Beauty

Freedom Makeup London (shoplog)

22 juli 2015

freedom makeup london
Ik had al een tijdje zin om weer eens ouderwets nieuwe merken te gaan ontdekken en zo kwam ik na wat rondsnuffelen uit op het Britse make-upmerk Freedom Makeup London, een erg betaalbaar merk met een uitgebreid assortiment. Echt iedereen zou hier wel moeten kunnen slagen vanwege alle verschillende kleuren en finishes van de producten, maar ook de kleurrange in de gezichtsproducten zoals concealer, foundation en poeder zijn van erg licht tot redelijk donker verkrijgbaar. Ik melde me aan voor de nieuwsbrief, kreeg hierdoor een 20% kortingscode (tip!) en plaatste een bestelling..

freedom makeup london
freedom makeup london
freedom makeup london
Ik bestelde de volgende producten:

Full Pro Pink Lipstick Collection met 5 roze tinten lipstick voor €5,75
Pro Melts lipglosses in zachtroze en paars voor €4,31 per stuk
Pro Shade & Brighten Shimmers Kit oogschaduwpalette voor €3,59
Pro Highlight Brighten voor €4,31.

Inclusief de verzendkosten van €6,98 en minus de korting was ik nog geen €25,00 kwijt en ik had de bestelling met een klein weekje in huis. Betalen ging trouwens door middel van PayPal.

freedom makeup london
freedom makeup london
freedom makeup london
Freedom Makeup London Pro Highlight in Brighten
Deze highlighter trok direct mijn aandacht vanaf de website omdat het een lichte kleur is met een koele ondertoon. Veel highlighters zijn namelijk warm of goud van kleur of juist echt wit/zilver en dat vind ik beide, bij mijzelf, niet zo mooi. Deze koele huidkleurige highlighter met een rozige parelmoerglans is dus echt perfect. Het was even afwachten of hij dat in het echt ook zou zijn, maar hij is me zeker niet tegengevallen. Het is ook al erg fijn dat er op de website bij elk product goede swatches te vinden zijn, waardoor je niet snel verrast zal zijn bij thuiskomst omdat de kleur van een verpakking alleen vaak een heel vertekend beeld geeft.

De highlighter komt in een ronde verpakking van kunststof met een transparant klapdeksel en er zit 7,5 gram product in waar je dus wel even mee vooruit kan. Een klein beetje is meer dan voldoende om mee aan de slag te kunnen om je gezicht te highlighten of te ‘stroben’ want strobing is helemaal het ding in beautyland op het moment. Geen andere contourproducten gebruiken dan je highlighter waardoor de glow ervan extra mooi tot zijn recht komt en je gezicht er heel fris en dewy uit komt te zien, maar pas op dat je niet te ver gaat want anders oogt het al snel vet, glimmend, zweterig of alsof je door wilde gaan voor discobal ;)

Deze highlighter is niet poederig in gebruik en is ook mooi op te bouwen waardoor een heel subtiel resultaat ook makkelijk te creëren is. Ik gebruik hem zelf bij de binnenste ooghoekjes, op mijn jukbeenderen, heel subtiel onder mijn wenkbrauwen en soms een klein beetje in het cupidoboogje van mijn lippen. Het is fijn dat er geen glitters in het product zitten, maar dat het echt een prachtige glans is. Ik was op slag verliefd!

Ik ga de andere aankoopjes binnenkort nog wat uitgebreider aan jullie laten zien in reviews met full face foto’s etc. Can’t wait ^^

Kende jij dit make-up merk al? Spreekt het je aan eens te proberen? Of als je het al kent: wat zijn aanraders?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 2 augustus 2015 at 20:18

  Mooie aankoopjes voor prima prijsjes! Ik ben erg benieuwd naar het oogschaduw palette en de lipsticks :)

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 22 juli 2015 at 23:08

  mooie aankoopjes, ben benieuwd naar de lipsticks :)
  X

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 juli 2015 at 22:21

  Het ziet er in ieder geval wel heel erg mooi uit vind ik, ben benieuwd!

