Beauty

Sally Hansen Miracle Gel | Shock Wave & Tea Party

25 juni 2015

Sally Hansen Miracle Gel
De Sally Hansen Miracle Gel nagellak heb ik al vaker voorbij laten komen op de website en behoort samen met essie en OPI echt tot mijn favoriete nagellakmerken vanwege de mooie kleuren, fijne kwaliteit en langere houdbaarheid. Van deze drie merken wint deze Miracle Gel zonder twijfel, omdat het geen normale nagellak is maar een gellak die zonder lamp uithardt. Vandaag wil ik je graag twee heerlijke zomerse kleurtjes laten zien met meer informatie, foto’s en swatches.

Sally Hansen Miracle Gel
Sally Hansen Miracle Gel
Sally Hansen Miracle Gel
Sally Hansen Miracle Gel in de kleur 310 Shock Wave is een heerlijke roze kleur met een duidelijk koele ondertoon waardoor hij soms een paarsig gloedje lijkt te hebben. Deze kleur heeft een creamy finish en dekt volledig in twee laagjes. Een lekker girly kleurtje die perfect past bij de lente en zomer om wat vrolijkheid te brengen.

Sally Hansen Miracle Gel in de kleur 420 Tea Party is een heel lichtblauwe kleur nagellak die richting wit gaat in bepaald licht en wat ijzigs over zich heeft door de subtiele metallic-achtige finish. Deze kleur dekt volledig in 3 laagjes. Deze kleur zie ik voor me bij mooi (zon)gebruinde handen en voeten, maar nodigt ook weer uit om lekker mee aan de slag te gaan voor toffe nailarts.

Sally Hansen Miracle Gel
De Sally Hansen Miracle Gel nagellak werkt in twee stappen waarbij je zorgt dat je vooraf schone, droge en vetvrije nagels hebt. Je brengt vervolgens de kleurlak die een basecoat in zich verwerkt heeft aan totdat hij volledig dekt (wel telkens tussen de laagjes door even goed laten drogen) en na de laatste kleurlaag breng je de Miracle Gel top coat aan. Mijn tips: lak tot ‘over de stootrandjes’ van je nagels zodat de lak niet kan krimpen tijdens het drogen voor het mooiste en langst houdbare effect en lak overdag zodat je met het daglicht preciezer kan werken èn ik heb het idee dat ze dan ook echt een stukje sneller drogen.

Laat de nagellak compleet drogen, wat bij mij als ik overdag lak in zo’n 10 minuten gebeurd is, en je kan door met je dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier kan je lekker lang van je manicure genieten en is het een perfecte uitkomst voor weekendjes weg en vakantie. Ik heb de lak regelmatig langere periodes op, maar vaak vind ik ze na een week net wat doffer worden en minder netjes langs de randjes. Wel heb ik ze eens getest tot 14 dagen lang en het resultaat kon je zien op de onderste foto in dit artikel.

De Sally Hansen Miracle Gel nagellak is verkrijgbaar in 47 verschillende kleuren en finishes voor €11,99 per lak/top coat. Tip: er zijn regelmatig acties waarbij je de topcoat gratis krijgt bij aankoop van een kleurtje :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 27 juni 2015 at 11:48

  Het is aan de prijs maar dan heb je volgens mij ook echt iets goeds! Beide leuke en lieve kleurtjes!

 • Avatar van fabulousheidi
  Reply fabulousheidi 26 juni 2015 at 10:05

  Beide supermooi! De Tea Party vind ik echt prachtig, erg mooi merk en de gel lakken werken (dankzij jou dat ik hier achter ben gekomen door de winactie van vorig jaar) echt super!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 25 juni 2015 at 20:59

  Prachtig zijn deze beiden tinten nagellak, hier word je hartstikke hebberig van en zeker van de roze….wat een heerlijke Barbie kleur….

 • Avatar van storiesandforever
  Reply storiesandforever 25 juni 2015 at 13:18

  O, wauw! Tea Party is mijn favoriet :-)

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 25 juni 2015 at 11:13

  Super mooie kleuren en zo lekker voor de zomer.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 25 juni 2015 at 11:00

  Zelf vind ik deze lakken ook geweldig.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 25 juni 2015 at 10:06

  Mooie kleuren, alleen ik ben heel ongeduldig met gel lakken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juni 2015 at 09:51

   Ik heb ook niet echt geduld met nagels lakken hoor, ook omdat ik na het lakken altijd spontaan naar de wc moet ofzo.. ;)

   • Avatar van Manon Boerakker
    Reply Manon Boerakker 26 juni 2015 at 09:54

    Haha ook dat! Terwijl je van te voren al naar de wc bent geweest !? Alleen 14 dagen vind ik wel lang voor mij ik vind het altijd erg leuk om te wisselen, maar ik ben zeker wel benieuwd hierna

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 25 juni 2015 at 09:45

  Oeh! Shock wave is prachtig!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 25 juni 2015 at 09:38

  Ah ik vind deze lakjes zó fijn! <3

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 25 juni 2015 at 09:33

  Ik ben benieuwd hoe lang ze het bij mij zouden volhouden

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 juni 2015 at 09:26

  Mooie nagellakken en ik heb er ook 1 ben er zeer tevreden over.
  Mooi meegenomen zo een leuke aanbieding.

 • Avatar van 40PlusVrouw
  Reply 40PlusVrouw 25 juni 2015 at 08:04

  Ooit zo’n gel-lak nagels laten lakken met lamp. Nooit meer. Ik werd er kriebelig van.
  Dit lijkt me fijner. Echter ik haal mijn lak er toch om de dag af. Of soms al eerder. Wie weet….. Leuke aanbieding komt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2015 at 08:35

   Haha, heel herkenbaar hoor. Ik wil vaak ook weer een ander kleurtje na een paar dagen :)

 • Avatar van Lizet van Gestel
  Reply Lizet van Gestel 25 juni 2015 at 07:35

  Ik ben ook helemaal fan van deze gellak.
  Vandaag ga ik me verwennen met een nieuwe zomerse kleur of 2 eigenlijk want bij ici paris nu 1+1 gratis :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juni 2015 at 08:35

   Leuke actie, dankjewel voor het delen! Ik ben benieuwd voor welke kleurtjes je gaat..

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 25 juni 2015 at 07:32

  Lichtblauw, die moet ik hebben zit alleen nog te twijfelen om gellak bij de salon te laten zetten of toch Sally Hansen ;)

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 25 juni 2015 at 07:04

  Wat zijn het weer heerlijke kleuren! Ik heb nog nooit een Sally Hansen lakje geprobeerd maar alle blogs die ik lees zijn razend enthousiast.. Ik vind allebei de kleuren in jouw review erg tof.. Fijn dat hij ook zo snel droog is, just what I like :-)!

 • Avatar van Pink it
  Reply Pink it 25 juni 2015 at 06:58

  Die roze kleur vind ik helemaal geweldig :-) maar ik mag van mij zelf geen nagellak meer kopen x

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.