìnclusief een stukje duiken wat Paul en ik toch wel heel spannend vonden! – en er zijn bubbelbaden, een kruidenbad, sauna en  Turks stoombad waardoor je op de rustige momenten ook echt even lekker rustig kon genieten.

De hele combinatie van de rust in de groene omgeving, de wellnessfaciliteiten van het park, de wellnessmomentjes die ik in de bungalow/het vakantiehuis zelf creëerde en het lekkere uit eten gaan maakte er echt even een luxe minivakantie van met veel tijd voor elkaar en voor onszelf. Heerlijk!

center parcs het meerdal ervaring
center parcs het meerdal ervaring
Lekker badderen met onder andere Lush Luxury Lush Pud <3

center parcs het meerdal ervaring
Pack & Go Babyvakantie
Mocht je nu naar Center Parcs op vakantie gaan met een kindje tot 2 jaar dan kan ik de Pack & Go Babyvakantie zeker aanraden, want het neemt je een boel uit handen waardoor je nog wat meer ontspannen van huis vertrekt.

In het huisje zijn al een kinderstoel, magnetron, box en babybedje met matrasje en beddengoed aanwezig, liggen er zwemluiers voor de kleine klaar, krijg je een les babyzwemmen met instructies èn Dolfijndiploma en zijn er ook enkele verwennerijen voor de ouders aanwezig zoals een fles prosecco, Therme badolie, wifi in de cottage, een paar zonnebanksessies, magazines voor hem en haar (wij hadden een Ouders van Nu en LINDA, beide recente uitgaves) en een mooi fotolijstje om een foto als herinnering van deze vakantie in te kunnen stoppen.

Een kleine aanvulling en handig om bij na te denken: als je kindje echt klein is is het meenemen van een babybadje of badinzet erg handig en een aankleedkussen om de luiers op te kunnen verschonen, aankleden etc.

Fijn om te weten voor de zorgeloze vakantie met je kleintje(s): in het zwembad zijn geschoolde badmeesters, een fijne watertemperatuur voor kleintjes, een eigen zwem en ontdekgedeelte, aankleedkussens, familiekleedkamers en boxen langs de waterrand. In het hele centrum is er veel ruimte voor kinderwagens, zijn er babyverschoningsfaciliteiten, gratis Olvarit babyvoeding, kinderstoelen en in de supermarkt kan je voor je kleintje echt voor zo’n beetje alles wel terecht.

Wij hebben in ieder geval echt een heerlijke minivakantie gehad met z’n drietjes ♥

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
De accommodatie voor dit verblijf is ons door Center Parcs aangeboden, dit heeft geen invloed op mijn persoonlijke mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 23 december 2017 at 13:03

  Genieten zo’n ontspanningsmoment. Ik heb het zelf naar huis gehaald door een jacuzzi aan te schaffen. Het is een grote aanschaf, maar ik haal er zoveel plezier uit.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 2 juni 2015 at 08:23

  Aaaah ja fijne tijden beleefd toen ik nog in Limburg woonde. Vaak gezwommen. Prachtig park!
  Ben ook wel toe aan vakantie!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 juni 2015 at 21:21

  Het klinkt erg leuk en goed verzorgd!
  De foto van je man en dochter zijn prachtig!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 1 juni 2015 at 21:12

  O heerlijk zo’n weekendje weg, lekker genieten.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 juni 2015 at 20:25

  Ik had nog niet eerder van dit Park & go babyvakantie gehoord, nou is het ook niet iets voor mij aangezien ik geen kinderen heb maar wat ontzettend handig. Altijd fijn om lekker een weekend weg te gaan, zeker als je met een kleintje dan zo’n ‘pakket’ (?) bij kunt boeken. Lekker hoor zo’n mini-vakantie :-).

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 juni 2015 at 17:53

  Door dit artikel krijg ik zin in een heerlijk, lang badje

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 1 juni 2015 at 16:10

  Oh ik hou van bungalowparken en ik kan niet wachten totdat wij een klein kindje hebben waarmee we daarmee op vakantie kunnen. Ik vind dat superleuk, zo’n park! De foto van je man en je dochter in het zwembad is geweldig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 16:16

   Het is ook echt heerlijk om naar zo’n park op vakantie te gaan als je een kindje hebt. Lekker het gemak van een ‘eigen’ huisje, een centrumpje op loopafstand, veel te doen voor kids.. En tsjah, ook die cliché’s zijn waar: als je kind(eren) genieten, genieten de ouders ook!

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 1 juni 2015 at 16:00

  Wat een prachtige foto van je man en dochter ;)

 • Avatar van Lizet van Gestel
  Reply Lizet van Gestel 1 juni 2015 at 15:31

  Hoe zijn de huisjes..ik hoorde dat ze erg verouderd zijn of valt dit mee ?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 15:52

   Eerlijk is eerlijk: het huisje waarin wij zaten is wel toe aan een frisse update. Maar ze zijn hier wel mee bezig en er zijn ook ‘nieuwe generatie kindercottages’. Ondanks de wat gedateerde inrichting, waren er goede matrassen, fris beddengoed, een dubbele wastafel, ligbad, Dolce Gusto koffieapparaat.. Oftewel: alles wat je nodig hebt :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 juni 2015 at 14:57

  AH wat hebben jullie genoten zeg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 15:52

   Dat hebben we zeker! Na zo’n minivakantie kan je er wel weer even tegenaan ♥

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 1 juni 2015 at 14:50

  Dat klinkt alsof jullie erg hebben genoten. Goed hoor! Mooie foto’s heb je gemaakt. Er even tussenuit zorgt altijd voor hernieuwde energie. Lekker!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 15:53

   Dankjewel! Het was inderdaad heerlijk om weer even op te laden :)

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 1 juni 2015 at 14:30

  Dat klinkt heerlijk! Fijn om even echt helemaal bij te tanken hoor. En heeft Paul in de Ouders van Nu gelezen ;-)?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 14:42

   Haha, ja hij vind zulke magazines lezen – op z’n tijd dan he – best leuk. Een echt mannenblad erbij was misschien wel leuk geweest, maarja een voetbal of auto fan is Paul ook al niet :P

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.