Beauty

Een egale huid met Clarins

3 juli 2015

tips voor een egale huid
Ik vertelde jullie vorige maand al uitgebreid over het Clarins Mission Perfection serum en heb deze nu een volle maand uitgeprobeerd samen met enkele andere toppers van dit merk die een zachtere, glowy en een egale huid beloven waarbij (pigment)vlekjes minder opvallen. Ik vertel je vandaag alles over de producten, mijn ervaringen hiermee èn mag ditzelfde pakket met hierin 4 Clarins producten met een waarde van €187,50 maar liefst 3 keer weg gaan geven. Excited!

tips voor een egale huid
Doux Exfoliant/gentle exfoliator
Deze lotion bevat AHA die je huid op een heel zachte manier ontdoen van dode huidcellen. Je gebruikt dit product 1 à 2 keer in de week in de avond nadat je je gezicht hebt gereinigd en voordat je een verzorgingsproduct aanbrengt. Je brengt het aan met een watje door zachte strijkende bewegingen te maken zonder te boenen en vermijdt hierbij de huid rondom de ogen. Onzuiverheden, vuil en restjes make-up worden zo verwijderd, de huid wordt zachter en gladder en het geeft op de langere termijn een meer stralende en frisse huid.

Ik heb deze lotion zelf al meerdere keren in huis gehad en het is zeker één van mijn persoonlijke favorieten van Clarins. Je huid wordt door het gebruik van AHA en/of BHA producten wel wat gevoeliger voor de zon, dus overdag goed aan je zonbescherming denken is geen overbodige luxe.

De lotion voelt lekker zacht en fris aan op de huid, kan op gevoelige en onzuivere plekjes heel ietsjes prikken maar veroorzaakt bij mij verder geen roodheid of irritatie. Maar ik moet dan ook erbij zeggen dat ik het gebruik van AHA en BHA producten gewend ben. De geur is zacht en bloemig en doordat je het product hooguit 2 keer in de week gebruikt kan je met het flesje een hele tijd vooruit.

tips voor een egale huid
tips voor een egale huid

Mission Perfection Serum
Ik vertelde in het vorige artikel al uitgebreid over dit serum en als je meer wil weten over de ingrediënten en beloftes dan zou ik het artikel over de Clarins Mission Perfection Serum zeker nog eens nalezen. Vandaag wil ik me meer richten over mijn ervaring met het serum.

Het serum komt in een pompflacon waarbij je helaas niet kan zien hoeveel product er nog in zit, maar na ruim een maand 2 pompjes in de ochtend en in de avond te hebben gebruikt is het flesje nog niet leeg. Ik gebruik hem nadat ik mijn gezicht heb gereinigd en voordat ik een dag- of nachtverzorging aanbreng. Ik verdeel de twee pompjes over mijn vingertoppen en masseer het serum zachtjes in op mijn gezicht en hals en concentreer me vooral op de pigmentvlekjes en ex-acneplekjes die ik heb. Het serum ruikt fris, prikt niet en trekt snel in zonder een laagje achter te laten.

Na ruim een maand gebruik kan ik zeker zeggen dat mijn huid op de één of andere manier frisser oogt en als ik een check doe met een vergrotende spiegel zie ik ook duidelijk dat mijn kingebied minder rode verkleuringen heeft en de pigmentvlekjes bij mijn ooghoeken een stuk zachter van kleur zijn geworden. Vanwege de hitte van de laatste tijd kan ik helaas nog niet veel zeggen over het ‘egalere’ gedeelte, omdat mijn huid nogal ‘vlekkerig’ reageert op temperatuurverschillen.. Wel viel het mij – en Paul – op dat ik deze keer tijdens mijn maandelijkse periode geen enkel nieuw puistje heb gekregen, terwijl dit normaal standaard is rond deze periode van de maand.

tips voor een egale huid
tips voor een egale huid

UV Plus multi protection SPF50
Ik vertelde al dat het sowieso goed is om je huid elke dag tegen de zon te beschermen, maar met producten waarin AHA’s en/of BHA’s zitten (zoals in de eerder genoemde exfoliërende lotion en het serum) kan je maar beter extra goed oppassen. Deze dunne, transparante fluïde met een SPF50 is voor elke huid geschikt en trekt snel in zonder plakkerige of witte waas achter te laten. Fijn om te weten: één van mijn meest geliefde beauty ingrediënten hyaluronzuur zit erin verwerkt, wat echt een vochtboost aan je huid geeft.

tips voor een egale huid
tips voor een egale huid

BB Skin Perfecting Cream
Met dit warme weer van de laatste tijd heb ik helemaal geen zin om echt make-up te dragen, maar wil ik gewoon lekker vlot klaar zijn. Met deze BB cream ben je in één stap klaar want hij verzorgt en hydrateert de huid – al kan je er eventueel met een erg droge huid nog een serum en/of dagcrème onder dragen – geeft een SPF25 zonbescherming, een medium dekking en is zuinig in gebruik. Ik draag zelf de kleur 00 Fair, die voor mijn lichte huid perfect is.

tips voor een egale huid

De combinatie van deze 4 producten verzorgt dus niet alleen de huid en pakt huidproblemen op de langere termijn aan, ook werken ze preventief tegen huidveroudering en zonschade èn helpen ze zeker voor een egalere, zachtere en gladdere huid met een mooie natuurlijke glow waarbij de BB Cream de finishing touch is. Love it!

Winactie
Wil jij één van de drie pakketten winnen met alle vier de producten zoals hierboven omschreven met een totale waarde van €187,50 per pakket? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met hierin wat jouw huidtype en leeftijd is en welke kleur van de BB Cream het beste bij jou zal passen (fair, light, medium of dark). Meedoen kan tot en met 10 juli 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra van Leukemoeders.nl
  Reply Petra van Leukemoeders.nl 14 juli 2015 at 11:06

  Ik las net op facebook dat het vandaag de laatste dag is, dus nog even op de valreep! :) Mijn huidtype is normaal, ik ben 44 jaar, en ik denk dat ik de medium kleur heb qua BB, in ieder geval in de zomer.. Leuk artikel ook weer. Ben al een tijdje op zoek naar een goede dagcreme met hoge SPF erin, omdat ik al 2x huidkanker in mijn gezicht heb gehad, maar vind de cremes altijd zo dik.

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 12 juli 2015 at 13:21

  Bouwjaar ’76…
  Rosacea…
  Eczeem achtige plekjes
  droog
  vet
  en ik gebruik fair in de winter, en in de zomer kan ik een tintje donkerder

 • Avatar van zana28
  Reply zana28 10 juli 2015 at 23:51

  ik ben al 4 jaar 40, heb gemengde huid en ik ga voor fair qua tint

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 10 juli 2015 at 23:37

  Clarins lijkt me zo’n puur en fijn merk. Voorlopig heb ik enkel nog maar ervaring met de Natural Lip Perfectors maar qua verzorging kunnen die al tellen. Mijn huidtype in 1 woord omschrijven vind ik nogal moeilijk: ik heb een vrij normale huid met een wat vettere t-zone. Ik heb ook best wel wat last van roodheden en pigmentvlekjes. Ik ben (binnen een maandje) 23 jaar oud en met de bb cream in de kleur ‘light’ moet ik wel kunnen wegkomen denk ik.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 10 juli 2015 at 23:30

  Wat een mooi pakket! Ik ben 48. De kleur light zal het best bij mij passen. Tegenwoordig is mijn huid vrij gevoelig en ook gemengd. Met alle hormonale veranderingen die gaande zijn en nog zullen komen, is alle hulp welkom.

 • Avatar van Mylou
  Reply Mylou 10 juli 2015 at 22:33

  Oh wat gaaf! Ik doe heel graag mee :) Ik heb een normale huid, ben 18 jaar en de kleur Light zou het best passen. Ik doe net op t nippertje nog mee, dus ik ga duimen!

