Beauty Lifestyle Media

Boektip | Happy Body (handboek voor mind, body & soul)

14 juni 2015

happy body boek
Deze zondag wil ik graag een mooi boek met jullie delen waar ik heel erg van onder de indruk ben. Als je geïnteresseerd bent in lekker en gezond eten, beweging en manieren om te ontspannen dan kan ik je het Happy Body boek van Amber Rose, Sadie Frost en Holly Davidson zeker aanraden om eens te gaan lezen. Het is echt een mooi lifestyleboek om lekkerder mee in je vel te komen zitten en is ook nog eens heel afwisselend waardoor je het niet alleen zal lezen maar er ook lekker mee aan de slag wil gaan.

“In balans zijn is een hot topic. Happy & healthy leven is meer dan alleen gezond eten of bewegen. Happy Body brengt drie belangrijke thema’s samen in één boek. Culi-expert Amber Rose geeft 90 eerlijke en heerlijke recepten voor onder andere smoothies, sapjes, hoofdgerechten en lekkere taarten. Socialite en actrice Sadie Frost geeft tips en oefeningen op het gebied van yoga, meditatie en mindfulness en Holly Davidson geeft handige 4-wekenprogramma’s prijs voor een strakker, sterker en fitter lijf. Een holistisch handboek voor happy people.”

happy body boek
happy body boek
Ik vind het vooral heel erg leuk dat dit boek is geschreven vanuit 3 vrouwen die allemaal deskundige zijn op een ander gebied, maar elkaar mooi aanvullen voor dit complete boek. Amber Rose is foodstylist en geeft regelmatig foodworkshops en kookt bij beroemde mensen thuis (onder andere Gwyneth Paltrow en Kate Hudson) en ze richt zich op wat de natuur te bieden heeft en gebruikt deze ingrediënten in (h)eerlijke gerechten.

Sadie Frost is moeder van vier kinderen, heeft enkele modelabels, een acteercarrière, een grote interesse in gezondheid en fitness en studeerde bijna twintig jaar yoga, meditatie en voedingsleer. In dit boek probeert ze op een fijne manier te leren om meer balans in je leven te krijgen; van rust in je leven tot aan rust in je hoofd. Holly Davidson heeft al vanaf jongs af aan een actieve leefstijl, was regelmatig te zien in verschillende films maar werkt tegenwoordig als personal trainer en fitnesscoach.

In het boek leer je alle drie de vrouwen een stukje beter kennen en nemen ze je mee in hun vakgebied door het delen van tips, tricks, informatie, recepten, do’s en dont’s en informatie die je echt aan het denken zet en om mee aan de slag te kunnen gaan.

happy body boek
happy body boek
Mij spreken alle drie de verschillende hoofdstukken heel erg aan omdat ik op dit moment bezig ben met een gezondere leefstijl voor mijzelf en mijn gezin te ontwikkelen. Ik vind dit boek een mooie aanvulling op alles wat ik online opzoek en lees om wat bij te leren. Ik krijg er zelfs weer zin van om het lesmateriaal van mijn afgeronde opleidingen massagetherapie en ontspanningstherapie erbij te pakken voor een meer intensieve ‘update’.

Superfood
– De heerlijke (en niet al te moeilijke) recepten inclusief duidelijke uitleg wat bepaalde ingrediënten voor je lichaam doen
– de prachtige foto’s die mijn vingers laten jeuken om de gerechten na te willen maken
– een handige lijst met basisrecepten voor de gezonde en homemade variant van verschillende sausjes.

Superwoman
– Een goede uitleg over ademen en verschillende ademhalingstechnieken en hun effecten
– de uitleg over yoga, wat dit voor je lichaam en geest kan doen en welke soorten er zijn
– hoe dagelijks mediteren je tot rust kan brengen en je immuunsysteem een oppepper kan geven
– maar ook tips over je dag inplannen en een goed ochtendritueel voor jezelf ontwikkelen
homemade DIY beautyproducten maken en wat de ingrediënten voor je huid doen.

Superfit
Op een leuke manier uitleg over het belang van lichaamsbeweging, gewoonten veranderen, minder hard zijn voor jezelf, positief (leren) denken, je houding door middel van kleine aanpassingen veranderen en hoe je jezelf uit kan dagen om meer uit je leven te halen.

Ja, dit is echt een mooi, inspirerend en leuk boek voor als je je ook interesseert in deze onderwerpen. Het is prettig geschreven, komt over alsof je één op één met de vrouwen in gesprek bent en gelukkig is het boek ook lekker nuchter qua informatie want ik krijg altijd een beetje de kriebels van ‘zweverigheden’ ;) Mocht je met de inhoud uit het boek aan de slag willen gaan maar heb je geen idee hoe je dit het beste aan kan pakken dan staan er achterin dit Happy Body boek ook nog verschillende programma’s om mee aan de slag te kunnen gaan.

Happy Body, handboek voor mind, body & soul van Amber Rose, Sadie Frost en Holly Davidson is uitgebracht door Kosmos Uitgevers, ISBN 9789021559278 en is onder andere bij bol.com verkrijgbaar voor €24,99.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 15 juni 2015 at 09:49

  Wat een heerlijke recepten lijken er in te staan

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 15 juni 2015 at 09:18

  Super Tip! Dank je! Ik ben er van overtuigd dat lekker in je vel zitten, gezond zijn en daardoor afvallen met elkaar zijn verbonden. Lichaam & geest kunnen niet los van elkaar, zit je mentaal niet lekker in je vel zul je ook niet fit kunnen worden is mijn ervaring. Ik ga dit boek zeker eens opzoeken.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 14 juni 2015 at 23:16

  Heet lijkt mij inderdaad wel een boek wat leuk leesbaar kan zijn,juist omdat het zo afwisselend is…leuke tip!

 • Avatar van diyaata
  Reply diyaata 14 juni 2015 at 23:02

  Ja dit klinkt ook echt als een boek voor mij! Hij gaat het op het lijstje, thanks!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 14 juni 2015 at 21:32

  Dit klinkt echt heel fijn, vooral omdat het door drie verschillende vrouwen geschreven is met verschillende passies. Ik denk dat ik hem sowieso even doorblader in de winkel en wie weet eindigt hij dan toch samen met mij bij de kassa ;-)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 14 juni 2015 at 20:07

  Heel motiverend en inspirerend denk ik :-)

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 14 juni 2015 at 19:39

  Dit klinkt als een heel erg leuk en inspirerend boek! Ik ga het onthouden

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 14 juni 2015 at 17:50

  Ik ben gek op dit soort boeken. Dit boek kende ik nog niet, maar het klinkt erg goed!

 • Avatar van LeefenLeven
  Reply LeefenLeven 14 juni 2015 at 16:52

  Lijkt me heel interessant. Ben zelf namelijk ook bezig met een andere levensstijl te creëren.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 juni 2015 at 15:40

  Hert lijkt me een fijn boek om te leren hoe men kan ontspannen en gezonde gerechten koken.
  Duidelijk foto’s in het boek.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 14 juni 2015 at 15:40

  Lijkt me een heel interessant boek! Wat een mooie foto’s zitten erin zeg, wow!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.