Beauty

Bobbi Brown Telluride collectie

8 juli 2015

Bobbi Brown Telluride 2 - Bobbi Brown Telluride collectie
Als Bobbi Brown ergens goed in is, dan is het wel in goede kwaliteit make-up ontwerpen in prachtige neutrale kleuren waarmee iedereen een heel flatterende en vooral heel erg vrouwelijke look kan maken. In deze Bobbi Brown Telluride collectie, geïnspireerd op de warme kleuren van Telluride Colorado waar Bobbi fijne herinneringen aan heeft, zijn alle producten ontwikkeld om je die mooie glans te geven zoals je krijgt bij een zonsondergang. Verwacht dus mooie warme kleuren en prachtige glows in deze late summer collectie om alvast een beetje weg te dromen naar de herfst..

bobbi brown telluride 4 - Bobbi Brown Telluride collectie
Pot Rouge for lips & cheeks €28,00
Deze multitaskers beoren tot de bestsellers van Bobbi Brown en zijn geschikt om te gebruiken op je lippen en wangen. Ze laten een subtiele glans achter zonder glitter. In deze collectie vinden we de volgende kleuren terug:

– New Telluride
– New Maui
– Fresh Melon.

bobbi brown telluride 5 - Bobbi Brown Telluride collectie
Shimmer Brick €48,00
Natuurlijk kan een shimmer brick niet ontbreken in deze collectie. De Sunset Pink combinatie geeft een warme gloed aan elke huid en geeft een sunkissed look. Ik ben persoonlijk een groot fan van de shimmer bricks; ze gaan enorm lang mee en geven de mooiste glow aan wangen die je je kan bedenken. Dit item is een limited editon.

bobbi brown telluride 3 - Bobbi Brown Telluride collectie
Lip Trio €47,00
In deze collectie zijn drie mooie lipcombinaties te vinden met in elke set een Sheer Lip Color, Lip Pencil en een Lip Gloss in kleuren die op elkaar afgestemd zijn.

– Pink Dusk Lip Trio
– Sunset Pink Lip Trio
– Twilight Glow Lip Trio

bobbi brown telluride 1 - Bobbi Brown Telluride collectie
Dit Crazy For Color lip palette zal alleen verkrijgbaar zijn bij De Bijenkorf en ik vind vooral de drie roze/rode tinten erin er zo op de foto prachtig uit zien. Ik ben heel benieuwd naar de finishes en swatches van alle kleuren die hierin zitten want het kan maar zo eens een perfect palette voor op reis zijn. Zo heb je lekker compact toch zes mooie kleuren lipstick bij je.

bobbi brown telluride 7 - Bobbi Brown Telluride collectie
Telluride Eye Palette €60,00
Dit oogschaduwpalette met zeven kleuren oogschaduw in verschillende finishes is echt een must have als je op zoek bent naar een goed palette met neutrale kleuren waar je veel kanten mee op kan. Je kan hier zachte en glanzende looks mee creëren, maar een smokey eye met een touch of gold is ook zo gemaakt. Love it! Daarnaast past hij perfect bij de neutrale oogschaduwkleurentrend die we dit najaar zullen gaan zien op de catwalks, een beetje terug naar de basis maar dan wel op een erg sophisticated manier. Dit palette is limited edition en wordt geleverd met dubbelzijdige oogschaduwkwast.

De Bobbi Brown Telluride collectie is vanaf half juli verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën en warenhuizen.

Ik vind het een erg mooie en stijlvolle collectie waarbij vooral het lip trio in Sunset Pink en de Shimmer Brick mij aanspreken. Ik krijg er helemaal zo’n cocoon gevoel bij en denk dat de producten uit deze collectie erg mooie basics voor in je everyday make-up routine in zich heeft die bij veel huidskleuren mooi zullen staan.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 8 juli 2015 at 15:45

  Echt zo mooi dit allemaal, enorm hoog hebbuh-gehalte :)

  Annette

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 8 juli 2015 at 10:28

  Ohh dat oogschaduwpalette! Ik wil al zo lang graag eens zo’n palette van Bobbi Brown uitproberen (en ook zo’n Shimmer Brick trouwens), maar moet zeggen dat de prijs me vaak toch wel tegen blijft houden.. Mooie collectie wel!

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 8 juli 2015 at 10:05

  Die Shimmer Bricks zijn echt geweldig! Mijn huidige is bijna op, goed excuus om een nieuwe te kopen :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 8 juli 2015 at 09:01

  Ohh wauw, die shimmer brick en Telluride Eye Palette zien er echt ont-zet-tend mooi uit!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 8 juli 2015 at 08:49

  Ik heb het meestal niet zo op lippalettes. Na een tijdje ziet dat er altijd zo vuil uit vind ik

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 8 juli 2015 at 06:56

  Ik heb nog geen make-up van Bobbi Brown, maar ik heb zo een gevoel dat deze collectie daar definitief verandering in gaat brengen! Erg mooi..

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 juli 2015 at 06:55

  Oeh lala wat een prachtige make-up!
  Als ik in een warenhuis loop langs de counter die dit verkoopt loop ik snel voorbij want het voelt net als candy ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 8 juli 2015 at 06:54

  Dat Crazy For Color lip palette prachtig.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.