 • Avatar van Rianne van Uden
  Reply Rianne van Uden 10 juli 2015 at 22:19

  Ik doe graag op de valreep nog mee. Ik volg je pas sinds kort, maar ik vind je blog posts erg interessant. Ik heb een gemengde huid, ben 30 jaar en de kleur light zou het beste bij mijn huid passen. Succes met het kiezen van de winnaars!

 • Avatar van Bianca Molenaar
  Reply Bianca Molenaar 10 juli 2015 at 20:36

  Wat een mooie producten! Super actie :-) Ik heb echt nog nooit zulke mooie producten gebruikt, dus dit is een mooie kans om ermee kennis te maken. Mij huid is gemengd, met best wat (irritante) acne op mijn wang. Ik ben 31 jaar en de kleur light lijkt me goed te passen bij mijn huid. #ennumaarduimen

 • Avatar van Nelleke
  Reply Nelleke 10 juli 2015 at 20:34

  Weer zo’n spetterende winactie! Mijn huidtype is gemengd. Na weken klussen, schuren en schilderen ben ik wel aan een oppepper toe. Ik denk dat light het mooiste past bij mijn lichte huidtype (met heel veel sproetjes). En ik ben 39.

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 10 juli 2015 at 20:02

  Wat een heerlijke actie! Mijn huid is droog… Erg moeilijk een goede creme te vinden, nu ik ook snel zweet :( Ik ben 34 en de kleur Light zou het beste passen.

 • Avatar van floor
  Reply floor 10 juli 2015 at 15:08

  Wat een geweldige actie. Ik ben erg benieuwd naar de producten van Clarins. Vooral het serum. Ik ben bijna 28 jaar en momenteel zwanger dus mijn huid mag wel iets extra aandacht gebruiken. Ik heb een normale huid en vermoed dat voor de bb crème de kleur medium goed is.

  Duimen maar dames!!!

 • Avatar van Rianne de Gelder
  Reply Rianne de Gelder 10 juli 2015 at 14:17

  Het lijkt me een heel fijn product, en ik zou het graag eens uit willen proberen op mijn gemengde huid (kleur: light). Mijn leeftijd is 35.

 • Avatar van Ane
  Reply Ane 10 juli 2015 at 11:43

  Het lijkt me super om dit pakket te winnen, heb al zoveel geprobeerd voor mijn onzuivere huid. Ik heb last mee-eters, doffe teint, en onzuiverheden. Ik heb al veel positieve reviews gelezen over de producten van Clarins. Ik ben 21 jaar, en voor de BB cream ga ik voor de medium kleur.

 • Avatar van Caroline
  Reply Caroline 9 juli 2015 at 21:55

  Producten van Clarins vind ik meestal erg fijn en zou ik dus graag winnen. Mijn huidtype is een mengsel van droog, gevoelig en toont tekenen van ouder worden (lees: rimpeltjes onder de ogen en boven de neus). Ik denk dat de kleur ‘Fair’ het best bij mijn teint past.

 • Avatar van zannekortleven
  Reply zannekortleven 9 juli 2015 at 19:44

  Wat een goeie actie! Ik heb een redelijk droge huid met een hoge talgproductie en onzuiverheden. Mijn huid maakt me heel onzeker. Tot nu toe nog een geen product gevonden dat voedend genoeg is. Zou ik het dan gevonden hebben? Mijn leeftijd is 20 en bbcreme fair zou goed zijn voor mijn huidskleur!

 • Avatar van Colleen
  Reply Colleen 9 juli 2015 at 19:20

  Hoi,

  Mijn huidtype is gemengd en ben 24 jaar de kleur Fair lijkt mij het beste.

 • Avatar van kempenaers
  Reply kempenaers 9 juli 2015 at 15:33

  ben 64 jaar een normale huid en light , leuke actie

 • Avatar van melissa0212
  Reply melissa0212 9 juli 2015 at 12:55

  Ik heb een normale huid met veel sproetjes en een beetje roodheid. Ik ben 20 jaar en Fair zal voor mij de beste kleur zijn.

 • Avatar van Melissa van Stipdonk-maas
  Reply Melissa van Stipdonk-maas 9 juli 2015 at 10:15

  Ik heb een droge gevoelige huid en denk dat de fair het beste bij me zal passen. wat een leuke actie zeg. ik ben trouwens 31 jaar. fijn weekend!

 • Avatar van Marion Hoogendoorn
  Reply Marion Hoogendoorn 8 juli 2015 at 22:31

  Wat een superactie! Ik (32) heb een gevoelige huid met in de zomer veel pigmentvlekjes en ook hier en daar wat acnelittekentjes. Ik heb al zoveel cremes uitgeprobeerd en ben heel benieuwd of dit nu eindelijk de oplossing is. Waarschijnlijk is de kleur medium het beste voor mijn huid. Alvast bedankt!

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 8 juli 2015 at 22:12

  huidtype droog/gemengd leeftijd 58 bb creme light zou echt fantastisch zijn dit te mogen proberen

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 8 juli 2015 at 22:03

  Ik heb een licht vette huid met irritaties. Ik ben 36 jaar en heb een Medium kleur BB Cream nodig

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 8 juli 2015 at 19:33

  Ik heb een licht getinte huid en mijn huid is gevoielig, ik denk dat jullie dan het beste weten welke creme het beste bij mij past.

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 8 juli 2015 at 19:24

  Ik heb een gevoelige huid, bb kleur light en ik ben 18 jaar

 • Avatar van L. Blauw
  Reply L. Blauw 8 juli 2015 at 17:48

  Super leuk dat je dit weg mag geven! Ik probeer ze graag uit, ben 22 en heb een licht vettige huid. Ook krijg ik snel vlekjes na het douchen en ben nog steeds op zoek naar die ideale BB cream die goed dekt en niet te vettig maakt :) Ik denk dat Light het beste bij me past qua kleur.

 • Avatar van Susanne Margot
  Reply Susanne Margot 8 juli 2015 at 17:13

  Ahum 39 en een droge huid :-) (Gelukkig is dit niet voor een contactadvertentie ;-)) Sinds mijn zwangerschap heb ik helaas ook last van een onzuivere huid, zoals dat dan heet. (Het wordt er niet aantrekkelijker op ;-)) Verder heb ik een lichte huid, dus light!

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 8 juli 2015 at 11:45

  Super, wat zou ik daar blij mee zijn! Ik heb een droge huid en op verschillende plaatsen in mijn gezicht pigmentvlekken. Ik denk dat ik qua BB-kleur light zal hebben. Ik ben 34 jaar

 • Avatar van sabbie
  Reply sabbie 8 juli 2015 at 11:01

  Hi wat een mooie actie. Ik heb een droge huid waardoor ik altijd een creme moet aanbrengen. Ik breng 35 jaar en graag de medium BB creme. Ik ga duimen.

 • Avatar van Sharon van Beurden
  Reply Sharon van Beurden 8 juli 2015 at 10:59

  Ik zou héél graag willen ervaren wat deze producten van Clarins voor mijn huid kan doen… Ik heb al sinds mijn kindertijd last van constitutioneel eczeem. Door de jaren heen heb ik enorm veel middeltjes (met hormonen) in mijn gezicht gesmeerd om het eczeem te onderdrukken. Mijn huid is er niet mooier op geworden en ik heb altijd plekken, vlekken en pigmentverkleuringen in mijn gezicht. Ik zou me een stuk gelukkiger en zekerder voelen als ik dit op een prettige en verantwoorde manier zou kunnen verdoezelen! Ben al járen op zoek naar een dergelijk product maar tot op heden nog niet DE oplossing gevonden… Ben vol goede hoop! Ik ben 43 jaar, gevoelige/droge huid en kleur Fair van de BB-crème…Duimen dus maar! :-)

 • Avatar van Miranda vdM
  Reply Miranda vdM 8 juli 2015 at 10:56

  Leuke actie! Ik ben 43 jaar, en heb een droge tot normale huid. light is mijn kleur denk ik.

