Beauty

Vaseline advanced repair bodylotion spray

22 juni 2015

vaseline advanced repair bodylotion spray
Vaseline bracht in het verleden al verschillende soorten bodylotionsprays uit, maar heeft er een nieuwe variant bij. De Vaseline advanced repair bodylotion spray is geschikt voor de droge en gevoelige huid, bevat twee keer zoveel hydraterende bestanddelen en er zitten microdruppels vaseline jelly in verwerkt. Tijd om deze eens te gaan proberen! Lees verder voor meer informatie, foto’s en de review.

Mijn huid heeft twee periodes in het jaar dat deze echt het droogst is en dat is in de winter en gek genoeg in de zomer. Nouja, gek genoeg.. Ergens is het ook wel weer te begrijpen door de warmte van de zon, wisselende temperaturen en zout water van de zee. Wel is er een groot verschil tussen wat ik in de zomer en winter smeer; in de winter moet dit vooral lekker voedend zijn en mag het echt wel een laagje achterlaten op mijn huid, maar in de zomer moet het vooral lekker snel intrekken, goed hydrateren maar liever geen laagje naderhand. Zo’n ‘te vol’ product in de zomer zorgt er dan namelijk al snel voor dat ik het ‘uit ga zweten’ en me de hele dag door klam en plakkerig voel.

vaseline advanced repair bodylotion spray

Deze Vaseline advanced repair bodylotion spray is parfumvrij en er zit onder andere hydraterende glycerine, huideigen vetzuren en vaseline jelly in verwerkt om de huid te herstellen. Er zijn veel tegenstrijdige berichten te vinden over vaseline in verzorgingsproducten, het legt namelijk een isolatielaagje op de huid. Wereldwijd is het door dermatologen een geliefd ingrediënt en wordt het ingezet bij de behandeling van diverse huidaandoeningen. Dit ‘laagje’ zorgt er namelijk voor dat de huid minder vocht verliest en de huidbarrière wordt hersteld.

Maak je je zorgen dat je huid zo wellicht minder goed kan ‘ademen’? Veel mensen weten niet dat de huid niet ademt, maar dat zuurstof door het bloed wordt aangeleverd en niet van buitenaf komt :)

Je opent de spraybodylotion door de dop een stukje te draaien en je brengt de bodylotion vervolgens als een deodorant aan, maar dan op je huid en niet onder je oksels. Doe dit trouwens niet van te ver weg, maar vanaf zo’n 10 centimeter afstand. Je hebt zo in no time op je armen en benen een streep en over je romp enkele strepen gezet die je hierna lekker vlotjes uit kan smeren. De lotion trekt snel in, laat de huid lekker zacht en soepel aanvoelen maar laat geen laagje achter op de huid. Heel fijn, want hierna kan je je direct aankleden. Deze bodylotion is zo goed als geurloos, er zitten siliconen in (handig om te vermelden voor wie dit liever niet heeft) en is fijn voor het elke dag gebruik na het douchen.

vaseline advanced repair bodylotion spray

Voor de echt heel erg droge huidjes ben ik bang dat het niet voldoende voeding biedt, maar als je op zoek bent naar een goed hydraterend product wat snel intrekt dan kan ik je zeker aanraden deze eens te proberen.

De Vaseline advanced repair bodylotion spray is verkrijgbaar voor €8,29 (190ml).

Wat smeer jij in de zomer het liefst op je huid? Een bodylotion, bodybutter, spraylotion of huidolie?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 23 juni 2015 at 14:48

  Klinkt heerlijk. Ik gebruik graag butters als ik ’s avonds douche, maar een iets lichtere lotion voor overdag. Mijn favorieten zijn de BB Shea van the body shop, Clinique heeft een hele fijne dikke body creme in lichtgele verpakking en ik gebruik nu een natuurlijk product van …. kan niet meer op de naam komen, sorry.

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 22 juni 2015 at 20:41

  Goh, lijkt me erg fijn! Heb de ‘oudere’ versie niet geprobeerd. Maar het lijkt me toch wel wat :)

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 22 juni 2015 at 19:36

  Wat merk je als verschil met eerdere versie?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juni 2015 at 14:40

   Dat deze variant wat frisser is maar toch goed hydrateert en geen geur heeft :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 22 juni 2015 at 18:50

  Dit product spreekt mij niet zo erg aan. Wat ik zelf lange tijd gebruikte is de bodylotion van Nivea die je onder de douche al op doet, daar werd mijn huid lekker zacht van.., Ik gebruik deze nu niet meer, maar als ik weer iets wens te gebruiken koop ik zeker die weer!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juni 2015 at 14:41

   Oh, ja! Die aftersun voor onder de douche is ook al zo lekker <3

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 22 juni 2015 at 18:48

  Ik smeer iedere dag ‘van alles en nog wat’ op mijn huid. Toevallig staat er vandaag een artikel online over mijn geopende stash lichaamsverzorgingsproducten (maar liefst 14 stuks *slik*). Deze spray lijkt me erg fijn! Ik ben bekend met een andere variant: Aloë Fresh. Die is heerlijk! Al spray ik het eerst in mijn handen alvorens ik het aanbreng op de huid. Ik ben bang dat ik namelijk uitglijd zodra dit ‘goedje’ op de vloer komt. Ik heb er trouwens nooit bij stilgestaan dat je huid het in de zomer ook zwaar te verduren heeft (chloor, zon, etc.). Thanks! Je hebt mijn ogen weer even geopend :-)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 22 juni 2015 at 12:56

  Ik heb nog zo’n spray variant van vaseline liggen in m’n stash. Ga eens kijken binnenkort of ‘ie fijn is voor de zomer. Ben er namelijk best benieuwd naar nu ik er veel reviews over heb gelezen.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 22 juni 2015 at 11:52

  Klinkt goed! Ik heb zelf de Aloe Vera variant en die vind ik best fijn omdat hij zo snel intrekt. Maar een geurloze variant klinkt ook wel handig in verband met parfum enzo :).

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 22 juni 2015 at 11:24

  Ik heb de andere drie ook, maar deze lijkt me ook super fijn!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 juni 2015 at 11:05

  Ik heb geluk dat mijn huid niet al te droog is, maar vooral na het epileren heeft deze wat extra verzorging nodig

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 22 juni 2015 at 10:37

  Wat een fijne en informatieve review.. ik wist stiekem niet dat de huid niet ademt.. oeps! Weer wat geleerd vandaag. (: Het lijkt me overigens wel een fijn product om te proberen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juni 2015 at 10:54

   Ik leerde het ook onlangs pas, oops! :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 22 juni 2015 at 10:20

  Ik moet dit voor mijn huid weleens proberen. Ik zag deze toevallig net in het filmpje bij Aranka haha.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 juni 2015 at 09:37

  Dit moet zeker eens gaan kopen omdat ik zo een droge huid hebt en zeg maar allemaal witte randjes op mijn huid te zien zijn.
  Dank je voor deze tip.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 22 juni 2015 at 08:08

  Met mijn huid wat af en toe op een droge woestijn lijkt, vooral de benen, denk ik dat ik een ander product naar uit moet kijken. Toch klinkt het aantrekkelijk om eens te proberen.

 • Avatar van Beau
  Reply Beau 22 juni 2015 at 07:43

  Ik vind glycerine in een verzorgingsproduct altijd heerlijk, ik gebruik deze zomer, nou ja als de zomer ooit nog gaat beginnen ;( huidolie voor mijn gezicht en een bodylotion voor de rest van mijn lichaam :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.