Beauty Eten & drinken Lifestyle Media

5 x healthy feel good tips

13 juni 2015

feel good tips
Om lekkerder in je vel te komen zitten en wat gezonder te leven zijn er heel veel producten verkrijgbaar. Handige hulpjes die je innerlijke en/of uiterlijke schoonheid een boost kunnen geven of je helpen om bijvoorbeeld voldoende water te drinken, meer tijd voor jezelf vrij te maken en wat minder calorieën tot je te nemen. Regelmatig ontvang ik pakketjes met producten die hierbij aansluiten en ik heb een selectie gemaakt uit de leukste, mooiste en fijnste items hieruit. Lees verder voor enkele healthy feel good tips.

feel good tips
feel good tips
PUUR! Unplug de dag! is een leuk boekje die helemaal aansluit bij één van de persoonlijke doelen die ik mijzelf had gesteld, namelijk het proberen te minderen met mijn smartphone/social media obsessie. Ik kom hier volgende week in een update over mijn doelen op terug, maar ik kan je zeker dit boekje aanraden als jij hier ook mee bezig bent en wel wat hulp kan gebruiken. Dit boekje telt 160 pagina’s die vol staan met tips en tricks om even terug naar de basis te gaan zonder digitale media en wat je dan eventueel wel zou kunnen doen zodat je echt lekkerder in je vel komt te zitten.

Het boekje is bijvoorbeeld ook leuk om cadeau te geven! PUUR! Unplug de dag! is uitgegeven door Uitgeverij KOK, ISBN 9789043525428 en is onder andere bij bol.com verkrijgbaar voor €9,99.

feel good tips
feel good tips
Als je op zoek bent naar een manier om meer of voldoende water te drinken, dan is een herbruikbare drinkfles eigenlijk onmisbaar. En als het er dan ook nog eentje is die vol zit met handigheidjes dan ben ik al snel verkocht. Deze Contigo Cortland fles laat alleen water door als je aan de achterkant met je vinger op de knop drukt en tussen twee slokken in sluit hij ook nog even automatisch waardoor het nooit zal klotsen tijdens bijvoorbeeld het fietsen of reizen in de auto of trein met bochten en hobbels.

– De fles is met één hand te gebruiken doordat er geen draaidop opzit maar een klepje op de drinktuit
– met de haak kan je de fles aan je broekriem, rugzak/tas of fiets hangen
– de fles is gemaakt van het duurzame, BPA-vrije materiaal TritanTM, dat geen geuren vasthoudt
– de fles is heel gemakkelijk te reinigen en kan zelfs in de vaatwasser.

Fijn om te weten: de fles is lekker groot en er kan ongeveer 720ml aan water in. Dit maakt hem misschien iets te groot voor veel handtassen, maar met 2 flessen op een dag zit je al zo goed als aan je 1,5 liter vocht op een dag wat prettig werkt als je hem meeneemt of op je bureau zet als reminder. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor €19,95 bij sport- en kampeerwinkels.

feel good tips
feel good tips
Om even helemaal tot rust te komen tijdens een hectische dag kan soms een klein oplaadmomentje met bijvoorbeeld een kop goede thee al voldoende zijn. Zo ben ik zelf erg fan van milde kruidenthee als kamille (rechts op de foto) maar werd ik ook aangenaam verrast door de jasmine pearls groene thee (links op de foto) van Yeh Collection. Dit merk staat bekend om z’n prachtige theesoorten en verpakkingen en het is een ware snoepwinkel voor de echte theeliefhebbers. Neem maar eens een kijkje in de webwinkel, snuffel rond en je begrijpt wat ik bedoel ♥ Ook het schattige kopje wat je op de foto ziet is hier verkrijgbaar.

feel good tips
Ik schreef al eerder over de vloeibare beautysupplementen van Fountain en ik had van de vier soorten enkel The Super Green Molecule nog niet kunnen proberen en was er toch wel heel nieuwsgierig naar. Deze variant helpt je pH-waarde op peil te houden met onder andere hyaluronzuur,  alfalfa chlorofyl en kelp en volgens het merk zou één glas water met 5ml product (de dagelijkse portie) vergelijkbaar zijn met six bowls of green leafs. Wow! De smaak is redelijk apart ‘grassig’ maar wordt overstemd door de kiwismaak die eraan gegeven is en het geeft een fijne boost die je in tijden van stress bijvoorbeeld goed kan gebruiken, of je neemt het als dagelijkse toevoeging in je voedingspatroon. Tip: Fountain is op dit moment bij De Tuinen verkrijgbaar met een mooie actie waarbij je de tweede fles voor de helft van de prijs kan aanschaffen.

feel good tips
feel good tips
Tussendoortjes nemen, ik ben er persoonlijk niet goed in en vergeet dit vaak waardoor ik soms op de gekste tijden ineens trek krijg. Ik moet hier echt wat strenger voor mijzelf mee gaan zijn, want door echt regelmatig iets te eten hou je je bloedsuikerspiegel ook mooi constant. Deze snackrepen van Curves zijn dan bijvoorbeeld weer lekker handig om in de kast of in je tas te hebben zodat je altijd een mager tussendoortje bij je hebt, want deze repen bevatten 108/117 kcal per stuk en zijn ook nog eens erg lekker. Ze hebben een laag suikergehalte, bevatten weinig verzadigde vetten en zout en redelijk wat eiwitten en vezels waardoor je toch een goed verzadigd gevoel hebt. Dreamy Chocolate Crunch of Blissful Berry Bite zijn verkrijgbaar voor €1,50 per stuk.