 • Avatar van Inge De Coene
  Reply Inge De Coene 8 juli 2015 at 10:30

  Ik heb een gevoelige huid, met couperose. Ik ben 36 jaar en light zal het beste bij me passen.

 • Avatar van MarliesS
  Reply MarliesS 8 juli 2015 at 08:44

  Ik heb een gemengde en tamelijk lichte huid en ben 57 jaar, ik denk dat Light het beste bij mijn huidskleur past.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 8 juli 2015 at 07:40

  Ik zou het graag willen proberen! Nog net geen 40 en een gemengde huid, met nog steeds acne. Qua kleur zal het denk ik light zijn.

 • Avatar van lovingyourlifenl
  Reply lovingyourlifenl 7 juli 2015 at 21:38

  Waauw ik doe zeker mee!! ik ben 18 jaar en heb denk de kleur medium! Mijn e-mail is lovingyourlifenl@hotmail.com xxxx

 • Avatar van Petra L.
  Reply Petra L. 7 juli 2015 at 21:07

  Mijn huid is light en “ouder-wordend”, inclusief alle bijbehorende gebreken. ;-)

 • Avatar van Corinne de Graaf
  Reply Corinne de Graaf 7 juli 2015 at 20:53

  Ik heb een gemengde huid en 36 jaar en gebruik de kleur light

 • Avatar van Ilse Verhoeven
  Reply Ilse Verhoeven 7 juli 2015 at 20:51

  Ik kijk er naar uit om op mijn 42 jaar oude huid deze geweldige creme te smeren. Ik het een gemengde huid, dus ik denk dat light daar het beste bij past. Indien jullie een beter idee hebben dan laat ik me graag verrassen.

 • Avatar van Paulien Hoorn
  Reply Paulien Hoorn 7 juli 2015 at 20:39

  Mooie wannehave prijs zeg…ik doe graag mee…ik ben 46 heb een droge huid,wat rode couperoseachtige wangetjes.De BB cream light…Prettige avond!

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 7 juli 2015 at 20:38

  Geweldig. Ik heb een gemengde huid, creme medium, leeftijd 50

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 7 juli 2015 at 16:17

  Wat een super mooie actie en doe heel graag mee. Mijn huid is vochtarm en heeft een light BB cream nodig, mijn leeftijd is 41 jaar

 • Avatar van corry de vos
  Reply corry de vos 7 juli 2015 at 15:50

  Wauwie een clarins pakket winnen wie wil dat nou niet .?
  Gooi mij maar in de hoge hoed en tover er een superblije corry uit. ….

 • Avatar van Lis Lager
  Reply Lis Lager 7 juli 2015 at 13:47

  Wauw wat een super gave actie, ik doe heel graag mee.
  Ik heb een gevoelige huid, ik ben 22 jaar en ik heb de light kleur nodig van de BB crême.
  Ik ben heel erg benieuwd, dit lijkt mij zo gaaf om te winnen, hier heb je écht iets aan!! <3

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 7 juli 2015 at 13:41

  mijn huid kan wel een oppepper gebruiken

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 7 juli 2015 at 13:39

  Hoi Desiree, wat een leuke site heb je zeg. Via via hier terecht gekomen en vindt het super leuk.
  Voor wat betreft de actie prober ik ook maar eens mee te doen, gewoon voor de gein :)
  Ik ben 35 en heb nogal een droge (en gevoelige) huid. Ik zou zelf kiezen voor de light kleur.
  In ieder geval zal ik je site vaker bezoeken. Top. Ga zo door. Groetjes Kim

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 7 juli 2015 at 12:54

  huidtype droog leeftijd 50 bb creme light zou echt fantastisch zijn dit te mogen proberen

 • Avatar van Marinda
  Reply Marinda 7 juli 2015 at 12:15

  Wat een supertoffe actie! Ik heb met 17 een onwijs gevoelige huid en de light kleur van de BB cream zou het beste bij mijn huidskleur passen!

 • Avatar van eline
  Reply eline 7 juli 2015 at 12:01

  Wat een toffe Actie..
  Om te kunnen winnen geef ik natuurlijk reactie!
  Ik heb een gevoelige huid..
  Dus om daar cremepjes en poedertjes voor te komen kost dat een flinke duit!
  Daarom hoop ik de bb clarins light te winnen..
  dan ben ik buiten mijn zinnen!
  Een mooie egale huid zeg ik geen nee tegen
  Ja deze creme krijgt van mij een dikke negen!

  Duimen maar:)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 7 juli 2015 at 11:21

  Ik doe graag mee voor medium, zou het heel graag willen proberen, erg benieuwd !!!.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 juli 2015 at 10:49

  He wat leuk, natuurlijk waag ik graag mijn kansje. Ik ben zelf 28 jaar en ik heb een gemengde/gevoelige huid. Daarnaast denk ik dat de kleur fair het meest bij mijn huid zal passen.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 7 juli 2015 at 10:42

  Dit lijkt mij de ideale oplossing voor drukke ochtenden! Ik doe graag mee!
  Ik denk dat light het beste bij mijn huid zou passen en heb een best droge huid (en ben 26).

 • Avatar van Lizzy
  Reply Lizzy 7 juli 2015 at 10:23

  Als student met een vervelende probleemhuid zou ik dit fantastisch vinden. De meeste goeie producten zijn buiten mijn budget, door de meeste producten of foundations wordt mijn huid alleen maar erger. Winnen zou super zijn :D. Ik ben 24 jaar, nog steeds puistjes/veel kleine littekens, light kleur voor BB Cream.

 • Avatar van Lot
  Reply Lot 7 juli 2015 at 09:25

  Super leuk! Om mezelf lekker te verwennen, naar een jaar hard werken!

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 7 juli 2015 at 09:13

  Oeeeeh ik wil dit pakketje heel erg graag! Ik heb een gevoelige huid en ik verbrand ook snel. Bij mij past de BB crème met de lichtste tint.

 • Avatar van Anke Kane
  Reply Anke Kane 7 juli 2015 at 07:40

  Ik zou het heel graag proberen met mijn gemengde/gevoelige huid. ben inmiddels 34 jaar en zou de medium kleur gebruiken. (zeker nu) Het leest in elk geval heeel fijn!

 • Avatar van Berdien
  Reply Berdien 7 juli 2015 at 01:35

  Spuit elf hier ;-)!
  Ik doe graaaaag mee. Lovely give away zeg!
  Clarins is mijn vaste merk, eerst altijd dermalogica gebruikt maar sinds mijn puberhuid ( op mijn 30ste…..) wat normaler is gaan doen is Clarins echt een mooi merk om mijn huid rustig te houden.
  Anyway, huidtype is droog en teint is light…..
  Liefs

 • Avatar van Virginia
  Reply Virginia 7 juli 2015 at 00:03

  Wat een leuke actie, ik doe graag een poging om te winnen :). Ik ben 27 jaar en ik heb een gevoelige huid. Ik denk dat de kleur light van de BB creme het beste bij mijn huid past. Mijn moeder gebruikte vroeger ook Clarins, zal dat voor mijn huid net zo goed werken?

 • Avatar van forestelven
  Reply forestelven 6 juli 2015 at 22:36

  Huidskleur Fair, leeftijd 23, huidstyp heel erg droog en gevoelig, daardoor krijg ik snel last van roodheid :/ lijkt me heel gaaf de clarins merk te testen!
  Ik doe graag mee!

 • Avatar van Csjek Benedick
  Reply Csjek Benedick 6 juli 2015 at 22:24

  Ik doe graag mee!

 • Avatar van Wilma van
  Reply Wilma van 't Hof 6 juli 2015 at 22:02

  Ik ben 53 jaar. Ik heb een gemengde huid. Droog, maar op sommige plekken vettig. En ondanks mijn leeftijd af en toe nog last van puistjes. Denk dat de BB Cream Light het beste bij mij past.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 6 juli 2015 at 21:54

  Mooie actie hoor ;-) Ik ben 38 jaartjes jong en mijn is overgevoelig,snel geirriteerd.Medium BB creme zal me wel mooi staan.

