Beauty

Love it! | Elemental Herbology Cell Food

16 juli 2015

elemental herbology cell food
Voor een skincarejunkie als ik is het maar lastig om niet zo’n beetje èlke week te wisselen van producten, want ik weet dat mijn huid dat niet op prijs zal gaan stellen. Soms moet ik dan ook een product waar ik erg graag aan wil beginnen even laten wachten, zoals dat ook was met deze Elemental Herbology Cell Food. De verpakking sprak me gelijk al aan, de ingrediënten maakten me erg enthousiast en de beloftes zijn niet mis. Lees verder voor meer informatie, foto’s en de review.

Het Britse Elemental Herbology ontwikkelde dit product voor de huidjes die flink wat extra’s kunnen gebruiken. Een compleet power house aan proteïnen, vitaminen en antioxidanten als aanvulling op je verdere huidverzorging en.. het won de Harper’s Bazaar UK ‘beste natuurlijke serum’ in de categorie ‘Best of the Best’. Dat belooft heel wat goeds!

elemental herbology cell food
elemental herbology cell food

Qua ingrediënten zitten er geen synthetische geur- en kleurstoffen, minerale oliën, sulfaten en parabenen in en het product is niet getest op dieren.

Wat er wel in zit? Een voedende, beschermende, helende en hydraterende combinatie van onder andere rozenwater, glycerine, squalaan uit olijfolie, granaatappelolie, groene thee extract, sojaproteïnen, theeplantextract, lecithine, vitamine E, vitamine A, zeewierextract, geraniumolie, Q10 en aloë vera.

elemental herbology cell food
elemental herbology cell food

Het product belooft de huid zijn natuurlijke glans terug te geven, weer zacht en soepel te laten aanvoelen en tekorten aan te vullen. Pigmentvlekjes zullen op de lange termijn minder opvallen en de huid zal ook hierdoor rustiger gaan ogen. Perfect dus na een vakantie waarin je huid teveel zon, zeewater of chloor heeft gehad of wanneer je huid gewoonweg echt wat extra’s nodig heeft na een periode van stress of bijvoorbeeld ziekte.

Je kan dit serum gewoon toevoegen aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine door in de ochtend en avond na het reinigen ònder je dagcrème en nachtcrème een paar druppels aan te brengen over je gezicht, hals en decolleté.

Het serum komt in een mooigevormde glazen flacon met een pipetje waardoor ik altijd zo’n ‘wetenschappersgevoel’ krijg tijdens het gebruik. Het serum heeft zo’n typsche wellnessgeur, lekker kruidig en rustgevend tegelijkertijd en doet me denken aan de geur van producten van onder andere Aveda. Het zorgt er bij mij voor dat ik tijdens het aanbrengen even tot rust kom.

elemental herbology cell food

Het serum is wit van kleur, een beetje romig, maar laat zich heel gemakkelijk verdelen en trekt snel in. Het valt op dat de huid direct lekker zacht en soepel aanvoelt, maar je merkt pas echt verschil als je het wat langere tijd gebruikt. Een heerlijk luxe verwenproduct voor de huid en je zou het natuurlijk het hele jaar door kunnen gebruiken, maar als kuur van een aantal weken kan natuurlijk ook. Mijn huid is op dit moment redelijk op orde zeg maar, dus ik ga het flesje goed afsluiten en in het donker bewaren voor weer een kuurtje als het nodig is ♥

Elemental Herbology is verkrijgbaar bij Cosmania (in de winkels en online) en Cell Food kost €52,00 (30ml).

Gebruik jij wel eens echt specifieke producten om je huid een flinke boost te geven?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Come-Moda
  Reply Come-Moda 16 juli 2015 at 11:01

  Prachtige foto’s, ik gebruik altijd een moisturizer en meerdere producten voor mijn huid

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 16 juli 2015 at 10:25

  Je foto’s zijn weer prachtig, mag ik vragen welke camera jij gebruikt?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2015 at 10:43

   Wow, dankjewel voor je compliment! Ik gebruik de Sony NEX-5N systeemcamera :)

   • Avatar van Brigitte
    Reply Brigitte 16 juli 2015 at 10:47

    Zeer verdient :). Bedankt voor je reactie, ik ga hem gelijk even opzoeken.

 • Avatar van missmagsnl
  Reply missmagsnl 16 juli 2015 at 09:02

  ik kende het merk nog niet. En nee eerlijk gezegd gebruik ik geen speciaal product om mijn huid weer een boost te geven.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 16 juli 2015 at 08:49

  Dit merk kende ik nog niet, maar wat een leuk flesje

 • Avatar van Veertig Plus
  Reply Veertig Plus 16 juli 2015 at 07:58

  Ik ben dol op serums. De meeste zijn olie achtig die ik heb, deze ziet er door de crème wat ‘verzorgender’ uit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2015 at 10:44

   Deze is inderdaad niet olie-achtig, meer een soort heel luchtige fluïde :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 16 juli 2015 at 07:50

  Ik gebruik nooit zulke producten maar ik moet zeggen dit klinkt echt als een super fijn serum.. De ingrediënten klinken fijn.. en wat ziet het flesje er mooi uit, dit vind ik ook altijd erg fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 juli 2015 at 10:44

   Ik ben ook altijd een sucker voor een mooie (en handige!) verpakking als deze, is toch elke keer weer leuk als je het product gebruikt ^^

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 16 juli 2015 at 07:16

  Ik vind het leuk dat je een aantal serums heb getest, een serum kan echt het verschil maken.. Deze klinkt ook weer erg goed!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 juli 2015 at 07:00

  Dit klinkt als candy voor de huid van het gezicht!
  Fijn dat het na dit product iets gebruikt te hebben de skin weer laat glanzen en het elastischer aan laat voelen.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.