Beauty

Favoriete beautyproducten mei 2015

1 juni 2015

favoriete beautyproducten
Oh, yes! Het is alweer de eerste van een nieuwe maand en daarmee tijd om mijn favoriete beautyproducten van de maand ervoor aan je te laten zien. In mei werden er weer veel mooie en fijne producten uitgebracht en het was weer lastig kiezen, maar ik ben voor de 5 producten gegaan die mij het meest opvielen en waar ik echt heel erg gek op ben. Heb jij een drogere huid en een koeler huidtype dan kan je hier vast en zeker fijne producttips uit halen. Let’s go!

favoriete beautyproducten
Kiehl’s ultra facial cream
Deze moisturizer voor het gezicht is één van de betere die ik getest heb voor mijn huidtype en ook Paul smeert er graag elke dag zijn gezicht mee in. Er zitten niet erg veel enorm opvallende ingrediënten in, maar de voedende en hydraterende ingrediënten die erin zitten zijn perfect voor de drogere en gevoeligere huid. De crème trekt snel in, laat geen vettig of plakkerig laagje achter en zorgt de hele dag door voor een soepel huidje. Als deze pot op is wil ik zeker de variant met SPF30 voor de zomer in huis gaan halen.

favoriete beautyproducten
favoriete beautyproducten
Rituals Mandi Lulur
Deze nieuwste limited edition lijn van Rituals heeft mijn hartje veroverd sinds ik er voor de eerste keer aan snuffelde. Van Paul kreeg ik zo’n beetje de hele lijn cadeau (♥!) en ik vind alle producten echt heerlijk. Mocht ik toch een keuze moèten maken dan ga ik voor de shimmer body cream. Een grote pot hydraterende crème die de huid lekker zacht en soepel laat aanvoelen en een heel subtiel glittertje achterlaat. De geur is echt hemels en gelukkig blijft hij best lang op de huid achter. Een parfum hiervan? Yes, please!

favoriete beautyproducten
MAC Dainty blush & Crème Cup lipstick
Ik kon geen keuze maken tussen deze twee prachtige must haves van MAC en daarmee kom ik deze keer op 6 favorieten uit, maar ze zijn gewoon beide te mooi! Dainty is een lieve perzikroze blush die een subtiele glans op de huid achterlaat en Crème Cup is een perfecte lipstick voor elke dag die tussen nude en oudroze in zit en heerlijk romig aanvoelt op de lippen. Ik draag ze beide echt heel erg vaak sinds ik ze in huis heb en denk dat iedereen met een lichtere en koelere huid deze items eens zou moeten proberen, volgens mij staan ze bij iedereen mooi.

favoriete beautyproducten
favoriete beautyproducten
hannah touch of silk
Dit product was al een favoriet van mij die ik al enkele jaren gebruik, maar nu met de limited edition pompverpakking ben ik er helemaal happy mee. Lekker hygiënisch en ik hoop dan ook dat deze versie in het assortiment zal blijven! Deze zijdeachtige en transparante crème zorgt direct voor een heel zacht gevoel aan de huid waardoor hij perfect werkt als make-upprimer, maar hij bevat ook nog eens ingrediënten die echt goed voor de huid zijn. Echt zo’n skin booster die onmisbaar is als je een drogere huid hebt die snel last van irritatie heeft.

favoriete beautyproducten
essence the gel nail polish
En last but not least.. deze gelnagellak van Essence waar je geen uv lamp bij nodig hebt. De lakjes zijn erg budgetvriendelijk (€1,69-€2,59 per stuk), er zijn enorm veel verschillende kleuren en finishes verkrijgbaar en de combinatie van de basecoat, kleurlak en topcoat doet gewoon wat het moet doen: mooie kleur, gladde en glanzende nagels èn een lange houdbaarheid. Sinds ik deze kleurtjes in huis heb gehaald draag ik niks anders meer op mijn nagels, ook omdat het de nagels wat steviger maakt. Binnenkort maar eens proberen of de base- en topcoat ook werken met andere kleurlakken van bijvoorbeeld mijn geliefde Essie en OPI.

Onder de linkjes in dit artikel kan je de complete artikelen en reviews van de genoemde producten vinden voor meer informatie.