 • Avatar van Henriette Leeuwis
  Reply Henriette Leeuwis 6 juli 2015 at 21:44

  Wat een ontzettend leuke actie :-) Ik ben nog net 43 jaar (18 juli word ik 44)
  Ik heb een gemengde huidtype, en de BB-cream light past het beste bij mij
  Fijne avond nog.
  Groetjes Henriette

 • Avatar van Lucienne
  Reply Lucienne 6 juli 2015 at 21:30

  Wat een ontzettend leuke actie. Ik heb net als jij een lichte huid, met af en toe een puistje en wat oneffenheden die ik graag wil verzorgen en camoufleren. Mijn leeftijd is 28 jaar en ik zou graag de kleur ‘fair’ willen proberen van de BB Cream, voor mijn lichte huid.

 • Avatar van Tamara T.S.
  Reply Tamara T.S. 6 juli 2015 at 21:29

  Mooie actie! Ik ben 32 en mijn huidtype is gemengde huid, helaas met littekentjes. De kleur medium zal waarschijnlijk het best bij mijn huid passen. Nu maar hopen dat ik bij de winnaars zit!

 • Avatar van Debbie Walters
  Reply Debbie Walters 6 juli 2015 at 21:29

  Heeeeeey Laaaa !!! Oelaaaaalaaaa wat een onwijs leuke actie ❤ Leuk om zo verwend te mogen worden met een heerlijke verzorgings pakket van Clarins! Hier doe ik dolgraag aan mee!!! Ik ben ahum … ahum 37 jaar oud, heb een lichte en gemengde huid, dus voor mij de BB cream light voor een mooie Finishing touch Spannend hoor dit zou echt te gek zijn!! Nog een hele fijne avond, Liefsss Debbie

 • Avatar van Katia
  Reply Katia 6 juli 2015 at 21:08

  Super leuke winactie! Ik ben zelf 36 jaar jong en heb een normale tot droge huid en de BB crème fair zou super zijn.

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 6 juli 2015 at 20:31

  Een superactie met een van mijn favoriete beautymerken. Ik zweer op dit moment UV-plus over mijn dagcrème. Mijn huidtype is droog en voor mijn lichte huid is de BB Cream in de kleur light het beste .En ik ben 42, ook al wordt vaak jaren jonger geschat.

 • Avatar van Heidie
  Reply Heidie 6 juli 2015 at 20:28

  Ik heb een gemengde huid, ben (nog) 37 jaar (eind van de maand al weer 38), en gebruik meestal de kleur light bij BB crèmes. Ik heb behoorlijke pigmentvlekken in mijn gezicht dus al een van de producten die iets minder kan maken, is dat natuurlijk erg fijn. Ik heb wel al eens zonneproducten van Clarins gebruikt (fijn), maar andere producten nog niet. Ik ben benieuwd.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 6 juli 2015 at 20:27

  Ben zeer benieuwd hoe mijn huid er zal uit zien n het gebruik van dit product, is dit misschien het product voor mijn huid ? Wil het graag uitproberen ! Heb een gemengde huid

 • Avatar van Sieneke van Biessum
  Reply Sieneke van Biessum 6 juli 2015 at 20:22

  Ik doe mee voor mijn dochter, zij is 28 en heeft veel problemen met acne
  Medium

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 6 juli 2015 at 20:21

  Een probleemhuid,acne wat mijn leven beheerst. De kleur die bij me past is medium
  Ik ga heel hard duimen!

 • Avatar van Nolst
  Reply Nolst 6 juli 2015 at 19:59

  Wat een mooie actie. Ik heb een normale huid. Ben 59 jaar en gebruik altijd Medium als kleur van de BB crèmes.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 6 juli 2015 at 18:50

  Waauw mooi pakket! Mijn huidtype is gevoelig, ik ben 30 jaar en gebruik de kleur medium!

 • Avatar van Luus
  Reply Luus 6 juli 2015 at 18:09

  Door een medicijnenkuur word ik gelukkig ouder dan de huidige 46 jaar en ben ik gered, maar mijn huid niet…want deze is nu trekkerig en vlekkerig. Om er weer mooi en stralend uit te zien zou ik graag kans maken op een fantastisch pakketje van Clarins, met de BB Cream medium!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 6 juli 2015 at 16:29

  Wat een heerlijke winactie, ook ik maak graag kans! Ik heb een vrij droge huid, ben 50 jaar en de kleur die me het best lijkt voor mijn huid is fair. Succes allemaal

 • Avatar van sylvana
  Reply sylvana 6 juli 2015 at 16:17

  leuke actie zeg. clarins is een fantastisch cadeau !! mijn huidtype is gevoelig en ben 62 jaardenk dat medium het beste bij mijn huidtype past medium.

 • Avatar van MVN
  Reply MVN 6 juli 2015 at 16:07

  Dit zou ik wel graag willen winnen, ik heb een gemengde huid en heb een medium kleur. Als ik dit pakket zou winnen, zou ik dolbij zijn. Clarins vind ik altijd een fijn product, goeie ervaringen, dus jullie zouden mij dolgelukkig maken !!

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 6 juli 2015 at 15:55

  Wat een heerlijk spul! Ik ben 25, heb een wat vettere huid en ga voor de light!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 6 juli 2015 at 15:49

  De zon komt op en ik rek me uit,
  Warme zonnestralen tintelen mijn huid.
  Geurende goudgele bloemen bij een strakke lucht,
  Ik slaak een diepe zucht.
  Laat ons maar lekker genieten van dit mooie weer,
  Maar dit is een actie waar ik graag aan mee doe ook bij dit warme zomer weer.

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 6 juli 2015 at 15:03

  Ik kreeg laatst een proefje van Clarins bij de Ici paris. Echt super fijn spul….alleen een beetje prijzig. Zou echt heel gaaf zijn als ik dit win. Ik ga voor de medium! 41 jaar.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 6 juli 2015 at 14:37

  Mijn huidtype is droog en gevoelig en ik ben 38 en is en ik kies de light BB Cream.

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 6 juli 2015 at 14:20

  Wat een fijn pakketje. Ik ben 35 en heb een droge gevoelige huid

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 6 juli 2015 at 14:19

  Geweldige actie met zoveel heerlijke producten ik heb een gecombineerde huid en bij mijn wangen is mijn huid erg dun.

 • Avatar van Kitty
  Reply Kitty 6 juli 2015 at 13:50

  Leuke actie! Ik heb een normale huid (al heb ik het idee dat die met de jaren wat gevoeliger wordt) maar wel redelijk veel pigmentvlekjes/rode vlekjes. Fair lijkt me de juiste kleur voor mij! Oh, en ik ben 25 :)

 • Avatar van NinaMol
  Reply NinaMol 6 juli 2015 at 05:59

  Super leuke actie! Ik ben 57 jaar, heb een gecombineerde huid. Light is het meest geschikt!

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 6 juli 2015 at 04:03

  Wow… ik ga hier maar weinig woorden aan vuil maken…. Ik ga ook niet zeggen dat ik dit perse ineens nodig heb of ik het aan iemand kado zou doen. Ik denk dat iedere vrouw wel zo’n heerlijk verwenpakketje wil hebben, we worden toch allemaal ouder! ;-) dus deze producten komen altijd wel van pas.!

