Fashion

New in | The cutest brogues ♥

16 juni 2015

cute brogue shoes
Het zijn misschien niet de meest zomerse schoentjes, maar dan heb ik ze alvast maar voor de frissere dagen en voor de herfst in huis.. Want, wat vind ik deze cute brogue shoes leuk! Ik zag ze voorgaande jaren al voorbij komen in de herfst- en wintercollecties, maar telkens waren ze het nèt niet voor me. Of ik zag ze met een te platte zool, een te gladde zool of een te lompe zool en het perfecte paar kon ik maar niet vinden. Tot ik onlangs lekker rondsnuffelde en deze van Sacha tegenkwam. Ik was op slag verliefd! ♥

cute brogue shoes
cute brogue shoes
Ik snuffel graag voor schoenen online als ik ergens naar op zoek ben en heb sowieso wel een redelijke schoenentic, om het maar voorzichtig te zeggen. Ik mocht op dit gebied eigenlijk van mijzelf even niks nieuws meer aanschaffen, maar toen ik van Sacha een paar schoenen uit mocht zoeken kon ik hier geen ‘nee’ tegen zeggen natuurlijk. En lieten ze nu precies de perfecte brogues in de collectie hebben ^^

De schoenen zijn gemaakt van zwart lakleer, kosten €89,99 en hebben een mooie afwerking. Ik vind het leuk en verrassend dat er een kleine plateauzool onder zit en stiekem ben ik hier erg blij mee, want zo ben ik toch net iets langer – niet dat dat echt nodig is, maar toch – en het maakt dit model net wat minder standaard. Ook zijn ze wat smaller in de afwerking dus als je echt brede voeten hebt kan ik ze niet aanraden, maar door de smaller toelopende punt en het model ogen ze wel vrouwelijk en minder lomp.

Stiekem zitten ze nog wel een beetje stug en zal ik ze in huis lekker charmant met sokken in gaan lopen, maar dan hoop ik er tegen de tijd dat de herfst start geen last meer van te hebben :)

cute brogue shoes
Ik denk dat ze erg leuk gecombineerd staan met een lekkere cleane en casual kledingstijl met een preppy en nerdy randje, iets wat ik persoonlijk heel erg leuk vind. Bijvoorbeeld met deze 3 items uit de huidige H&M Plus Sizes collectie, mijn nieuwste bril en bijvoorbeeld met één van mijn geliefde Daniel Wellington horloges ♥ Zie je het al een beetje voor je?

Wat is het nieuwste item in jouw kledingkast waarvan je na lang zoeken eindelijk de perfecte uitvoering van tegenkwam? Of heb je een bepaald iets al langere tijd op je wishlist staan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 17 juni 2015 at 07:52

  Oehlalaaaaa love it! Ik zou ze sjiek dragen, nou bedoel boyfriend, wit shirt en zwart jasje! En dan nog een hoed op!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juni 2015 at 10:10

   Oh, yes! Je omschrijft een heel leuke stijl zo <3

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 16 juni 2015 at 22:29

  Leuk!! Ik denk dat ze bij een mooie zwarte outfit ook leuk afsteken. Net even een gekke touch ipv een standaard zwart schoentje.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juni 2015 at 10:10

   Ja precies! Dat de schoentjes de keypiece zijn om de outfit net wat ‘meer’ te geven :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 juni 2015 at 20:31

  Zo mooi ;-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 16 juni 2015 at 18:57

  Wat zijn ze leuk!

 • Avatar van Edith Sofia
  Reply Edith Sofia 16 juni 2015 at 17:48

  Ah wauw wat een super leuke schoenen!

 • Avatar van Alyssa
  Reply Alyssa 16 juni 2015 at 17:43

  Oh, die zijn leuk <3! Toevallig heb ik vandaag ook twee paar nieuwe schoenen ontvangen – ik moet steunzolen gaan dragen. Wel een goed excuus om nieuwe schoenen te shoppen :-D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juni 2015 at 10:11

   Alsof je daar een excuus voor nodig hebt ;) Shopze! ^^

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 16 juni 2015 at 17:10

  Wat een leuke schoenen! Dit is echt niks voor mij,. maar ik vind ze wel altijd ontzettend leuk! Heb je meteen schoenen waar je naar uit kunt kijken om ze aan te trekken (alhoewel dat vandaag ook gerust kon, wat een koude wind zeg!! brr). Ik heb sinds vorige week een nieuw Michael Kors tasje.. oh my, ik wilde helemaal geen geld uitgeven. Mijn vriendin werkt daar dus had ik dikke vette korting (wat natuurlijk héél veel scheelt). Het is echt een heel erg kleine crossbody, waar gelukkig niet te veel in kan.. Sjouw ik tenminste niet zoveel met me mee. Verder heb ik ook een week of 3 geleden nieuwe Nike’s gekocht, die heb ik het liefste altijd aan.. maar dat gaat helaas niet ;-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juni 2015 at 10:11

   Maar met zo’n flinke korting kan je zo’n tas toch niet laten liggen? Ik begrijp je wel hoor ;) Oh, en het liefst zou ik ook overal m’n sneakers dragen <3

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 16 juni 2015 at 15:48

  Oh die zijn mooi zeg! Ik ben gek op dit model schoenen en ben toevallig al dagen opzoek naar fijne gelakte broques van goede kwaliteit. Vallen deze ook echt in dezelfde maat?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.