Beauty

Kruidvat Spa Secrets

8 juni 2015

Kruidvat spa secrets
Ik hou van wellnessproducten waarmee je je badkamer omtovert tot je eigen hamam om tot rust te komen, jezelf goed te verzorgen en weer even op te laden. Onlangs werd de luxe spa & wellness verwenlijn Kruidvat spa secrets gelanceerd en ik was direct enthousiast. De drie verschillende geurlijnen zijn geïnspireerd op de traditionele en authentieke badrituelen uit mystieke bestemmingen van over de hele wereld, de verpakkingen zijn mooi vormgegeven en de geuren zijn heerlijk! Lees verder voor meer informatie, foto’s en reviews.

Kruidvat spa secrets
Kruidvat spa secrets
Kruidvat Spa Secrets traditions of Japan met de geur van bamboo & blue lotus is geïnspireerd op het badritueel dat de ziel reinigt en bevat verschillende verzachtende en herstellende eigenschappen. De Japanse geisha’s kennen het ritueel The Yu om hun ziel te zuiveren waarbij bloemblaadjes van de lotus aan het water wordt toegevoegd.

De geur van deze lijn is heerlijk zacht en fris, echt zo’n cleane geur met een bloemig randje. Echt heerlijk voor in de ochtend om rustig mee wakker te worden of in de zomer te gebruiken op een warme dag. De shower foam is zoals elke andere shower foam; met een klein beetje product krijg je een flinke lading schuim. Heerlijk! Qua ingrediënten niet heel erg interessant, al zit er wel hydraterende glycerine en plantenextracten van lotus en bamboe in, maar hij reinigt wel lekker. De jelly body scrub vind ik persoonlijk een aanrader omdat hij lekker zacht aanvoelt op de huid en niet al te grove scrubkorrels bevat. Er zit onder andere glycerine en dezelfde plantenextracten in, maar ook stukjes luffa spons en enkele lichte zuren die de huid lekker glad en zacht maken. Naderhand wel even smeren met een bodylotion of iets dergelijks om de huid extra te hydrateren.

Deze lijn bestaat uit de volgende producten:

– shower foam 200ml, €3,99
– shower gel 250ml, €2,99
– bodylotion 250ml, €4,99
– jelly body scrub 200ml, €3,99.

Kruidvat spa secrets
Kruidvat spa secrets
Kruidvat Spa Secrets treasures of Morocco met argan oil & rose is geïnspireerd op het hamam-schoonheidsritueel wat sterk reinigend en verzorgend is. Arganolie wordt vanuit de oude tradities gebruikt om te verzorgen en te beschermen tegen de gure wind en de zon en rozenwater is mild en staat bekend om de kalmerende en verzachtende eigenschappen.

De geur van deze lijn is verwarmend en bloemig tegelijk en de rozengeur is niet zo’n synthetische als wat vaak gebruikt wordt, maar ruikt echt naar rozen. Een heerlijke lijn om de dag mee af te sluiten of als je een drogere huid hebt want daar is arganolie perfect geschikt voor. De sugar body scrub voelt een beetje plakkerig aan, maar scrubt redelijk intensief. Er zit onder andere glycerine, arganolie, rozenextract en rozenolie in en naderhand voelt mijn huid lekker zacht waardoor ik niet direct een bodylotion hoef te gebruiken. De body oil is erg dun en smeert hierdoor heel prettig uit. Als basis had ik liever een wat beter ingrediënt dan minerale olie gezien, maar dan was hij wel een stuk prijziger geworden. Verder zit er onder andere zoete amandelolie,  arganolie, vitamine E en rozenextract in en wordt mijn huid er lekker glad en soepel van en krijgt het een mooie glow.

Deze lijn bestaat uit de volgende producten:

– shower foam 200ml, €3,99
– shower cream 250ml, €2,99
– sugar body scrub 250ml, €4,99
– body oil 250ml, €4,99
– handcream 75ml, €2,99.

Kruidvat spa secrets
Kruidvat spa secrets
Kruidvat Spa Secrets miracles of Bali met coconut water & frangipani is geïnspireerd op de geheimen van de kuuroorden op de mooiste tropische eilanden van Bali. Ontdek het Lulur-schoonheidsritueel van Balinese prinsessen en toekomstige bruiden wat zorgt voor het herstellen van de innerlijke harmonie en wat zorgt voor een gladde, zachte en stralende huid.