 • Avatar van me
  Reply me 6 juli 2015 at 01:34

  Leuke actie, ik doe graag mee, ik heb een vette huid en denk dat fair voor mij het meest geschikt is

 • Avatar van Ward
  Reply Ward 5 juli 2015 at 20:24

  Light zou het best bij mijn huid passen, mijn huidtype is vet tot normaal. P.s: love your blog!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juli 2015 at 09:15

   Thanks! Heel erg leuk om te horen :)

 • Avatar van Elle de Jonge
  Reply Elle de Jonge 5 juli 2015 at 19:30

  Gebruik al jaren de cleanser en tonic van Clarins…
  Zou zo graag in aanmerking komen voor deze producten omdat ik merk dat mijn huid wat extra’s nodig heeft…50 jaar gemengde huid neigt naar uitdrogen met littekentjes van acne ( ja echt alles geprobeerd)
  Clarins producten maken me zooo gelukkig op de een of andere manier .
  Liefs Elle de Jonge.

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 5 juli 2015 at 18:00

  Super leuke actie, ik doe graag mee! Ik heb een droge gevoelige huid ben 33 jaar en denk dat ik de kleur fair nodig heb voor de BB crème.

 • Avatar van Natascha Velthuis
  Reply Natascha Velthuis 5 juli 2015 at 17:31

  Gave actie. Ik ben 36 jaar en ik denk dat de kleur Light bij mijn teint zal aansluiten.

  Ik gebruik eigenlijk nooit van deze ” luxe” producten . Voor mij een mooie kans.

 • Avatar van jasmijn
  Reply jasmijn 5 juli 2015 at 17:27

  Wat een leuke actie! En echt super mooie producten!! ik ben 12 jaar en ga bijna naar de brugklas en zou het graag willen proberen!

 • Avatar van WA
  Reply WA 5 juli 2015 at 15:49

  Huidtype gemengd
  Leeftijd 18
  Bb Cream fair

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 5 juli 2015 at 12:06

  Ik ben 20 jaar, met een vette huid en onzuiverheden. Al veel manieren heb ik geprobeerd om het te verbeteren, maar niks helpt echt. Daarom maar een poging wagen, mijn huid kan denk ik de kleur light het beste kan hebben!

  X Tara

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 5 juli 2015 at 11:47

  Ik vind dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met huidverzorging, dus met mijn 15 jaar doe ik graag aan deze winactie mee. Ik heb een gemengde huid, met wat onzuiverheden op de kin en voorhoofd en een droge huid bij de wangen en neus. Ik denk dat de kleur light het beste bij me past!

 • Avatar van dientjuh jansen
  Reply dientjuh jansen 5 juli 2015 at 06:43

  ik heb een hele grove huid met sproeten en pigmentvlekjes ik krijg het niet weg! daarom doe ik mee aan deze super actie ! lijkt me super ben 35 jaar bb creme zou ik heel graag dark willen

  • Avatar van Zanini
   Reply Zanini 5 juli 2015 at 11:35

   Zeker mooi interessant artikel en actie ! Ik ben 52 jaar en de ouderdom begin helaas zichtbaar te worden dus zou ik ook graag in aanmerking willen komen voor zo een pakket .Ik heb een vochtarm huid met wat pigment vlekjes en wat rimpels bij mijn voorhooft en rondom mijn ogen .mijn huidskleur zou medium zijn .Een leuke reis voor de onspanning doe ook wonderen zegen ze dus misschien iets aan elkaar te koppelen
   Mvg Sylvie

 • Avatar van Anita Hubert
  Reply Anita Hubert 5 juli 2015 at 01:12

  Huidtype; vet, onzuiver, gevoelig, beetje vochtarm. Kleur: medium. En ik kom heel graag in aanmerking voor dit fijne pakket.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 4 juli 2015 at 22:59

  Weet je wat ik vandaag op mijn gezicht ontdekte? Zwangerschapsmasker! Oh, wat leuk gefeliciteerd, zou je zeggen… maar nope, geen baby hier!
  Ik zou deze producten dus wel eens aan een goede test willen onderwerpen. Plus een week Vegas in het vooruitzicht, dus die SPF 50 kan mijn snoetje wel gebruiken.
  Mijn huidtype is gevoelig en ik denk dat de kleur light voor mij perfect is.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 4 juli 2015 at 21:29

  Clarins heeft echt zo’n fijne producten! Ik heb de Hydra Quench lijn al getest en die is super! Ik ben uiteraard benieuwd naar meer en doe graag mee met de winactie ;-) Ik heb een gevoelige huid, ben 30 jaar en denk dat de kleur Light het beste bij mijn huidskleur past. ;-)

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 4 juli 2015 at 20:36

  Wat een leuke actie! Ik ben 28. Mijn huidtype is gemengd; normale huid maar vaak wel een wat vettere T-zone. Ik denk dat de medium BBcream het beste bij mij past!

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 4 juli 2015 at 18:23

  Mijn huidtype is gemengd. Ik ben 48 jaar en de kleur light zou perfect zijn voor mij.
  Ik heb last van pigment vlekjes, couperose en acne littekens
  Ik lees ook dat deze producten van Clarins al deze oneffenheden aanpakken daarom ben ik zo enorm benieuwd naar deze producten want ik zou echt zo dolgraag een egale, stralende, en beschermde huid tegelijk willen hebben.
  Ik duim en hoop heel hard.

 • Avatar van Marike
  Reply Marike 4 juli 2015 at 18:20

  Ben 26 en heb een gemengde huid met zo nu en dan een uitbraak. Daarnaast zeer bleek met sproetjes. Ik gebruik dus altijd de lichtste variant die er te krijgen is. Superactie!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 4 juli 2015 at 17:34

  Ik word helemaal blij van deze producten. Hopelijk mag ik ze binnenkort gebruiken. Ik heb een droge huid die al 35 jaar oud is en de light bb crème past het beste bij mijn huidskleur.

 • Avatar van Lise
  Reply Lise 4 juli 2015 at 16:59

  Wat leuk! Ik heb een gemengde huid en ben 18 jaar. BB crème kleur medium :)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 4 juli 2015 at 16:28

  Wat leuk. Lijkt mij wel wat. Ik heb steeds meer last van pigmentvlekken. Ik ben 37 jaar en heb een droge huid.

 • Avatar van Titia
  Reply Titia 4 juli 2015 at 16:17

  Wat een leuke winactie zeg! Ik ben 32 jaar, heb een gemengde huid en ik denk dat ik de kleur light het best bij mijn huid past.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 4 juli 2015 at 15:45

  Dit klinkt echt geweldig voor mijn gemengde huid. Want ook al ben ik maar 24 jaar heeft mijn lichte (fair) huid toch aardig wat onzuiverheden op mijn t-zone en ik zou graag dit willen proberen. Zeker in deze extreme warmte wil ik geen make-up op en als ik dan door deze producten toch make-up op kan en het optimaal verzorg, dan wordt ik wel heel erg enthousiast van deze winactie. Ik ben tot nu toe zeker enthousiast over deze lijn. Dus ja, helemaal geweldig dat je dit hebt georganiseerd. Thank you.
  Oh ja, het staat gewoon in de tekst, maar nog even kort:
  Ik heb dus een gemengde huid met extreem vette t-zone (vooral in de zomer bizar),
  Ik ben 24 jaar.
  Ik zou graag dan, als ik de kans krijg om te winnen de kleur fair krijgen voor de BB.

 • Avatar van Riekie Bos
  Reply Riekie Bos 4 juli 2015 at 15:43

  huidtype: gemengd
  leeftijd: 18
  BB Cream kleur: medium

  onwijs leuke winactie!
  Ik waag een kansje.
  duim duim duim duim
  doeiiiii
  Riekie

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 4 juli 2015 at 15:26

  Wat een prachtige winactie, ik ben al een tijdje zeer benieuwd naar Clarins. Dus de ideale gelegenheid om mee te doen.

  Huidtype gemengd; leeftijd 26 jaar en kleur light.

  Goed weekend!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 4 juli 2015 at 14:21

  Leuke winactie! ^^
  Ik doe graag mee. Ik ben 20 jaar en ik heb een gecombineerde huid. De kleur BB Cream die het beste bij mijn huid zal passen, zal de kleur light zijn.

