Fashion

Plussize | 10 x must have witte blazers

25 juni 2015

plussize witte blazer grote maten
De witte blazer lijkt elk jaar weer terug te komen in de zomer en dit jaar kunnen we er echt niet meer omheen. Leuk om te combineren met een destroyed/ripped jeans en je favoriete sneakers, maar ook leuk met een donkere clean jeans en een paar pumps en je kan hem zelfs over een maxidress aantrekken als het een wat korter model is. Het was nog een flinke klus om echt leuke exemplaren plussize witte blazer te vinden, maar ik heb mijn best gedaan en laat er vandaag 10 aan je zien in verschillende prijsklassen. Een must have voor de zomer!

plussize witte blazer grote maten
Veruit de leukste jasjes vond ik bij MANGO Violeta, de plussize collectie die loopt tot en met kledingmaat 52. Ik ben er persoonlijk erg fan van omdat het gewoonweg eens ‘normale’ kleding volgens de laatste trends is die is doorgevoerd in grotere maten. Ook de stoffen, kleuren en modellen van de kledingstukken spreken mij aan. Zoals je ziet zijn alle jasjes spierwit en hebben ze net wat andere details. Van een gewoon blazerjasje met ritszakjes en een model zonder kraag met één goudkleurige knoop tot aan een langer model in een structuurstofje en een wat meer sportief model in een mooie stof. De prijzen van deze modellen variëren van €34,99 tot aan €69,99 en zijn op dit moment allemaal in de uitverkoop te vinden. Score!

plussize witte blazer grote maten
– Dit sportievere model is ongevoerd en daardoor lekker luchtig voor de zomer en dit model heeft een sierrits op taillehoogte. Dit jasje kost nu €48,99 en zit op dit moment in de sale-collectie bij Paprika en is online nog verkrijgbaar toe en met kledingmaat 50, waar dit merk normaal tot en maat kledingmaat 54 doorloopt.

– Deze spierwitte blazer van New Look Inspire (€24,99) is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 56, heeft een driekwartmouw en is wat stoerder openvallend doordat hij geen sluiting heeft. Dit model is trouwens uitgevoerd in een stretchstof en draagt dus lekker comfortabel.

– Deze langere blazer is mooi afgewerkt en wat chiquer, maar ik zie hem ook al helemaal voor me met een toffe jeans en sneakertjes voor een zomerse look. Deze witte blazer is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 54 en is van het merk s.Oliver.

plussize witte blazer grote maten
– Dit model zonder kraag maar met een toffe peplum-onderkant heeft een ritssluiting aan de voorkant en spotte ik in de Boohoo Plus collectie voor €30,00. Zo’n onderkant verbergt mooi een buikje waar je onzeker over bent en geeft gesloten net wat meer ruimte als je gaat zitten.

– De sierrits in het midden, een model zonder kraag en zonder sluiting.. Lekker casual! Deze witte blazer van Carmakoma is nu verkrijgbaar in de sale voor €65,00 en is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 58/60. Sowieso zou je dit merk eens moeten bekijken, het zou echt bekender mogen zijn vanwege de stoere en mooie vormen en goede kwaliteit.

– Als laatste vond ik ook nog een leuk korter model blazer/jasje van wit imitatieleer welke meer geschikt is voor de stoerdere types en je ook als tussenjasje in de lente en herfst kan dragen. Je vindt deze bij MS Mode voor €35,00 en hij is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 52.

Op zoek naar meer leuke plussize shoppingtips? Neem dan zeker eens een kijkje in dit overzicht met leuke plussize webwinkels.

Heb jij al een witte blazer in je kledingkast hangen? Is het iets wat je zou dragen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Pirre
    Reply Pirre 28 juni 2015 at 17:33

    Wauw die laatste links onder vind ik erg mooi! Maar ik en wit? Komt echt niet goed…

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 26 juni 2015 at 11:29

    Een witte blazer staat ook nog op mijn wishlist

  • Avatar van Michelle Kaiser
    Reply Michelle Kaiser 25 juni 2015 at 22:01

    Ik ben verliefd op die van BOOHOO.

  • Avatar van femkedj
    Reply femkedj 25 juni 2015 at 17:36

    Wat een leuke colberts. Ik heb helaas een tijdje terug mijn favoriete witte blazer verpest..Toen snel een nieuwe gehaald maar zo mooi als mijn favo witte, is die absoluut niet!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 juni 2015 at 09:48

      Ahhhh, zo balen als je favoriete item verpest raakt door vlekken een scheur ofzoiets.. Hoop dat je snel een mooie vervanger vindt!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 25 juni 2015 at 16:01

    Erg mooie kolberts!
    Ik ben op zoek naar een roze.

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 25 juni 2015 at 15:18

    Leuke blazers! Al zou ik ze vrees ik heel snel vies maken, haha.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 juni 2015 at 09:49

      Oh, hou op! Ik zou zo’n witte binnen een uur smoezelig hebben denk ik, zeker met die kleine smeerpoets om me heen (en ook gewoon omdat ik niet oplet haha).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.