Beauty

Clinique Kawaii Rose palette

24 juni 2015

Clinique Kawaii Rose palette
Het Clinique Kawaii Rose palette, ook wel het wear everywhere eye shadow octet palette pinks palette, lag al een tijdje in mijn to do bakje om mee aan de slag te gaan voor een artikel en eerlijk gezegd was ik hem een beetje vergeten.. Ik ruimde mijn kast op, kwam hem tegen, zocht op of hij nog verkrijgbaar is (ja!) en ging ermee aan de slag. Zoals je weet gebruik ik het liefst neutrale en lichte kleuren voor mijn dagelijkse make-up, maar als ik voor kleur ga dan zijn het vaak paarse kleuren. Daarmee zit je met dit palette wel goed! Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, review en een look.

Clinique Kawaii Rose palette
Het palette komt in een mooie, slanke verpakking met een compleet spiegelend zilverkleurig doosje. Heel erg mooi en chique natuurlijk, maar wel erg vatbaar voor vingerafdrukken waardoor je – ik – blijft poetsen. De gehele binnenkant van de deksel een spiegel, de kleurtjes oogschaduw liggen verticaal naast elkaar en hieronder vind je nog een dubbelzijdige sponsapplicator. Op zich niks mis mee voor onderweg en op vakantie red ik mij er ook nog wel mee, maar ik werk toch liever met mijn oogschaduwkwasten om mooier te kunnen blenden en preciezer te kunnen werken.

Clinique Kawaii Rose palette
Clinique Kawaii Rose palette
Clinique Kawaii Rose palette
Van links naar rechts zie je hierboven de volgende kleuren:

light shade of going steady quad (soft shimmer), een heel zachtroze highlighterkleur met satijnglans
medium shade of ticklish quad (soft shimmer), een vergrijsde lilatint met satijnglans
new LTD silver dollar (super shimmer), een warmere grijstint met  een mooie glans
new LTD concord (soft shimmer), een roestbruine bronskleur met subtiele koele glittertjes.

Clinique Kawaii Rose palette
Clinique Kawaii Rose palette
Clinique Kawaii Rose palette
Van links naar rechts zie je hierboven de volgende kleuren:

new LTD sugar plum (super shimmer), een lichte oudroze kleur met een satijnglans
new LTD vintage grape (matte), een bijzondere bruine tint met paarse ondertoon die droog mat is maar met oogschaduwbasis meer glans krijgt
dark shade of ticklish quad (soft shimmer), een intense donkerpaarse kleur met subtiele koele glittertjes
taupe shade of popular blue quad (soft shimmer), een bruingrijze kleur met een satijnglans.

Clinique Kawaii Rose palette
Zoals je ziet zijn alle kleuren droog gebruikt zonder oogschaduwbasis al best prima qua pigmentatie, maar komen ze met een oogschaduwbasis eronder pas echt tot leven. Alle kleurtjes werken heel fijn qua aanbrengen, hebben weinig tot geen fall out, blenden prettig en combineren mooi met elkaar. Ik vind het fijn dat je met dit palette echt meerdere kanten op kan; van een subtiele en zachte look voor overdag tot aan een intense paarse smokey eye voor een feestje bijvoorbeeld. Ondanks de koelere roze en paarse kleuren die in dit palette zitten, zijn er ook wat kleuren met een warme ondertoon in te vinden waardoor veel verschillende huidtypes ermee overweg moeten kunnen.

Ik vond het leuk om weer eens met kleur te spelen en voor een wat donkerdere maar toch nog redelijk subtiele smokey eye te gaan. Ik hou van de dieppaarse kleur, hij laat mijn ogen helemaal stralen ♥ Op mijn lippen draag ik trouwens MAC Crème Cup lipstick.

Het Clinique Kawaii Rose palette is een online exclusive en is via de Clinique webwinkel verkrijgbaar voor €48,00.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 29 juni 2015 at 23:46

  Prachtig palette!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 25 juni 2015 at 11:15

  Hoi Desiree, wat een gave kleuren. Ik ben al ajren fan van Clinique en ik ben bang dat ik hier ook voor moet gaan sparen hihihi

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juni 2015 at 09:50

   Hij is ook echt prachtig! <3

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 25 juni 2015 at 10:37

  Wauw, die pigmentatie met oogschaduwbasis is prachtig. Trouwens, ik vind je nieuwe layout echt prachtig

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juni 2015 at 09:51

   Dankjewel, heel erg leuk om te horen! ^^

 • Avatar van 40PlusVrouw
  Reply 40PlusVrouw 25 juni 2015 at 08:13

  Wauw! Love it! Ja die donkere tonen zijn echt prachtig!

 • Avatar van Wies | Nature of Happiness
  Reply Wies | Nature of Happiness 25 juni 2015 at 00:05

  Heel mooi palette, hoewel ik niet zo snel voor dit soort kleuren zou gaan. De kleuren komen wel beter tot hun recht met oogschaduwbasis inderdaad! En de verpakking vind ik ook prachtig :)

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 24 juni 2015 at 21:07

  De totale look staat je prachtig!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 24 juni 2015 at 19:26

  Staat je prachtig!!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 juni 2015 at 19:24

  Prachtige en goed gepigmenteerde kleuren van deze mooie palette ;-)
  De paars teinten staan je goed.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juni 2015 at 09:53

   Dankjewel! Ik merk dat ik er echt wat meer mee zou moeten ‘spelen’ en dragen :)

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 24 juni 2015 at 17:54

  Wat een mooi palette is dit zeg, wauw! Vooral het verschil met oogschaduwbasis.. Ik weet niet of ik er misschien overheen gelezen heb maar welke oogschaduwbasis gebruikte je? (:

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 24 juni 2015 at 17:21

  Wauw wat een prachtige look. Die paarse kleur staat echt zo af, zo mooi!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 24 juni 2015 at 16:31

  Wat een leuk palette :-)! Staat je erg mooi deze kleuren. Zelf hou ik meer van nude- en bruintinten, ik vind dat deze mij mooier staan dan roze tinten :-)!

 • Avatar van fabulousheidi
  Reply fabulousheidi 24 juni 2015 at 16:12

  Mooi Palette! Wat een verschil met basis zeg… je hebt er wel een prachtige look mee gemaakt, staat je heel erg mooi!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 24 juni 2015 at 16:05

  Wauw wat staan deze kleuren je mooi !

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 juni 2015 at 15:46

  Toen ik hem in de webshop voorbij zag komen was ik al verliefd, en wat een pareltje is het toch als ik hem zo weer voorbij zie komen <3 De ooglook die jij ermee hebt gemaakt laten je ogen helemaal stralen, mooi om te zien!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 24 juni 2015 at 15:27

  Oeh la la, wat een prachtige tinten bevat dit palette! Hier kun je volgens mij eindeloos mee variëren. Ik vind je look erg mooi geworden. Deze tinten staan je erg goed!

 • Avatar van josanjongbloed
  Reply josanjongbloed 24 juni 2015 at 15:06

  Vroeger droeg ik best veel paars. Van toen kan ik mij herinneren dat het mij heel goed stond. Nu na je review ben ik toch nieuwsgierig. Dus wie weet ga ik het nog wel eens proberen.

 • Avatar van yazylicious
  Reply yazylicious 24 juni 2015 at 14:43

  Wat doe je me aan! Ik hou van deze kleurtjes! Heb er al tig van in iedere toon van verschillende merken. Nu wil ik deze ook ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.