 • Avatar van Emy Lakerveld
  Reply Emy Lakerveld 4 juli 2015 at 14:19

  Mooie winactie Desiree!
  Mijn huid is aan de droge kant en met de hitte wordt het er niet beter op!
  Eerste rimpeltjes beginnen ook te komen…34 jaar hè. ..dan krijg je dat!

  Groeten, Emy

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 4 juli 2015 at 14:09

  Heerlijk, lijkt mij die creme! Ik ben Liesbeth, 32 jaar oud en heb een normale, tot vette huid. Mijn huidskleur is medium

 • Avatar van Esmeralda L
  Reply Esmeralda L 4 juli 2015 at 12:16

  oh ik ben al zo lang fan van de Doux Exfoliant/gentle exfoliator, deze heb ik eigenlijk altijd wel in mijn stash liggen. Ik ben zeker fan van Clarins en kan ook wel wat gebruiken tegen de pigmentvlekjes welke ik helaas heb op mijn wangen, net onder mijn ogen, door de zon. Helaas ben k toch iets te laat bewust geworden van het belang van SPF. De producten welke je kunt winnen zijn dus eigenlijk perfect. Goede zonbescherming, helpen iets tegen de pigmentvlekjes en de rode vlekjes door de puistjes welke ik ook nog heb, en een mooie BB cream. En een goed serum is natuurlijk helemaal geweldig!

  Mijn huidtype is normaal/gecombineerd, kleur is fair en ik ben 37.
  *fingers crossed*

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 4 juli 2015 at 12:00

  Wat een mooie actie! Fijn dat je ons weer blij kan maken met de spullen die je zelf test. Zo weet ik dat deze set ideaal is voor mijn 33 jarige, lichte en dunne huid. Ik denk dat ik net als jij de BB Cream fair het beste kan gebruiken! Ik ga duimen

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 4 juli 2015 at 11:03

  Wat leuk winactie. Ik doe mee. ik ben 43 , huidtype is gemengd, bb cream medium

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 4 juli 2015 at 10:11

  Wauw super! Ik ben 30 jaar en ik heb een hele lichte sproetjeshuid (kleurtje fair ;-)) die heel gevoelig is voor acné, rode vlekjes etc. Kan me een egale huid niet meer herinneren. Tegelijkertijd kan mijn huid heel droog zijn. Dit zou geweldig zijn! Ik ga heel hard duimen draaien!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 4 juli 2015 at 09:20

  Wat een mooie actie. Ik ben 36 jaar en heb een gemengde huid met couperose en pigment vlekken. Ik ga voor de kleur light. Bedankt voor deze actie.

 • Avatar van Fay
  Reply Fay 4 juli 2015 at 08:54

  Aah wat gaaf, ik ben hier al zo lang benieuwd maar, maar als student kan ik dit onmogelijk betalen haha. Echt super dat je dit weggeeft, wow! Ik ben 21 en heb een gemengde, acne prone huid en daardoor heb ik ook allemaal rode plekjes waar ik echt van af wil.

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 4 juli 2015 at 05:46

  Heel graag doe ik mee voor dit fijne pakket. Ik heb een gemengde huid en ben 67 jaar. BB créme is denk ik medium.
  Groetjes Irene

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 4 juli 2015 at 00:25

  Wat een heerlijke producten! Ik heb een medium huid en ben 37 jaar. Mijn huid is droog tot gemengd. Goede verzorgingsproducten zijn heel er welkom!

 • Avatar van Joan
  Reply Joan 4 juli 2015 at 00:02

  Wauw dit zou ik echt heel graag winnen!!ik spaar op
  Moment voor een operatie voor mijn hond dus geef voor mezelf
  Niks aan luxe uit en dat is te zien,
  Ik ben 32,heb een normale maar vochtarme huid met onzuiverheden(heel frustrerend)ik denk dat ik light het beste zou passen bij mijn huidskleur ,voor ieder die het wint,heel veel plezier ermee

  Xx

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 3 juli 2015 at 23:59

  Ik ben 42 en verzorg mijn vetarme huid zo goed mogelijk . Clarins heb ik nog nooit gebruikt. Ik ben zeer benieuwd of het bij mij ook zo goed past. BB medium

 • Avatar van Anne van bergen
  Reply Anne van bergen 3 juli 2015 at 23:59

  Oh wat fijn! Mijn 23-jarige velletje is helaas nog steeds gemengd tot vet! Vooral met dit plakkerige weertje wordt het verzorgen van mijn huid daar niet makkelijker op (lees: vettiger -.-). Bijkomend feitje: mijn vader heeft (of nou ja, hàd) in zijn jongere jaren vuurrood haar, met de gezellige gevolgtrekking dat mijn lijf daartoe heeft besloten mij daar het witte huidje van toe te delen tijdens de genenuitwisseling haha ;)
  Smeren is een must, dus de fluide lijkt me ideaal. Bruin wordt deze bruinharige-maar o zo witvellige – meid niet, maar verbranden kan ik als de beste haha ;) vanzelfsprekend past de kleur ‘fair’ het best bij mij!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 3 juli 2015 at 22:40

  Wat lijken me deze producten heerlijk om te mogen gebruiken.
  Afgelopen Dinsdag ben ik 44 geworden en mijn huid is wat droger als eerst,doordat ik rook kan die soms wat grauw zijn daarom ben ik benieuwd of mijn huid ook meer glow krijgt van deze heerlijke cosmetica producten.
  Voor de BB cream lijkt me medium perfect.

 • Avatar van Marisca
  Reply Marisca 3 juli 2015 at 21:52

  Oh wat een super mooie producten. Nu ik ouder begin te worden (42 jaar) merk ik dat ik plekjes en vlekjes in mijn gezicht krijg, waar ik eerder nooit last van had. Ik ben niet van de foundations maar een BB cream vind ik erg fijn. Ik denk dat de light het beste past bij mijn huidskleur. Ben heel benieuwd of deze lijn mijn gezicht weer een frisse, egale teint geven. Mijn huidtype is normaal maar wel ouder wordend.

 • Avatar van mijke
  Reply mijke 3 juli 2015 at 21:22

  Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt! Ik doe graag mee. 40+ bb creme medium en huidtype droog en gevoelig.

 • Avatar van corrie.devos
  Reply corrie.devos 3 juli 2015 at 21:19

  Wauw ik heb droge huid ik ga voor medium ik ben 64 dus moet mijn huid goed verzorgen gooi mij maar in de hoge hoed dan komt het met die mooie producten wel goed

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 3 juli 2015 at 21:14

  Wat een mooie producten! Ik doe dan ook graag mee aan de winactie want dit ligt normaal wel wat boven mijn budget helaas.
  Ik ben 41 en heb een vochtarme huid met her en der onzuiverheden. Ik denk dat light voor mij het beste zal zijn.
  Ik ga heel hard duimen dat ik een berichtje in mijn mailbox ga krijgen!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 3 juli 2015 at 20:31

  Wow, toffe winactie! Ik zou graag mee willen doen voor de kleur Fair.
  Ik ben 32 jaar oud en heb een gemengde huid met helaas een doffe uitstraling. Een glowy skin kan ik wel gebruiken :)

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 3 juli 2015 at 20:29

  Over clarins hoor ik niets dan goeds, dus zou het graag proberen. Mijn huid is droog, ik ben 43 en zou denk ik light moeten hebben.

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 3 juli 2015 at 20:03

  Zo ontzettend benieuwd naar de producten. Klinkt belovend en ik kan haast niet wachten om naar de winkel te gaan. Winnen is leuk en ik waag dolgraag een kans.Gemengd huid, 42 jaar en medium kleur.