De geur van deze lijn is zacht, zonnig en bloemig en doet me echt denken aan die van een luxe zonnebrandcrème. Je krijgt er een instant feel good gevoel van en haalt er het hele jaar door de zomer mee in huis. De body cream bevat onder andere shea boter, glycerine, zoete amandelolie, bijenwas, kokoswater, olijfolie, bloemenextract en zonnebloemolie. Een lekkere stevige body butter die echt geschikt is voor de drogere huidjes. Hij smeert lekker uit, trekt redelijk vlot in maar laat wel een voedend laagje achter. Ik hou ervan omdat mijn huid zo beter gevoed wordt, maar het kan voor de zomer overdag wellicht net iets teveel zijn waardoor het wat kan gaan ‘zweten’.

Deze lijn bestaat uit de volgende producten:

– shower foam 200ml, €3,99
– body cream 250ml, €4,99
– shower gel 250ml, €2,99
– white sand body scrub 200ml, €3,99.

Ik vind dat de lijn ergens wat weg heeft van de producten van Rituals qua geuren en dat is dus helemaal zo verkeerd nog niet. Ik denk dat je al snel merken in het wellnessassortiment met elkaar gaat vergelijken en dan kom je toch al snel bij Rituals uit. Deze Kruidvat Spa Secrets lijnen hebben mooie verpakkingen en je zou echt niet denken dat het zulke budgetvriendelijke producten zijn als je ze ziet. Het is leuk om zo voor niet al teveel geld een complete verzorgingslijn voor het lichaam in huis te kunnen halen of samen te kunnen stellen voor een fijn verwencadeau voor iemand anders.

Welk geurlijn spreekt jou het meeste aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Judith de Dood
    Reply Judith de Dood 25 juli 2016 at 18:25

    heb de rode lijn gekocht voor mijn tante, maar eerst geroken natuurlijk. heeerlijk, heerlijk. die ga ik voor mn zelf ook aanschaffen, zwoel luchtje, kroel luchtje,.. hi hi

  • Avatar van Imke
    Reply Imke 12 juni 2015 at 22:15

    Ik ga morgen direct even snuffelen

  • Avatar van Anouska
    Reply Anouska 10 juni 2015 at 14:00

    Wat een mooie producten van Kruidvat, echt luxe producten en nog betaalbaar ook. Ik ben ook dol op Rituals vooral de Tao serie vind ik heerlijk. Ik ben echt heel nieuwsgierig naar deze producten en vooral de miracles of bali! Leuk en mooi artikel heb je weer geplaatst!

  • Avatar van NailTalk
    Reply NailTalk 10 juni 2015 at 13:33

    Oei lastig hoor. Alle drie lijnen klinken zo fijn, vooral qua geur! Al ben ik niet zo heel erg fan van rozen geur, dus ik zou waarschijnlijk die laten liggen.

  • Avatar van Tania
    Reply Tania 9 juni 2015 at 12:42

    Oh, alleen al die verpakkingen. ik ga zeker eens een kijkje gaan nemen bij kruidvat hiervoor.

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 8 juni 2015 at 23:00

    Ik ben enorm blij met deze producten, mijn favoriet is de gele lijn :-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 9 juni 2015 at 08:34

      Heerlijk he, die zonnige geur! Voor de zomer ook zeker mijn favoriet, al vind ik de andere twee ook echt heel lekker ^^

  • Avatar van Judith
    Reply Judith 8 juni 2015 at 22:01

    Oee, ik ben nu echt heel nieuwsgierig geworden naar deze producten. Voor nu spreekt vooral de gele lijn me heel erg aan, maar ben benieuwd naar de geuren. Snel maar eens naar de Kruidvat om te ruiken. :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 9 juni 2015 at 08:34

      Ik ben benieuwd welke geur je uiteindelijk het lekkerst vindt :)

  • Avatar van Beau
    Reply Beau 8 juni 2015 at 20:02

    ik ben enorm fan van Rituals maar ga deze lijn zeker uitproberen, over twee weken wordt mijn badkamer helemaal verbouwd dus dat wordt hopelijk nog meer genieten ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 9 juni 2015 at 08:35

      Oh, wat een heerlijk vooruitzicht zeg. Genieten!

