Beauty

Een egale huid met Clarins

3 juli 2015

tips voor een egale huid
Ik vertelde jullie vorige maand al uitgebreid over het Clarins Mission Perfection serum en heb deze nu een volle maand uitgeprobeerd samen met enkele andere toppers van dit merk die een zachtere, glowy en een egale huid beloven waarbij (pigment)vlekjes minder opvallen. Ik vertel je vandaag alles over de producten, mijn ervaringen hiermee èn mag ditzelfde pakket met hierin 4 Clarins producten met een waarde van €187,50 maar liefst 3 keer weg gaan geven. Excited!

tips voor een egale huid
Doux Exfoliant/gentle exfoliator
Deze lotion bevat AHA die je huid op een heel zachte manier ontdoen van dode huidcellen. Je gebruikt dit product 1 à 2 keer in de week in de avond nadat je je gezicht hebt gereinigd en voordat je een verzorgingsproduct aanbrengt. Je brengt het aan met een watje door zachte strijkende bewegingen te maken zonder te boenen en vermijdt hierbij de huid rondom de ogen. Onzuiverheden, vuil en restjes make-up worden zo verwijderd, de huid wordt zachter en gladder en het geeft op de langere termijn een meer stralende en frisse huid.

Ik heb deze lotion zelf al meerdere keren in huis gehad en het is zeker één van mijn persoonlijke favorieten van Clarins. Je huid wordt door het gebruik van AHA en/of BHA producten wel wat gevoeliger voor de zon, dus overdag goed aan je zonbescherming denken is geen overbodige luxe.

De lotion voelt lekker zacht en fris aan op de huid, kan op gevoelige en onzuivere plekjes heel ietsjes prikken maar veroorzaakt bij mij verder geen roodheid of irritatie. Maar ik moet dan ook erbij zeggen dat ik het gebruik van AHA en BHA producten gewend ben. De geur is zacht en bloemig en doordat je het product hooguit 2 keer in de week gebruikt kan je met het flesje een hele tijd vooruit.

tips voor een egale huid
tips voor een egale huid

Mission Perfection Serum
Ik vertelde in het vorige artikel al uitgebreid over dit serum en als je meer wil weten over de ingrediënten en beloftes dan zou ik het artikel over de Clarins Mission Perfection Serum zeker nog eens nalezen. Vandaag wil ik me meer richten over mijn ervaring met het serum.

Het serum komt in een pompflacon waarbij je helaas niet kan zien hoeveel product er nog in zit, maar na ruim een maand 2 pompjes in de ochtend en in de avond te hebben gebruikt is het flesje nog niet leeg. Ik gebruik hem nadat ik mijn gezicht heb gereinigd en voordat ik een dag- of nachtverzorging aanbreng. Ik verdeel de twee pompjes over mijn vingertoppen en masseer het serum zachtjes in op mijn gezicht en hals en concentreer me vooral op de pigmentvlekjes en ex-acneplekjes die ik heb. Het serum ruikt fris, prikt niet en trekt snel in zonder een laagje achter te laten.

Na ruim een maand gebruik kan ik zeker zeggen dat mijn huid op de één of andere manier frisser oogt en als ik een check doe met een vergrotende spiegel zie ik ook duidelijk dat mijn kingebied minder rode verkleuringen heeft en de pigmentvlekjes bij mijn ooghoeken een stuk zachter van kleur zijn geworden. Vanwege de hitte van de laatste tijd kan ik helaas nog niet veel zeggen over het ‘egalere’ gedeelte, omdat mijn huid nogal ‘vlekkerig’ reageert op temperatuurverschillen.. Wel viel het mij – en Paul – op dat ik deze keer tijdens mijn maandelijkse periode geen enkel nieuw puistje heb gekregen, terwijl dit normaal standaard is rond deze periode van de maand.

tips voor een egale huid
tips voor een egale huid

UV Plus multi protection SPF50
Ik vertelde al dat het sowieso goed is om je huid elke dag tegen de zon te beschermen, maar met producten waarin AHA’s en/of BHA’s zitten (zoals in de eerder genoemde exfoliërende lotion en het serum) kan je maar beter extra goed oppassen. Deze dunne, transparante fluïde met een SPF50 is voor elke huid geschikt en trekt snel in zonder plakkerige of witte waas achter te laten. Fijn om te weten: één van mijn meest geliefde beauty ingrediënten hyaluronzuur zit erin verwerkt, wat echt een vochtboost aan je huid geeft.

tips voor een egale huid
tips voor een egale huid

BB Skin Perfecting Cream
Met dit warme weer van de laatste tijd heb ik helemaal geen zin om echt make-up te dragen, maar wil ik gewoon lekker vlot klaar zijn. Met deze BB cream ben je in één stap klaar want hij verzorgt en hydrateert de huid – al kan je er eventueel met een erg droge huid nog een serum en/of dagcrème onder dragen – geeft een SPF25 zonbescherming, een medium dekking en is zuinig in gebruik. Ik draag zelf de kleur 00 Fair, die voor mijn lichte huid perfect is.

tips voor een egale huid

De combinatie van deze 4 producten verzorgt dus niet alleen de huid en pakt huidproblemen op de langere termijn aan, ook werken ze preventief tegen huidveroudering en zonschade èn helpen ze zeker voor een egalere, zachtere en gladdere huid met een mooie natuurlijke glow waarbij de BB Cream de finishing touch is. Love it!

