Beauty

FOTD | GOSH Galaxy look

11 juli 2015

GOSH make-up
Ondanks dat mijn everyday make-up routine een erg neutrale en zachte look is, blijf ik het leuk vinden om met make-up te spelen en te experimenteren met een ander merk, een ander soort product en andere kleuren. Zo kwam ik nog enkele GOSH make-up producten tegen in mijn ‘nog te reviewen’ bakje en besloot ik deze te combineren in dit artikel voor een ooglook waarin ik mij liet inspireren door de roze en paarse galaxy met z’n intense glitters van de ontelbare sterren. Eens heel wat anders dan ik normaal draag dus! Lees verder voor informatie, foto’s, swatches, reviews en de uiteindelijke look.

GOSH make-up
GOSH make-up
GOSH make-up
Ik combineerde de volgende GOSH make-up producten met elkaar:

Eyelight Trio 002 Fairytale €9,99
Dit oogschaduwdoosje bevat drie kleuren oogschaduw en in totaal 3,5 gram product. Van boven naar beneden zit er een redelijk neutrale highlighter in met een iets koel/roze ondertoon, een middenpaarse/mauve kleur en een Barbieroze kleur. Na gebruik merkte ik dat er een soort overspray over de oogschaduws zit, maar ze blijven na aanbrengen alsnog een mooie glans houden. Ze werken prima, blenden prettig en blijven – zeker met een oogschaduwasis eronder – de hele dag op z’n plek.

Forever eye shadow stick €9,79
Deze oogschaduwstick in de kleur Plum heb ik in dit artikel al eens uitgebreid gereviewd en ik was toen al onder de indruk. Ze werken fijn als losse oogschaduwkleur maar je kan hem ook onder oogschaduw gebruiken zoals ik in dit artikel doe. Het potlood is lekker romig, brengt fijn aan en droogt snel ‘in’ waardoor je wel snel moet werken als je hem onder oogschaduw wil gebruiken.

Xtreme liquid gel eyeliner €8,79
Deze waterproof eyeliner heeft een heel erg fijn en redelijk stevig puntje waardoor je erg strakke lijntjes kan zetten zo dun of dik als je maar wil. Ze blijven de hele dag door zitten en de felblauwe kleur die ook verkrijgbaar is is bijvoorbeeld erg tof als kleuraccent boven een subtiele zwarte eyeliner.

Xtreme mascara €11,49
Deze mascara komt in een dikke verpakking en heeft een siliconen borsteltje met een soort haartjes. Doordat deze haartjes nogal stug zijn vanwege het materiaal tik ik er nog wel eens mijn waterlijn mee aan, wat knipperen en mascaravlekjes tot gevolg heeft. Hij kleurt mijn wimpers intens zwart en geeft ze wat lengte mee, maar ik mis wel echt de volume en krul erin..

GOSH make-up
GOSH make-up

Zoals je ziet is de pigmentatie van de oogschaduwstick intens metallic paars en de kleur van de eyeliner diepzwart. Ik was vooral verbaasd over de pigmentatie van het GOSH palette. Zonder oogschaduwbasis is dit echt niet om over naar huis te schrijven, zeker niet als je kijkt naar de prijs van het palette, maar met een beetje oogschaduwbasis eronder komen de kleuren toch nog heel mooi tot leven. Ze lijken dan een beetje een duochrome-achtige finish te krijgen en dan vind ik ze ineens prachtig. Niet gebruiken zonder basis eronder dus, want dan haal je er niet uit wat er in zit.

Mocht ik dit palette in de winkel geprobeerd hebben dan zou ik er nooit voor gevallen zijn, maar nu ik hem thuis heb en kon proberen met basis eronder was ik toch wel onder de indruk. Wel een verbeterpuntje voor GOSH hierin dus :)

GOSH make-up
GOSH make-up
Ik blijf het lastig vinden om een ooglook goed op de foto te krijgen, maar volgens mij is het redelijk gelukt. Ik gebruik zelf de laatste tijd echt nooit meer eyeliner en moest wel weer even wennen aan het intense zwart hiervan, maar het maakt het geheel zeker af. Ik zou normaal ook niet kiezen voor zo’n shimmery oogschaduw, maar vind het in deze look en het galaxy-thema zeker goed passen. De paarse kleuren vind ik goed bij mijn huidtoon staan en zou ik echt vaker moeten gebruiken.. Ik heb de blush achterwege gelaten omdat ik bang was voor een te ‘popperig’ geheel met de roze en paarse oogschaduw en rozige lipstick (MAC Crème Cup). Al met al wel leuk om eens een beetje te ‘spelen’ met make-up en wat andere dingetjes uit te proberen.