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 8 juni 2015 at 19:41

    Ik moet de geuren echt eventjes gaan ruiken om te zien welke mijn favoriet is..Ik had me voorgenomen dat ik dit de eerstvolgende keer zou gaan doen als ik in de Kruidvat was.., Uhm, afgelopen zaterdag was ik in de Kruidvat en ben dit compleet vergeten, volgende keer maar eens even doen!

  • Avatar van Wies | Nature of Happiness
    Reply Wies | Nature of Happiness 8 juni 2015 at 16:07

    De producten vind ik er echt leuk uitzien, en ik zou helemaal niet aan de Kruidvat denken als ik ze zou zien. Ik ben er heel erg benieuwd naar, ze lijken me erg fijn! Ze passen zeker in het rijtje van Rituals thuis :)

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur's Beautytips 8 juni 2015 at 13:46

    De traditions of Japan spreekt mij het meeste aan. Ik ga snel eens kijken bij de Kruidvat want het klinkt wel erg goed allemaal. Ze hebben idd wat weg van Rituals :)

  • Avatar van Romina
    Reply Romina 8 juni 2015 at 12:04

    Ik ben heel benieuwd naar deze producten! Zeker omdat ze vergelijkbaar zijn met rituals! :D Ik ga er binnenkort eens aan snuffelen :D

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 8 juni 2015 at 11:19

    Wat een leuke verpakkingen! Ik ben benieuwd naar de sugar scrub !

  • Avatar van Nanda
    Reply Nanda 8 juni 2015 at 11:17

    Hmm, ik wil ze eigenlijk meteen even gaan ruiken. Klinkt heerlijk, ben altijd al gek op de bodyscrub van het Kruidvat (en ook die van Collistar, haha), ik ze allemaal wel testen. Gelukkig kan dat voor die prijs..

  • Avatar van Beautyjuf
    Reply Beautyjuf 8 juni 2015 at 11:14

    Oh, wat doe je me aan?! Ik mag geen lichaamsverzorgingsproducten meer kopen, omdat mijn kasten uitpuilen. Deze lijn(en) zou ik eigenlijk zo graag willen uitproberen. Met name de body cream (lijn Bali) lijkt me heerlijk. Wat onhandig dat deze pot er trouwens hetzelfde uitziet als de scrub uit de andere lijn.

  • Avatar van Marion
    Reply Marion 8 juni 2015 at 11:12

    Oh neeeeeeeee! Ooooh waarom heb ik een shopverbod op doucheproducten? Ze lijken me allemaal lekker!!! Oké, dan maak een deal. Ik koop ze niet alle drie, maar ik koop er één. Moet kunnen toch? Thanks voor de fijne review!

  • Avatar van LeefenLeven
    Reply LeefenLeven 8 juni 2015 at 10:54

    Mij lijkt de Japan versie heerlijk. Nog niet geroken in de winkel, maar ik moet van mezelf eerst de spulletjes opmaken die ik in huis heb. Wel een heel tof idee van Kruidvat om dit uit te brengen!

  • Avatar van FabulousHeidi
    Reply FabulousHeidi 8 juni 2015 at 10:51

    Klinkt goed moet ik zeggen, ik heb ze nog niet geroken maar zoals je hebt beschrijft lijkt de laatste miracles of Bali mij erg lekker. Qua verpakkingen ziet het erg ook goed uit. Ik ga ze snel ’s besnuffelen :-)

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 8 juni 2015 at 10:32

    Ik vind de geuren heerlijk, maar de rode is toch wel mijn favoriet

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 8 juni 2015 at 10:30

    Ik was zo blij toen ze in ons filiaal binnenkwamen! Altijd leuk om als eerste de nieuwtjes te zien :-) Ik vind de gele geur iets te zwaar, de oranje vond ik erg lekker terwijl ik normaal echt niet van rozen houd.

  • Avatar van Julie
    Reply Julie 8 juni 2015 at 10:28

    Als cadeau voor iemand anders zijn ze inderdaad perfect! :-)
    Ik vind zelf de rode lijn heel lekker!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.