Winactie
Wil jij één van de drie pakketten winnen met alle vier de producten zoals hierboven omschreven met een totale waarde van €187,50 per pakket? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met hierin wat jouw huidtype en leeftijd is en welke kleur van de BB Cream het beste bij jou zal passen (fair, light, medium of dark). Meedoen kan tot en met 10 juli 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra van Leukemoeders.nl
  Reply Petra van Leukemoeders.nl 14 juli 2015 at 11:06

  Ik las net op facebook dat het vandaag de laatste dag is, dus nog even op de valreep! :) Mijn huidtype is normaal, ik ben 44 jaar, en ik denk dat ik de medium kleur heb qua BB, in ieder geval in de zomer.. Leuk artikel ook weer. Ben al een tijdje op zoek naar een goede dagcreme met hoge SPF erin, omdat ik al 2x huidkanker in mijn gezicht heb gehad, maar vind de cremes altijd zo dik.

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 12 juli 2015 at 13:21

  Bouwjaar ’76…
  Rosacea…
  Eczeem achtige plekjes
  droog
  vet
  en ik gebruik fair in de winter, en in de zomer kan ik een tintje donkerder

 • Avatar van zana28
  Reply zana28 10 juli 2015 at 23:51

  ik ben al 4 jaar 40, heb gemengde huid en ik ga voor fair qua tint

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 10 juli 2015 at 23:37

  Clarins lijkt me zo’n puur en fijn merk. Voorlopig heb ik enkel nog maar ervaring met de Natural Lip Perfectors maar qua verzorging kunnen die al tellen. Mijn huidtype in 1 woord omschrijven vind ik nogal moeilijk: ik heb een vrij normale huid met een wat vettere t-zone. Ik heb ook best wel wat last van roodheden en pigmentvlekjes. Ik ben (binnen een maandje) 23 jaar oud en met de bb cream in de kleur ‘light’ moet ik wel kunnen wegkomen denk ik.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 10 juli 2015 at 23:30

  Wat een mooi pakket! Ik ben 48. De kleur light zal het best bij mij passen. Tegenwoordig is mijn huid vrij gevoelig en ook gemengd. Met alle hormonale veranderingen die gaande zijn en nog zullen komen, is alle hulp welkom.

 • Avatar van Mylou
  Reply Mylou 10 juli 2015 at 22:33

  Oh wat gaaf! Ik doe heel graag mee :) Ik heb een normale huid, ben 18 jaar en de kleur Light zou het best passen. Ik doe net op t nippertje nog mee, dus ik ga duimen!

 • Avatar van Rianne van Uden
  Reply Rianne van Uden 10 juli 2015 at 22:19

  Ik doe graag op de valreep nog mee. Ik volg je pas sinds kort, maar ik vind je blog posts erg interessant. Ik heb een gemengde huid, ben 30 jaar en de kleur light zou het beste bij mijn huid passen. Succes met het kiezen van de winnaars!

 • Avatar van Bianca Molenaar
  Reply Bianca Molenaar 10 juli 2015 at 20:36

  Wat een mooie producten! Super actie :-) Ik heb echt nog nooit zulke mooie producten gebruikt, dus dit is een mooie kans om ermee kennis te maken. Mij huid is gemengd, met best wat (irritante) acne op mijn wang. Ik ben 31 jaar en de kleur light lijkt me goed te passen bij mijn huid. #ennumaarduimen

 • Avatar van Nelleke
  Reply Nelleke 10 juli 2015 at 20:34

  Weer zo’n spetterende winactie! Mijn huidtype is gemengd. Na weken klussen, schuren en schilderen ben ik wel aan een oppepper toe. Ik denk dat light het mooiste past bij mijn lichte huidtype (met heel veel sproetjes). En ik ben 39.

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 10 juli 2015 at 20:02

  Wat een heerlijke actie! Mijn huid is droog… Erg moeilijk een goede creme te vinden, nu ik ook snel zweet :( Ik ben 34 en de kleur Light zou het beste passen.

 • Avatar van floor
  Reply floor 10 juli 2015 at 15:08

  Wat een geweldige actie. Ik ben erg benieuwd naar de producten van Clarins. Vooral het serum. Ik ben bijna 28 jaar en momenteel zwanger dus mijn huid mag wel iets extra aandacht gebruiken. Ik heb een normale huid en vermoed dat voor de bb crème de kleur medium goed is.

  Duimen maar dames!!!

 • Avatar van Rianne de Gelder
  Reply Rianne de Gelder 10 juli 2015 at 14:17

  Het lijkt me een heel fijn product, en ik zou het graag eens uit willen proberen op mijn gemengde huid (kleur: light). Mijn leeftijd is 35.

 • Avatar van Ane
  Reply Ane 10 juli 2015 at 11:43

  Het lijkt me super om dit pakket te winnen, heb al zoveel geprobeerd voor mijn onzuivere huid. Ik heb last mee-eters, doffe teint, en onzuiverheden. Ik heb al veel positieve reviews gelezen over de producten van Clarins. Ik ben 21 jaar, en voor de BB cream ga ik voor de medium kleur.

1 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Marco Borsato
Kruidvat x Marco Borsato actie

Ben jij fan van Marco Borsato? Dan vind jij de actie die maandag in gaat bij Kruidvat èn de winactie...

Sluiten