Wat is jouw healthy feel good tip? Laat je deze als reactie onder het artikel achter? Ik ben benieuwd :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Reply De favorieten van juni - Meisje Eigenwijsje 10 januari 2024 at 17:11

  […] 5x healthy feel good tips. Ik lees de blog van Desirée erg graag. Ook al schrijft ze veel over beauty, waar ik niet zoveel mee heb, toch kom ik er graag. En maar goed ook anders had ik dit pareltje moeten missen! […]

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 22 juni 2015 at 23:33

  Wat een mooie fles! Ik drink te weinig, dus dat is iets waar ik momenteel mee bezig ben. En omdat je genoeg vloeistof binnen moet krijgen op een dag, en omdat ik graag wat kilootjes kwijt zou raken. Ik heb al flessen en sinds kort ook een beker met fruit filter, dus ik ben er mee bezig :) Fruit om een smaakje aan je water te geven, helpt ook om meer te drinken

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 14 juni 2015 at 09:46

  Oeh leuke producten en tips zeg!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 14 juni 2015 at 09:20

  Die fles ga ik bij mijn zwager bestellen, goeie tip! Ik drink te weinig.
  En ik ga weer terug naar het echte leven, heb gemerkt dat social media iets te veel aan mij trok.
  De gunfactor is bij sommige mensen niet aanwezig en dat trok ik mij te veel aan. Er bovenstaan is makkelijker gezegd dan gedaan. Dus ik ga mijn eigen feelgood vorm geven.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 juni 2015 at 09:26

   Ik vind het heel erg knap dat je deze stap durft te nemen en ik hoop dat je er snel positiviteit uit kan halen. Liefs

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 13 juni 2015 at 14:46

  Hallo!
  Voor mijn afstudeerscriptie onderzoek ik het succes van het fenomeen beautyblogs. Natuurlijk maken blogs en bloggers daar een groot deel van uit, maar laten we vooral de lezers niet vergeten! Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar jullie verhalen en jullie mening. Je zou mij er een groot plezier mee doen en als dank staan er leuke beautyproducten tegenover! Heb je interesse om een paar vragen te beantwoorden? Stuur dan een mailtje naar noortje_korsten@hotmail.com. Alvast bedankt!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 13 juni 2015 at 14:39

  Oh die thee! Ziet er prachtig uit. Al ben ik niet zo van de Jasmine thee. Leuke dingetjes, spreken me wel aan!

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 13 juni 2015 at 12:56

  Wat een fijne tips. Een kopje thee kan inderdaad al een heleboel goedmaken. Ik ga trouwens meteen de waterkoker even aanzetten haha.

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 13 juni 2015 at 11:20

  Die thee <333 wow, bijna kunstwerkjes. Ga straks de website even bekijken. Zelf vind ik het fijn om een fijn health tijdschrift te lezen, zoals Woman's Health of Yoga.

 • Avatar van Ceetje
  Reply Ceetje 13 juni 2015 at 11:09

  Oeh dat boekje lijkt me echt super! Ik wil ook graag wat minder met mn neus in de social media en irl leven :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 13 juni 2015 at 10:51

  Die fles ziet er echt super fancy uit haha, wel handig! Heb zelf ook de Fountain en Curves producten geprobeerd. Vind bij Fountain het wel moeilijk om nou te zeggen of het wel of niet werkt haha. De flesjes zien er wel mooi uit!

 • Avatar van Lizet van Gestel
  Reply Lizet van Gestel 13 juni 2015 at 09:54

  PUUR! Unplug de dag! Lijkt me een super leuk boekje! Idd even afstand nemen van de smartphone en back to basic.
  Ik moet wel zeggen dat ik met dit mooie weer toch ook wel weer een boek af en toe pak en lekker in de tuin ga zitten.

  De webshop ga ik zo eens even lekker in snuffelen want die komt op t juiste moment.
  ik ben nu echt helemaal aan de thee en lekker aan t experimenteren om een ice tea te maken.
  heerlijk met verse munt en gember :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 13 juni 2015 at 09:08

  Het puur boekje lijkt mij erg leuk en de thee lijkt me heerlijk

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 13 juni 2015 at 08:17

  Mijn tip is probeer te minderen met koolhydraten en pak liever iets met wat meer eiwitten tussendoor, daarnaast neem ik tegenwoordig een fjord cracker met mager beleg als tussendoortje, veel vezels en weinig koolhydraten ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 juni 2015 at 07:28

  Zeer fijn en goed artikel om je happy te voelen!
  Handige tips!
  Het boek klinkt interessant en ik ga meteen naar de drink bottle op zoek ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 13 juni 2015 at 07:25

  Mijn healthy feel good tip heb jij min of meer al gezegd. Ik heb doordeweeks altijd twee ‘stuks’/ soorten fruit bij me en/of rijstwafels. Vooral op mijn werk moet ik zeker een tussendoortje pakken anders doe ik dit gewoon niet.. In het weekend lukt me dit nooit zo goed, daarom hou ik mezelf hier doordeweeks gewoon aan.. Dat eerste boek lijkt me erg leuk om te krijgen/ geven. Ik heb twee soortgelijke flessen als die jij in dit artikel noemt.. alleen zijn deze niet zo luxe dat ze na 2 slokken water even geen water meer geven. Mijn ene fles is een Dopper en daar kan geloof ik 500 ml. water in, mijn andere fles is een fruit infusion bottle waar dus fruit in kan (er zit een filter in dus geen fruit tegen je lippen :-). Hierin past 800 ml. water!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.