Beauty

Clarins mission perfection serum

5 juni 2015

clarins mission perfection serum review
Zoals je weet ben ik echt een skincarejunkie, pluis ik graag ingrediënten van verzorgingsproducten uit en ben ik een groot voorstander van een skinbooster zoals een serum. Toen ik het Clarins mission perfection serum ontving was ik dan ook direct heel erg nieuwsgierig. Het is een beetje een alles in één product want hij belooft een egalere huid, een mooie stralende glow èn te werken tegen hardnekkige pigmentvlekken. Lees verder voor meer informatie, foto’s en de review.

clarins mission perfection serum review
clarins mission perfection serum review
Clarins deed onderzoek naar pigmentvlekken en het ontstaan van verkleuringen, schaduwzones, littekens door acne, een doffe teint en roodheid en wat ervoor zorgt dat dit aan het huidoppervlak te zien is. Door dit zo tot op de bodem uit te zoeken konden ze hierna met meer precisie aan het werk om dit product te ontwikkelen. Eén serum wat verschillende huidproblemen aanpakt en je helpt om dichterbij jouw ideale huid te komen.

Even voor de duidelijkheid: dit serum vecht tegen pigmentvlekken en andere huidverkleuringen zònder dat het de eigen huidskleur veranderd waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een lichtere huid dan je van nature hebt. Het serum is te gebruiken voor alle huidtypes en elke huidskleur.

In het serum zitten onder andere de volgende ingrediënten:

glycerine, een mild maar zeer effectief hydraterend ingrediënt
hyaluronzuur, verbetert de bloedcirculatie en werkt sterk hydraterend
wijnsteenzuur, een milde AHA die oneffenheden vervaagt en de huid gladder maakt
tamarinde extract, beschermt de huid tegen vrije radicalen
rode schijnspurrie extract, wat huidverkleuringen oplicht en zorgt voor een zachtere huid
vitamine E, een sterke antioxidant met beschermende, voedende en stimulerende eigenschappen
acerolabes extract, remt de productie van melanine af en herstelt het natuurlijke melaninepeil
ginkgo biloba extract, bevordert de microcirculatie in de huid  om roodheid te vervagen
vitamine C, een antioxidant welke zorgt voor een frissere, egalere en zachtere huid met beschermende en helende eigenschappen.

clarins mission perfection serum review

Natuurlijk is het goed om gedurende de dag je gezicht tegen de zon te beschermen met een goede SPF, zoals bijvoorbeeld de Clarins UV Plus anti-pollution SPF50 die je zelfs over je make-up aan kan brengen. Huidverkleuringen zijn namelijk vaak zonschade, daarom is het zo belangrijk om je huid goed tegen de zon te beschermen.

clarins mission perfection serum review
clarins mission perfection serum review

Het serum komt in een frisse koraalkleurige pompflacon en heeft een inhoud van 30ml. De substantie van het serum is als die van een luchtige fluïde, laat zich uitsmeren als een gel, trekt snel in, voelt lekker fris aan op de huid en heeft een subtiele bloemengeur. De frisse oranje tint van het serum versmelt met de huid en geeft gelijk een mooie en frisse gloed. Doordat het zo snel intrekt kan je naderhand gelijk je dag- of nachtcrème aanbrengen.

Ik ben begonnen met een nieuwe gezichtsroutine en dit serum ga ik hierbij ook zeker uitgebreid testen. Ik heb nog altijd enkele pigmentvlekken bij mijn ooghuid richting mijn slapen, rondom mijn kingebied heb ik last van enkele vlekjes van onzuiverheden uit het verleden en ik heb meer roodheid in mijn gezicht dan ik zou willen. Daarnaast is de extra zachtheid, een egalere huid en een mooie glow altijd welkom en dit serum zou hier zomaar eens het alles-in-één antwoord op kunnen zijn.

Het Clarins mission perfection serum is vanaf nu verkrijgbaar voor €73,00 in de luxe parfumerie.

Wat is de grootste huidergernis bij jouzelf welke je graag anders zou willen zien? Wellicht kunnen we elkaar zo helpen door het bespreekbaar te maken en elkaar tips te geven :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 4 juli 2015 at 15:40

  Super zonde dat hij zo duur is, anders had ik het graag geprobeerd.