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 22 juli 2015 at 20:56

  Super leuk, nieuwe merken een kans geven! De highlighter is prachtig, erg benieuwd naar de rest..

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 22 juli 2015 at 20:05

  Oh, die highlighter ziet er echt geweldig uit. Fijn dat het geen warme kleur is!

 • Avatar van Nele Gommers
  Reply Nele Gommers 22 juli 2015 at 19:32

  Ik kende het merk nog niet, ben nog redelijk nieuw op het vlak van beauty en skincare en dergelijke ik ga het zeker eens bekijken! Bedankt voor de tip

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 22 juli 2015 at 19:02

  Leuke aankopen!

 • Avatar van Pink it
  Reply Pink it 22 juli 2015 at 16:22

  Het merk ken ik al maar eerlijk is eerlijk het trekt mij niet zo, ben wel erg benieuwd naar de lipstick lip swatches x

 • Avatar van Laura - Dagelijkse hap
  Reply Laura - Dagelijkse hap 22 juli 2015 at 14:49

  Die highlighter en de lipsticks lijkt me geweldig :) Heel erg mooi!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 22 juli 2015 at 13:54

  Ik heb ook een aantal producten van Freedom, moet ze nog testen.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 22 juli 2015 at 12:35

  Ben wel erg benieuwd naar de lipsticks. Ze zien er romig uit en de kleuren vind ik erg mooi gekozen!

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 22 juli 2015 at 11:48

  Hier ben ik zo benieuwd naar! Ben mezelf nog aan het inhouden om een bestelling te plaatsen, maar vrees dat het nog wel gaat gebeuren haha. Die highlighter doet me trouwens wel een beetje denken aan de MUA highlighter die ik heb!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juli 2015 at 12:15

   Even geGoogled, en inderdaad! Alleen dan een witte verpakking.. Kan wel kloppen wellicht want het merk is van dezelfde oprichter :)

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 22 juli 2015 at 10:57

  Wauw ik kan zo blij worden van zulke shoplogs, prachtige producten. Ik ben zelf nog niet bekend met het merk Freedom Makeup London.

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 22 juli 2015 at 10:30

  Jooooeehoeee *doet een dansje* de highlighter is zo fijn!

 • Avatar van Irene
  Reply Irene 22 juli 2015 at 10:07

  Mooie make up hoor! Mijn smaak!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 juli 2015 at 08:33

  Ik ben eigenlijk erg benieuwd naar hun liquid liptints

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juli 2015 at 09:48

   Ik ook! Heb ze nog niet uit de verpakking gehaald, dus kan niet wachten tot ik de tijd heb er even mee te kunnen ‘spelen’ (foto’s maken, swatchen, testen etc.) ^^

 • Avatar van Karen Gregory
  Reply Karen Gregory 22 juli 2015 at 08:20

  Ik had hier nog nooit van gehoord. Dank voor de tip. Ziet er hartstikke goed uit allemaal. Ik vind dat palette heel mooi en die lipsticks…. wow!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juli 2015 at 09:48

   Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van de producten, de highlighter belooft in ieder geval veel goeds!

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 22 juli 2015 at 07:46

  Mooie producten! Vooral de highlighter ziet er zeer goed uit! :-)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 22 juli 2015 at 07:31

  Mooi! Hebben!
  En vooral die Highlighter! Ja perfect zo te zien! Lipglossjes trokken ook mijn aandacht!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 juli 2015 at 07:02

  Wat een mooie en zeer betaalbaar merk.
  De make-up ziet er prachtig uit en ik ben erg benieuwd naar alles.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 22 juli 2015 at 07:01

  Ik ken dit merk al.. ik vind het merk zwaar tegenvallen. De highlighter ziet er dan wel weer mooi uit :-)! Ook zag ik laatst blushes bij een review die ik wel mooi vind!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juli 2015 at 09:49

   Altijd jammer als een merk tegen valt. Ik ben dan ook wel heel benieuwd naar m’n andere aankoopjes..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.