Speel en experimenteer jij nog wel eens met make-up? Of heb je een standaard overdag- en avondlook en ga je daar altijd voor?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 12 juli 2015 at 22:12

  deze look met deze kleuren geeft je uiterlijk zowel iets zomers als iets feestelijks….hij staat je onwijs goed!
  het oogschaduw palette spreekt mij best wel heel erg aan, het zijn echt typisch kleurtjes die ik graag draag…

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 12 juli 2015 at 09:14

  Ik zeg …. Blijven spelen! Staat je prachtig

 • Avatar van Veertig Plus
  Reply Veertig Plus 11 juli 2015 at 19:38

  Prachtig. Ik hou wel van deze look. Doet me denken aan Jane Fonda. Ik hou wel van een experimentje!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 11 juli 2015 at 16:45

  Wat staat deze kleur je mooi! En wat een pigmentatie zeg, met de oogschaduwbasis erbij. Ook vind ik je heel leuk met eyeliner, staat je goed. Mij lukt dat dus gewoon nooit, haha.

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 11 juli 2015 at 16:16

  Dat oogschaduw trio valt inderdaad wel erg tegen zonder basis! Die stick daarentegen vind ik wel gaaf!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 11 juli 2015 at 16:05

  Mooi resultaat, ik heb ook twee oogschaduwtrio’s en beiden bevallen mij erg goed. En de sticks zijn fantastisch!

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 11 juli 2015 at 12:26

  Mooie look, ik heb eigenlijk bijna altijd dezelfde look, als ik experimenteer is het meestal als ik een avondje uitga ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 juli 2015 at 11:45

  Jeetje, zo een prachtige make-up heb je gemaakt!
  Het staat je erg mooi.
  Ik hou van lila en paarse make-up.
  Mooie foto’s.

  Xoxo

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 11 juli 2015 at 10:58

  Mooie look. Ik gebruik zelf ook graag paars, maar niet iedere dag. Afhankelijk van waar ik zin in heb, varieer ik met mijn ooglook.

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 11 juli 2015 at 10:00

  Mooie en subtiele look!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 11 juli 2015 at 09:51

  De oogschaduwkleur staat je echt heel erg mooi !

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 11 juli 2015 at 09:48

  De oogschaduwkleuren vind ik erg mooi

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 11 juli 2015 at 09:40

  De afgelopen dagen draag ik weer ooglooks met meerdere kleuren. Geeft veel diepte aan mijn ogen. Ik vind het leuk om ooglooks te maken en het staat ook mooier op foto’s. Zorgt ervoor dat mijn ogen groter lijken :)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 11 juli 2015 at 09:30

  Ik ben onder de indruk van je look. Ik hou van zulke kleuren maar jeetje zulke kleuren staan jou erg goed. Mooie look. Die metallic pen ga ik ’s ff voor snuffelen in de winkel want die wil ik ook ^^ Ik speel nog wel met looks, maar de laatste tijd door tijdgebrek is het toch vaak alleen mascara, oogpotlood en een CC of BB. Maar als ik wel de oogschaduw pak zijn het paars/roze of roze/bruine kleurtjes.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 11 juli 2015 at 08:53

  Wauw, deze look staat je érg mooi Desirée!! Ik experimenteer eigenlijk niet echt met make-up..vind het wel altijd erg leuk om bij anderen te zien!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 11 juli 2015 at 08:43

  Heel mooi die kleurtjes bij elkaar. Ikzelf ben niet zo goed in make up opbrengen, dus doe ik altijd maar zo’n beetje hetzelfde.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.