Beauty

Unboxing Hello Box juni 2015

30 juni 2015

hello box juni
Het unboxen van de vorige Hello Box bracht een boel enthousiasme vanuit mijn kant met zich mee en een heleboel gelijkgestemden in de reacties. Niet alleen ik vond deze maandelijkse beautybox echt een welkome verrassing na alle ‘standaard’ beautyboxen die er verkrijgbaar waren/zijn. De leuke papieren goodies en de handgemaakte bath/body/home geur- en verzorgingsproducten zijn mij goed bevallen. Vandaag de unboxing van de Hello Box juni. Kijk je mee?

hello box juni

De Hello Box is een maandelijks abonnement waarbij je een box gevuld met handgemaakte bath/body/home geur- en verzorgingsproducten ontvangt. Je krijgt de box telkens aan het eind van de maand toegestuurd en ze beloven elke keer minstens 5-6 fullsize producten. De box kost €19,95 voor een losse maand en wordt steeds goedkoper als je voor een langere periode een abonnement afsluit. Bij een jaarabonnement betaal je uiteindelijk per box €15,95 èn vanaf 3 maanden krijg je een extra box gratis.

Met de kortingscode LOVEHELLOBOX krijg je trouwens nog eens 10% korting op elk abonnement, deze kortingscode is geldig tot en met 31 juli 2015.

Ik vond de volgende producten in de Hello Box juni:

Kaartjes met informatie over Hello Box, een ‘spa menu’ met informatie over de producten in de doos en weer ontzettend leuke papieren goodies/stationary zoals masking tape/washi tape stickers, een pen, een retro kaartje, decotape op rol, post-it’s en een schattig papierklemmetje. Ik ben dan misschien wel ‘al’ 30, maar ik blijf zulke extraatjes erg leuk vinden ♥

hello box juni
hello box juni
Badzout (200gr)
Een puntzakje blauwgekleurd badzout met een lekkere frisse geur die het ook erg goed voor voetenbadjes na lange dagen buiten de deur. Doordat het gemaakt is van Dode Zeezout zitten er mineralen in die goed zijn voor de huid en ik kom er helemaal van tot rust.

Satsuma Body Milk (200ml)
Een dunne bodylotion die redelijk snel intrekt en de heerlijke geur van mandarijntjes achterlaat op de huid. Er zit onder andere zonnebloemolie, sojaolie, glycerine, vitamine E, weidebloemolie, jojoba olie, yoghurt extract, aloë vera, vitamine C en urea in. Erg fijne hydraterende en voedende bestanddelen dus en toch trekt hij lekker vlot in en voelt de huid lekker zacht en soepel aan.

WoWo jelly soap (100gr)
Een neongele showerjelly met een lekkere zoete geur. Je breekt een stukje af en sopt je ermee in of stopt hem in een puff voor meer schuim. Echt een fun product waar ik bij Lush ook altijd zo gek van ben! Door de toevoegingen zoals glycerine en zeewierextract ook nog niet eens heel uitdrogend, wat veel douchegels helaas wel zijn.

hello box juni
hello box juni
Magnolia Flower handcrème (30ml)
Deze handcrème heeft echt een heerlijke en frisse witte-bloemengeur, heel zacht en vrouwelijk en draagt bijna als een parfum. De handcrème trekt snel in en is dus ook voor overdag fijn om te gebruiken en er zit onder andere vitamine E, aloë vera gel en urea in.

Glam dusting powder (50gr)
Een lichaamspoeder met een kleine puff erbij in de geur van bloemige vanille. Je kan een product als deze in de zomer goed gebruiken tussen warme plekjes om schuurplekken te voorkomen zoals tussen de bovenbenen als je een rokje draagt bijvoorbeeld. Of gewoon na het douchen over je hele lijf om er lekker naar te ruiken en superzacht aan te voelen. Er zit onder andere bentonietklei in wat geneeskrachtige en ontstekingsremmende eigenschappen voor de huid zou hebben.

Summer Kiss lip tint
Een gekleurde lippenbalsem met olijfolie en bijenwas in een frisroze kleur met blauwpaarse glans die geleverd wordt met een klein lippenseeltje erbij, al kan je hem ook gewoon met je vingers gebruiken. Qua pigmentatie moet je denken aan een gekleurde lippenbalsem, fijn voor elke dag als je ook zo van rozetinten houdt :)

Ben ik over de Hello Box juni net zo te spreken als over de mei-editie? Oh, yes! Ik vind dit gewoonweg echt heel erg leuk en je kan me er heel blij mee maken. De anders-dan-anders producten en dat homemade gevoel erbij met de uniekere geuren geven het echt zo’n feel good gevoel. Ik ben heel benieuwd of deze box dat gevoel op langere termijn ook vast kan houden.

Ik ben benieuwd.. Wat vind jij van de Hello Box?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 6 juli 2015 at 20:23

  Superblij met deze box. Nog bedankt voor de tip vorige maand

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 30 juni 2015 at 21:49

  Ook deze box ziet er weer helemaal leuk uit, …dit zijn echt kadootjes aan jezelf, leuk!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 juni 2015 at 19:25

  Wat een speciale box!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 30 juni 2015 at 11:40

  Oooh wat ziet dat er tof uit. Ik heb een zwak voor spulletjes met zo’n hoog cuteness gehalte, ook ik ben de 30 gepasseerd maar vind het nog steeds zo mooi! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 juni 2015 at 14:00

   Ahhh yes, ben ik niet de enige haha! #nevergrowup ;)

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 30 juni 2015 at 11:27

  Wat een box om blij van te worden! Ik ken deze box stiekem alleen nog niet. Leuk om zo nieuwe boxen te ontdekken.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 30 juni 2015 at 10:53

  Wat een lekkere en leuke inhoud haha. Ik wil deze box ook 1 x proberen.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 30 juni 2015 at 08:38

  Dat badzout wil ik ook wel eens proberen. Zelf ben ik dol op badproducten

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 juni 2015 at 07:08

  Leuk, heb hem deze maand ook gekregen maar kreeg hem pas gisteravond via de buren. Vandaag dus lekker uitpakken, leuk om alvast een voorproefje te hebben gehad. Het zag er erg leuk en vol uit!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 30 juni 2015 at 06:50

  De box ziet er weer heerlijk uit..Zo’n vrolijke box :-)! Het badzout lijkt me heerlijk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 juni 2015 at 06:38

  Ik zag net de leuke inhoud van de box op het blog van beautyspots.nl en daar werd jouw naam in het artikel van vandaag vermeld

 • Avatar van Pink it
  Reply Pink it 30 juni 2015 at 06:37

  Deze box ziet er echt weer heel erg leuk eruit x

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.