Beauty

Favoriete beautyproducten juni 2015

1 juli 2015

favoriete beautyproducten
We zitten midden in een hittegolf en ik ben ondertussen half weggesmolten en probeer niet te klagen, want stiekem is het ook wel fijn dat we echt een zomergevoel hebben zo. Het is de eerste dag van juli, een maand waarin weer veel op de planning staat en er een boel leuke dingen aankomen. Maar eerst nog even tijd om terug te kijken naar de afgelopen maand met mijn favoriete beautyproducten van juni. Ik kon deze maand met geen mogelijkheid maar 5 producten kiezen, dus het zijn er deze keer iets meer :)

favoriete beautyproducten
1. Sinds ik het Clinique sonic system weer in gebruik heb genomen merk ik echt dat mijn huid vooruit gaat. Ik gebruik hem zo’n 2/3 keer in de week als ik onder de douche sta met de bijbehorende cleanser en krijg er een lekkere zachte, schone en frisse huid van.

2. Een pot goede kokosolie is hier in huis niet meer weg te denken en ik vertelde je al wat je allemaal met kokosolie kan doen. Hij gaat dagelijks door de ontijtsmoothie, ik gebruik het als hoofdhuidbehandeling, voor op droge plekjes en nog veel meer. Tijd voor een nieuwe pot!

3. Ondanks dat ik veel producten toegestuurd krijg, vind ik het ook leuk om zelf rond te snuffelen naar producten om uit te gaan proberen. Zo had ik nog niet veel ervaring met de skincare van Rituals en besloot ik enkele producten af te rekenen en te gaan proberen. Ik werd heel positief verrast, vooral de cleanser is favoriet ♥

4. Ik ben gek op olie en olieserums voor mijn huid en gebruik dit het hele jaar door. Deze van Boots Laboratories zit bommetjevol fijne ingrediënten en mijn huid reageert er heel goed op. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar een nieuwe huidolie.

favoriete beautyproducten
5. Waar ik er een aantal jaar geleden geen goed woord voor over had, kon ik mijn mening onlangs bijstellen. Wat is de Beautyblender een fijn ding om foundation en BB cream mee aan te brengen! Sinds ik hem heb herontdekt gebruik ik geen kwasten meer om foundation, BB cream en concealer aan te brengen.

6. Ik plaatste een bestelling bij Lush UK en ben weer helemaal om. Na slechts een paar keer mijn haar te hebben behandeld met Rehab, Retread en R&B voelt het alweer zoveel zachter, glanst het meer en is ook mijn hoofdhuid rustiger geworden. De producten zijn ook nog eens zuinig in gebruik en ruiken heerlijk!

favoriete beautyproducten
7. Dat ik gek ben op fuchsiaroze kleuren voor op mijn lippen is geen nieuwtje meer, maar deze Clinique Pop Lipstick in Punch Pop is wel nieuw. Ik denk dat Clinique met deze lipsticks echt een goede release heeft gemaakt. Ze hebben een mooie pigmentatie, blijven lang zitten, dragen heel comfortabel en hebben zo’n mooi satijnen/semi-matte finish.

8. Ik hou van een goed dekkende foundation, maar dan wel dat het er alsnog redelijk natuurlijk uitziet. De combinatie van deze Jane Iredale Smooth Affair primer en Glow Time BB cream geeft het perfecte resultaat. Oh, en echt voor de Sneeuwwitjes onder ons geschikt, want de lichtste kleur is zelfs voor mij nog heel ietsjes te licht. Wow!

9. Een derde product van Clinique in deze favorieten: het Kawaii Rose palette. De pigmentatie is meer dan prima – zeker met oogschaduwbasis eronder -, de oogschaduw werkt heel fijn, laat zich goed blenden en de kleurtjes zijn perfect om veel kanten mee uit te kunnen.

10. Als laatste kan ik deze heerlijke zomerse Alessandro Tropical Jungle nagellekcollectie niet overslaan in dit overzicht met favoriete beautyproducten van juni. Er zitten geweldige neonkleurtjes tussen en ze passen erg goed bij de temperatuur buiten op dit moment. Vooral Tropical Heat is prachtig!

Wow, een hele rits favorieten over de afgelopen maand. Ik ben benieuwd.. Wat was jouw favoriete beautyproduct in juni?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 5 juli 2015 at 22:09

  Wat een fijne producten allemaal! Is er een specifiek Lush product dat je voor je hoofdhuid gebruikt? Of is het meer een combi van alle producten?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juli 2015 at 09:14

   Ik denk dat het meer de combinatie is omdat in alle producten voedende en kalmerende bestanddelen zitten :)

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 1 juli 2015 at 13:07

  Dat zijn wel een hele boel mooie merken en producten zo te zien. Lekkere felle kleurtjes nagellak en lipsticks, goede verzorging.. like!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 juli 2015 at 12:59

  Het was een leuke maand en met veel nieuwe producten!
  Knalroze lipstick is zo mooi!
  De oogschaduw palette, nagellakjes etc. speken me aan.

  Genevieve et van een prachtige dag Xoxo

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 juli 2015 at 11:33

  Ik ben heel erg benieuwd naar die rehab retread en de palette van clinique vind ik erg mooi

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 1 juli 2015 at 11:23

  Wat een mooie favoriete van de afgelopen maand! Ik heb de beautyblender ook veel gebruikt.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 juli 2015 at 09:32

  Ik ben ook dol op kokosolie

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 1 juli 2015 at 08:58

  Wat een fijne producten zeg.. Mijn favoriet is mijn nieuwe blush van MAC (dainty!). Ik ben erg benieuwd naar de producten van Lush die je opnoemt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juli 2015 at 09:51

   Oh, ja! Dainty blijft prachtig, het is mijn everyday blush ♥

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 juli 2015 at 07:28

  Door jouw artikel nu ook kokosolie gekocht. Artikel hangt uitgeprint op mijn koelkast!

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 1 juli 2015 at 07:06

  Al de favorieten die je hebt genoemd spreken me aan! Vooral de rituals skincare en de olie van boots. Ook de lush haarproducten en de clinique make-up klinkt goed.. Aahhh want it all :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juli 2015 at 09:52

   Wel heel erg leuk dat mijn enthousiasme over komt ^^ Mocht je wat uit de lijst gaan proberen dan ben ik alvast benieuwd naar jouw bevindingen!

 • Avatar van Pink it
  Reply Pink it 1 juli 2015 at 06:46

  Vind vooral het palette van Clinique echt heel erg mooi, heb hem al paar keer in mijn online winkelmandje gehad alleen nog niet de bestelling geplaatst haha x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 juli 2015 at 09:53

   Haha! Herkenbaar hoor, ik vul en leeg ook regelmatig online winkelmandjes *guilty*

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.