Beauty

MAC Giambattista Valli collectie

18 juni 2015

MAC Giambattista Valli
We moeten er met z’n allen nog een tijdje op wachten maar ik wilde deze prachtige MAC Giambattista Valli collectie uit enthousiasme alvast even als tussendoortje met jullie delen. De collectie bestaat enkel uit zes verschillende lipproducten, maar de promotiefoto’s, vormgeving en kleuren zijn erg mooi en ik denk dat deze collectie snel uitverkocht zal gaan zijn.. MAC ging voor deze collectie een samenwerking aan met de Italiaanse fashiondesigner Giambattista Valli die bekend staat om zijn door bloemen geïnspireerde ontwerpen. De vijf kleuren in deze collectie zijn dan ook geïnspireerd op eerdere designs van zijn hand.


MAC Giambattista Valli
MAC Giambattista Valli
“Fashion designer Giambattista Valli brings his effortless elegance and luxurious celebration of the female form to a stunning collection of timeless lipsticks.”

De MAC Giambattista Valli collectie bestaat uit 5 kleuren lipstick die allemaal een matte finish hebben.

Bianca B, bleek witroze
Tats, fel fuchsiaroze
Margherita, zonnig en helder perzik
Charlotte, vol en warm rood
Eugenie, donkere kersenkleur met blauwe ondertoon.

Daarnaast is de collectie aangevuld met de crystal glaze gloss Lena die een subtiele meerkleurige parelglans heeft. Los te gebruiken maar ook erg mooi met de matte lipsticks te combineren.

MAC Giambattista Valli

De collectie zal pas vanaf 12 september in Nederland verkrijgbaar zijn, maar noteer de datum alvast in je agenda als je er iets van wil hebben.. Ik gok zo dat de collectie snel uitverkocht is! De lipsticks zullen verkrijgbaar zijn voor €21,00 per stuk en de gloss zal €24,00 gaan kosten. De collectie zal zowel online als in de MAC Pro Store te vinden zijn.

Ik vind – hoe kan het ook anders – de fuchsiaroze kleur heel erg mooi en vind het erg mooi en praktisch dat de huls dezelfde kleur als de lipstick heeft gekregen. Als ik de lichtroze zo op de promotiefoto aangebracht bij het model zie dan spreekt deze me ergens ook wel aan (ook handig om met andere lipsticks te mengen denk ik) en wellicht bevalt de oranje kleur mij ook als hij niet te fel is maar echt wat meer zacht peachy in zich heeft zoals het op de foto’s lijkt. Op Temptalia zijn in ieder geval al swatches te zien die veelbelovend zijn!

Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 19 juni 2015 at 13:06

  Ik ben erg benieuwd naar de lippenstiften. Ze lijken mij super.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 18 juni 2015 at 21:15

  Tats heeft echt mijn voorkeur. WAUW!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 18 juni 2015 at 20:00

  Eindelijk word ik weer blij van een nieuwe Mac collectie!!! Bianca spreekt me qua uiterlijke kleur meer aan maar op m’n lippen is hij denk ik te flets. De fuchsia vind ik ook heel mooi.

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 18 juni 2015 at 18:58

  Ik wil Bianca B en de gloss hebben hebben hebben!!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 18 juni 2015 at 18:01

  Bianca B. vind ik op de campagnefoto echt ge-wel-dig.. als ik vervolgens kijk op Temptalia vind ik hem erg tegenvallen… Daar vind ik Margherita wel weer een plaatje zeg, wow!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 18 juni 2015 at 14:28

  Ik wil margertiha heel graag

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 18 juni 2015 at 14:22

  ik vind de eerste drie zooo ontzettend mooi, en zou zelfs de laatste twee voor winters weer gebruiken. Ik werd helemaal enthousiast toen de persbericht binnenkwam!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.