Beauty

Bobbi Brown brightening brick Pastel Pink

17 juli 2015

bobbi brown brightening brick
Ik ben al jaren helemaal verliefd op mijn Bobbi Brown shimmer brick in de kleur Rose en ondanks dat je kan zien dat hij flink gebruikt is, is hij nog steeds niet op. Het is zo’n beetje hèt holy grail product als het om een highlighter aan komt. Niet lang geleden werden de Bobbi Brown bightening bricks geïntroduceerd en mijn interesse was gelijk getrokken. Het zou een soortgelijk product zijn (de warmte van bronzer, het frisse van een blush en de glow van een highlighter) maar dan een stukje subtieler. Ik probeerde de Pastel Pink variant uit èn vergelijk de twee producten voor je. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, vergelijking, review en natuurlijk de full face foto.

bobbi brown brightening brick
bobbi brown brightening brick
De Bobbi Brown brightening brick komt in een slank en glanzend zwart doosje met de merknaam als witte opdruk, hij sluit met een stevige magneet en aan de binnenkant zie je een grote spiegel. Handig voor onderweg! De brightening brick zelf bestaat uit 6 vakjes  in verschillende kleuren en texturen. Deze Pastel Pink is zoals je kan zien erg goed geschikt voor de lichte huidjes.

bobbi brown brightening brick
bobbi brown brightening brick
Hoe subtiel de kleuren dan misschien ook mogen zijn, op mijn huid geeft het alsnog een zichtbaar resultaat. Dit subtiele vind ik persoonlijk juist heel erg mooi omdat veel blushes en highlighters al snel too much zijn bij mij en de rede waarom ik de ‘voorganger’ de shimmer brick echt met een heel lichte hand moest gebruiken. In dit bronzer/blush/highlighter palette zitten de volgende kleuren:

– redelijk mat zachtroze
– midden- tot donkerroze met een satijnen finish
– een champagnekleurige highlighter met subtiele shimmers
– een witte highlighter met subtiele shimmers
– een wat warmere bronstint met glans
– een middenroze kleur met satijnen finish.

Je kan de kleuren eventueel los gebruiken, maar dat wordt wel een precies werkje met een blushkwast. Ik gebruik ze dus allemaal samen en zo maakt het een subtiele en heel zachtroze blush, lekker fris met hier en daar een glinstertje.

bobbi brown brightening brick
bobbi brown brightening brick
Bobbi Brown shimmer brick VS brightening brick
De belangrijkste verschillen? De shimmer brick bevat 10,3g product, de brightening brick 6,6g. De shimmer brick geeft een intense glans door het hele product heen, de brightening brick is subtieler en geeft meer een glow met hier en daar een shimmer. Beide varianten geven wat warmte, kleur en een mooie gloed. Het is dus maar net of je meer van het subtiele effect of van de echt zichtbare glans bent.

bobbi brown brightening brick
Bij mij geeft Pastel Pink in ieder geval een heel frisse zachtroze kleur aan mijn wangen met een subtiele glans die je hierboven op de appeltjes van mijn wangen vooral goed kan zien. Net als met de shimmer brick komt ook het effect van de brightening brick pas tot leven in feller (zon)licht. Het kan zo een doffe huid echt frisser en meer stralend maken, een look waar ik wel van hou ♥

De Bobbi Brown shimmer brick is bij luxere parfumerieën verkrijgbaar in 6 kleurcombinaties voor €49,00 per stuk.

Wat is jouw favoriete finish in een blush? Mat, een satijnen finish of glanzend?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bychristiana
  Reply Bychristiana 20 juli 2015 at 10:55

  Ik zag dit berichtje laatst al voorbij komen op je Facebook pagina en was direct helemaal in de ban van deze shimmer brick! Ik kende ze nog helemaal niet, shame on me. Ik ben dan ook afgelopen zaterdag in de Bijenkorf geweest om hem te halen, door jou! Ik had járen geleden een blusher van Clinique die er heel erg op leek, maar toen die op was heb ik eigenlijk nooit meer iets gevonden dat er echt goed op leek, totdat ik deze zag. Ben er super blij mee:-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 juli 2015 at 11:10

   Ah, wat superleuk om te horen! Geniet van je prachtige nieuwe aankoop <3

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 17 juli 2015 at 14:21

  PRACHTIG!! <3

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 17 juli 2015 at 12:38

  Ik heb een dupe van bobbi brown shimmer brick die vind ik erg mooi, de brightening brick pastel pink vind ik echt een toppertje hoor!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 17 juli 2015 at 11:43

  Mooi product! Ik gebruik nu vooral een matte blush in een oudroze kleur. Soms gebruik ik m’n Sleek blush die heeft meer een glow.

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 17 juli 2015 at 10:37

  Wat een beauty! Hij ziet er echt heel erg mooi uit!

 • Avatar van ceetje78
  Reply ceetje78 17 juli 2015 at 10:18

  Ik zou toch liever voor de shimmer brick gaan nu het zomer is. Op dit moment is mijn Sleek rose gold mijn favo door de prachtige gouden glans.

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 17 juli 2015 at 09:56

  Lief kleurtje, hij staat je goed! Ik wilde nog heel graag zo’n Shimmer Brick maar misschien dat ik de Brightening Brick nog wel mooier vind, net wat subtieler.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 17 juli 2015 at 09:07

  Wat een prachtige subtiele kleur op je wangetjes

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 17 juli 2015 at 07:48

  Wauw, weer zo’n mooi palette van Bobbi Brown.. Score again!!

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 17 juli 2015 at 07:29

  Mooi! Stel, ze zijn morgen allebei op en je mag er 1 opnieuw kopen, welke kies je dan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juli 2015 at 09:56

   Oeh, lastig hoor! Ik zou dan denk ik toch voor deze nieuwste Brightening Brick gaan vanwege het iets subtielere effect wat je het hele jaar door kan gebruiken. Die megaglow van de Shimmer Brick kan soms net even iets tè zijn :)

 • Avatar van Veertig Plus
  Reply Veertig Plus 17 juli 2015 at 07:28

  Beauty. Jouw huid is zo mooi, serieus. Dit staat je goed. Inderdaad perfect voor lichte huidjes.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juli 2015 at 09:56

   Dat is wel echt door de make-up en goede lichtinval hoor ^^ Maar dankjewel!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 juli 2015 at 06:33

  Wauw, wat een prachtige kleuren in deze mooie palette!
  Het staat je heel mooi.
  Dit moet ik hebben want ik loop altijd in een warenhuis met een grote boog om de counter die dit merk verkoopr.
  Je hebt me nu overgehaald.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.