Eten & drinken

Healthy tip | HappyGoodFood Box

3 juni 2015

happygoodfood box
Ik ben de laatste tijd weer een beetje in de ban van de boxen die er verkrijgbaar zijn. Zo is er bijvoorbeeld de Hello Box vol handmade beauty & home producten waar ik onlangs over schreef en erg blij van werd. Naast de bekende beautyboxen die een beetje hun hoogtijdagen gehad lijken te hebben, komen er steeds meer originele boxen op de markt die meer bieden dan de bekende beautyproducten. Zo is er bijvoorbeeld ook de HappyGoodFood Box vol biologische goodness voor in je keukenkastjes.

happygoodfood box
Er zijn verschillende losse boxen verkrijgbaar:

De basisbox (€45,00) zit vol met biologische, langhoudbare basisproductenzonder E-nummers en toegevoegde geraffineerde suikers zodat je altijd een goede basis in huis hebt. Er zitten 14 producten in variërend van speltwafels tot aan extra vierge kokosolie en ahornsiroop.

De snackbox (€42,50) bevat 13 lekkere, biologische en langhoudbare snacks zoals notenrepen, raw chocolade, rijstchips en spelt kaaskoekjes. Ook in deze producten zijn weer geen E-nummers en toegevoegde geraffineerde suikers te vinden.

De notenpittenzadenbox (€17,50) bevat noten, pitten en zaden om zo te kunnen eten of te kunnen verwerken in smoothies, gerechten en gezonde baksels. Er zitten amandelen, cashewnoten, walnoten, pompoenpitten, zonnebloempitten en lijnzaad in. Lekker als mix voor een voedzaam tussendoortje!

De bak box (€17,95) bevat verschillende meelsoorten om mee te kunnen variëren en experimenteren. Zo zit er meel van amandelen, boekweit, haver, rijst en spelt in.

Op de website van HappyGoodFood is trouwens ook veel informatie over ingrediënten en producten te vinden en kan je ook terecht voor gezonde recepten en kookboektips.

happygoodfood box

Ik vind het erg leuk om met zo’n box als deze weer eens andere producten te gaan uitproberen waar ik uit mijzelf niet snel naar zou zoeken of uit het schap in de winkel mee zal nemen. Ik vind gezond eten steeds belangrijker en probeer graag nieuwe dingen uit en heb er dan ook zin in om met de ontvangen producten aan de slag te gaan. Ik merk dat zo’n box me echt in een healthy vibe brengt en dat helpt me weer bij het (hopelijk) bereiken van mijn persoonlijke doelen!

Snel en makkelijk recept: van boekweitmeel in combinatie met onder andere havermout, kokosbloesemsuiker, noten, ongezouten roomboter, bakpoeder en rozijnen kan je heerlijke en voedzame crunchy’s maken om in stukken als tussendoortje te eten of verkruimeld met (soja)melk of yoghurt als ontbijt te nemen. Alles naar smaak en wens mengen, op een bakplaat uitspreiden en voor ongeveer 15 minuten op 200C in de oven tot het knapperig is. Het resultaat zie je op de eerste foto. Heerlijk! ^^

Ben jij ook graag bezig met nieuwe producten en merken te leren kennen en ermee te experimenteren in de keuken? Wat was jouw laatste gezonde ‘ontdekking’?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 juni 2015 at 22:04

  Ik ga zeker even kijken op de website hiervan!
  Heb de soya amandelmelk ontdekt.
  Ik hou helemaal niet van gewone melk en ook niet van soya melk maar die van de amandelen wel.
  Mmmmmm ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2015 at 08:26

   Klinkt goed! Die ga ik dan ook maar eens proberen :)

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 3 juni 2015 at 16:49

  Ik ga snel eens een kijkje nemen op deze site wat een heerlijke producten, ik ben momenteel zelf ook heel erg bezig met good food. Mijn meest recente ontdekking zijn de emmertjes met oergranen bij AH, een heerlijke combinatie van granen, noten en fruit heerlijk als ontbijt met kwark of yoghurt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2015 at 08:28

   Die ken ik niet, maar de emmertjes klinken goed! Staan deze bij de muesli’s en cruesli’s of waar kan ik ervoor zoeken? :)

   • Avatar van Beau
    Reply Beau 4 juni 2015 at 10:23

    Ja, daar zit je helemaal goed :)

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 3 juni 2015 at 16:17

  Wat een leuke en originele boxen! Ik ben ook helemaal in to the good food dus heel leuk om te zien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juni 2015 at 16:29

   Ik ben gelijk heel nieuwsgierig.. Welk ‘good food’ moet ik als ‘beginner/experimenteerder’ echt eens proberen?

   • Avatar van Donna Luisa
    Reply Donna Luisa 3 juni 2015 at 20:18

    Ik ben zelf dol op allerlei ongezouten noten en om daar lekkere dingen van te maken. Maar ik bestel ook regelmatig ‘gezonde varianten’ van allerlei lekkere dingen in de webshop van Body en Fitshop. Zo heb ik daar laatst rijstwafels, smart bars, pindapasta (gezonde pindakaas) en hazelnootpasta (té lekker!!) besteld. Echt een aanrader om daar eens rond te gaan kijken hoor :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 4 juni 2015 at 08:27

     Oh, maar daar ben ik zo’n beetje vaste besteller voor noten, proteïneproducten, pure pindapasta, groentepoeder etc. Ik ga de hazelnootpasta eens proberen!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 3 juni 2015 at 15:49

  Hmmm, deze boxen klinken erg interessant zeg!! Ik was hier lange tijd niet mee bezig. Een tijdje terug ben ik geopereerd, keelamandelen verwijderd, daar ben ik (na nog een infectie te hebben opgelopen) best een tijdje ziek van geweest en sindsdien ben ik wel veel bewuster van alles wat ik naar binnen stop. Daarbij is het wel erg fijn dat ik door mijn verminderde smaak nu bijna niks meer lekker vind haha, dus nieuwe recepten ed. zijn voor mij helemaal welkom!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juni 2015 at 16:30

   Klinkt als een erg vervelend herstelproces.. Wat naar dat je alle smaken opnieuw moet ontdekken zo. Succes!

 • Avatar van Lizet van Gestel
  Reply Lizet van Gestel 3 juni 2015 at 14:33

  Erg makkelijk die basisbox,soms zie je Door de bomen t bos niet meer .
  Mijn nummer 1 ontdekking is toch wel de kokosolie.
  Geweldig spul met tal van mogelijkheden en niet alleen om te koken maar ook voor je huid etc.

  nummer 2 is voor mij Speltmeel,gebruik ik het meest voor gezonde pannenkoeken en wraps.
  zelfs me dochter proeft geen verschil en eet ze met veel smaak op :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 juni 2015 at 16:30

   Oh yes, ik ben ook erg fan van kokosolie. Er staat altijd wel een pot in huis ♥

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.