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 3 juli 2015 at 19:56

  Wow wat een gave actie! Ik ben dol op Clarins.. Heb er een oogschaduwpalette, foundation, 2 kipproducten, verstevigende bodycream en een zonnebrand voor het gezicht van. Deze 4 fantastische producten zouden dus een geweldige en welcome aanvulling daarop zijn! Ik heb een droge huid, maar ondanks dat nog steeds last van onzuiverheden zo nu en dan. Ik ben 27 en verwacht dat ik een fair ben. Van de extra comfort foundation van Clarins is mijn kleur 108.. Maar een bb cream zou voor de zomer heerlijk zijn!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 juli 2015 at 19:43

  Leuk en mijn huid is droog en gevoelig.
  Ben dan ook zeer benieuwd naar dit want voor een 48 jarige gezien mijn middelbare leeftijd heb ik last van pigmentvlekken.
  Fijn dat je zulke winactie’s doet en ook zoveel.

  Prettig weekend Xoxo

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 3 juli 2015 at 19:42

  Wat een leuke winactie! Ik vind het altijd heel interessant om een hele lijn te proberen, maar het zo duur om gelijk alles aan te schaffen! Ik ben heel benieuwd naar deze producten op mijn huid. Ik heb een normale tot droge huid, en heel erg licht (dus kleur fair). Groetjes Anne

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 3 juli 2015 at 19:38

  Superleuke actie! Dit lijkt me een super prodcut! Ik heb een gevoelige huid, kleur ‘Fair’ en ben 22 jaar.

 • Avatar van JoycevdB
  Reply JoycevdB 3 juli 2015 at 19:27

  Hoi Desirée!

  Dit zou ik graag willen winnen. Ben vooral heel benieuwd naar de exfoliant en de bb cream.
  Ik ben 27 jaar, heb een gemengde huid en ik heb, denk ik, fair nodig van de bb cream.

  Fingers crossed!

  Liefs!

 • Avatar van PJ
  Reply PJ 3 juli 2015 at 19:27

  Wat een mooi pakket! Ik ben net eigenlijk pas bezig om mijn huid beter te verzorgen. Ik heb een droge gevoelige huid en ik denk dat light het beste bij me zal passen. Deze maand word ik 36 \o/.

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 3 juli 2015 at 19:22

  Wat een leuke actie! Clarins is een van m’n favoriete merken dus doe heel graag mee. Vooral naar het nieuwe serum ben ik heel nieuwsgierig. Laatst in de Bijenkorf uitgetest en staat sindsdien op mijn wish list. Ik heb een gecombineerde huid, ben 26 jaar en van de BB Cream zou ik de light gebruiken.

 • Avatar van Jacq
  Reply Jacq 3 juli 2015 at 19:19

  Wat een leuke blog en wat een mooie actie! Omdat ik over een maand dertig word merk ik de laatste tijd steeds meer iets van de eerste verouderingsverschijnselen. Door overmatig zonnen tussen mijn 20e en 25e moet ik nu leven met een flinke pigmentvlek op mijn voorhoofd. Erg jammer en helaas niet meer terug te draaien, dus accepteren en camoufleren is het enige dat erop zit. Dit pakket van Clarins is daar zo te lezen heel geschikt voor. Mijn huid is niet vet maar vochtarm, met in tijden van stress wat hele lichte eczeemplekjes die na even smeren binnen een maand weer weg zijn. Zou dit
  Clarins-pakket heel graag winnen voor mijn 30e verjaardag!

  • Avatar van Jacq
   Reply Jacq 3 juli 2015 at 19:21

   Ps. De beste kleur is denk ik fair :-)

 • Avatar van Claire Herbers
  Reply Claire Herbers 3 juli 2015 at 19:04

  Na 1,5 jaar acne en een zware kuur eindelijk weer een beetje een egaal gezicht in mijn 24ste levensjaar, deze spulletjes zullen het vast nog beter maken!!De “medium” bb Cream zou het helemaal afmaken.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 3 juli 2015 at 19:00

  Ten eerste een heel fijn stuk, weer dingen geleerd. Vooral dat je puistjes wegbleven bij het serum. Ook ik heb een droge en vrij gevoelige huid. Met 47 jaar krijg je nog een vervelende puist op je neus. Zucht!
  Ik ben denk ik ook een bleke Bet, zou fair of light kiezen voor mijn toet.
  Als dit mij weer wat lekkerder in mijn vel krijgt, ga ik nu snoeihard duimen!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 3 juli 2015 at 18:56

  Prachtig pakketje, perfect voor dit weer! Ik heb gemengde huid en ben 37 jaar jong. De kleur Medium zou waarschijnlijk de beste kleur voor mij kunnen zijn.

 • Avatar van Lianne
  Reply Lianne 3 juli 2015 at 18:56

  Het lijkt me geweldig om dit eens te proberen. Ik ben 32 jaar en heb een (ex-)acnehuid. Die vrij gevoelig en snel droog is. Ik vind het heel lastig om iets te vinden wat mijn huid nodig heeft en misschien ook nog wat aan mijn acne-restanten doet. Ik heb een behoorlijk lichte huidskleur dus ik zal ook de fair nodig hebben van de bbq cream.

 • Avatar van Adelaide Balk
  Reply Adelaide Balk 3 juli 2015 at 18:46

  Super actie dit. Ik ben 28jaar en heb een gemengde huid. Mijn kleur is Medium voor de BBcream… nu begin ik met duimen.

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 3 juli 2015 at 18:29

  Heerlijk zeg, ik ben 44 en heb een normale tot vochtarme huid. De BB creme in medium gaat het beste passen denk ik. Ik begin wat lichte ouderdomsvlekjes te krijgen in mijn gezicht. Ik doe graag mee met de loting voor dit prachtpakket.

 • Avatar van Barbera
  Reply Barbera 3 juli 2015 at 18:28

  Wow, aan deze actie doe ik heel graag mee als 48-jarige met een gemengde huid (ik heb ondanks mijn leeftijd soms nog last van ‘jeugdpuistjes’in de T-zon). Mijn BB-kleur zou light zijn.

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 3 juli 2015 at 18:22

  Hoi Desiré, wat een heerlijke producten. Gebruik nu de foundation van Clarins, wil nooit meer zonder! Ik ben nu 48 met de overgang bezig en heb tot mijn schrik nu regelmatig last van puistjes!! Argh!! Ik gok op de medium van de BbCream. Ik begin alvast te duimen

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 3 juli 2015 at 18:20

  Ik doe heel graag mee! Wat een prachtig pakketje. Ben vooral heel benieuwd naar het serum en het effect op mijn acne littekentjes. Toch maar eens proberen zodra mijn serum nu op is… vooral dat je geen plekjes erbij hebt gekregen klinkt heel positief!
  ik heb een gevoelige huid, aan de droge kant met aardig wat onzuiverheidjes. Kleine plekjes maar O zo vervelend. Leeftijd 24. En ik ben ondanks de zonnige dagen vrij bleek, dus de kleur fair lijkt me wel passend

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 3 juli 2015 at 18:00

  Wauwww wat een gave actie! Ik doe graag mee, ben 25 jaar en toch al een tijdje aan het smeren (beter te vroeg dan te laat, toch ;))! Ik heb een vette t-zone met droge wangen, redelijk grove poriën en de kleur light zou perfect voor mij zijn. groetjes!

 • Avatar van bee
  Reply bee 3 juli 2015 at 17:34

  Hoi ik doe ook graag mee☺
  normaal tot droge huid, ben alweer 42 en ik gok op medium cream…
  fingers crossed

 • Avatar van ilsiee prins
  Reply ilsiee prins 3 juli 2015 at 17:29

  Heej, wat een superleuke winactie organiseer je voor de lezers van je blog zeg! Echt top… Ook ik doe graag mee voor deze verwennerij, lijkt me echt heeerlijk zeg. Het ziet er goed uit, en ze revieuws zien er veelbelovend uit. Ik ben 23 jaar, heb een vreemde uit hahaha. Mn kin en neus erg vettig en de rest erg droog.. Ik zal gaan voor de Light… :) Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen, groetjes ilsiee en een fijn weekend!