Had jij afgelopen maand een echte beautyfavoriet? Ik ben benieuwd :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 2 juni 2015 at 10:43

  Wat een prachtige producten ,vooral de MAC producten.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 juni 2015 at 22:47

  Het ziet er goed uit!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 juni 2015 at 14:55

  Paars valt die sowieso niet uit. Het is echt een mooie kleur. Ik heb hem gereviewd op 19 mei misschien zou je een kijkje kunnen nemen als je die van mij nog niet gezien hebt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 15:53

   Oeh, bij jou is hij prachtig!!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 1 juni 2015 at 14:41

  Mooie producten hoor. Vooral de Rituals lijn lijkt me heerlijk. Daar ga ik eens aan snuffelen als ik weer in de winkel ben. Mijn favoriet op het moment is de douchefoam van Rituals, de geur happy Buddah. Wakker worden met die geur onder de douche is heaven :) Heb nog wel meer favorieten zoals Romance eau de toilet van Ralph Lauren. Die blijft altijd in m’n top 10 staan van favo beauty producten.

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 1 juni 2015 at 14:04

  Wat een prachtige favorieten! De nieuwe lijn van Rituals lijkt me heerlijk. Met name de body cream. Oh, wat een prachtige lipstick van MAC. Een lichte jaloerse blik vanuit mijn kant ;-) Fijn dat jij zo te spreken bent over de nieuwe nagellakjes van Essence. Ik ben dat helaas niet :-(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 14:45

   Zo jammer dat je er niet tevreden over bent :( Toch te maken met een verschil in natuurlijke nagels misschien?

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 juni 2015 at 13:40

  Mooie producten de mac dainty blush en de lipstick crème cup wil ik ook nog heel graag hebben! Mijn favoriet is nu de lipstick van mac in de kleur faux :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 14:46

   Faux moet ik ook echt eens gaan proberen. Zie hem bij de ene review meer bruiner en bij de andere meer paarser en nu weet ik het niet meer haha :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 juni 2015 at 12:42

  Ik ben erg benieuwd naar de Essence gellakjes

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 1 juni 2015 at 11:57

  Ik ben zelf ook dol op de Mandi Lulur lijn van Rituals! :-) En de Dainty blush van MAC staat hoog op mijn wishlist! :-)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 1 juni 2015 at 11:35

  Ik ben nu ook de Essence lakjes aan het testen en ik moet zeggen: ze vallen me niet tegen! De kwaliteit is echt super.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 1 juni 2015 at 10:59

  Ik heb al een hoop gel lakjes van Essence maar nog steeds de basis niet.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 1 juni 2015 at 08:56

  Die Essence nagellak vind ik ook echt top! Ik heb het trouwens al geprobeerd met een andere nagellak ertussen en dat zorgde er ook wel voor dat het langer bleef zitten bij mij, maar in combinatie met een Essence kleurtje werkte het toch het beste. En ik ben nog altijd heel benieuwd naar die crème van Kiehl’s!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 09:24

   Thanks voor je reactie! Wel fijn dat het met andere lakken ook al iets beter blijft zitten ^^

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 juni 2015 at 07:45

  Mooi producten. Fijne reviews al gelezen.
  Mijn favoriet is de Ms Sparkle nagellak die ik recent bij haar kocht. Zwart met sterren en maantjes!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 juni 2015 at 06:56

  Mijn nieuwe favorieten zijn mijn 2 lipsticks van MAC: Faux en Coral Bliss. De producten van Rituals uit de Mandi Lullur collectie vind ik echt héérlijk, alleen heb ik nog 2 sets staan die ik van mezelf eerst toch echt moet opmaken..Ik blijf anders maar verzamelen, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 09:25

   Zo ontzettend herkenbaar! Ik blijf ook maar verzamelen.. Kan er niks aan doen hoor *trekt engelengezichtje* ;)

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 1 juni 2015 at 06:52

  De Dainty blush heb ik vorige week op laten doen, maar vond hem stiekem een beetje tegenvallen. Misschien omdat ik een warme ondertoon heb? Mijn nieuwe UD palette is toch wel een favo van deze maand.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juni 2015 at 09:26

   Wat jammer dat de blush niks voor jou is! Welk palette van Urban Decay heb je gekocht?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.