 • Avatar van anouska
  Reply anouska 7 juni 2015 at 12:34

  Mooi product, ook ik heb hier en daar wat vlekjes. Toch met een goede foundation lukt het wel om het weg te krijgen. Ik vind het wel erg prijzig!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 5 juni 2015 at 18:48

  Ik ben heel erg benieuwd!

 • Avatar van Romina
  Reply Romina 5 juni 2015 at 12:11

  Ziet er alvast goed uit! ^^ Ik heb zelf niet zo’n problematische huid, maar ik vind het wel vervelend dat ik gedurende de dag ga glimmen op mijn T-zone :( Ik heb nog niets gevonden om mijn gezicht een hele dag mat te houden. Moest je toevallig wel zo’n product kennen (dat liefst ook dierproefvrij is :D), dan hoor ik dat heel graag ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juni 2015 at 14:33

   Ik heb hier zelf geen last van, enkel als het heel warm weer is en heb hier ook nog geen wondermiddel op gevonden helaas.. Blijven poederen tussendoor ben ik bang :)

   • Avatar van Romina
    Reply Romina 5 juni 2015 at 14:34

    Oh jammer :D Toch bedankt voor je reactie! ^^

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 5 juni 2015 at 10:11

  Klinkt wel als een fijn serum! Ik word echt sip van puistjes, zeker omdat m’n huid normaal vrij rustig is en het dan heel erg opvalt als er ineens een explosie aan puisten ontstaat. Maar dat is volgens mij meer gerelateerd aan stress & hormonale issues dan echt huidverzorging.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juni 2015 at 11:08

   Mehhh, heel herkenbaar die onzuiverheden door stress en hormonen. Hoop dat je er iets tegen kan vinden zoals een zachte peeling of een BHA gel?

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 5 juni 2015 at 09:15

  Ik heb twee builtjes op mjin gezicht, waar ik echt niet van hou

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juni 2015 at 09:20

   Wat vervelend.. Weet je ook waar de bultjes van zijn? Wat het voor soort bultjes zijn? Wellicht kan ik, of iemand anders die dit leest, wel tips geven? :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 5 juni 2015 at 08:06

  Dit lijkt mij ideaal. Alleen die prijs, ik moest ff slikken. Mijn ergernis de grote poriën bij mijn neus.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 5 juni 2015 at 07:50

  Ik erger me wel aan twee pigmentvlekken in mijn gezicht. Eentje is best groot geworden en daar stoor ik me aan. Ze zitten op mijn wang en lijken net grote moedervlekken. Ik heb nog niet het juiste serum gevonden die zorgt dat ze weer minder worden helaas. Verder heb ik een ader bij mijn neus waar ik me wel eens aan kan storen. Ben benieuwd of dit serum van Clarins jou gaat bevallen. Laat je het ons weten of het helpt tegen pigmentvlekken?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juni 2015 at 09:16

   Ik heb dat ook met mijn pigmentvlekken, dat het bijna grote lichte moedervlekken lijken. Zo niet mooi :( Ik ga er zeker op terugkomen na een maandje als ik het serum 2x per dag getest heb!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 5 juni 2015 at 07:25

  Hmm klinkt als een erg fijn serum maar wel erg aan de prijs. Gelukkig heb ik geen pigmentvlekjes en littekens in mijn gezicht dus zo’n serum zou ik nooit aanschaffen. Wel heb ik regelmatig een erg onrustige huid.. soms allerlei kleine bultjes op mijn voorhoofd en dan weer niet. Sinds ik een tijd echt goed scrub, reinig en een hydraterende dag- en nachtcreme gebruik, lijkt dit de goede kant op te gaan :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 juni 2015 at 09:18

   Heb je voor de onrustige huid wel eens aan een peelend product zoals iets met glycolzuur of een AHA/BHA product van bijvoorbeeld Paula’s Choice gedacht? Ook Clarins heeft een fijne peelende lotion, de Gentle Exfoliator/Doux Exfoliant. Heel fijn in gebruik, zacht voor de huid en kan echt snel mooie resultaten leveren :) Wel fijn dat er nu al verbetering is. Succes!

   • Avatar van Femke
    Reply Femke 5 juni 2015 at 19:57

    Eigenlijk nog nooit aan gedacht en niet eerder gebruikt.. Ik ga hier eens over nadenken, tnx voor de tip!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 juni 2015 at 06:38

  Klinkt geweldig want ik heb last pigmentvlekjes en wil die graag minder zichtbaar.
  Alleen de prijs van het serum houd me tegen.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.