 • Avatar van Puck Christine
  Reply Puck Christine 3 juli 2015 at 17:25

  Dit klinkt even als mijn redder in nood. Of nou ja, nood, huidcrisis haha. Ik heb allerlei kleine bultjes/pukkeltjes op mijn gezicht sinds een paar maanden. Ik ben 21 jaar en heb geregeld last gehad van puistjes. Vanaf mijn 20e heb ik een tijd veel minder last gehad van puistjes (helaas nog wel wat vale rode plekjes/littekens). Eindelijk dacht ik, ik ben er vanaf. Maar helaas, de puistjes zijn terug. Ditmaal in veel kleine bultjes rondom mijn kin en voorhoofd. Daarnaast heb ik rondom mijn mond en neusvleugels een rode huid (al jaren). Mijn huid is dus niet erg egaal meer. Hoe ik mijn huidtype kan omschrijven weet ik nu even niet meer zo goed. Vet is het zeker niet, eerder aan de droge kant en dus met pukkeltjes.
  Aan de swatches te zien zal de BB Cream kleur in Light het beste bij mij passen.

 • Avatar van kraanannewil
  Reply kraanannewil 3 juli 2015 at 16:56

  Leuke actie.
  Ik heb een gevoelige huid met wat onzuiverheden.
  Ben 21 jaar.
  BB cream in fair.

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 3 juli 2015 at 16:47

  Wat een gave actie. My skin will love this ;-)

  Huidtype? Ehhh ik ben 32 jaar en ik heb last van onzuiverheden. Medium zou denk ik goed passen.

  Leuke give away!

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 3 juli 2015 at 16:24

  Na bevallen te zijn van de derde en ik heeeeel veel slapeloze nachten heb, kan mijn huid wel een oppepper gebruiken! Ik heb een gezichtshuid met droge tzone en een wat vettere huid bij mijn wangen en kin. Ik ben 24 jaar en ik denk dat medium mijn kleur is! ( en nu keeeeeeihard duimen!)

  • Avatar van Heleen Teunissen
   Reply Heleen Teunissen 3 juli 2015 at 16:39

   Mijn kleur is light, heb een lichte, heel gevoelige huid die ook onrustig kan zijn. Rode vlekjes, puistjes, couperose…het is m’n allemaal helaas niet onbekend. Ik zou dan ook graag deze producten willen proberen want wat er beschreven staat maakt mij erg nieuwsgierig en ik denk stiekem dat dit pakket de oplossing voor mijn huidproblemen kan zijn!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 3 juli 2015 at 16:12

  Wat een leuke winactie! Mijn kleur zou “light” zijn, ik ben 19 jaar en heb een gecombineerde huid. Vooral naar de Gentle Exfoliator ben ik heel benieuwd, daar hoor ik zoveel positieve verhalen over!

 • Avatar van iulia van empel-stamate
  Reply iulia van empel-stamate 3 juli 2015 at 16:09

  Fijne aktie. leeftijd 39, huidtype gemengd, bbcreme medium

 • Avatar van Heidi Sour
  Reply Heidi Sour 3 juli 2015 at 16:07

  Mijn huidtype is droog met fijne lijntjes, pigmentvlekken en rode vlekjes. Ik ben net 46 en ik ga voor de light versie.

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 3 juli 2015 at 15:52

  Ik ben 45 jaar de BBcreme zou ik graag in medium willen, ik heb een gevoelige rode huid en ben daarom fan van de BBcreme zodat ik een mooie egale huid krijg.

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 3 juli 2015 at 15:51

  Wat een leuke actie van Clarins Desiree ! Ik doe heel graag mee met mijn gevoelige huid. De BB cream ga ik voor de Light en me leeftijd is 41 :-) Geniet van het mooie weer met je dochtertje en een warm weekend !

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 3 juli 2015 at 15:35

  Wat een leuke actie! De producten klinken heel goed. Ik ben 34, heb een gevoelige huid en Medium is mijn kleur.

 • Avatar van Gael Batailde
  Reply Gael Batailde 3 juli 2015 at 15:24

  Zo’n toffe actie! Ik heb vettige huid, en 18 en heb de kleur ‘fair’ :) Hopelijk win ik! X Gaël

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 3 juli 2015 at 15:21

  Nu ik ouder wordt, wordt mijn huid steeds droger. Mijn leeftijd….voorbij de 35. Ik heb een light huid.

 • Avatar van Sjess
  Reply Sjess 3 juli 2015 at 15:02

  Oh, dit zou ik zo fijn vinden!! Ben in verwachting van onze tweede en mijn huid is een ramp op dit moment… Clarins heb ik altijd goede ervaring mee, dus ik ben zeer benieuwd naar deze producten! Ik ben 35 jaar, huidtype is droog en de kleur BB cream is Light :)

 • Avatar van Sheila
  Reply Sheila 3 juli 2015 at 14:50

  O wat een mooie actie weer, natuurlijk wil ik graag winnen ik heb kleur medium en ben 45. Wat een mooie set zeg

  • Avatar van Sheila Engel
   Reply Sheila Engel 3 juli 2015 at 18:25

   Oja mijn huid is niet egaal, vette t zone en vochtarme wangen en gevoelig voor hormonen dus regelmatig puistjes

 • Avatar van miriamzwanepol
  Reply miriamzwanepol 3 juli 2015 at 14:38

  Gave actie en doe graag mee! Leeftijd 36 en smeer BB light. Clarins is een heel fijn merk

  • Avatar van miriamzwanepol
   Reply miriamzwanepol 3 juli 2015 at 14:40

   Vergeet te vermelden dat ik een gevoelige huid heb met wat pigment vlekjes :(

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 juli 2015 at 14:35

  Leuke actie! Ik heb een gemengde, gevoelige huid, 22 jaar en denk dat fair het beste bij me past.
  Geniet van het mooie weer! Fijn weekend!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 3 juli 2015 at 14:33

  Wat een prachtige producten! Gave Winactie! Ik doe heel erg graag mee vanwege mijn pigmentvlekken die ik wil verminderen (zoek al een tijd naar een goed product hiervoor). Verder kan ik alle producten wel goed gebruiken en ben ik erg enthousiast over Clarins (goede ervaring mee). Ik ben bijna 34 jaar (volgende week jarig) en mijn huidtype is droog (vochtarm). De kleur medium staat mij het beste. Ik ga de actie zo delen op social media (en duimen ;)).

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 3 juli 2015 at 14:31

  Wauw, wat een toffe winactie! Ik heb een moeilijke huid… Gemengd. Ik ben 26 jaar en ik denk dat de kleur light het beste bij mijn huidskleur past..

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 3 juli 2015 at 14:20

  Wauw! Gave actie. Claris lijkt me een super merk. Ik heb last van rode vlekjes en pigment en ben heel benieuwd hoe dit werkt! Ik ben 32 jaar en denk dat medium het beste bij mijn huidtype past.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 3 juli 2015 at 14:13

  Hoi desiree,

  Fijne aktie!
  Prachtige producten, wil ze graag proberen.

  Ik ben bijna 40, heb een gemengde huid en kleur light zal waarschijnlijk het beste kleuren :).

  Succes met de aktie en bedankt voor je positivistische!

 • Avatar van Evelien DV
  Reply Evelien DV 3 juli 2015 at 14:10

  Ik ben 27 en zelfs als ik een weekje zelfbruiner smeer zien mijn benen er nog steeds heel ‘fair’ uit, om van mijn spf-50-gezicht nog maar te zwijgen. Ik heb een normale huid maar heb net als jij last van hormonale puistjes. Het zou super zijn als dit daartegen zou helpen!

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 3 juli 2015 at 14:07

  huidtype gemengd
  leeftijd 60 jaar
  bb creme fair

 • Avatar van elle
  Reply elle 3 juli 2015 at 14:06

  Wat leuk! Ik doe nooit mee aan winacties maar deze is gewoon te fijn Desirée! Ik heb een gevoelige huid, snel last van pigmentvlekjes, 35 jaar en gebruik altijd de kleur Medium bij BB crèmes. Fijn weekend!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.